Gör det för djuret!!

Okej! Jag vill bara säga en sak till alla ni som har hundar eller katter. Se till att kolla deras tänder, okej!! 

Det brukar inte kosta något att kolla dom hos veterinären. För seriöst, detta Tösen gått igenom idag bara för att vi inte hållt koll på hennes tänder, det vill jag aldrig mer behöva se henne genomlida! Även om jag vet att det nu kommer bli 100 gånger bättre än innan.

Och jag skämtar inte när jag säger att kattstackaren hade 13, ja 13 tänder som hon fick dra ut!!!! Fattar ni så ont hon måste haft?! Nej fy fan alltså, så jag skäms!

Så seriöst om ni bryr er om era djur så kolla deras tänder redan i kväll. Djur visar oftast inte att dom har ont, för det visar på svaghet och det är något djur inte visar ute i det vilda. Svaghet=enkelt byte.
Så snälla snälla kolla deras tänder! Ja, det kostar en del. Men seriöst hellre det än att dom ska gå och ha ont hela livet.


Nu ska jag pussa & krama på min lilla hjälte till katt. ❤️





En vanlig Onsdsg

Tjena moss! Hoppas allt är bra med er denna Onsdag?!
Men mig är det bra fast än jag precis lämnat Tösen hos vertinären...hon ska få röntgat sina tänder, för vi tror att hon kanske måste dra ut någon, usch, lilla loppan.

Men nu är jag påväg till skolan iallafall, så jag får tänka på något annat en stund. Går till tre idag, om jag inte lyckas komma ifrån tidigare, det beror på när dom ringer om Tösen nämligen. 

Annars så händer det inte mer än det vanliga dag. Skola, äta, träna typ. Och i morgon är jag ledig! Att gå på högskolan har ju sina fördelar ibland.

Puss och ha en fiiiiin dag på er ❤️



Måste förresten dela med mig av min lunch från igår.
Fiskpanetter med potatis, ärtor & tomater. 
Så gott!!


Våren är SÅ här!

Alltså detta väder!! Jag må gilla hösten för alla fina löv och så, men våren, den klår ingen! Graderna visar minst +10 och jag & Tösen har intagit balkongen och för att njuuuta av solstrålarna, helt underbart.

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag varit ute på förskolan och lämnat lappar till föräldrarna och även satt upp en lapp med info om mig. Alltså på Måndag är det äntligen dags igen! En hel månad ute bland underbara barn, och om detta vädret håller i sig så kommer April bli en toppenmånad! 

Men nu ska jag fixa ihopa lite lunch tänkte jag, något sen dock.. Men vet ni att oftast när jag äter min lunch kring 2-3 tiden så har jag så bra energi på träningen sen.

Och på tal om mat så måste jag tipsa er om ett jättegott bröd från "va gott". Det är ett Proteinbröd med hela 21.8 g protein per 100 g. Fint ska det vara! Dock är det riktigt dyrt, tyvärr. Men vill man unna sig ibland är ju detta perfekt!


Puss ❤️

22:- på Willys

Dagens goda frukost. 
Testade Pauluns granola med kakao & hallon. Så god!!






Jeans på naglarna

Nytt nagellack från Isadoras nya serie Jeanious, som har färger/namn i form av olika jeansstilar.
Denna heter 833 Bootcut och är en grymt fin matt blå färg, och precis en sån blå som jag älskar!
75:- på Ica Maxi.
 
 
 
 
 


Städa städa varje..Måndag?!

Heeej på er allihopa!
Alltså först och främst, har ni sett det att instagram ska ändras i morgon? Så jävla dåligt! Nu ska man inte kunna se bilder som folk laddat upp i kronologisk ordning, utan nu kommer de konton vars bilder man "likar" mest visas först hela tiden...lite störigt =/ Men så är det.
 
Idag har det varit en riktigt städdag, och jag har verkligen storstädat överallt! ett stort plus för att vädret varit helt fantastiskt idag också, så humöret har ju varit på topp! Men jag måste säga att sommartiden verkligen ta kol på mig! Är så förvirrad och tror att klockan är minre än vad den är, otroligt frustrerande. Men ja vad ska man göra liksom.
 
Men nu ska jag bara chilla i soffan i två timmar och sen är det dags för ett Cg/Iw-pass men en grym ledare!! :D
Pepp!
 
 
Puss♥
 
 
Paus i städningen!
 


Segdag & Släktmiddag

Hola mina finisar!
Idag har varit en riktig segdag, och jag har bara legat och halvsovit i sängen hela dagen lång. Himla skönt ska ni veta.

