Segt jullov

Hej snyggingar!
En styck seg tjej sitter bakom tangenterna och skriver. Detta med lov och ledighet börjar, jag fattar inte att jag skriver detta, bli så jävla drygt alltså!! Och med tanke på att vi ska renovera vårt badrum nu i början på Januari så kan vi inte åka någonstans heller..and it sucks väldigt mycket måste jag säga.
 
När man som student är så jäkla bortskämd med att vara "ledig"/ ha egenstudier flera gånger i veckan, så blir man lite trött på att vara ledig! Till nästa år ska jag börja ta sjukt mycket vikariat alltså. För jag mår verkligen skit av att gå hemma så här mycket. Och speciellt dessa veckorna nu när jag & Rasmus har gemensam ledighet så äter vi grymt dåligt och min sömn är just nu obefintlig...skojar inte om jag somnade halv 4 i morse..och det var inte frivilligt kan jag säga. Ordentlig frukost har jag inte ätit sen typ julafton? Och lunch, mellis och middag är typ ett hopaslaget mål... INTE BRA! Och jag känner att min kropp inte mår bra av detta. Sen på allt så ska man ju ha mens också...Så im just saying..och jag såg Friskis & svettis schema för nästa år också, och det suger!!!!
 
Så lite gnällMaja är man förtillfället, men snart är ordningen återställd och rutinerna kommer tillbaka. Längtar till praktiken i Mars så galet mycket, för då jäklar i hoppet ska ni se på en tjej som är trött men mår så himla bra!
 
Och på tal om att längta, kan ni fatta att det i övermorgon är nyårsafton!!! Jag menar hallå, när hände det liksom?? Tiden gick lite för snabbt...eller det blir kanske så när man sover bort dagarna? hahaha!!!
Jag är iallafall grymt taggad, och nu när vi handlat allt vi behöver så kan jag slappna av och bara småpula här hemma. 
 
Jag tänkte slänga upp en resume av 2016 i början på Januari tänkte jag, mest så ni vet :D
 
Men nu ska jag städa lite.
Puss ♥
 
 


Min underbara julafton

Hej snyggingar!
Jag hoppas att ni haft en lugn och skön julafton? Min var verkligen perfekt!
Redan den 23.e började julfirandet för oss då det blev uppesittarkväll+ julfirande hemma hos mamma och Urpo med både syster och bonussyskon. 
Och julafton firades hemma hos pappa med syster & farmor, SÅ MYSIGT! Och senare på kvällen åkte jag hem till Rasmus föräldrar en runda och sen åkte jag & Rasmus hem till pappas flickvän och avslutade kvällen där med lite spel och fortsatt julmys. Så överlag har denna julen varit så himla bra!
 
Och den blev inte sämre av att Rasmus överraskade mig med systemkameran som jag tänkt åka och köpa i dag. Vad sjutton har jag gjort för att förtjäna den mannen alltså?!! Så himla tacksam för allt jag fått och att jag har så himla fina familjer ♥
 
Idag är vi väldigt julbakis och med tanke på att vi inte var hemma förens närmare 02 i natt, hehehe...så har soffan varit vår bästa vän i dag och kommer nog fortsätta vara det hela kvällen också.
 
Ha en superfin juldag och mys ordentligt. 
Puss ♥
 
Julhelgen inledes med gofrukost nere på Systrar & Bönor. 
 

Julfirandet började hemma hos mamma den 23.e.
 
En styck julselfie
 
God jul önskar vi er alla.
 
Jag & fina lillasyster 
 


GOD JUL

GOD JUL önskar jag er allihopa.
Ha en mysig dag ♥
 
Puss & kram 
 
 
 
 


Det stavas jullov

Hej på kvällskvisten!
Idag var det sista dagen i skolan och äntligen kan jag slappna av och njuta av att vara ledig i 3 hela veckor. Jag har verkligen längtat efter detta!
 
