Hela helgen lång

HEJ MINA HJÄRTAN!
Guuuud vilken helg, skulle jag vilja skriva! Men sanningen är väl att det inte hänt något så jätte ansträngande, haha :D
I Fredags var vi på middag hos Eva och Per med resten av släkten, och igår var jag och mamma inne på Emporia och födelsedagsshoppade till mig, jag fick med mig b.la annat en ny bh från twilfit, JA TACK! :D. Sen skulle Rasmus iväg på grabbkväll, så jag hade solokväll med film och snacks, himla skönt!
 
Och i dag har vi varit på Ikea och både käkat köttbullar och handlat byråer till sovrummet, vi ska nämligen totalrenovera det! Jag lovar att jag ska fota före- och efterbilder. Det kommer bli SÅ snyggt! :D
Sen har det varit det vanliga Söndagsfixet, och nu har vi äntligen landat i soffan. Kan ju säga att det inte blir så många timmar till innan sängen kallar, för jag är trött, och det är skolan i morgon.
 
Men jag tänkte iallafall visa två av plaggen jag köpte i Lördags. Eller kavajen köpte jag själv, och toppen fick jag av mamma. Jag köpte även en tjocktröja, men den är i tvätten nu så det får jag fota en annan dag. Jag fick även ett fint litet halsband också.
 
Puss ♥
 
 
Kavaj som jag fyndade på Second hand, för ynka 135:-, jag ÄLSKAR den! Och jag älskar second hand!
 
 
Topp från Cassel´s ,179:- (Rea) Hade kostat 299:-.
 
Hansband, 80.- (rea) hade kostat 100:-. Från Albrekts guld.
 
 
 


Trött och sliten

Sista passet för denna veckan gjort, och jag har passerat 11 pass av 100, gött!!
Nu ska jag gå och lägga mig bredvid en snarkande Rasmus ;) 
I morgon väntar plugg och sen ska vi på middag till min faster för vi skulle göra en tavla med foton och minnen av farfar ❤️ ,fint.


Jag avslutar med denna bilden som ger mig galet mycket motivation när man känner att det inte händer något. Fokusera och ta en dag i taget! Och låt ingen/inget stå i vägen för dina mål, vad det än handlar om. Du är stark och du kan!!




Frukost i sängen

Hej hjärtan!
Ja dessa dagarna flyter samman känner jag, och allt går lite på rutin. Sova, äta,plugga,äta, träna, sova. Men så är det. :)

Idag händer det som sagt inget ut över det vanliga, så jag ska käka min frukost nu, fast jag varit vaken sen klockan 9.. Haha! :D

Ni får ha en fin dag, puss ❤️






Tradig Tisdag

Hej vänner!
Idag har varit en riktig segdag! Bara plugg på schemat, och ett träningspass under kvällen. Inte mycket som hänt med andra ord.

Men igår blev det ju fika med Lotta,Malin & Marina. Jättemysigt, och vi satt i över tre timmar och snackade! Men det är klart, det är ju en standardfika för oss, Hihi.

Nu ska jag käka melon och kanske läsa lite i kurslitteraturen..måste hålla schemat! 

Hörs i morgon. Puss





Dop för Belle

Hej vänner!
Vilken helg alltså! Haha, jag är inte van att hitta på såhär mycket under en helg. Dop både Lördag och Söndag, och träning & chill på Fredagen. Ja, med andra ord så har det ju ändå varit en jättebra helg!
 
Idag blev det dop för Sofias Lilla fina Belle, och seriöst den ungen är så galet söt! Efter bjöds det på smörgåstårta och senare en himla god tårta & kaffe. Så trevligt!!
Och nu har vi gjort det vanliga Söndagsfixet och matlådor för veckan är klara. Snart kallar sängen för jag är så trött! Planen för i morgon är att träffa Lotta, Malin & Marina för en liten fika, ser så fram emot det ♥ , och sen väntar även ett skivstångspass. Där imellan måste jag hinna plugga lite också.
 
Ha en fin kväll, så hörs vi i morgon. 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 ♥
 
 


Dop outfit


Kavaj- fått av farmor
Klänning- H&M
Halsband- Gina tricot
Stövlar- skopunkten



Dop för Charlie

Hej finisar!
Stressig dag eller vad! Jag tänker inte gå in på det, men planeringen fallerade totalt..suck!
Men nu är vi iallafall på väg hem från Angelikas & Christoffers dop..och vet ni dom gifte sig också! Vilken överraskning, och så fint & enkelt!
Mys!!

