Förkylningsblääää!

Godmorgon. Jag ska egentligen inte vara vaken nu, men jag kan inte somna om! 

Blev hemma idag för att riktigt kurera mig tills i morgon och sen är det helg och jag kan vila både Lördag & Söndag. Idag har jag som sagt ingen plan, det skulle ju vara att läsa litegrann om jag orkar. Det är så mycket litteratur att gå igenom till ex-arbetet, helt galet!
 
Men iallafall nu ska jag gosa upp mig i soffan med en styck Tösen i fåtöljen bredvid och äta frukost.
 
Ha en fin dag ❤
 
 
Bjuder på en bild där jag var frisk & snygg. Hahaha!!
 


Snörvel..

God morgon, eller ja, morgon iallafall.
Jäkla förkylning!! Har hostat och nyst typ hela natten och på det så har jag snart förbrukat en hel toarulle..oh happy day..
 
Men nu ska jag snart in till skolan för att få handledning på vårt arbete, och sen ska jag hem och slänga mig i sängen igen. Ska säga till Emilia att jag inte kommer åka in till skolan i morgon. Tänker inte sitta där i 7 timmar och snövla ihjäl om vi bara ska läsa! Noway, då läser jag hellre hemma och ser till att bli frisk så vi kan kötta järnet sen!
 
 
Ha en fin fin dag. 
Puss ♥
 
 
 


En förkyld tös.

Godmorgon hjärtan!

När jag kom hem igår bytade jag direkt om till myskläder, drog ut mitt täcke i soffan och låg där i 3 timmar och bara degade. Dryga förkylning! 
 
Rasmus gjorde sin kuckeli-muck-medicin dricka till mig och jag fick en redig C-vitaminkick. Efter lite mer segande bestämde jag mig för att gå ut en runda, det var ju fint väder ute. Så bilen blev fulltankad och fick ny olja och sen tog jag en lååång tur och bara körde runt och lyssnade på hög musik. Fint! 
 
Och i natt har jag sovit som en stock och vaknade rätt utvilad strax innan klockan ringde (läs: 1 min innan..). Och nu är jag på tåget till skolan för att fortsätta leta litteratur till examensarbetet. Dessa två månader kommer bli himla intressanta, ångestfyllda och härliga tror jag. Det svåra är ju att börja liksom. Men jag & Emilia brukar lägga ner rätt mycket tid på allt förarbete så att när man ska skriva sen så flyter det bara på, och man vet vad man ska skriva. 
 
Iallafall så får ni ha en jättebra Tisdag. Och ni som ska träna, träna för mig också! Ska sätta igång nästa vecka om jag är frisk då. Längtar!!
 
Puss ❤
 
 
 
 


Dalby stenbrott photoshoot

Igår var ju vi på Roadtrip och hamnade vid Dalby Stenbrott. Väl där blev det lite fotografering. Och här är resultatet :)

 
 
 
 
 
 
 


Måndagmorgon och allt blev knas..

Godmorgon vänner, här sitter jag på ett (tidigt, för mig..) tåg till skolan. Har sovit så där i natt men lyckades ändå stänga av klockan i sömnen. Så jag fick rusa ner till tåget där jag kommer på att jag glömt min plånbok hemma.....jahap... det var bara för mig att köra hem igen och hämta den. 

Som tur är så ska jag & Emilia bara börja så smått på ex-arbetet idag innan intron börjar.
 
Så ja, Måndagen började mycket intressant. Jag glömde min matlåda också, och jag är lite småförkyld.. ehhh.. Hahaha! :D Något positiv är iallafall att jag fått tummen ur röva och köpt ett nytt träningskort på mitt älskade Friskis & Svettis. Som jag nog egentligen har en liten hat-kärlek till ;) Men jag älskar det nog liiite mer.
 
Ha en fantastisk Måndag och försök att inte (som jag) stressa upp er för småsaker, det löser sig på ett eller annat sätt.
 
Puss ❤
Måndagsmotivation!
 


Söndag, sol och roadtrip

Hej finisar!
Hoppas att ni haft en fin Söndag. Här har solen lyst och vädret har varit så himla härligt. Vi kunde t.om gå utan jacka ett tag på eftermiddagen under vår roadtrip. Ja som sagt, idag var vi iväg och körde runt lite överallt jag & Rasmus. Vi var ända uppe i Veberöd och vände, åkte till Dalby stenbrott och fotade lite bilder bl.a till min header, för seriöst hur gammal är inte den? Jag har inte ens så långt hår längre..
 
