Expert på att Vabba..

Tjena hej! Hoppas allt är bra med er?
Förra veckan låg vi pall med magsjukan från h*lvete..kul..inte så mycket. Lyckligtvis blev vi friska till helgen så vi slapp ställa in planerna vi hade.

Rasmus fyllde nämligen år i Söndag och jag hade bokat en natt på hotell i Malmö till oss mellan Lördag & Söndag, samt bord på Weinbergs restaurang. Kvällen var så himla bra och det allra bästa var ju lätt sovmorgon, frukostbuffé samt att vi spenderade majoriteten av kvällen i hotellsängen kollandes film på tv och åt lösgodis. Jag menar ni HÖR ju! Man måste ju uppskatta detta tusen gånger mer sen man fick barn, haha!

På söndagen åkte vi en runda till Emporia för lite snabba ärenden innan vi hämtade Lowe hos faster. Kvällen spenderades hemma med god mat & kladdkaka till efterrätt.

I går var jag vråltaggad på att få jobba igen och Lowe var åter på förskolan…trodde jag..Rasmus hade fått hämta hem honom då hans magen tydligen inte va bra än..så nu kör vi ännu en vecka med vab. Tjoho!

När jag ändå skriver ett långt inlägg och uppdaterar er. Så måste jag snabbt skriva om graviditeten. Jag är i v. 15 nu, redan! Allt går så fort!
Jag mår väldigt bra och både illamående & den värsta tröttheten har försvunnit. Har nog kommit in i någon spökvecka just nu för jag mår oförskämt bra. 

Så det va väl allt jag tänkte skriva. Nu ska jag äta lite överblivet choklad och sy eller kolla youtube medans Lowe sover.

Kram 


(null)
Detta goda väntade på oss på rummet.

(null)
Uppkläd för restaurangbesök 
(null)
Så himla fin utsikt mot Öresundsbron från rummet! 
(null)
Detta tyget behöver jag i mitt liv! Någon som kan sponsra vab-morsan?
(null)



Familjeporträtt 2021

Som vanligt så kommer här årets familjeporträtt.

(null)

Nästa år är vi fyra ❤️ 



I Mars

Äntligen får jag gå ut med att vi väntar syskon till Lowe i Mars! Dessa veckorna har varit SÅ långa och jag har bara längtar efter att få berätta.

Mitt mående just nu är bra. Har mått illa mellan vecka 7-11, dock har jag klarat mig undan spyor denna gången. Men haft fruktansvärt svårt för att äta någon form av mat. Typ levt på jordgubbskräm och mackor.

(null)

(null) 

(null)
Den 26/3 har vi två små huliganer..❤️
Haha, ohboj!




Jag har blivit moster!

Den 6/9 kom denna fina lilla kille till världen och gjorde mig till moster.
❤️
(null)
Dante ❤️


RSS 2.0