Summerar i bilder.

Halloj!
Tänkte bara slänga in några bilder för att summera dagarna.

Julafton firades hos mamma, med 29 andra personer.

Massa julklappar!!

Och Tösen önskar God Jul till er.

Förberedelser inför skolstart. Komigen nu!!

Kommit in i träningen igen, sjukt härligt!

Och Selfies på gymmet är ett måste ;)













Julafton

Hejsan och god jul på er!
Jag och Rasmus är just nu på väg ner till gymmet en runda, så ja önskar er alla en jättemysig kväll med familj och många julklappar <3




youtube

Hej hej.
Tänkte skriva ett kort inlägg riktat till mina youtubeföljare.
 
Som det ser ut nu, så vet jag inte när jag kommer göra videos igen. Känner just nu att det är så mycket annat i mitt liv som är viktigare. Och jag känner inte alls samma för youtube längre., tycket inte att det är lika roligt som innan.
Så jepp... så är läget..om jag får tid så kaaaanske jag gör en video på mina julklappar, men annars kommer kanalen eka ett tag.
Men jag finns här på bloggen, och även på instagram @kajsavictoriah
 
Puss & kram ♥


20.e december

Hejsan hejsan!
Tänk att det bara är några dagar kvar till julafton nu, så himla mysigt! Men oj vad tiden går snabbt, det va ju nyss första advent.

..För övrigt så går träningen riktigt bra, än så länge. ;)
Blev faktiskt jäkligt stolt över mig själv i går kväll, sprang 3 km utan att stanna. Ingen big deal, men för mig kändes det awesome! :D

Sen lämnade jag även in min ansökan till komvux i veckan, kom in på alla kurser jag sökt. Så nu är det verkligen sista chansen...
Nytt linne från Gina tricot. 149:-



Julgodisbak

Hejsan!
Ibland är det rätt skönt att vakna innan klockan ringer, speciellt när man är utvilad.

Igår blev det julbak med Josse och Linus, det var jättetrevligt, och vi bakade en massa gott! 
Bl.a. Chokladkola,knäck och Cornflakes godis! 

..Och i dag är schemat fullt, tur att jag vaknade så tidigt.
Tänkte hinna med att träna, träffa syster för att köpa julklapp till mamma och pappa. Och sen i kväll blir det antagligen bio med Lotta och Marina, vi ska se Hobbit 2..men jag har inte sett 1.an än, så den måste jag också hinna se idag, haha! :D

Hörs!




Träningskläder

Nya träningstights, check!


179:- , Ica Maxi




Julmys

Halloj!
Vilken stressig dag det blev idag! 
Klockan ringde kvart i åtta, och jag asade mig motvilligt upp ur sängen, jag är ingen morgonmänniska, haha! Men upp kom jag, och ner till Friskislokalen. Väl där nere blev det ett tufft,jobbigt och svettigt CG/IW-pass. 

Efter det var det direkt hem och kasta sig i duschen, för att sen hinna köra och handla julklappar till kvällens julklappsspel.

Sen spenderades kvällen ute hos Rasmus  kusiner i Höllviken, med en massa god mat, dryck och treeevligt sällskap!

..Och  Imorgon har jag fullt upp! Ska hinna städa, träna en timme, och sen ska vi ha hem två kompisar som ska julbaka med oss, kul! :D

Så vi hörs!
Fick 5 paket!






Julbord och betyg

Hej på er!
Hoppas allt är bra? Med mig är det underbart bra! Fick reda på mitt slutbetyg i tyskan i dag, jag fick ett B! 
Så nu blir det till att kämpa som ett djur med resten!

Sen för övrigt så var jag, Rasmus och Rasmus pappa på julbord igår. För Rasmus skulle få sitt gesällbrev. Åh ni fattar inte så stolt jag är över honom! <3




Kötta!

Hejsan!
Har nyss kommit hem från ett sjukt träningspass! Säger bara: intervaller is The shit!! 1 timmes köttande på crosstrainern, och 20 min rygg/magträning innan dess. Så nu mår man finfint!
 