Nu är vi på släktmiddag hos min faster med resten av släkten. Och vi har matkoma delux kan jag säga!
Men det är klart, lite efterrätt finns det alltid plats för..Hihi.

Puss 


Buffé, ja tack! 






En dag i Höganäs och besökt Nimis

Hej mina hjärtan! 
Jag hoppas ni haft en jättemysig påskafton, om ni nu firar påsken. Vi gör ju inte riktigt det, varken jag eller Rasmus. Så vi drog ut på en roadtrip upp till Höganäs istället, för att besöka något som heter Nimis. Och det var verkligen helt fantastiskt!
Nimis är ett konstverk som Lars Vilks gjort, och det är typ en massa ihopaspikade plankor, drivved och trädgrenar som formar olika gångar, torn och väggar. Det är som en enda stor klätterställning kan man väl säga? Häftigt var det iallafall! Men vägen dit är helt galen, så jag rekommenderar bra skor!
 
Sen åkte vi och käkade på en jättemysig resturang som heter Garage Bar. Och det va bokstavligttalat en resturang i ett stort garage/lagerlokal. Riktigt häftig och lite rockinspirerad inredning, i like!
 
Igår blev det grillning hos Pappa med Rasmus, Maja och även min och Majas "brother from another mother" Christoffer aka Totte och hans kompis Mats. Snabbfakta: Totte är mammas kusin från Stockholm och har alltid varit som vår storebror, där av att vi säger storebror. 
Men iallafall efter lite gott grillat fick Maja, Rasmus, Totte & Mats ut mig i Malmö. Dock så blev det bara "barhäng", vilket typ passade mig, pensionären väldigt bra. Men det va sjukt trevligt iallafall!
 
Något som också varit sjukt jäkla trevlig denna helgen är att jag äntligen fått träffa min bästa Paulina igen! För hon är nere nu i påsk, och då måste man passa på att ses! Tråkigt som attan att hon pluggar i Uppsala :( 
 
Men iallafall, jag tänkte avsluta innan det blir alldelles för långt!
Jag tänkte höra med er, om ni skull vilja slänga iväg en kommentar om er åsikt. Jag funderade på att göra en sån "bloggutmaning" nu i april. Mest för att jag är på praktik hela månaden och så. Så jag tänkte typ skriva ca trettio olika inlägg om olika teman. Hade det varit något? Jag tycker det låter jättekul :D

Men, ni får ha det så bra så hörs vi.
Puss ♥
 
Påväg ner till Nimis
 
 
Det va så himla stort! Kolla hon med rosa väska liksom.
 
En massa gångar & torn.
Allt är gjort ut av EN enda person!
 
 
Inuti Nimis
 
Hjärtat ♥
 
 
Garage Bar
Så goda hamburgare & pommesen ska vi inte ens snacka om!
 
 
 
Alltid du & Jag ♥
 
 
 
 
 
 
 
 (Vet ni, jag såg precis att jag inte har några lektioner förens på Onsdag nästa vecka..alltså lyckan som uppstår..)
 


Shoppingfynd från H&M

Hej mina hjärtegryn!
Idag har varit en toppen dag och jag fick äntligen köpt lite nya kläder, som mest var till sommaren..faktiskt! Men jag kunde inte låta bli när det fanns så mycket fint inne på H&M på Emporia! 
 
99:-
 
 
149:-
Bästa fyndet i dag. Jag är totalförälskad i denna klänningen!!!
Och med stövlarna är den bara så mycket goals!!! ♥
(Tänk lite bruna ben till den också, MUMS!! )
 
 
Vita Jeans- 99:-
Poncho- 60:- (Rea) hade kostat 300:- 
 
 


En bortglömd del av min barndom

Hej på kvällskvisten!
Hoppas ni haft en bra Onsdag? Dom flesta har väl påsklov nu kan jag tänka? Och vet ni, det har jag också nu! Ända tills på Tisdag. Så skönt! 

Så dagen idag har väl varit rätt lugn. Gick i skolan mellan 8-10..jag vet, lönt eller? Kunde hellre sovit, men jag fick ut lite av lektionen vi hade, så jag är nöjd.

När jag sen kom hem, efter att ha varit på Ikea och handlat, och även på Willys så hämtade jag ut ett paket från teknik magasinet. För jag har nämligen haft en massa band från pappas gamla videokamera, som vi inte spelat över på VHS eller dvd..och därför hade jag eller Maja aldrig sett dom. (Dock så har jag två inspelade VHS-band från min födsel)

Men nu fixade jag hem ett typ VHS-band som man kan lägga ner de små banden i, och sen spela upp det i VHS.en. Alltså hur smart??!! Och det va så kul att se massa klipp från ens barndom som hamnat i glömska. 