Terminen har gått superfort men den har ändå varit lite sådär småkrävande..och jobbig. Positivt är ju dock att jag hamnat på den bästa praktikplatsen någonsin och är så himla tacksam över detta ♥
 
Iallafall, igår blev det en långfika med Sofia och lilla Belle-bus, vilket var himla mysigt och kul. Fick ju en anledning att kika på söta små barnkläder också, och köra barnvagn. Och seriöst, hur svårt är inte det? Har aldrig känt mig så i vägen inne i en affär som när jag gick där med en barnvagn..well, well, det tiden kommer om några år :P
 
Nu ska jag kolla lite till på datorn, och njuta över att klockan inte behöver ställas i morgon och även att jag inte behöver öppna en enda kursbok under dessa veckorna.
 
Puss ♥
 
 


Mysig Lördag

Hej mina vänner! 

 
Idag är jag himla trött, men det var lätt värt det efter kvällen igår. Rasmus föräldrar, syster & hennes man var här på julmys. Och det var jättemysigt! Vi åt hemgjorda kalkonpiroger med en stor sallad till, och sen blev det massor med julgotter. Där bland annat mina oreotryfflar. Så nu får jag väl göra ett gäng till tills på julafton, haha :D
Efter det fick jag, för ovanligheten skull, göra lite "mini-spa" för Rasmus. Jag gjorde ansiktsmask, fixade naglarna och noppade till ögonbrynen lite. Ja killar behöver ju också sån lyx som vi tjejer har. Och Rasmus nästan somnade, så han var nöjd ;)
 
Idag är planen att träffa Sofia en runda och fika nere på espressohouse och snacka lite. Rasmus är iväg hela eftermiddagen och kvällen, så jag får underhålla mig själv, men det är jag ju så bra på :D
 
..Jag ska börja peppa för att jag i morgon klockan 16:00 har jullov, och faktiskt inte behöver plugga alls på hela detta lovet!! Det har inte hänt sen jag började plugga..hehe.. så det är skönt att få uppleva det en gång iallafall ;)
 
Ha en finfin dag, så hörs vi.
Puss ❤️
 
 
 
 
 


Idag är jag ledig!

Hej vänner!

Jag har verkligen haft fullt upp denna veckan, och är helt slut i kropp & huvud just nu. Jag och Emilia har suttit och verkligen köttat oss igenom vår rapport, bara för att få den klar tills vi går på jullov på Måndag. Men idag tog vi ledigt, dels för att jag verkligen behövde sova ut och för att hon hade massor med ärenden att göra. Så resten tar vi på Måndag :)
 
Så idag blev jag ofrivilligt ledig, vilket jag uppskattar fruktansvärt mycket! Ska bara käka lite frukost och vakna till, sen ska jag sätta igång med mina planer för dagen också.
 
Ha en fin dag och härlig Fredag, så klart :D 
Puss ♥
 
 
 
Ska förresten tacka SÅ mycket för den superfina kommentaren jag fick ang. Youtube på mitt förra inlägg. Det är sånna kommentarer som får en att fortsätta göra det man tycker är så kul, för man vet att någon faktiskt tycker om det man gör. Och det är jag så tacksam för ❤️
 
 
 
Dagens glamorösa frukost. Var inte sugen på min morgongröt idag.
Åh vad vi har kämpat med detta! Så himla duktiga
 


Bit ihop och ta dig igenom!

Hejsan!
Så var det Måndag igen, och sista jäkla veckan i skolan!! Denna terminen har gått så himla fort och jag har inte hunnit stanna upp och reflektera riktigt över det.

Jag kan ju iallafall säga att jag verkligen spyr på skolan för tillfället, jag är så omotiverad, vill inget och känner bara stor frustration över att behöva ta mig ner till tåget och in till skolan. Så ja, men andra ord är jag skoltrött as f*ck..och vill bara ha lov nu, helst igår! Men som sagt, det är sista veckan nu och mellan den 19-22 ska jag och Emilia skriva vår rapport. Tiden kommer gå fort, det vet jag om.