Nu är vi påväg till maxi & hemmakväll, för jag ska ha morötter och dippa och Rasmus ska hyra film.
Så ni får ha en fin kväll.

Puss ❤️




❤️















Fredagsfys innan Fredagsmys

Hej hjärtan.
Jag sitter i soffan och är sådär lagom trött och go efter ett skivstångspass och lite mat. Strax börjar handbollen men jag är väl inte sådär jättepepp på att se det, så jag ska ha youtubemaraton istället..seriöst youtube är det bästa som finns!!
Någon mer än jag som kan spendera flera timmar med att kolla massa olika videos där? Ja, jag kan ju inte vara ensam ;)
 
Iallafall så väntar två dop denna helgen, i morgon & på Söndag, så det är vad vi ska hitta på. Sen fick jag reda på att vi bara har skola på Tisdag nästa vecka för vår ena föreläsare har blivit sjuk....ja, jag säger inte nej till en ledig vecka.. (A) (A)
 
Men nu ska jag gå och hämta mitt godis och min cola zero och mysa ner mig med täcket, Tösen & Rasmus som ligger på andra sidan soffan.
Puss ♥
 
Nu banne mig ska jag komma igång med träningen igen!!! 
 


Slutresultat: Färg & klippning

Rasmus ska ha en eloge för att han orkar bo med mig, hahaha! 
Jag säger bara det, att när jag får mina konstiga och spontana ryck mitt i natten, då är jag inte nådig.
Och denna gången fick jag en snilleblixt att klippa min lugg. Sagt och gjort, jag rotade fram mig frisörsax, hårnålar och snoddar och letade upp en riktigt bra video på youtube. Sen stod jag framför badrumsspeglen i pyjamas och klippte min lugg.
 
Ja som sagt, jag är ju inte tråkig att leva med precis, men kanske lite för spontan. Men det är klart Rasmus har varit tillsammans med mig i över 8,5 år..så jag tror han är van? Haha!
Jag ville bara visa er resultatet, och hjälp vad nöjd jag är! Äntligen hände det något med håret. Sen färgade jag ju om det igårkväll också. Tyvärr så räckte inte färgen till hela håret så jag fick åka iväg och köpa en till...men slutreslutatet...BOOM BABY!! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Riktigt bra video om ni kanske vill klippa luggen själv.


Jobbiga tankar om träning

Och där började mina tankar spinna rundor igen. 
Jag satt och kollade runt på gamla bilder och snubblade över några träningsbilder. Och jag vet inte om det är för att jag inte tränat på mer än typ 1,5 vecka eller om det är vädret som gör det...






...men fan så bitter jag är! Och jag hittar inte min träningsglädje igen, och jag äter som en jävla kratta! Antingen äter jag bara massa skit eller så äter jag typ frukost och sen är jag inte hungrig på hela dagen.
Vad är det som hänt med mig? När jag ser dessa bilderna så får jag ont i mitt hjärta, för jag ser så himla lycklig ut! Nu är jag inte lycklig, när det kommer till träning och bra mat iallafall.. Det är bara fucking pest och pina och jag tycker det är då förbannat tråkigt att jag bara skiteriet!

Men sen blir det en ond cirkel, ingen träning + dåligt val av kost= viktuppgång.
Och visst nu har jag stått på samma vikt sen i höstas, men fan alltså, detta är inget kul längre! :(

Jag brukade längta till jag skulle träna, och planerade livet ut efter hur träningspassen låg. Men nu känns det så himla svårt att få allt att gå ihop!

Vill hänga med i läsningen och skolan som är sjukt viktig! Men sen när man läst färdigt så är man bara så slut. 
Sen är det väl vädret också... Gud vad jag skyller ifrån mig!!!

Ahhhh! Jag blir tokig! Sen vet jag att denna vecka har blivit så knasig med tanke på allt, och att det är ok att trampa snett ibland! Jag måste hitta tillbaka till glädjen med träning, och inte bara fokusera på att gå ner i vikt med hjälp av den.

Hm, ja mycket tankar i huvudet som vanligt. Men det är skönt att man har någonstans att skriva av sig.

Puss & god natt, älskar er alla som kikar in här varje dag ❤️




Planeringsfail & avfärgning

Suck, och där rök min planering för denna dagen!
Jaja, så blir det ibland, inget att stressa upp sig över. Jag vaknade liiiiite försent idag, och det jag skulle gjort i middags fick jag göra nu på eftermiddagen och det jag skulle göra på eftermiddagen får jag sätta mig och göra nu. Men, ja sånt är livet!
 