Så dagen har varit galet mysig och stort plus att solen och värmen börjar vända tillbaka eftet denna långa höst och vinter. I morgon är det dags för introduktionen till examensarbetet och jag ska träffa Emilia redan vid 9-tiden för att börja kolla litteratur och lite annat. Så nervös jag är för detta! 
 
Ni får ha det bäst.
Puss ♥
 
 
Och förresten, bion igår var SÅ HIMLA BRA!! Jag grät på slutet för jag var helt inne i den. Så bra gjord och ja, den vara bara så bra! 
 
Det blev en golunch på Vattentornet tidigare idag.
 
Dalby stenbrott.
 
Så härligt väder!
 
Hjärtat igår på väg in till Malmö.
 
Redo för bio!
 
 


En solig Lördag

Hej finisar!

Jaha, då var praktiken färdig för denna gången. Alltid tråkigt att säga hejdå till alla barn och pedagoger så klart men jag har varit himla trött denna månaden att jag bara längtat till skolan igen. Ja, vissa perioder är väl lite sämre gissa jag på och denna praktiken var lååångt ifrån min bästa..
 
Men jag tror det beror på att jag känner att man bara vill ut och jobba nu och inte bara vara praktikant! Tankarna har även varit vid examensarbetet och allt som ska göras med det. Jag är supertaggad och vet att vi kommer fixa detta, men klart man är lite nervös ;)
 
Iallafall så ligger jag & Rasmus och degar i sängen och slökollar på tv. Snart ska vi byta om och åka ner till tåget. I kväll väntar nämligen middag & bio med Sofia och Jocke. Vi ska se skönheten och odjuret, taggad eller vad?!! 
 
Ha en supermysig Lördag.
Puss ❤
Det blev en mysfika tidigare idag.
 


Seg Söndag, dop och massa tvätt

Tjena hej på er allihopa! Hoppas att er Söndag har varit bra och händelserik?
Idag började dagen väldigt tidigt, ja väldigt mycket förtidigt måste jag säga. Rasmus vaknade typ klockan 05 av att Tösen höll på att krafsa rundor på golvet i hallen, varav han trodde att hon spytt. Men nej, katten hade på något sätt lyckats gå på toa, göra nummer 2 och få det inkletat på hela toppen på svansen....och gått runt i lägenheten...med detta svansen! SUCK!
Så vår morgon började ca 05:30 och efter en runda med rengöringsmedel och en trasa så kunde vi inte somna om. Så det blev en redig slömorgon i sängen, tur att vi har tv i sovrummet och nyhetsmorgon. ;)
 
Men efter vars två frallor och en celsius så var det dags att förbereda sig inför dopet vi skulle på idag till lilla Mollie. Och jag orkar inte så söt den ungen är alltså! Jag undrar hur vår unge kommer se ut? Den behöver ju inte tvunget få mina bebisdrag..var väl inte så himla söt..hahahah! Efter lite smörgåstårta så blev det ärende och sen hem till en megastor tvätthög..så jävla tråkigt! Men nu är allt i torkrummet, jag sitter och chillar vid datorn efter en powernap & Rasmus sover fortfarande.
 
Strax ska vi åka och handla och fixa middag.
I morgon kör vi de sista 4 dagarna på praktiken och sen drar examensarbetet igång! 
 
Puss ♥
 
Lite så pre-livet med bebis..fast med en katt..
 
I väntan på smörgåstårta
 


En tidig morgon en härlig Fredag

Godmorgon finisar, äntligen är det Fredag! 

Denna veckan har varit intensiv kan jag säga. Med både APT & samtal med min VFU-lärare, puh!!! 
Och i dag öppnar jag på förskolan och ska vara där 06:15..hehehe.. men jag slutar till halv 2 så jag är ju lite nöjd ändå. Halv 2 på en Fredag är asgött!
 
Ha en superbra dag så hörs vi.
Puss ❤
 
En bild på mig från tidigare i veckan
 


Då kör vi Måndag och ny vecka

Hej finisar!
Då var det Måndag igen. Men det gör inte så himla mycket för jag har haft en bra helg och känner mig riktigt utvilad, vaknade t.om innan klockan ringde! Så det blev en riktigt långfrukost i soffan med tända ljus & nyhetsmorgon. Bästa morgonrutinen ever!!
 