Iallafall, helgen har varit lugn och inget speciellt har hänt. Igår hade jag & Rasmus 9,5 år tillsammans, men vi firar inte halvår så vi gjorde inger speciellt :P

Men iallafall, nu ska jag till skolan.
Kämpa på alla där ute.
Puss

bjuder på den första så kallat "puss-bilden" jag och Rasmus tog när vi precis blivit tillsammans


Foreo LUNA Play

 

Igår fick jag en förtidig julklapp av Rasmus. En Foreo LUNA play som är ett litet rengöringsverktyg till ansiktet. Denna ska ta bort upp till 99,5 % av allt smuts och döda hudceller i ansiktet jämfört med om du bara tvättar ansiktet med händerna.

 

Jag tänkte köra med den varje kväll i en månad fram över, så får vi se om jag ser någon skillnad efter det. Mitt problemområden är min näsa och alla äckliga små pormaskar där, örk! Så jag får se om den gör någon skillnad på detta området..

 

Denna finns iallafall att köpa på ex. H&M, deras hemsida www.foreo.com och även på eleven.se. Den jag har är köpt på H&M och kostar 300:- , och då får du till två renföringskrämer också. Tyvärr så kan man inte ladda denna utan den funkar upp till 100 ggr, vilket blir ca 100 min då den ska användas i 1 minut på ansiktet.

 

Känner jag att denna är bra så kommer jag köpa den större versionen som kostar runt tusen lappen. Dyrt ja, men om den funkar så är det en investering ;)



Oreo tryfflar

Okej, jag bara måste tipsa er om dessa tryfflarna! Era smaklökar kommer gå bananas!!
 
ca 16 st
Du behöver:
- 1 paket oreos
- 1 paket philadelphia ost, light eller vanlig, vilket du föredrar.
- 1 paket mörk block choklad
 
Gör såhär:
 
1. Häll kakorna i en fryspåse, förslut och krossa dom ( Ex. med en kavel) 
2. Blanda ihop ost & kaksmulor i en burk. Ställ in i kylen och låt det stelna litegrann.
3. Smält chokladen över vattenbad.
4. Rulla små bollar av kaksmeten och doppa i chokladen.
5. In i kylen ochlåt dom stelna
 
 
 
( Bilden är lånad från pintrest, för att mina tryfflar inte ser lika i ögonfallande ut, hahaha :D )


Jag känner livet igen!

Hej på er!
Äntligen kan jag börja skriva att jag är på bättringsvägen! Jag har nog sovit 12 timmar i natt om jag får gissa, men det behövdes då jag känner mig 100% bättre idag än igår. Iallafall så har jag precis, nästan, intagit frukost framför vår nypyntade julgran som åkte upp igårkväll, trots förkylning. Inget stoppar en där kan jag säga. Och nu är den uppe, och julkänslan är äntligen här! 
 
Dagens planer är att försöka kurera mig det sista så jag är pigg tills i morgon och helgen. Och i kväll ska vi bort till Rasmus föräldrar för att fira hans pappas födelsedag, så jag tror att jag måste slå in lite presenter också :)
 
Ha en fin dag allihopa, och förresten om jag mår bättre i morgon så tänkte jag spela in några videos till youtube. Om ni känner för det så kommentera jättegärna om det är något speciellt ni vill att jag ska göra? Jag har en sminkidé som jag ska spela in, en lite glammigare julsminkning tänkte jag. Men annars, som sagt så får ni supergärna lämna en liten kommentar.
 
 
Puss ♥
 
 
Årets julgran. I år köpte vi en kungsgran, får se om denna överlever julen ;)
 
Min nya favorit frukost förtillfället är havregrynsgröt med en klick äpplemos. Hade julskinkan inte varit uppäten..hihi..så hade jag tagit två bitar sån till också, på sidan så klart.
 
 


TBT: December 2012

Här kommer en Throw back till December 2012. 
 
Pluggade första terminen på komvux. Noll motivation kan jag säga!
 
Julmyset började. 
 
Så mycket julmys. Och jag var så nöjd över att kunna ha en, om än liten,  julgran i min lilla lägenhet. 
 
Jag vann min Didrikson parkas från en tävling i Vecko Revyn. Nöjd tjej!
 