Så det har jag underhållet mig med iprincip hela kvällen. Och jag måste ju säga att man blir lite gråtfärdig...kan ju också bero på att "min vecka" är på g...frågor på det...
Men alltså, hur mysigt var det inte att vara barn? Och fast än mina föräldrar skildes när jag var typ 6-7 år så har jag ändå haft en fantastisk barndom, och jag är tacksam över att jag haft och har en så bra mamma & pappa ❤️.

Men ja, nu ska jag strax sova, har ju som sagt "påsklov" nu. Men jag är ju som jag är och vill gärna vara uppe länge när jag är ledig dagen efter.
Haha, hoppas inte mina barn ärver det från mig. För jag har ärvt det från mamma och pappa, hahaha!!

Men ni får sova så gott, så hörs vi.

Puss 


Jag & min pappa dagen då jag föddes. 
Jag är ca ett dygn gammal här. 





Söndagsplugg

 
Halloj!
Nu har jag verkligen varit duktig! Jag är alldelles strax klar med skolarbetet och resten skriver jag i morgon, för nu är min hjärna helt slut. Så nu ska jag vänta på att Rasmus ska komma hem för då ska vi äta räkmackor, och vid tio tiden ska jag in till Malmö för att hämta syster som kommer hem från Göteborg.
 
Jag hoppas ni har en fin kväll, och tack för att ni kommer in och läser.
Puss ♥
 


Söndag 20.e Mars

Hej mina hjärtan!
Just nu prokrastinerar jag som bara den! Hehe..skulle ju egentligen pluggat, men det är så mysigt att sitta i sängen, måla målarbok och kolla på filmer från när man var liten.
 
Men jag tänkte väl alldeles snart ta tag i pluggeliplugget. Rasmus är i Tyskland idag, så jag har lite ensamtid hela dagen. 
 
Igår blev det en riktig mysLördag då vi grillade lite och faktiskt tog vart ett glas vin...är det nu man börjar bli vuxen? Nej skämt och sido, det blev en burkcola senare på kvällen också, haha!
 
Men nu ska jag fortsätta rita lite och kolla på mig själv som bebis...klart man blir lite bebissjuk när man ser detta. Men det får vänta något litet år till.
Måste ju bara erkänna att jag har två listor på datorn med massa namn som jag skulle kunna tänka mig. Mest så man är beredd, hahah!! 
 
Puss puss 
 
 
 








Dagens outfit

Detta är en typisk det-är-kort-dag-i-skolan-men-jag-vill-ändå-se-lite-fräsch-ut-outfit..och andas, haha! :D


Tröja- Gina tricot. Jättemysig!
Jeans- Gina tricot (molly modellen)
Stövlar- Johnny Bulls

Och en väldigt simpel sminkning



Hoppas att jag kan bli lite modigare snart och kanske ta outfitbilder utomhus. Men det är lite läskigt än så länge.








Dags för ny frilla

Hej på er! Idag är det vår ute, och jag bestämmer att våren officiellt är här nu.
 
Jag fick för mig att jag skrivit ett inlägg igår, haha, men det har jag helt inbillat mig. Så jag får skriva ihop det idag istället.
Så, i går hade vi en himla rolig dag i skolan då vi var på studiebesök på malmö tekniska museet, SÅ KUL! Och jag hade gärna stannat längre men vi skulle tillbaka till skolan för att få klart vårat hus tills på Fredag, och vi blev som sagt klart. 

Och i dag var det äntligen dags för klippning av mitt barr! Har inte klippt det på ett år, så jag kände att det va dags att rusta upp det lite. Och det blev fint, sen typ ut osm innan men lite mer...välvårdat (?) nu är allt slitna är borta och det liksom har en helhet. Men, om jag ska va ärlig så var det faktiskt inte så jätteslitet..bra hår! Tack mamma och pappa för det :D
 
Men nu ska jag käka upp min sena lunch och sen förbereda mig för boxning!
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 


En fullspäckad, rolig helg

Hej mina älsklingar! Kass på att uppdatera här eller, suck alltså?! Men så är det ibland.
 
