Barnkläder inför hösten

Ja, jag gör ju inte så mycket om dagarna men än att vänta på lilla L. Men jag tog mig tiden att scrolla runt lite på olika hemsidor nu för att kolla in höstens barnkläder. Jag vill ha ALLT! 
Jag klickade mig in på en hemsida som heter Next . Deras barnkläder är ju helt fantastiska och precis i min smak. Här är lite av det jag hittade som jag tyckte extra mycket om. Skorna och den gula koftan (fast i grå) fick åka rakt ner i varukorgen.
 
 
 
 


TBT: Augusti 2014

Jag gick igenom alla åren jag bloggat och kollade igenom Augusti månad. Av någon anledning så är jag sämst på att blogga i just denna månaden och jag har noll aning om varför, haha!
Men iallafall här kommer en TBT för Augusti 2014. Denna månaden hände två stora saker i mitt liv :D 
 
 
 
 
Augusti kom och jag blev som vanligt besatt av hösten igen och ville mer än något att vädret skulle slå om till regn och rusk. Ville gärna att bladen på träden skulle ändra färg också. Men nej, jag gick i tjocktröjor och svettades som en tok. Haha!
Jag träffade Lotta en dag för att äta god frukost på Systrar & Bönor. 
Deras frukosttallrik är riktigt god!
 
Jag sa äntligen upp mig från Mcdonalds!
 
Och DETTA var anledningen till min uppsägning. Lyckligare kan man inte vara! Kommer aldrig glömma den dagen. Jag och Pau satt hemma i hennes trädgård och fikade. Hennes vovve sprang runt och lekte för fullt. Jag satt gång på gång och uppdaterade hemsidan med antagningsresultaten. Tillslut dyker denna bilden upp framför mig på skärmen och jag tystnar i en mening när jag pratar med Pau, tittar upp på henne och säger helt chockat "Jag kom in". Sen står vi båda två och typ skriker av lycka i i trädgården innan jag ringer hela familjen för att berätta nyheten..På kvällen skulle jag jobba och bad direkt om uppsägningspapprena. Lycklig tjej!!
 
Sista passet jobbat. Jag kan erkänna så mycket som så; att när jag stämplat ut och bytat om så tog jag med mina jobbskor och slängde i vår soppress..Va jag feed up eller ;) Fast mest lycklig. Dunkade musiken högt högt i bilen på vägen hem den kvällen och kastade mig i Rasmus famn när jag kom hem sen. Freedom!!
Jag träffade dessa tre donnorna en dag för lite tjejkväll. Sjuk tanke att två av dom precis blivit mammor och jag blir mamma vilken dag som helst nu ♥
Här har vi då ett standard mellis för mig i Augusti 2014. Så himla gott med varma mackor. 
 
En dag gick jag igenom alla mina dagböcker. Många hemlisar, kärlek och suuuperstora tonårsproblem!
 
Jag jobbade som funktionär nere på Friskis och vi stod för första gången på Palmfestivalen för att promota oss själva. Får jag skryta så var hela idén min faktiskt ;) 
 
Vi var hemma hos Linus och hade filmkväll en regnig Lördag. 
 
 
Och  Augusti 2014 avslutas med två härliga selfies på moi.
Den sista är från dagen då högskolan började och jag var supertaggad och skitnervös!!
 
 
 


Kämparglöd!

Och så gick vi in i v42...andas in och andas ut..
 
Ja, jag ska helt ärligt säga att jag är så jäkla frustrerad, arg och ledsen förtillfället! Men vad hjälper det egentligen? Inte ett skit!! Andas in och andas ut.
 
Jag städar, rensar och tog till och med tag i lite trädgårdsarbete i förmiddags. Nu ligger man här i sängen igen med ontet från h*lvetet..andas in och andas ut.
 
Jag går och förbereder mig på att klara av kommande veckan om inte herrn vill komma innan dess. Jag vet att det är allra sista veckan, jag vet om det..men den är så förbaskat lång ju! Och det känns inte som att han vill komma förens till julafton ändå.
 