Massa bus i snön men lilla Zpike ♥ Saknar dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var på teater med Pau och såg Obevakad övergång. En pjäs som jag själv spelat på gymnasiet.
Blev funktionär på Friskis & Svettis. Slutade dock ca 1,5 år senare pga massor med klydd och bråk i föreningen. Palla det liksom! 
Jag tycker fortfarande om friskis, men håller mig till att vara vanlig motionär där. 
 
Lussebak
 
Var på Mcdonalds årliga personalfest. Åh ljuva minnen ♥
Och mina fina vänner som jag är grymt glad att ha kvar även efter jag slutade där.
 
Den 23.e firade vi jul hos mamma.
 
Julafton och massor med klappar
 
Blunda alla kids! 
Men jag fick vikariera för tomten den julen.
 
Sen kom mellandagarna och det blev en massa mys. Mellandagarna är nästan bättre än själva julafton, för då kan man verkligen ta det lungt, kolla på filmer som går på tv, äta överblivet julgodis och "leka" med sina julklappar, hahah! :D 
 
 
Nyårsafton kom och den firades med en massa vänner i Vellinge.
Måste för övrigt säga att holly shit vad snygg jag var här! Jag höll strikt på min träning och kost under denna perioden, och kände mig riktigt snygg den kvällen. 
 
 
 
Och detta var mitt December för 4 år sedan. 


Förkylningar suger!

God morgon mina hjärtan!
Ja, dagen i dag skiljer sig inte mycket från gårdagen måste jag säga. Detta suger!! Men det är bara att genomlida, snart är det över.
 
Iallafall så fick jag ställa klockan i dag då jag skulle ner och fixa nya p-piller, vilket inte var så kul när jag somnade kring 4-tiden i morse. Men nya piller har jag iallafall fixat, och även köpt saker för att fixa kyckling tacos. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag verkligen noll apptit just nu, så vi får se hur det blir det det..inte så sugen på att tvinga i mig mat även om kroppen behöver det.
 
Men nu ska jag sluta gnälla, även om det faktiskt är gaaalet synd om mig just nu, hahaha :D 
 
Ha en superfin dag allihopa, nu ska jag mysa upp mig i soffan med täcke och datorn. Och kanske försöka ta igen några timmars sömn.
 
Puss ♥
 
 
 
En riktigt färsk bild på en styck megaförkyld Kajsa...Jag bjuder på den
 
 
 
 
 


Ännu en sjuk dag och sjukdag nr 2.

God morgon finisar!
Fast än jag inte somnade förens halv 3 i natt..så vaknade jag ändå rätt så utvilad halv 11 i förmiddags. Jag fick dock lägga mig ute i soffan i natt, för att jag bara hostade & nös och väckte stackars Rasmus hela tiden, haha :D
Så soffan fick agera säng i natt, men jag har sovit rätt gott så det är ok. 
 
I dag har jag inte något alls planerat, förutom att bli frisk! Men om jag ska se något positivt, så är det att denna gången sitter förkylningen på näsan och inte halsen. När jag blev sjuk under praktiken i Oktober så satte sig förkylningen på halsen, och mina körtlar svullnade upp något fruktansvärt så jag hade ont hela månaden..inte kul :( Men iallafall, den sitter på näsan nu och jag är glad för det.
 

På tal om något annat. Jag vet inte hur många av er läsare som följer mig på Youtube, men jag tänkte att jag slänger in min senaste video här under och länkar min kanal HÄR. Så får ni gärna gå in och kika. Jag känner att jag verkligen fått upp ögonen för youtube igen, och speciellt för sminkningar. Vilket var anledningen till att jag startade min första kanal 2009. ;) 
Och om min plan går rätt så ska jag köpa en ny kamera, en systemkamera, under mellandagsrean så kvalitén blir ännu lite bättre. Åhhh, jag är så taggad!!! :D 
 
Hoppas ni har en finfin dag, och jag skickar en virituell kram till alla som är hemma och är sjuka. Ja, till er andra också så klart. 
Puss & Kram ♥
 
 
 
 


Nytt till sminkkollektionen

I helgen inhandlade jag lite nytt till min sminkkollektion. 
Paletten från Sleek "Vintage romance" älskar jag. Har redan en annan från samma märke (Oh so special) , och skulle lätt kunna ha alla deras paletter för dom är SÅ bra!
 