Så, jag stängde av klockan i sömnen och planen vara att plugga på eftermiddagen och även köra till tippen under dagen. Så jag fick skjuta på plugget en stund för att hinna med allt annat. 
Och nu har jag satt mig framför datorn, med avfärgning i håret och ska börja läsa litegrann...tur att jag är en kvällsmänniska och är pigg på kvällen. Och klockan är inte mer än 6 så jag hinner sitta här en stund. 
Nu är det ju bara det att jag vill läsa min solo-tidning också, och även färga mitt hår efter avfärgningen..nu får jag prioritera, haha! :D
 
Men ni får ha en fin kväll iallafall. Puss ♥
 
 
 
Jag bara MÅSTE  tipsa er om Colour B4 avfärgning! Seriöst, det är räddaren i nöden dom gånger som jag råkade färga håret liiiiiite för mörkt och inte blev nöjd. Då slänger man bara i detta, låter det värka i en timme och tada, du har samma hårfärg som innan färgningen!! Jag har sett att dom har denna på City gross och ÖoB, så har ni en hårkatastrof använd denna istället för att bleka ihjäl håret..mycket skonsammare!
 
 
 
 
 


Tulpaner och plugg

Hej finisar!
 
Oj vad allt har blivit så tokigt nu i och med att farfar gått bort, och att börja fokusera på plugget igen är rätt svårt. Men jag göra mitt bästa!
 
Har suttit och fixat en massa e-böcker och läst igenom kursguiden och lite sånt nu, och ska sätta mig och börja läsa litegrann. Dom har gett oss så himla bra läshänvisningar, så man är ju dum om man inte håller detta schemat nu liksom! Så ja, som sagt jag ska sätta mig och läsa, äta mina jordgubbar och dricka min pepsi Max.
 
I morgon är väl planen att jag ska fortsätta plugga och förhoppningsvis ska jag väl kunna dra mig till träningen också, motivationen försvann litegrann. Men så är det ibland, det går upp och ner och ibland ta livet över.
 
Men ni får ha en fin kväll. Puss ♥
 
Köpte hem tulpaner tidigare i dag, det livade upp tillvaron litegrann.
 
 
 


En lugn dag

Hej hjärtan, hoppas allt är bra med er?
Med mig är det helt okej. Låg och pratade med Rasmus långt in på natten igår, och jag slockande nog inte förens närmare två. Idag tog jag ledigt från skolan, vi hade bara intro på den nya kursen, och har varit hemma och tagit det lungt.
Åkte ner och hjälpte pappa och Maja att lasta in möbler i hennes nya lägenhet nu i middags. Sen gick jag en runda på stan och fick med mig två klädesplagg. Fick även handlat lite på Dollar store och ÖoB också.
 
Och nu har jag placerat mig med täcket i soffan, och Tösen ligger och sover bredvid mig. Tror det blir väldigt lungt ikväll, känner att jag bara vill vara hemma. Så jag ska nog titta på film & måla i min målarbok.
Tänkte ta tag i plugget i morgon så jag inte börjar hamna efter, för det känns lite onödigt.
 
Ha en fin kväll.
Puss ♥
 
 
Äntligen klar med denna, usch vad jag kämpat. Så dryg, haha :D
 

 
 
 


Hejdå Farfar

Farfar är borta nu.
 
Det är så konstigt att en människa som funnits i hela mitt liv, inte finns längre. Varför? 
Men tack farfar, tack för allt du gett mig. Tack för att du försökte hjälpa mig plugga matte när jag var liten, tack för alla gånger du trollade bort en penna igenom näsan och den kom ut igenom munnen..magi!
Tack för alla jordgubbar jag fått äta hos er, tack för att vi små barn fick springa runt och leka i din trädgård, fast än du blev sur på oss när du gödat din gräsmatta.
Tack för att du varit en del av mitt liv, och du kommer alltid finnas i mitt hjärta.
 
Hälsa Zpike & Sara om du träffar dom i Nangijala. ♥
 
 
 


<3

Hej hjärtan!
Detta har varit en jobbig och kämpig helg.
Fick reda på att farfar hade åkt in till sjukhuset igen, och att läget va väldigt kritiskt. Vi har suttit här uppe sen igår och ja..vakat? 
Tycker detta är så jobbigt, och jag vet inte hur jag ska hantera det.
Ena sekunden är jag ledsen, andra är jag lugn och har accepterat läget, att farfar snart kanske inte finns med oss mer. Mycket tankar som surrar i huvudet och jag är glad att Rasmus är med mig.

