Plugg och paket

Hej!
Denna dagen har som sagt stavats plugg! Men jag har iallafall kommit en bit idag. I morgon ska jag förhoppningsvis börja spåna på en gestaltning, jag ska fixa detta! Tur är väl att vi inte har något att ändra på rapporten, så man kan släppa den helt!
Längtar så sjukt mycket till Måndag 10:30, för då har jag gjort min gestaltning och det är förhoppningsvis över!
Men nu ska jag sitta vid datorn en stund, innan jag ska gå och lägga mig bredvid en förkyld sambo.
 
Natti natti ♥
 
Fick hem en ny contouring & higlight palett i dag, 109:- från fyndiq


 


Karva pumpor & en hemlis

Hej på kvällskvisten!
Rasmus kom hem med två fina pumpor som vi satte oss och karvade efter kvällens träning. Och dom blev så fina!

Idag var jag iväg med Josse en runda, för att fixa en grej..men ni får inte veta något förens på Onsdag nästa vecka..hihi. ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, för i morgon väntar plugg, plugg & mer plugg! 
Puss 





En bra Måndag!

Hej mina hjärtan!
Åh, vilken bra Måndag det varit! Åkte in till skolan, i tio minuter, för att få handledning på våran rapport. Och vet ni, vi behövde inte ändra NÅGOT! Allt som fanns var typ 4 stavfel, men resten var riktigt bra skrivet. Och när jag sa till henne att vi verkligen kämpat med texten sa hon att det syntes.
 
Så jag traskade glatt till bussen och åkte hem igen. Väl hemma blev det köttbullar, potatis och brunsås. Matlåda is the shit! :D
Sen blev det plugg, och jag kan redan varna er att om bloggen ekar denna veckan är det för att jag kommer sitta klistrad vid böckerna för att få klart allt tills på Måndag, då vi har examination. Hoppas verkligen att jag klarar det!
 
Men ja, nu i kväll blev det bodypump och jag gjorde mitt 50.e pass av 100, äntligen är jag halvvägs. Fan vad stolt jag är över mig själv! Jag kommer ju såklart fortsätta efter att de 100 passen är gjorda, men att ändå veta om att man gjort 100 pass..den känslan är riktigt göttig! :D
Så nu har jag käkat lite kvällsmat och väntar på att färgen i mitt hår ska bli klar, så jag kan skölja av det och gå och lägga mig. I morgon väntar plugg heeela dagen.
Hörs i morgon. 
Puss ♥
 
Innan-träning-selfie
 
 
 


En dag i Dannmark

Hej mina underbaringar! Har ni ställt tillbaka klockan idag?

Idag åkte vi en runda till det härliga danska landet för att handla lite förnödenheter (läs: cider & shot). Sen åkte vi ner en runda till Dragör och gick och kollade lite. Väl hemma blev det en kycklingrulle och sen en go powernap.
Åkte även och verkligen storhandlade nu i kväll också! Och sen blev det marlådefix, testade att göra grönkålschips, men gott eller?!! Och tillslut landade vi i soffan framför en film.

I morgon drar en hektisk vecka igång, för nästa Måndag (2/11) har vi examination. Så jag stänger in mig i lägenheten och kör 100 %!

Ni får sova så gott. Natti natti ❤️





Lördag 24.e Oktober

 
 Hej mina gullepluttar!
Igår hade jag en ensamkväll då Rasmus var inne på casinot i Malmö, och i dag ska jag iväg på tjejkväll och han på grabbkväll. Ja så kan det bli ibland, haha :D
Men i morgon ska vi åka med pappa till Dannmark en runda. Tror vi ska ner till Dragør, och där är så fint, om det är fint väder. Sen blir det nog bara chill i soffan resten av Söndagen.
 
Men nu ska jag fixa lite lunch innan jag ska iväg ikväll. 
Puss och kram♥


Stand up.

