Nostalgitripp

Hej finisar, äntligen är det Fredag!

Är så jäkla peppad inför i morgon, för då är det dags för Big slap, och det ska bli så himla roligt! :D
 
I morse blev jag & maja bjudna på frukost av pappa på Systrar och bönor, jättemysigt och kul med en liten pratstund. Väl hemma tog jag äntligen tag i min garderob, för den behövde verkligen städas! Och det slutade med en hel pappkasse kläder att skänka bort. har snart inga kläder kvar ;) Får shoppa lite nya när Csn kommer i Augusti.
Sen har jag rotat fram min gamla VHS ( ja för er som inte är uppvuxna med en sån, så är det som en dvd-spelare...men myycket sämre ;)  googla vet jag :D ) och massa gamla band från när jag var liten. Jag tror jag är den ända som kan sitta och kolla och kolla på dessa gamla filmer utan att bli uttråkad :D 
 
Lyxfrukost 
 
 


Tankar i natten

Hej mitt i natten!
Jag kan verkligen inte sova, ligger bara och vrider och vänder på mig. 
Och så kommer tankarna så klart, alltid samma sak. Någon som också har problem med att "man ska lösa världsproblem" när man faktiskt ska sova?!" Suck!
 
Iallafall så kan jag säga att jag längtar så grymt mycket tills skolan börjar igen! Saknar just nu allt och alla där! Saknar mina rutiner, saknar att plugga (ska dock planera lite bättre denna hösten), saknar mina vänner där, saknar microvärmda matlådor, de äckliga baguetterna i cafeterian som man äter ändå, föreläsningar, seminarium, åka buss, lära sig saker, onödiga dagar med bara en föreläsning. Det känns så långt bort allihopa. :(
 
Saknar även mina träningsrutiner när jag går i skolan. För då klaffar allt! Skola på dagen och träning på kvällen. 
Det är så jag vill ha det :( 
 
Alltså fy fan vad jag är sentimental. Men that's how i feel right now! 
 
Men sen när man väl är i det, så längtar man tillbaka till ledigheten. 
Jaja, tiden går fortare än man tror, och snart sitter jag på bussen påväg till skolan igen. 
 
Puss och godnatt. ♥
 
 
Glad tjej påväg till skolan! :D
 
Sen vill jag tillbaka hit också. Våren 2014, fy fan vad jag var duktig då! 
Körde stenhårt på Friskis, och sjuka resultat fick jag. Bhuhuh! :,(
 
Nääe, nu får jag fan ta tag i detta! Kan börja med att säga att jag inte ätit godis på snart tre veckor, har tryckt massa jordgubbar istället, hihi. Och jag har börjat träna på Friskis igen efter uppehållet i våras. Och det känns riktigt kul och bra :) Jag ska tillbaka dit (bilden) igen! 


Jag ♥ träning

Så här lycklig var jag efter kvällens IW-pass!
 

Hej mina finisar!
Idag blev det en riktig städdag då regnet öste ner typ hela dagen. Men lägenheten blev fin, och jag blev nöjd. Så då spelade inte vädret någon roll. I morgon har jag tänkt köra till soptippen och slänga lite skit, äntligen! Annars ska jag nog bara chilla, kanske spela in en youtubevideo, vem vet?
 
Men ja som ni ser på bilden va jag helt extas när jag kom hem från kvällens träning, men det skulle vara konstigt om jag inte var det när min pulsklocka visade 415 kalorier på 45 min, tack för den! :D
Väl hemma blev det lite kvällsmat, som sen avslutades med en tallrik jordgubbar. Alltså jag har nog käkat jordgubbar varje dag de senaste veckorna, men det är ju så gott, nyttigt och snart slutar dom sälja dom här. Så jag passar på. :D
 
Men ja, jag ska sitta uppe en stund till tänkte jag. 
Ni får ha det så bra, puss & kram ♥
 