Vi sitter just nu upp på sjukhuset och ska nog sitta här en liten stund till innan vi ska bege oss ut och fota och även käka något.

Puss & kram på er ❤️





Lördag 16.e Januari

Halloj!
Vilken mysig kväll det blev i går med Lotta & Malin. Och jag fick min chokladpudding, haha! :D

Jag har nyss vaknat, och vi har inget planerat idag, och det är skönt men kanske lite frustrerande?! Så jag hoppas Rasmus har lust att hitta på något kul, så vi inte segar hela dagen.
Men nu först ska jag cykla och handla bullar, sen får se vad dagen bjuder på.

Puss❤️

Mina fina tjejer ❤️








Fick en kommentar på instagram ang youtube. Och nej, just nu kommer jag inte göra videos. Jag tycker helt enkelt inte att det är kul längre, och jag känner även att det sätter så himla stor press på mig om jag vill komma långt. Eller så är det jag som sätter den pressen, jag vet inte? Men jag känner att det är så mycket annat i mitt liv, som skolan  och min träning som är viktigare och som jag verkligen tycker är kul! Och det är svårt att sticka ut när det är så många fina och duktiga tjejer som gör videos.
Sen vill jag så klart tacka för dom kommentarer jag fått lite då och då, det värmer att ni tycker om det jag gör.
Och jag känner mig lite dum att jag inte kan göra det ni ber mig om.





Hej Fredag!

Fredag Fredag, Det stavas F.R.E.D.A.G..Wooop wooop!! :D
Och nu ska jag alldelles strax bege mig hem till Lotta för att ha tjejkväll med henne och Malin. Vi ska äta kycklingtacos och jag vt att det kommer bli chokladpudding till efterrätt..Jadååå! :D
 
Annars har jag inte gjort så mycket mer i dag än att kolla på film. Har dragit fram alla mina twilightfilmer, har allihopa! Och har sträckkollat på dom hela dagen, mys. Och allvarligt talat hur bra är dom inte?!
 
Men ja, ni får ha en fin Fredag, för det ska jag ha!
Puss
 
Sminka sig framför Twilight.
 


Lycklig tjej!

Just nu är jag så himla glad!!
Fatta så bra vår redovisning gick, det va till och med så att lärarna va imponerade av vår gestaltning, och dom hade ingen kritik att komma med. Den känslan alltså, gud vad stolt jag är över min grupp! ♥
 
Nu har jag precis tryckt en semla som Rasmus kom hem med, himla gott, och bäddat ner mig i sängen med datorn och den nya kursguiden för kursen som börjar på Måndag. Ingen rast och ingen ro, men nu ska vi läsa specialpedagogik, och det ska bli intressant för jag kan verkligen ingenting om det.
 
Men ja, jag lär väl ligga här resten av kvällen och bara njuta, ni får ha det så bra!
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 


Snökaos

Hej vänner!
Sista dagen i skolan, sen är det äntligen helg!
Idag har vi slutexamination i mattekursen, himla skönt ska jag säga! Så jobbig och tung kurs & höst det varit! 

Sen har snön kommit hit igen, och trafikkaoset är givet. Var 20 min sen till lektionen nu, tur att vi inte redovisar förens efter lunch.

Men ja, ni får ha en bra dag.
Puss

Kallt och isigt

Matlåda, snacks & mellanmål för 6 timmars redovisning...







Blåbärssmoothie

Hej vänner!
Något jag funderat på under denna veckan är hur i hela friden jag ska palla ha ett heltidsjobb sen? Seriöst, jag är så himla trött att jag bara vill slänga väckarklockan i golvet, vända på mig och somna om! Men det är ju klart, när man får in det som en rutin så blir man nog van tillslut...hoppas jag.
 
Iallafall så blev det en tidig dag i skolan igen, för vi skulle träna på vår redovisning inför i morgon. Men den kommer bli så himla bra! Är verkligen jättenöjd med det vi kommit fram till. Och det bästa är ju att vi inte gjort en redovisning där man bara står rakt upp och ner och pratar, för hur tråkigt är inte det egentligen? Nej vi har gjort en lite teater av hela alltet.  :D
 
Så jag ska strax trycka ut och packa ner alla papper och grejor vi ska ha med oss i morgon. Sen ska jag ta en riktigt skön dusch, träningpassen nu ikväll va helgalet!! :D Men idag kunde jag bocka av två pass (körde dubbla) till, så nu har jag gjort 5/100 pass, och det käns så himla härligt! 
 