Ska alldeles strax hoppa i säng, skola i morgon och sen ska jag faktiskt träna igen. Blir nog bröst och mage i morgon, och lite kondition.
Ett tips är att inte bara träna kondition, utan varva det med lite styrketräning också. Kroppen förbränner mer ju mer muskler du har nämligen. :) 
 
Natti natti <3
 
Hahahahaha! "The Story of my Life" typ! 


 
 


Julgran och födelsedag

Hejsan!
Idag är igen vanlig dag, utan idag är den min svärfars födelsedag, så ikväll blir det middag på Kinarestaurang, så himla gott!!
 
Igår kom förresten julgranen upp, vi skulle ju bestämt ha riktigt julgran, så sagt och gjort, det blev en riktig julgran.
Och tösen är inte ett dugg intresserad av den, duktig kisse <3
 
För övrigt så har jag den sjukaste träningsvärken ever i hela kroppen, sen passet i förrgår..aj!
 
Dagens fina väder.
 
 






Motivation

 
Jag och Pau fick detta mailet skickat till oss i gårkväll av vår gamla klasskompis. Snacka om att man blev både rörd, glad  och så sjukt taggad! 


Julmys och snön kom

Hej!
Jahap då kom snön och vintern (äntligen) till Trelleborg igår då! Och snön ligger fortfarande kvar, riktigt mysigt och nu början man känna av lite julkänslor!

Iallafall så tänkte jag mest bara berätta om gårdagen! Vi var hos Filip på kvällen med några vänner och hade glöggkväll, jättetrevligt och det bjöds på en massa goda saker! Kände att det nog var tur att jag körde två pass på gymmet, haha!
Det dumma var bara att jag inte sovit ordentligt under natten, druckit 1 1/2 kopp kaffe och plus en celsius, haha gissa hur jag mådde under dagen. :)

Men men, idag är jag riktigt utvilad! Och snart blir det först träning på Friskis, och efter det ska jag och Rasmus köra några småärenden, och sen ska vi faktiskt köra och köpa julgran! 

Så vi hörs sen!
Massa gott!

Blev först ett träningspass på förmiddagen, 55 min på crosstrainern. Och sen på kvällen fick Rasmus med mig till gymmet igen. Då körde jag detta passen. ( kan berätta att det känns idag!)





 


Fredag 6.e December

Hejsan hejsan!
Igår fick Rasmus (äntligen) med mig till gymmet, efter några små om och men.
Men ner kom vi och det blev totalt 30 svettiga minuter på crosstrainern, riktigt skönt!

Och idag va man uppe himla tidigt, så det blev en runda till gymmet igen. Och denna gången köttade jag 55 minuter på min älskade crosstrainer, och nu känner jag min som en trött..som en trött?? Äch jag är galet trött bara!!

Ikväll blir det lite julmys/glöggkväll hemma hos vår vän Filip med några andra vänner, och det kommer nog bli jättetrevligt! :D







Rygg in progress

     Förra året/härom kvällen 

  slow progress is better than no progress




Bring it!

Helt ärligt!
Nu får detta året faktiskt skynda sig på att ta slut! För jag vill börja plugga, och det är NU!
Är sjukt trött på att gå och vänta och vänta på att tiden ska gå fortare! Vill fixa mina betyg, vill komma bort från donken, skaffa mig en utbildning och ett jobb som jag kan vara stolt över!♥
 
Komigen, jag vill ha den 8.e Januari NU,NU,NU!!
 
För Jag är jävla redo för detta!!
 
 
 
 
 
 
 
 


En natt på jobb..trött ;)

Hejsan svejsan! En småtrött Kajsa skriver.
Slutade jobba för typ en timme sedan, och har precis tryckt i mig lite tidig frukost + en god lussebulle ;). Jobbade 22-06 i natt, men vi hade som tur var inte så mycket att göra, skönt. :)
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar film, vill gå och lägga mig men kommer inte få sova många timmar om jag känner min pojkvän rätt ;)
 
Iallafall, till något roligare! I förrgår (fredag) var jag hos Marina med några kompisar och hade glöggkväll. Riktigt mysigt och hon bjöd på en massa gott. Måste säga att jag verkligen älskar mina vänner <3
 
Men nej, man ska väl gå och lägga sig? Vi får gäster i kväll så man måste ju vara pigg tills dess. 
 
Puss och kram
 


RSS 2.0