Hej mina hjärtegryn! Vilken kväll det blev igår!
Vi åkte in till Lund för att äta middag & se Gabriel Iglesias, en amerikansk/mexikansk komiker, och guuud så jag skrattade! Vilken kille alltså!
 
Iallafall så käkade vi på en supermysig restaurang som hette Stäket, och det blev en god kycklingpasta.
Idag har jag hållt på att klura på min aktivitet, och ÄNTLIGEN har jag kommit på sista skiten. Alltså gud vilken kass fantasi jag har :/
Men, i morgon ska jag ut och köra sista och sen är det bara till att sätta ihopa allt. Det kommer nog bli jättebra detta. 
Nu ska jag gå och lägga mig.
 
Puss och kram ♥
 
 
 
 


Ny soffa

Ohhhh, happy day, ohh, happy daaay!!
 
Alltså äntligen, äntligen har vi fått en ny soffa, och som pricken över i.et fick vi hämta ut en ny kaffekokare i dag också. I morgon ska jag äntligen få dricka kaffe igen..lycklig tjej här! Så jag har väl iprincip suttit i soffan hela dagen, och bara chillat.
 
Va borta en runda på Dollar store för att köpa en ny pläd till soffan, men hittade lite annat smått och gott också. Ja, lite julsaker då förstår..hehehe! Men alltså det finns ju så mycket fint, och jag vill ha ALLT! 
 
Men ja, nu är vi placerade i soffan båda två, och jag ska fixa en liten kvällsmat.
I morgon ska jag ut till förskolan igen och köra min sista aktivitet! :D
 
 


När polletten trillar ner

Hej mina fina hjärtegryn!
Alltså nu är jag lycklig! Jag har kommit på en aktivitet, och om det blir som jag vill så kommer den bli riktigt awesome! 

Kom på den klockan 2 i natt, och i morse rusade jag upp ur sängen för att förbereda mig. Ja, det blev ju spontant, men så är det ibland och jag tror att detta kan bli bra ändå :)

Önska mig lycka till ❤️

Kände mig så kreativ.




TBT: Oktober 2014

Detta hände i Oktober för ett år sedan.
 
Jag stod på loppis med mamma, och tjänade en liten slant.
 
 
 
Jag anmälde mig till Toughest i Malmö.. Helt galet va det!
 
 
Jag & Rasmus passade Emil, och kom underfund med att vi suger på att vara barnvakt, haha :D
 
Tog en härlig fika med Sofia i Lund
 
 
Var ute på min första praktik ♥
 
Gick några långrundor med min älskade vovve.
Rip, finaste fina ♥ ♥
 
 
 
 
 
 
 


Söndagssega sötnosar

Okej, äntligen är vi (läs: Rasmus) klar med renoveringen av vardagsrummet! I morse väckte han mig lite lyckligt och sa att vi skulle ställa iordning allt. Skönt känsla, fast än vi bara levt i kaoset sen i Fredags så känner man lättnaden när man får dra bort all plast & täckpapper från golvet, och dammsuga bort allt spackeldamm. En fröjd för själen.
 
Men sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer idag, och vi har nog varit lite grumpy cats båda två..dock inte mot varandra utan mer tillsammans, haha :D ..Ibland är vi väl synkade! 
Vi åkte och käkade hamburgare och sen åkte vi upp till Mia & Hassen för att dricka en kopp kaffe, och så jag längtat efter bryggkaffe!!
Dumma kaffekokare att gå i sönder! :( Hoppas butiken hör av sig i veckan, så vi kan åka och hämta den...jag avlider!
Iallafall så blev det då en liten fika, och sen körde vi och storhandlade. Och tillslut landade vi vid köksbordet med vars en dator och en varmmacka. 
 
Strax väntar sängen, för i morgon ska jag ut på förskolan...får väl se hur detta går, då jag inte kommit på någon j*vla aktivitet. Får väl improvisera eller något sånt?! Ska ju ut på Onsdag igen, kan ju gör den aktiviteten lite mer detaljerad isåfall...
 