Tisdag 28.e Juli

Hej mina finisar!
Det märks att det är semesterveckor nu, för bloggstatistiken sjunker. Men det gör inte så mycket, jag är glad att ni kommer in och läser här ändå :)
Idag har jag spenderat mina timmar framför pintest och verkligen trånat efter julpyssel och höstmys, men alltså vafan, när sommarvärmen inte kommer då får man lov! ;)
 
Jag ska alldeles strax göra mig redo för lite träning. Körde det sjuukaste IW-passet i går, MY GOD säger jag bara! Kräkkänsla hela vägen då det va intervaller i 1,2,3 och 4 minuter..hehehe. GÖTT!! Det ska kännas att man tränar, och det gjorde det verkligen, svetten sprutade ur öronen :P Och vet ni vad, det blir samma pass idag igen!!!! WOHOOO!!!
 
Men ja, ni får ha det så jättebra så hörs vi ♥
 
Jag & Rasmus i Spanien 
 


Måndag 27.e Juli

Hej vänner, hoppas ni haft eller har en fin Måndag?!

Jag är ledig och har spenderat dagen hos farmor & farfar med pappa, och efter det tog vi en fika på Systrar och bönor, jättemysigt!
Nu jag har precis städat lite snabbt, och ska nog fixa ett litet mellanmål snart. Har blivit helt galen i honungsmelon, och att den just nu kostar 10:- på Maxi gör att jag typ käkar den hela tiden, hihi :)
Annars väntar ett iw-pass i kväll, och jag längtar som en tok! :D
 
Och på tal om något annat, så fick jag reda på att min kusin ska vara med i denna säsongen av Paradise hotel.
Så heja henne :P
 
 
 


Babyshower ♥

Hej på er! Jahap då va det Söndag och helgen är snart över..men inte för mig, för jag är ledig i morgon ;)
Igår blev det en myskväll med lite sushi och grönsaker med dippa, sen att det spöregnade ute halva kvällen gjorde  ju inte myset sämre. Och klockan halv två på natten hämtade jag Rasmus från en grabbkväll i Malmö. 
 
Idag blev det en tripp till Ikea och Emporia, och typ halva Sverige hade samma tanke som vi..snark! Men vi fick handlat det vi behövde, sen körde vi upp till pappa för en liten fika. Efter det begav sig jag och mamma till Sofia för hennes babyshower, som verkligen var jättemysig. Och hon fick massor med fina saker till flickbebisen ♥
 
Nu ska jag ta en härlig dusch, och sen ska jag måla mina naglar.
Puss & Kram ♥
 
(Hon har magen, jag har brösten.. HAHAHAHA!!!)
 
 
 
 
 
 
 
 


Lördagsmys

 
God morgon finisar, eller ni har kanske varit vakna en stund? Det har vi varit, och har precis käkat lite frukost. Idag är det ett riktigt regnväder ute, så dagen kommer nog spenderas inne tills jag ska lämna Rasmus i malmö. :)
Men det är väl mysigt?
 
Ha en fin dag så hörs vi ♥
 


TBT: Juli 2013

Detta hittade jag på i Juli 2013.
 
Jag var på Liseberg med detta gänget.
 
Var ute hos Farmor & Farfar.
 
Såg Gyllene Tider med Rasmus i Malmö!!
(Och jag var fortfarande blond.....)
 
Grillade uppe hos Lotta
 
 
 
 
 


Fredag i blodet igen!

Hej vänner, då var det Fredag! Och jag vaknade redan klockan sju i morse, pigg och glad, knasboll! Men nu har jag iallafall fått i mig lite frukost och ska chilla i sängen någon timme till, sen får jag väl gå upp och hitta på något? Denna helgen bli rätt lungt, och jag är ledig också så jag ska som vanligt bara chilla. 
I morgon ska Rasmus på grabbkväll, så då blir det sushi för min del, Så jäkla gott, och en film eller nått? Sen på Söndag ska jag & mamma på Sofia´s babyshower, och det ska bli supermysigt :)
 
Så ja, det händer inte mer spännande i mitt liv just nu, hihi :)
Kul att ni tittar in här och läser iallafall ♥
 
 
 


En ledig dag

Hej vänner, äntligen vaknade jag upp till en ledig dag! Så himla skönt, och sömnen jag fått i natt har varit helt underbar!
Idag skulle jag med mamma och handla till Sofias babyshower på Söndag, och vi fick hop en fin liten present till henne och flickbebisen ♥ Så mysigt, och jag med min bebissjuka längtar ju ihjäl till bebis kommer! 
 