Jag hoppas ni haft en mysig helg, för det har jag verkligen haft! I Fredags åt vi middag hos mamma & Urpo, och snackade till sent på kvällen. Och i går blev det årets första grillning tillsammans med Rasmus & Pappa, himla gott!! Sen kollade vi, som alla andra, på melodifestivalen. Och jag hejade ju stort på Wiktoria, men Frans är bra också. Och Wickan kom ju tvåa så att.
 
Och i dag blev det en tur in till Emporia för jag skulle fixa en ny bh på twilfit, kommer aldrig handla bh.ar någon annanstans! Men, jag kom hem med ett par nya skor också. Ett par Johnny Bulls stövlar!! Som jag fick av Rasmus, fyfan vad jag har en snäll sambo alltså! 
 
Men nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan sängen kallar. I morgon är det skola hela dagen lång, men det är så roliga saker som händer denna veckan att jag nästan längtar tills klockan ringer i morgon...fast jag kommer nog ångra att jag sa det ;)
 
Puss på er! Och tack så mycket för att ni kikar in här varje dag och läser ♥ ♥
 
Så jäkla snygga systrar alltså!
 
 
Kärlek, så mycket kärlek!
 
 
 
 


Dagens outfit

Här kommer min outfit som jag hade på mig igår.
 
Tröja- Gina Tricot
Svarta Jeans- Gina tricot
Stölvar- Deichmann
Halsband- jättegammalt, men kommer från H&M
 
 
 
 
 
 


Onsdag 9.e Mars

Men hej på er!
Hoppas ni haft en bra start på veckan, och att ni har en bra Onsdag!
Själv har jag det himla bra då jag inte behövde ställa någon klocka i dag för att jag inte hade någon skola, och även är ledig Torsdag och Fredag också.. ibland är studentlivet bäst alltså! :D
 
Så planen för i dag är väl att spela in lite videos tänkte jag. Måste få ihop några nu till April när jag ska ut på praktik hela dagarna och inte har tid att filma så mycket! Vet dock inte vad jag ska filma?
Iallafall, så har jag precis käkat lite lunch..tonfiskgratäng, GOTT! Och nu är jag helt proppmätt, hahaha, så jag bara ligga och ha matkoma i två timmar innan jag kan göra något. 
 
Men annars så händer det inte så mycket idag, förutom i kväll, för då är det äntligen dags för boxning igen, det har blivit mitt nya favoritpass! Tycker det ger så himla mycket.
 
Så ni får ha en fin dag, så hörs vi.
Puss ♥
 
Peppad tjej innan Indorrwalking-intervall passet igårkväll!
 


25-årsfest, BILDER

Här kommer några bilder från min underbart roliga 25-årsfest. Jag är så tacksam för alla som ville fira in dagen med mig! :D ♥
 
 
Paketöppning
 
 
 
 
Ivrig att få upp paketet! 
 
 
Plocka makaroner med ätpinnar. Lättare sagt än gjort!
 
 
Vem kan binda längst snören av kolasnören?
 
 
ÄT, ÄT, ÄT!!
 
 
Vem lägger sista ljuset och får det att ramla?
 
 
KVÄLLENS VINNARE! :D 
 
 
Kvälles efterrätt..Pollykladdkaka(!!)
 
 


25-årsfest

Hej mina hjärtegryn!
Idag mår man som man förtjänar, men det va kul igår!

Firade en sen 25-årsdag tillsammans med mina fina vänner & sambo hemma hos oss. Och vi hade fixat med lekar, så det blev en massa dueller t.ex att plocka makaroner med pinnar eller vem son kunde skala ett äpple med ett köksredskap/verktyg. 
Vi bjöd även på lite mat och till efterrätt min goda pollykladdkaka, ja ni läste rätt. ;) 

Nu ska vi ligga raklånga i vars en del av soffan..hehe.
Puss ❤️






Mina fina presenter! ❤️


Fler bilder kommer i kväll eller i morgon.














Onsdag 2.e Mars

Amen hallå där! Vart blev jag av?!
Jo, jag har suttit och skrivit och skrivit och skrivit på min rapport. Duktigt av mig va? Jag har något litet kvar, och sen ska jag lämna in den. 

Sen har jag hållt på och planerat lite inför festen på Lördag, allt som ska handlas, fixad och lite sånt kul. I morgon ska jag köra och handla allt, för jag älskar när man har framförhållning och har fixat allt några dagar innan. Och så kan man bara chilla på dagen D.

Men nu ska jag sova, klockan ringer 05:30..och jag är fortfarande vaken..suck!

Innan kvällens boxningspass
Jag va helt död efteråt, fy för! :D




RSS 2.0