Ni får iallafall ha det toppen bra, när ni nu än läser detta.
Puss på er, och stay strong ♥
 
 
 
 
Två knäppisar vid ett stökigt köksbord. ♥
 
 
 


Dagens outfit

 
 
 
Idag är det ännu en gång ett typsikt Oktoberväder...typ daa, det är ju Oktober..hahah :D ( Leker så fjorton). Nej men skämt och sido. I dag åkte en riktigt go tjocktröja på, som jag köp på Gekås. Superfin och supermysig!
 
Idag är Rasmus i väg och hjälper sin chef, så jag tänkte att jag skulle plugga, men alltså huvudet står helt still..jag har inga ideér alls på vad jag ska göra för aktivitet med barnen på Måndag, ångest! Men annars händer inget speciellt i dag, ska bara mysa i sängen! 
 
Här kommer min outfit för dagen också. Tröjan kommer som sagt från Gekås, Jeansen från H&M och stövlarna från Skopunkten.
 
 
 


..Renoveringskaos!

Men hej Fredag, och helg!
Och vi har äntligen lämnat in Rapporten, och jag är så galet nöjd med den! 
 
Väl hemma skulle Rasmus syster hämta vår soffa, för att vi ska få en ny på Tisdag. Så, inget soffhäng denna helgen, får dock en anledning att ligga i sängen istället. Ska ju tilläggas att vi har tv i sovrummet, så lite lyx är det allt.
 
Nu har Rasmus syster och hennes man nyss gått hem. Dom kom upp till oss med pizza, och sen drog Rasmus & Hassen igång med en renovering av vårt vardagsrum..här är kaos nu. Men så är det :)
 
Nu ska vi slänga oss i sängen och kolla på tv. 
Puss & kram 
 
So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu..min Goa soffa ❤️
 




 


Torsdag 15.e Oktober

Hej mina hjärtan!
Idag kändes kroppen riktigt trött när klockan ringde i morse. Har kört på med träningen som en tok denna veckan, men jag ska köra mina fyra pass ( 2 vanliga & två dubbelpass. Dubbelpasset räknas som ett (A) ) annars känns liksom inte livet komplett, om man säger som så.
 
Idag skulle jag ut till förskolan för att ha ännu en läsaktivitet med barnen, och denna gången skulle jag berätta en saga utan att ha boken framför mig. Bestämde att dom skulle sitta och hålla på med lera undertiden jag berättade..och ja, det gick väl sådär, dom lyssnade ju iallafall fast än jag tror att leran var lite roligare än mig. Men det är inte hela världen, och det gör inget om inte aktiviteten blir 100% bra. 
 
Sen kom jag hem och fixade ihop lite mat, kycklingwok med ris. Och klockan 18:00 väntade veckans sista dubbelpass som blev ett Cg/iw-intervall pass..ojoj, ja kroppen va som sagt riktigt trött. Men jag har kämpat på riktigt bra..och på Tisdag har jag kommit upp i 50 pass, och har bara hälften kvar till mina hundra pass..woop woop detta ska jag fixa! :D
 
Men nu ska jag slänga mig i soffan en lite stund, och sen väntar sängen och jag kommer somna väääldigt snabbt känner jag på mig.
 
Puss & kram ♥
 
En perfekt lunch 
 
Detta är min gamla barnbok, från typ 1991..hehe..lika gammal som jag (A). Men denna utgick jag iallafall ifrån på aktiviteten.
 
 


Typisk Oktoberdag

Hej mina hjärtegryn!
I dag är det en typisk Oktoberdag, regn och gråmulet..men det gör inte så mycket. Fast det är klart, jag hade mer än gärna stannat kvar i sängen när klockan ringde i morse. Men jag skulle in till skolan för att skriva klart rapporten med Emilia. Det går liite segt dock, det har inte lossnat än känner jag. Men vi får väl sitta här i några timmar till.
 
Kan också säga att jag har den sjukaste träningsvärken i hela kroppen idag. Aj aj! Jag ska köra bodypump varje Måndag nu fram över. Bara för att det är så kul!
 