Annars så händer inte mycket, har bara chillar hela dagen, och guuuuud vad skönt det varit! Är ledig i morgon också, och ja då händer inte mycket heller ;)
 
Nu ska jag dock förbereda mig för ett Iw-pass klockan 7. Sen blir det en dusch och hopp i säng. Och på tal om dusch så har jag börjar använda kokosolja i mitt hår, för det ska vara bra för håret. Men alltså gud vad mitt hår ser risigt ut :O Så himla tråkigt! 
Men men, jag kämpar på för att få det att växa :P
 
 
Köpte en celsius idag också, så längesedan och så himla gott ♥
 


Jag är bra!

Hello friends!
Okej jag skulle sovit för längesedan, men så blir det ibland. I morgon är sista dagen på jobb för denna vecka, och sen har jag spenderat 6 av 7 dagar på jobb, varav en dag som det blev ett dubbelpass. Är jag grym eller är jag grym?!
Fan vad jag trivs, och hjälp vad mycket jag lär mig om andra och mig själv! Jag är glad och känner att jag gör nytta :)

Stort plus för att jag fick höra att jag fått en jättefin komplimang av en kollega efter att jag gått hem nu i kväll. Jag blev helt ärligt tårögd! 

Nu ska jag försöka sova några timmar och sen ska jag kicka as de sista 7 timmarna på jobb innan 2 dagars ledighet väntar. Bring it!!


För övrigt så var jag ju hos Pau igår och vi rotade fram massor med gamla bilder. Här är jag x3! Hahah, så jäkla kul!





Sparlåga

Denna veckan är riktigt kämpig kan jag säga er, och fy för så trött jag är! Går på någon form av sparlåga just nu, och längtar lite smått tills på Söndagkväll då jag får gå och lägga mig utan att ställa klockan. Och det är inte alls som jag ogillar mitt jobb, det är bara så mycket nytt att lära sig att man blir helt slut i huvudet, och vill ha en kort paus för att smälta allt.
Annars trivs jag så himla bra hos mina små tanter på vår avdelning.
 
Men nu är det bara Lördag & Söndag kvar sen har jag krigat mig igenom denna veckan. Hoppas bara på att jag få några fler tider nästa vecka, för jag pallar inte sitta hemma. Och när jag typ dessutom är pank också, så är jag hellre på jobb och gör nytta än att sitta och tröstäta godis ( brukar bli så) för att jag har svintråkigt!
 
Men iallafall så har jag nyss kommit hem från en liten fika med Lotta, Malin & Marina, och tänkte ta en snabb power-nap så jag är pigg tills klockan 6 då jag ska till Pau och grilla :D
 
Ha en trevlig Fredag så hörs vi.
Puss & kram ♥ 
 
En färsk från sängen
 
 


Torsdag 16.e Juli

Hej vänner!!

Gud så gott jag sovit i natt, men det va inte så konstigt efter 11 timmar på jobb, fy för! Men så fina pengar det blir i slutändan. Ikväll ska jag på ett pass till, och jag är riktigt nervös månste jag säga, för på kvällen jobbar man själv på sin avdelning. Och det är nu det gäller, igår gick vi igeneom typ alla smårutiner för de boende och vad som ska göras på kvällen.
SÅ NERVÖS! 

Men det löser sig :)
 


Mot jobb

 
En bild direkt från köket.

Nu ska jag alldeles strax springa ut till bilen, och köra och jobba till klockan nio i kväll. Det positiva är att jag faktiskt fått sova i natt, Tack gud?! 
Men iallafall, vi hörs kanske under dagen, annars får ni ha det så bra :)
 
 
 


Tisdag 14.e Juli

Trött, tröttare, tröttast skriver!

