Run for Kim & vi fick ett hem

Hej vänner!
Hoppas att allt är bra med er?
Jag vet inte riktigt vad som hände, men Augusti kom och sen ett stort åskoväder och sen..ja sen blev det höst? Inte för att jag har något emot det dock ;) Skönt att ha kunnat gå i jeans och mysig tjocktröja idag. 

Iallafall så är det en ny jobbvecka som drar igång i morgon. Och så även första dagen med mitt nya arbetslag. Det ska bli spännande att se vad vi kan lyckas med.

Hoppas att ni haft en fin fin helg. Här kommer några bilder för att summera min.

Puss & godnatt ❤️

(null)
Under Fredagskvällen deltog Jag & Rasmus i ett minneslopp för att hedra journalisten Kim Wall. Mycket fint och härlig stämning.❤️

(null)
"Run for Kim" 

(null)
Efter loppet var vi hembjudna till Linus & Sandra som var i stan. Vi åt tacos och tittade på fotboll. Så himla mysigt!

(null)

(null)
Under Fredagen fick jag även en Muminmugg som en fin kompis fixat till mig. Det var nämligen Mumindagen herromdagen, och bara då såldes denna muggen. Och hon lyckades knipa en till mig. Jag är så himla glad för denna kan jag säga. Helt klart en topp-fem-mugg ❤️
(null)
Vi är även färdiga med renoveringen av kök/vardagsrum/hall. Och jag har bara ett ord att säga; MYS!!!! 
Jag är typ kär i mitt hem förtillfället. Men har man levt med ett provisoriskt kök i tvättstugan..Där man lagat mat på en kokplatta och diskat i kallt vatten (pröva inte det går inte så bra..fick koka upp vatten att diska i tillslut..), haft verktyg överallt och så även slipdamm. Då FÅR man vara lite sentimentalt lycklig.
Bilder kommer senare. Vill njuta av det själv ett tag ;) hihi.. 


7.e Augusti

Hej mina vänner!
VI är inne i Augusti..redan liksom?! Vet inte riktigt vart denna sommaren tog vägen? Har ju inte riktigt kunnat "njuta" av den då det varit så himla varmt att man knappt velat gå ut på dagen. Men vi har haft fullt upp med renovering här hemma så det är lungt ;)
 
Men jag börjar ju längta lite smått till hösten nu kan jag säga. Sommaren har aldrig varit min favoritårstid, och med denna hettan så SUGER den verkligen! Nej, nu vill jag ha krispig luft och gula löv..gärna lite regn också om det inte är för mycket begärt..hehehe...
 
Iallafall så kommer här ett gäng med bilder för att sammanfatta dagarna, i vanlig ordning. 

Puss & kram på er alla, jobbande eller semesterfirare. ♥
 
 
 
Jag & Rasmus satt och väntade in de Polska brandmännen som hjälpt till att släcka bränderna längre upp i Sverige. Dom skulle ta båten från Trelleborg, och vi stod på sista viadukten med en massa andra för att hälsa dom välkommna. 
Vilka hjältar ♥
 
Vi blev hembjudna till dessa två filurer en Fredagkväll. Blev bjudna på gomiddag och efterrätt. Sen satt vi bara och snackade hela kvällen. Mycket mycket trevligt!
 
Parmesanpanerad kyckling och auberginegratäng. 
 
Denna kisen är förtillfället så himla kelig. Tror det är värmen som gör henne lite småtrött och slö. Och Kelig till tusen. 
 
Härromveckan fick jag hem dessa översnygga barstolar till vår köksö. Det var verkligen pricken över i.et. 
 
Tösen godkände dom. 
 
Ett styck bättre mellanmål. 
 
Min bästa bästa kisse. 


RSS 2.0