Gravid, kräk & en bra helg

Hej vänner hoppas allt är bra med er? Själv mår jag okej, blev hemskickad från jobb i middags då jag spydde som attans! Så himla störigt...har precis varit sjuk i en hel vecka. Plus att jag spydde igårkväll också..Men jag tror & hoppas på att det bara är lilla knatten i magen som stökar runt och inte någon magsjuka. Så jag har bara tagit det lugnt under eftermiddagen, vilat lite och kollat barnvagnar  på nätet. 

Förra veckan låg jag sjuk från Torsdag till Torsdag i världens influensa. Dom säger ju att immunförsvaret är försämrat under graviditeten, och det stämmer helt säkert för fy så dåligt jag mått!! Under helgen mådde jag dock bättre och vi träffade vänner och käkade på Elysse, vilket för övrigt var både trevligt och gott. 

Nu ska jag försöka få något i denna strejkande magen. Typ inget är gott för tillfället. Har fått i mig lite glass sen jag kom hem idag..bra jobbat..men vad ska man göra liksom?

Ha det bäst.
Puss ❤️

(null)

(null)
Det blev en megastor & god marängswiss till efterrätt

(null)
Lilla knatten i magen som fortsätter vecka. På Lördag går vi in i vecka 17. 
(null)
Bästa du ❤️
(null)
Tyra ❤️
(null)
Emma & Jonathan kom hem till oss i Lördags vid lunchtid och tog en fika. Mys!





Atjooo!!

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra början på helgen. Här skiner solen och graderna visar 7+..och jag ligger i sängen och snörvlar ihjäl.. suck alltså!
Men ja, vad ska man göra, det är såna tider just nu och många av barnen på jobb är sjuka. 
Sen har jag typ världens sämsta immunförsvar för tillfället också känns det som. 
 
Iallafall så var planen för idag att träffa Teresia & Daniel och deras lilla Freya, och äta middag tillsammans. Men de planerna fick tråkigt nog strykas nu. Så jag ska bara ligga här i sängen och tycka synd om mig själv, äta salta S och titta på youtube. Där imellan ska jag snyta mig..Hahah!
 
Ha en fantastisk Lördag, och hoppas att ni är friska och har solen hos er så ni kan gå ut och njuta.
 
Puss ❤️
 
(null)
Magen har börjat komma fram lite nu tycker jag. Gick in i vecka 15 (14+0) idag. Spännande! 
 
(null)
Vi har fått lite vårtecken ute i trädgården, bland annat några fina snödroppar. Kämpa nu våren!
 
(null)
Igår hade jag verkligen noll aptit. Så jag gjorde i ordning en riktig god frukttallrik, som jag satt och mumsade i mig. 


Kalas & födelsedag

I Söndags bjöd jag hem på lite 28-års kalas för min och Rasmus familj. Det bjöds på ananaspaj, mjuk pepparkaka (standard på våra kalas) och frukt.

Jag fick massa fina presenter! Fick bl.a två böcker om graviditet, var av den ena har jag redan bläddrat som en tok i. Massa bra tips, om både träning & mat samt såklart om graviditeten i övrigt.
Fick ett superfint "pyssla-om-mig-själv-kit" innan lilla bebis kommer. Det innehöll nagellack, choklad, bok, kroppsskrubb. Samt så fick jag fler av mina älskade tallrikar från Ittala serien "origo".
Ett bra kalas med andra ord.

I Torsdags fyllde jag år och inte nog med att jag tagit semester från jobb Torsdag-Fredag, så fick se lilla bebis för första gången. Och så fick jag fira födelsedagen inne på Elysse med min fina sambo. Bara vi två ❤️ Det blev fondue och mys i över 3 timmar. Fick även en fantastiskt fin bukett och present på morgonen.
Lycklig lottad!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Fina su! Vad har jag gjort för att förtjäna dig?! ❤️
(null)

(null)



Bröllop

Förra helgen var det dags för bröllop. Min mamma & hennes sambo Urpo skulle gifta sig. Så himla mysigt!
 
Dagen började 10:30 hemma hos oss då mamma kom förbi för att jag skulle sminka henne och vi skulle äta frukost tillsammans. Även min lillasyster Maja och hennes pojkvän var på plats här. Efter lite bullar, skålande och sminkning var det dags för mamma att byta om. Hon är fantastiskt duktig på att sy, och hade sytt sin klänning själv. Otroligt fin var den!
 
Kläderna var på och Rasmus åkte och hämtade brudgummen för att sedan åka ut med dom och fota. Under tiden åkte jag hem till mamma där festen skulle vara. Där var redan Urpos barn Oliver & Emelie samt Olivers pojkvän Anders, samt Maja & Andreas. Vi skulle duka  och ställa i ordning allt, och även fixa och värma maten. Puh!! Stressiga 2 timmar.
 
Vid 14:30 begav vi oss till kyrkan för att invänta brudparet. Sermonin var jättefin. Efter åkte vi tillbaka och festade till klockan blev närmre tolv på natten. Då var jag & Rasmus rätt så färdiga, och begav oss hemåt.
 
 
 
 
 
(Rasmus bild)
 
(Rasmus bild)
 
(null)
(Majas bild)
Emelie, Maja, Andreas och Anders ställer i ordning champagneglasen. 
 
Fixande med blommor till dukningen.
 
Massor av smarrig mat, frukt och snacks. Gottigott! 
 
Brudparet hälsar välkomna. 
 
Sen blev det dags för tårta. 
 
Finaste mamman och systern har jag ♥
 
(null)
En bild på tjockismagen/bebisbulan får avsluta detta inlägg ❤️


Ett litet mirakel

Som jag väntat på detta!!!
Äntligen får jag berätta att i Augusti blir jag & Rasmus föräldrar!!
 
Lilla, lilla pluttedu! Som Vi längtar efter dig ♥
 
Tösen ska bli storasyster (men inte så värst peppad, hahahahah!!) 
 


RSS 2.0