 
Idag blir det som vanligt praktik och i kväll är inget planerat, men resten av veckan blir rätt intensiv och så även helgen. I morgon ska jag ju iväg och testa på det där hemliga..hihi..och på Onsdag kommer min lärare ut till praktiken och på kvällen ska jag på APT på förskolan. Och på Torsdag ska jag också testa på det där hemliga och på Fredag ska jag öppna på förskolan, börjar 06:15 (slutar 13:30)....... Och till helgen ska Rasmus åka till Tyskland och handla Sprit! Och på Söndag ska vi på dop.. PUH!!! 
 
 
Men nu ska jag fixa mitt hår och sen borsta de vita. Och efter det så kickar vi igång denna veckan, hoppas att solen kikar fram i eftermiddag.
 
Puss ♥
 
 
(Igår blev det föresten premiärgrillning!!! GOTT!!)
 
 Nej men vi kör ett lite påklistrat leende så här klockan halv åtta på morgonen..med påsar under ögonen ;) 
Men jag gillar mig själv ändå.
I Lördagskväll blev det spontant restaurangbesök. Man måste älska kinamat alltså!
 
Just nu! Therese Lindgren på Y-tube och tända ljus på bordet. 
 
 
 
 


Hej helgen!

Hej livet. Äntligen är helgen här igen! 
 
Och för att göra allt så mycket bättre så lyser solen utanför fönstret, det är varmt och jag har varit ute på en timmes powerwalk. Så härligt!
Strax ska jag bege mig ut igen, ska bara bli klar med färgningen av Le hår, för det var verkligen dags kan jag säga. Men nu blir det fint igen.
 
Ikväll blir det Mellomys och jag hejar så på Wiktoria, detta året ska hon vinna!!
Ha en fantastisk Lördag på er.
Puss ❤
 
 
( Och en lite hemlis som jag inte kommer berätta, hihihi..på Tisdag ska jag testa på något som verkar SJUKT kul! Hoppas att jag kommer fortsätta med det :D )
 
 
 
 
Det tar sig! Älskar min kropp så mycket för tillfället ♥
 


Monday mode

 


Dag 4 på praktiken. Igår blev det planering.

Tjena hej på er!
Idag är det Torsdag, och jag sitter som vanligt i soffan framför nyhetsmorgon och äter frukost. Idag är jag galet seg & trött, hoppas att det släpper under dagen. Igår var jag i säng redan kl 21, igen. Jag har en förhoppning att jag är piggare nästa vecka, då man kommit in i rutinen litegrann. 
 
Igår hände det så himla mycket under dagen! Massa möten, planering & utvecklingssamtal. Så jag var knappt i barngruppen alls igår. Men det tycker jag är en av de många bra sakerna med detta arbetet, variationen. Vissa dagar så är man kanske bara i barngrupp under för- eller eftermiddagen då man har massa annat som ska göras. Så man får liksom en "paus", låter kanske helt fel, men jag hoppas ni förstå hur jag menar? Det kan bli rätt intensivt de dagar man bara är på avdelningen hela dagen.
 
Men som sagt igår hade vi planering och jag har börjat fixa min aktivitet som jag ska genomföra med barnen. Det är en matematik aktivitet, där vi ska  kolla på de geometriska figurerna och göra lite roliga saker med dessa. Så just nu sitter jag och klipper ut en miljon små trianglar, rektanglar, kvadrater, hexagoner och cirklar..PUHH!!!
Men jag har stora förhoppningar på detta och hoppas att barnen kommer tycka det är kul.
 
 
Vi hörs.
Puss ♥
 


Halva veckan har gått. Hej Mars!

God morgon!
Halva veckan har gått och helgen börjar närma sig. Ja som sagt, man är inte van att jobba heltid precis. Men något som är bra är ju att jag sover väldigt gott på natten ialafall, haha!
 
Igår var jag dock så trött att jag var i säng redan vid 9-tiden..jo då. Men jag han iallafall med en liten semla som Rasmus hade köpt hem. Så det blev kvällsfika/ kvällsmat. Vilket betyder att jag har kvar min tänkta kvällsmat, grönkålssoppa, tills idag i stället. Woop woop!! 
 
Men nu ska jag in och borsta de vita och sen ut i blåsten.
Puss och kram, ha en fin Första Mars ♥
 
Min morgonrutin varje dag. Frukost i soffan, nyhetsmorgon på Tv och tända ljus. DET är vardagslyx det.
 
 


RSS 2.0