Om det var något jag inte var förberedd på med denna graviditeten så var det att gå över tiden. Fast det är otroligt vanligt.
Jag tycker att dessa dagar är mer psykiskt påfrestande än vad de 9 månaderna är. 
 
Jag vill bara gå i mål nu och gosa med min bebis. Längtar så fruktansvärt mycket efter honom så det gör ont i mig. ❤️
 
(null)
 


Måndag du kära Måndag

Hejsan hejsan.
Ny vecka, men ingen bebis...Nääe, jag är inte bitter eller så, HAHAH!!
Så då gick vi in i v.41 och jag tror att han vill stanna inne ett tag till faktiskt. Jaja, så länge han kommer så är jag nöjd. 

Iallafall så har denna helgen varit himla lugn. Vi har ju avbokat allt dessa dagarna i och med bebis. Men tji fick vi. Dock har vädret varit väldigt regnigt och grått denna helg så vi har bara myst inne, storstädat hela huset, kört till soptippen och chillat i sängen och soffan. 

Denna veckan vet jag inte vad som händer. Ska till barnmorskan i eftermiddag, och jag hoppas att det är sista gången nu, haha! Annars ska jag bara ta det lugnt, som vanligt.

Ha en fin Måndag.
Puss ❤️

(null)



BF

Då var dagen här. Hallå bebis, were are you?!
 
(null)
 


Gravid vecka för vecka

9 månader gick så himla fort. Jag har verkligen försökt att fota lilla magen en gång i veckan för att komma igår hur den såg ut. Det är så gulligt att jag i v.12-v.14 tyckte jag hade en sån gravidmage, haha!! Tycker att kring v.24-27 så exploderade den duktigt och nu är det galet stor. Det ska bli så kul att se hur magen ser ut efteråt och hur man känner sig i kroppen. Spännande!
 
 
 
 


Vi gick in i v.40

Måndag och ny vecka.
Kan ni fatta att jag gick in i v 40 i Lördags, hallå liksom?? Vart tog tiden vägen, det var ju nyss December och vi fick reda på att jag hade ett litet pyre i magen! 
 
Snacka om att 9 månader rusade iväg. Och allt jag tänker är, men vad har jag gjort dessa månader? Man får verkligen gå tillbaka i arkivet och kolla för att minnas!
 
Iallafall har helgen och veckan som varit varit bra. I Lördags låg jag och Rasmus i sängen typ hela dagen och bara chillade medan vi kollade på diverse roliga youtubeklipp. Sånna dagar är riktigt härliga tycker jag! Och på kvällen hade vi blivit utbjudna på restaurang av Rasmus föräldrar, mys på det!
 
Och igår fixade vi lite här hemma. Rasmus hade beställt hem utskrifter från vår gravidfotografering, och nu hänger dom i fina ramar ovanför sängen. Jag är kär i dom bilderna! Sen fyndade vi även ett nytt vardagsrumsbord på Facebook, i vit marmor!! Jag är dubbelt upp kär i det bordet, haha!
 
Annars då, vad bjuder denna veckan på? Ja, jag hade ju hoppats på en bebis innan Fredag då vi har BF, men jag tror att lilla herrn är tidsoptimist och stannar minst en vecka till. Så jag får underhålla mig här hemma i mellan powernapsen. Är så sugen på att baka, men vet inte om jag fixar det med foglossningen som nu har knackat duktigt på dörren...Men det löser sig på något sätt.
 
Ha en fin vecka iallafall så hörs vi.
Puss
 
(null)
Oxfilé med klyftisar & bea. Hur fint?
 
(null)
Bebis i magen är färdig och operation vräkning är påbörjad. Ut nu unge, jag vill ju gosa med dig ❤️
 
Jag är så otroligt nöjd med dessa två bilder, så dom fick pryda vår vägg i sovrummet.


Nej, nu vill jag inte mer!!

Med vetskapen om att jag i morgon är nere på ensiffriga dagar kvar till BF så kan jag säga att denna kvinnan nu är så jävla feed up på att vara gravid! Jag vill ha min lilla bebis här nu och jag vill ha tillbaka min kropp!
 