 
 
Sleek "Vintage romance"
Älskar färgerna!
139:- på H&M
 
Isadoras Lip Desire #68 Rum raisin.
Tycker denna blir snyggast om den appliceras med en pensel.
 99:- på Ica Maxi
 
Matt läppsift från Maybelline New york. #35 Rebel red.
SÅ SNYGGT!!
95:- Ica Maxi 


Hallå Måndag och hallå...

Hej på er, hej måndag och Hej förkylning & halsont!!
Jepp, så är det..jag är förkyld igen, och halsen gör riktigt ont. Och någonstans där imellan tackar jag någon där uppe för att vi knappt äri skolan denna veckan! Så jag slipper missa en massa.
 
Och ska jag vara ärlig så är jag lite trött på att bli förkyld nu, tror detta är 3.e gången på bara 2 månander. Men om jag får gissa så blev jag säkert smittad förra veckan när jag jobbade på förskolan, fast vad ska man göra när det är sånna tider. Ska jag bara se till att bli frisk så jag inte behöver ställa in planerna till helgen och kan börja skriva rapporten med Emilia nästa vecka!
 
Jag har iallafall bullat upp mig i soffan med kaffe och ingefära..ja seriöst, rå ingefära!! AAAJJJ!!! Så starkt och den bränner i hela halsen, men dom säger ju att det ska vara bra, så det är väl bara att skyfla in i munnen?
 
Ha en fin Måndag allihopa.
Puss ♥
 
 


Söndagschill

Hallå på er! Vilken Söndagsfeeling jag ligger inne med måste jag säga. Och fast än jag märker att en förkylning komma krypande igen, och känner mig både frusen och hängig så är jag ändå på bra humör.
 
Igår vad Rasmus iväg på julbord hela dagen lång och jag var gräsänka. Vilket slutade med att jag köpte hem god mat och hemmakvälls lösgodis och bullade upp mig i soffan och tittade på film hela kvällen. Så mys! Och idag vaknande båda två rätt så slöa.. Han bakis och jag trött då jag inte gick och la mig på rätt sida av dygnet, haha :D
Men vi fick på oss kläder och drog ner på stan en runda.
 
Sen åkte vi och köpte julgran, som nu står ute på balkongen och vänjer sig vid värmen. Så den ska vi klä nu i veckan tänkte vi, och jag älskar ju när granen kommer in för då är julkänslan komplett.
 
Iallafall så har vi nu myst ner oss i soffan med vars en dator och lite musik i bakgrunden, och bara chillar. Jag får se hur min hals mår i morgon, annars får jag strunta i skolan och se till att bli frisk i stället! Nästa nästa vecka ska vi börja skriva på vår rapport, så det känns lite mer viktigt att vara frisk tills dess än till en lektion i skolan..
 
Ha en fin kväll.
Puss ♥
 
 


Dagens outfit

Dagens outfit var väldigt layback och mysig.
 
Tröja- San tropez
Kjol- H&M
Skor- Johnny Bulls
Klocka- Ur & penn
 


Frukost på stan

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra start på helgen? 
Själv startade med himla bra då det bjöds på middag hos pappa igårkväll. Himla trevlig, och jag var inte hemma förens 01:00 på natten! Rasmus måste lite dåligt så han blev hemma.
 
Och i dag vaknade vi upp till strålande sol och jätteskönt väder ute. Så det blev en runda ner till stan med pappa & hans flicksvän för att käka frukost, vilket för min del blev två goda scones! Mätt och glad gick jag sen en runda på stan efter jag sagt hejdå till Rasmus som skulle på julbord och spadag med jobb. Så jag fick inhandlat lite julklappar och något litet till mig själv också.
 
Och sen klockan två har jag bara varit hemma och tagit det lungt, lyssnat på musik och suttit framför datorn. Ska börja fixa käk om någon timme, men vet inte alls vad jag är sugen på! Så det är prio ett att komma på.
 
 
Ni får iallafall ha en fin kväll.
Puss ♥
 
 
 
 


RSS 2.0