Är lite smått irriterad på min Sömncykel just nu kan jag säga, och jag vet inte vad problemet är? Men jag kommer inte till ro, ligger och vrider och vänder på mig hela tiden. Så i morse när klockan ringde halv 6 hade jag nog snittat 4 timmars sömn, suck...

Så timmarna på jobb gick riktigt långsamt idag, och jag ville bara hem till min säng. Men jag tog mig i kragen och cyklade till friskis nu i kväll för att vara med på ett (svettigt) Iw-intervall pass. Och jag säger bara som så, att ibland behöver man nog ett avbrott från vissa saker för att sedan komma tillbaka, och då tycka det är dubbelt så roligt. :)
Dock är jag fortfarande trött och ska inte vänta länge med att gå och lägga mig. Men pengagalna jag har tagit på mig ett riktigt monsterpass i morgon kan jag säga, 07.30- 20:45, hehehehehe... Cash is king! Så det blir som sagt tidigt i säng, så jag kan få sova mina timmar :)
 
Så vi hörs i morgon hoppas jag. ♥
 
 
 
 
 
 


Tillbaka där allt började


I kväll är det äntligen dags för ett kärt återseende av Friskis! I våras var jag riktgt trött på det, och att vara funktionär, så nu tänker jag komma tillbaka som vanlig motionär. 

Och hjälp så peppad jag är inför kvällens IW-pass, och får jag säga lite nervös. Har inte kört det sen i Februari, och då något kilo lättare. Men jag ska ge allt, för det är så fantastiskt roligt :D

Ska faktiskt köpa ett träningskort där till hösten igen, för jag måste få in konditionsträning, och jag hatar att gå/springa på löpband!






Måndag 13.e Juli

Men åhhhh!
Jag hatar när det blir missförstånd, och speciellt när det gäller jobb! :( Tydligen skulle jag jobbat morgon i dag och inte kväll, suck! Så i dag blev det inget jobb utan det passet får jag ta i morgon i stället.
Ja, det är ju inte hela världen egentligen. Rätt skönt att börja veckan med en ledig dag, så man kan spurta på resten av veckan.
 
Så nu har jag precis ätit lite frukost, och vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Det är riktigt höstväder ute idag igen, regn & rusk, så jag får nog bli inne :)
Måste dock säga att med detta vädret utanför fönstret så kan jag inte hjälpa att jag längtar lite efter hösten och vintern! Speciellt hösten och alla fina löv och regnrusk (= du kan sitta inne och mysa). Men det är klart jag är såhär varje år mellan Maj-September, och jag bara längtar och längtar efter julen och allt mysigt som händer på hösten. Och fast än det är myisgt på sommaren, så är det som sagt samma sak varje år :P
 
 
 
 
Åhh så mysigt det är, hösten är lätt min favorit årstid ♥
 
 
 
 
 
 


Social helg

Tjohej på er, hoppas ni haft en trevlig Söndag?!
Jag ska alldelles strax hoppa i säng, ska bara skriva detta inlägget och vänta på att min färg i håret ska bli klar.
 
Denna helgen har i min mening varit väldigt social! I Fredags var jag uppe hos pappa och åt sushi, i går blev det tjejkväll/dag hemma hos Josse, och det va riktigt trevligt! Kom dit klockan tre på eftermiddagen och åkte hem klockan tre på natten, haha!. Och i dag har jag träffat bästa Paulina för att äntligen se sommarrevyn, men alltså fy vad jag blev besviken denna gången. Men dom ska väl inte lyckas alltid?! :P
 
Efter det cyklade jag bort till Casablanca där Rasmus, hans syster & hennes man väntade, och så även en hamburgertallrik, fint.
 
Så ja, det har varit en väldigt social helg måste jag säga. Men nästa helg spenderar jag mestadels på jobb så man får passa på när tillfällen. :)
 
 
 
Kajsa Grillmästaren!
 