Men vi hörs i morgon..klockan ringer redan halv 6..Blörk!
Puss ♥
 
 
Blåbärs smoothie efter träningen
 
 
 


Trött Tisdag!!

Tjena vänner!
Varför kommer det sig alltid att Tisdagar är värst? Man är tröttare än tröttast och vill bara tillbaka till sängen igen! Men jag sitter i skolan och skriver på vår redovisning, som kommer bli bra i slutändan, men nu är det fan bara pest och pina! Men det är bara att bita ihop och göra, jag är ledig på Fredag och ska inte träffa Lotta & Malin förens på eftermiddagen..så denna kvinnan ska ta sig en redig sovmorgon!

 

Iallafall så lär vi sitta här ett tag till, och sen ska jag bege mig hem och svida om till träningskläder och köra ett Iw-intervall pass....Hahaha, jag bara känner att allt är jobbigt idag.

Men det är bara att göra. Just do it!!

 
Puss
 
Morgonkaffe i stora lass!
 
Dagens Goa frulle...typ standard frukost för mig.


Medicinskåp

 
Alltså, kolla så fint medicinskåpet blev!
Fy vad Rasmus har, bokstavligttalat, slitit med detta skåpet under hela sin semester! Men nu äntligen är det klart, och visst blev det fint?! :D
 


Känn Måndagspeppen!

Hej!
Då var det Måndag, och en ny härlig vecka att fylla men massa kul...bla, bla! Jag vill sova! 
Men, nu är det dags att kicka igång den 4.e terminen av 7 på högskolan, Woop Woop! Och nu är jag är påväg till skolan som sagt för att skriva en redovisning på mattekursen vi haft. 

Ikväll väntar lite bodypump, och jag längtar tills jag får checka av ännu ett pass i gruppen "100 pass innan.."! Det är så härligt!!!

Men, först skola. Ha en jättefin dag mina älskade läsare!
Puss ❤️




Dagens outfit

 
 
Dagens outfit
Tröja- Gina tricot
Jeans- Gina tricot
Stövlar- Deichmann 
 
 


Söndagsfix

Hej mina hjärtan!
Jahap, då är jullovet slut i morgon då, och jag har bara två år kvar på min utbildning, heeelt galet! På Tordag har vi sista redovisningen i denna kursen, och på Måndag ska vi börja läsa specialpedagogik, vilken jag tror kommer bli väldigt intressant, det är ju inte matte så.. ;)
 
Idag har det varit en typisk Söndag, vilket innebär att handla inför veckan, göra massa matlådor och ja lite sånt. Sen har vi även firat pappa, en dag förtidigt dock men iallafall, med lite kinamat. Han fick massa fina presenter, och det va bara jättemysigt!

I morgon är det som sagt skola igen, och min grupp ska ses klockan 10 för att börja skriva på vår redovisning. Kommer nog sitta hela veckan med detta, och sen ha redovisning på Torsdag. Så man har att göra!
Men det bästa är ju att på Fredag ska jag träffa Fina Lotta & Malin för en lite fika. Och sen ska vi nog upp till Lotta på kvällen. Hur som helst så kommer det bli mys!! 
 
Nu ska jag göra massa andra "måste-saker", som att tvätta alla mina sminkpenslar och även måla naglarna :D
Ni får ha en mysig kväll.
Puss ♥
 
 
 
 


Grattis min lilla älskling



Och min älskade Kisse fyller 3 år nu i Januari. Vet tyvärr inte vilken datum..men vi får väl fira henne hela månaden då, hihi ❤️

Matte & husse älskar dig så ofantligt mycket! Du ger oss så himla mycket lycka och kärlek.



RENSA!!

Finns det något bättre än känslan efter man haft en storrensning?! 
Tog äntligen tag i kaoset till garderob jag har, och alltså en hel pappkasse full med kläder och smycken blev det. Så skönt!!

Sen tog jag tag i kaoset till smink/smyckeshylla. Gud så mycket skit jag har samlat på mig! Som tur är så finns det två små töser som gärna vill leka, klä ut sig och sminka sig, så dom får det att ha kul med :)

Nu är vi på väg att fixa lite käk och sen ska vi upp till Mia & Hassen, för dom passar Emil i kväll. 

Puss



Perfektion 


Snöstorm och tenta

God stormig morgon vänner!
Jag är inte pepp på att gå utanför dörren idag kan jag säga! Fyy vad det stormar ute, snöstorm!
Men jag måste ändå ta mig till skolan för att skriva tentan. Så det är bara att bunkra på sig alla kläder man har, och ge sig ut i blåsten.