Även om jag tycker att dessa månader ändå rusat fram i en galen hastighet, så går det inte snabbt nog. Och nej jag vill faktiskt inte njuta av sista tiden innan bebis kommer just nu, vilket jag får höra jämt och ständigt. Och är det inte det så är det dessa jäkla "hej tjockis" kommentarer. Vilket också är en jävla intressant grej att säga till någon som för engång skull i sitt liv har en jävla bra anledning att vara det! Jo tack jag är väl medveten om hur jag ser ut för tillfället men jag är också mycket väl medveten om att detta är nödvändigt för att mitt barn ska kunna må bra! Och dessutom som en extra liten info, kilona försvinner sen.. Intressant sak nummer två är att dessa kommentarer kommit från folk som redan har problem med sin vikt och inte har en bebis att skylla på.....punkt..
 
Jag har ont varje dag, jag har en konstant täppt näsa, jag mår illa, kan inte sova, har galet ont i min korsrygg, har noll aptit, gråter för allt och känner mig som en riktigt bitch för tillfället. Dock biter jag ihop och är frustrerad i min ensamhet och pratar med Rasmus om det. Den mannen ska för övrigt ha den största elogen som finns som står ut med mig och mina gråtattacker. Tur är väl det att jag inte är den gravida typen, som jag vet vissa kan vara, som skriker på sin sambo och är allmänt dumma mot dom. Jag kan säga att jag behöver Rasmus mer än någonsin just nu, och hade inte klarat detta utan honom.  
 
Jag vill bara sova och inte träffa någon förtillfället tills jag får ha lilla L här och må bra i mig själv igen. 
Och efter det så vill jag gå långa powerwalks med barnvagnen ( hoppas verkligen att L tycker om det), kunna ha jeans och tröjor på mig, shoppa nya kläder, träna svettiga styrkepass och äta what the hell i want! (Ge mig nocco, sushi och brieost..och till detta ett STORT glas rödvin!) och jag vill färga mitt hår!!
 
Men ja, vad ska man göra? Mer än att gnälla av sig, bryta ihop och komma igen. Jag vet ju att jag har honom här innan den 1/9 iallafall, och ja den tanken är helt fantastisk och får mig på något sätt att längta så galet mycket till förlossningen, ingen rädsla här inte! Men jag kommer helt säkert att ångra dessa tankar när jag ligger där i dödsångest fastklamrad till lustgasmasken..Men vet ni, jag längtar faktiskt ändå, det ska bli en häftig upplevelse.
 
 
 
 


Energin på topp!

Hejsan hoppsan!
Då var det ny vecka igen och efter en bra helg så är energin på topp, även om jag känner mig tung och otroligt trött i kroppen för tillfället.

Iallafall så har helgen innehållit två rundor på Gislövs marknad och middag med vänner samt en liten road trip med Rasmus där vi hittade ett ödehus. 

Denna veckan är det fokus på att vila känner jag, då jag har stört ont i ryggen/bäckenet. Så jag ska bara småpula här hemma och ligga i sängen och kolla youtube på datorn. På Tisdag kommer dock Teresia, Danne & lilla Freya hem till oss på middag, vilket ska bli riktigt trevligt!

Ha en fin Måndag.
Puss 


(null)
En lycklig Tyra som struntade totalt i att det regnade och rusade runt bland karusellerna. 

(null)
Rasmus fick åka en runda i berg och dalbanan med Tyra.
(null)
Jag köpte dessa övergulliga kläder ute på marknaden. Mössan är jag totalt förälskad i!
(null)
Så förälskad att jag var tvungen att matcha ihop en outfit till lilleman. Längtar tills hösten/vintern när detta kan användas. 
(null)

(null)
Två bilder från ödehuset/sommarstugan som vi hittade ute i skogen.



Gravidfotografering #2

I Söndags blev jag, Rasmus & bulan fotograferande av min pappa. Här kommer resultatet ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0