 
 
 
 
 


Tjejkväll

Tjo, nu sticker jag på Tjejkväll/dag hos Josse.
Hörs 
 
 


Glad Fredag

Alltså jag måste säga att jag känner mig riktigt lyckligt lottad över att ha fått sommarjobb på just detta äldreboende jag är på! VIlket fantastiskt ställe det är! Arbetskamraterna är supertrevliga och jag kan ärligt säga att så mycket komplimanger som jag fått i dag och de senaste veckorna, har jag aldrig fått under mina fyra år på donken!

Jag får höra att jag är glad och positiv, har en härlig personlighet och är väldigt lättlärd & ambitiös. Blir man inte lycklig då så säg?! ♥
 
Nu ska jag slänga mig i sängen någon timme, för i vanlig ordning har jag sovit sjukt kast, men så är det. I kväll ska jag hem till pappa för vi ska käka sushi, "oh happy day"!
 
Så vi hörs. ♥
 
 


Lycka till!

Hej mina vänner!
 
I dag är en väldigt viktig dag för massor med människor i hela Sverige! För i dag kommer allas intagningsbesked till högskolor och universitet.
Och thank God att jag slipper utstå denna väntan, förtvivlan och ångesten som man har när man gå och väntar och väntar. ( been there done that, om man säger som så. Och jag lyckades!! :D :D)  Kan ju gissa på att där är många som väntar på intagningen till gymnasiet också. 
Lycka till allihopa säger jag bara!
 
 
Annars då. Ja jag och Pau hade sett fel på dagarna i går, så det blev ingen revy för den var inställd. Men vi satt ute i hennes uterum och pratade massor istället. Vi tänkte sticka ner och se revyn i kväll, och det inte regnar. För just nu är det total storm ute! :O
 
Mys i soffan medan regnet öser ner utanför.
 


Onsdag 8.e Juli

Hej mina små kycklingar!
Jag hade en redigt dålig dag igår kan jag säga. Kände mig trött, seg och allmänt irriterad, men såna dagar har man väl också ibland.
Men idag är en himla bra dag kan jag säga, för ikväll ska jag träffa min bästa Paulina, och vi ska se på sommarrevyn! Kan bara hoppas att vi slipper sitta där med paraply och regnställ, för sommaren är inte riktigt här i dag. :P
 
Nu ska jag äta spenatstuvning och sen hoppa in i duschen.
Puss och kram ♥
 
 
 


Långt hår!!

Hej mina finisar, jag hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni hade en trevlig helg.
Min bestod av sushi, ensamtid, fika med vänner, lunch med sambo, jobb, datorhäng och lite choklad som pricken över i.et.
 
I dag vaknade jag av en katt som jamade så förfärligt att jag skulle gå upp och leka med henne. Tack Tösen :P
Men ja upp kom jag, och sen satte jag igång med en ordentlig storstädning, och fy så skönt det känns nu efteråt! Tänkte ta mig i kragen och rensa lite till i morgon, för hjälp så vi samlat på oss skit sen vi flyttade in här 2013! Så nu ska badrummet få sig en omgång tänkte jag, eller iallafall badrumsskåpet.
 
Men ja, det känns som att bloggen ekar lite då och då nu i sommar, inte mycket som händer just nu mer är att jag jobbar och jobbar. Ska dock träffa Paulina på Onsdag, vi ska (som varje år ;) )  se sommarrevyn i parken. Hon, jag och alla pensionärer ;) 
Fast jag ser mer framemot att träffa henne :P
 
 
Sen, på tal om något annat dårå. Jag har fått dille på Lååååååångt hår igen. Vill så så gärna ha det! Men jag får alltid en knäpp och klipper av mig det för jag tycker det ser förjävligt ut...suck! Någon som har tips på hur man kan göra för att inte röra håret/klippa det, när man försöker växa ut det?! Någon? (A)
 
Så himla fint och kvinnligt! Im dying over here!
 


Jobba!!

Godmorgon på er!
Oj oj vad jag är trött, men nu blir det jobb 07:30-13 så nu är det dags att piggna till. ;)

Hörs kanske sen!





RSS 2.0