Men ni får ha en fin dag, så hörs vi kanske i eftermiddag.
Puss

Det fick bli en stor frukost idag.





Tentaångest?

Jag börjar känna mig rätt så lugn inför tentan på Fredag, sen om det är bra eller dåligt det vet jag inte?
Men nu ska jag strax packa ihop känner jag. Man ska sluta när man är på topp säger dom ju. Och jag har kört igenom alla test-tentor vi fått och läst igenom anteckningarna. I morgon ska jag träffa Gabriella och se om vi kan få ut något mer av detta eländet.Sen är det bara till att hålla tummarna. 
 
Jag tror jag ska få in ett träningspass i morgonkväll, så jag fokuserar på något annat.
 
Iallafall så var Rasmus & jag ute och tog bilder till min nya header nu ikväll. Kallt som attan var det kan jag säga!..men bilderna blev bra.
 
Nu ska jag käka kvällsmat och se på "dumburken"=tv.n ;)
 
Puss ❤️
Jag kan detta!!
 
 
Sneekpeek 
 










Snöig Onsdag

God morgon, för en timme sedan, finisar!
Oj oj, vad vi har snö här nere, härligt!! Störigt att vi inte har någon pulka annars hade jag lätt fått ut Rasmus i pulkbacken vi har här. Men det är klart man kan ju göra egna, med en tidning och plastpåse. 
Men vi får se hur det blir med den saken. 

Idag blir det en snabbstädning efter vi käkat frukost, för sen kommer pappa hit i eftermiddag för att fika och hjälpa oss med medicinskåpet, som vi hämtade hem igår! 

Så ni får ha en fin dag. Puss & kram




Kvällens middag igår. Mums!









Ny telefon & snö

Hej mina hjärtan!
Alltså äntligen, efter snart 1,5 år med en totalt söndrig & sprucken telefon, så fixade jag en ny igår. En iPhone 6s, och jag är helt förälskad!
Kan ni förstå känslan när man kan ta selfies igen, hallå liksom! Hahaha!

Ja iallafall så ska jag sätta mig och plugga lite, går passa på nu innan Fredag. Ska dock träffa Gabriella på Torsdag och plugga det sista med henne tänkte jag.

Annars så blir det träning ikväll, äntligen tillbaka till rutinerna igen! Har ännu en gång gått med i en så "100 pass innan.." Grupp på Facebook, och denna gången är det 100 innan midsommar. Som en liten morot till mig själv liksom. Jag kom till 70 pass nu innan jul, så jag ska ju lätt fixa detta också. 

Så yes, ni får ha en fin dag. Och förresten, nu har snön hittat hit igen, mysigt.

Puss

R.I.P

Älskar den! 







Söndag och chill

Hej hjärtan!
Detta blir ett snabbt inlägg då vi ska iväg ut en runda nu. Man skulle kunna tro att våren redan kommit, då solen strålar fast det är -2 grader och riktigt kallt. Men det är ju klart sol är ju inte lika med vår, tyvärr.
Men den som väntar på något gott.
 
Detta året kommer nog bjuda på mycket roligheter tror jag, och speciellt eftersom att majoriteten av mina vänner fyller 25, så det kommer nog bli massa festligheter :D 
Något mer som väntar är ju att jag också blir 25, och att jag efter sommaren bara har 1,5 år kvar av högskolan och sen är jag färdig förskollärare!! Hm vad händer mer? JO, vi ska ju till Big slap i år igen, hoppas verkligen inte att jag får en jobbtid dagen efter..inget kul!
 
Ja det är vad jag kommer på just nu, som händer detta året.
Men ni får ha en fin Söndag. ♥
 
En bra hårdag, tack för den!
 


1.a Januari 2016

Hej mina vänner och GOTT NYTT ÅR!
Jag hoppas ni hade en jättetrevlig kväll igår och att ni firde in det nya året ordentligt! Vi var i Malmö och firade med massa vänner, god mat och bubbel! Och även om 12-slaget var lite regnigt så var vi glada och peppade ändå.
 
Jag tänkte slänga in lite bilder från kvällen och efter det ska jag käka kvällen goe middag som faktiskt inte består av någon flottig pizza eller kebab. Utan vi har faktiskt gjort kyckling med potatisgratäng & sallad..Det ni ;)
 
Ni får ha en fin kväll i allafall så hörs vi i morgon ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0