Så ja, jag hoppas ni har en fin dag trotts att det är regn- och ruskväder ute.
Puss & kram
 
Trött, jag?! Haha, varför tror du det?
 
 


Nu är jag trött på detta.

Under kvällens pass som faktiskt blev bodypump, typ så längesedan jag körde det, så kom jag till insikt med lite saker när jag stod där längstfram vid spegel och såg in i mina egna ögon...
 
Fan vad jag har förstört min kropp!
Fan vad ett jävla beroende kan förstöra alla ens träningresultat. Jag stod och blev så jävla förbannad på mig själv när jag fick kämpa för att hålla mig de 45 sekunderna som vi stod i plankan & sidoplankan. För lite mer än 8 månader sedan va jag så jäkla grym på plankan...jag pressade mig och jag tog mig igenom skiten. Det gör jag även idag, för jag är envis som en sur gammal gris. Men det va inte samma alerta Kajsa jag såg i speglen. Inte den tjejen som verkligen levde för träning och som strävade efter något. Allt detta har jag gett upp för ett jävla sockerberoende. För ett jävla 200 grams choklad, djungelvrål, lösgodis ect ect ect!!!!!
 
Jag är så trött på att jag inte kämpar, så trött på att jag gnäller, så trött på att jag inte slutar tycka så jävla förbannat synd om mig själv...åh buhuhuhuhu, jag får inte äta godis, gud jag typ dör buhuhuh, åhh varför kan alla anda äta men inte jag buhuhu, åh men vadå jag får väl äta hamburgare med pommes om jag vill buhuhuu du bestämmer väl inte vad jag ska äta buhuh, vadå tycker du jag är ful & tjock eller buhuhuhuhu...jag blir aldrig smal, jag blir aldrig snygg buhuhuh.. NEJ TRO FAN DET MEN DIN JÄVLA ATTITYD SNORUNGE!!
 
Ta dig i kragen nu för helvete och ryck upp dig. Du Döööör inte för att du inte äter godis, men om du fortsätter äta då kan du .. Hej diabetes och annat skit!
Bara fatta att godis är skit! Det är färgglada saker fullproppade med skit som gör hjärnan helstörd och fuckar upp din metabolism! 
 
Nej usch och fy så arg jag blev, och är. Det måste få ett slut nu, jag köper fast jag inte vill ha. Jag äter fast jag inte är sugen, jag blir arg om någon frågar om det är okej att dom äter godis när jag är där..för jag också vill äta. 
Jag måste lägga av, och det är nu!
 
 
JAG GAV BARA UPP!!
Jag var där ett tag..jag ska dit igen!!
 
 
 
 
 


Svett Måndag

Hej finisar!
Alltså vilken morgon, herre Gud! Fullpackad buss och mina jeans gick sönder så jag fick springa bort till H&M innan skolan började för att fixa ett par nya..jäkla i-landsproblem! Suck!

Så nu sitter jag lite så där halvt ofräsch och svettig på en föreläsning som slutar klockan 12...sen ska jag slänga mina jeans åt h...och byta till dom andra..

Men Jaaa, nu ska vi ibte va bittra inte!  Helgen har varit mysig då jag & Rasmus helt spontant åkte till Gekås Ullared igår! Så det blev lite nya kläder och massa annat. :D

Men nej nu måste jag hänga med i föreläsningen.
Puss








Det blev ett inlägg om socker..

Hej mina hjärtegryn!
Det blir ett inlägg från sängen idag, men jag tror inte det gör så mycket :)
Tänkte bara skriva in att jag nu är uppe i 42 pass, och har 58 pass kvar till hundra, och julafton som då är målet. Det ska jag fixa!

Måste börja ordna upp allt med mitt jäkla sockerberoende också..vet precis vad jag måste göra...men tror ni jag gör det?! Nej!! "Men då vill du ju inte heller"! Klart fan jag vill! Jag har trappat ner rejält mycket ska jag säga, men målet är ju att inte köpa något alls.
Så när jag var och handlade i dag slank det ner en Cola & en påse djungelvrål ( jag dör för djungelvrål!!!), tillsammans med mina morötter och dippa tills i morgon....detta är visserligen godis, men inte i mängderna jag köpte i våras..

Ex. 
En eller två cola, lite lyx i vardagen sådär..
1-2 påsar djungelvrål 
1-2 påsar surisar 
(Det brukar ju vara 5 för 20kr på maxi..så himla bra ju! )
1 färdigrätt, helst ostznitsel med bea, eller färdig fiskgratäng.
Eller så kan Det bli pommes med café de Paris-sås.
(Ja jag är helt jäkla seriös nu, ni får gärna döma mig..för sockerberoende är helvetet på jorden!!)

Men ja, lite så kan det se ut..och jävlar vad tacksam jag egentligen är för att inte min vikt sjutit i höjden mer än vad den redan gjort! 
Men som sagt, det va då och nu är nu. Jag har fortfarande mina "bad days". Men är redigt duktig med min träning och jag försöker, oftast, att äta så regelbundet jag kan.

Detta inlägget va inte alls tänkt att bli om socker.. Haha, men nu blev det så ändå :)
Ville bara slänga in en bild på mitt fina ljusarangemang som jag pysslade ihop igår med lite kastanjer.

Nu blir det sängen, skola i morgon, och kanske träning om jag hinner.
Puss och kram, kämpa på allihopa ❤️







      


Festbilder: Oj, jag har visst kommit fel!

Hej mina hjärtan, här kommer lite bilder från festen i Lördags. Vi fotade inte så mycket under kvällen, utan det va mest allas utklädnader vi fokuserade på. 
 
Sandra.
Playboy bunny
 
Josse
Klädd för en balkväll
 
Oskar
Pippi Långstrump
( Ska tilläggas att barnen på våran gård blev helt lyriska när dom såg honom, och hängde utanför vårat fönster och skrek efter honom hur längesom helst! Hahah)
 
Maria
Super Mario
 
Nathalie
Nördig tjej
 
Fredrik
Nördig kille
 
Filip
Star wars-snubbe? haha :D
 
Linus
Golfare
 
Jag var Tandfen
 
 Rasmus var Hit man, dock utan avrakat hår
 
 
 
 
 
Så här fint hade vi gjort det i vardagsrummet. Rasmus hade köpt helium som vi blåste upp ballongerna med, och jag kan säga att dom var verkligen kvällens höjdpunkt. Så vi skrattade!
 


Tisdag 6.e Oktober

Hej hjärtegryn!
Här sitter jag med en knäckemacka & kaffe i ena handen och skriver med andra..eller något sådant, hihi. Tänkte skriva ett längre inlägg när jag kommer hem från skolan, och ska fixa in lite bilder från Rasmus 25-årsfest också.
 
Men nu ska jag äta och och sen cykla till bussen. Idag har vi, som tur är, bara en lektion, så jag är hemma till halv 12 igen.
Puss ♥
 
Jag & Rasmus i Lördags
 
 
 


Trött Fredag

Lite såhär känner jag för denna Fredagen..lite mycket att göra, och även om vissa saker har ordnat upp sig och det börjar gå åt rätt håll med planeringen så är det fortfarande lite "blaaahh" på denna dagen. Men jaa, det ska väl inte förstöra hela dagen kan man ju tycka. 
 
Jag sitter just nu i skolan och har haft en rätt tråkig föreläsning, och nu har vi placerat oss för att snabbt gå igenom vår rapport som ska lämnas in på Måndag, dock ska den inte vara klar än, men man ska lämna in den typvarje vecka..jaja ni fattar. Det går bra iallafall :D
 
Sen ska jag iväg och handla resten till festen i morgon och även resten av min utklädnad, det kommer bli bra detta!!
 
Puss ♥
 


RSS 2.0