Netflix and chill?

 
Min variant på Netflix and chill.
Lördag och jag underhåller mig med att tvätta sjukt mycket tvätt..men så blir det när man glömt boka tvättid. Men mellan tvättarna underhåller jag mig med mina målarböcker och filmer på netflix. I like!
 
Och vet ni vad, i morgon ska vi faktiskt till Liseberg, sådär lite spontant. Fick reda på det igårkväll och blev ju överlycklig! Längst fram i Helix eller vad? Så i morgon åker bilen klockan 08:00 med mig, Rasmus & Rasmus syster och hennes man.
Det kommer bli så kul!!!
 
Iallafall så hoppas jag att ni får en fantastisk Lördag, själv har jag klickat fram lite chick-flicks som jag ska kolla på. Alltså man måste ju bara älska chick-flicks.
 
Puss & kram ♥
 


Shopping & soppa

Hej mina hjärtan och Hej FriYAY!! 
Jag älskar Fredag och speciellt när man vet om att det både blir tacos och hyrfilm i kväll, och så klart lite godis också. Då är man riktigt lycklig.
 
Idag kom äntligen CSN & lönen också, så det blev en lite tur ner till stan för att shoppa några nödvändigheter till Le garderob. Så jag fick med mig Tre tröjor, ett par jeans & ett träningslinne, med andra ord var det en lyckad shopping.
 
Väl hemma igen gjorde jag iordning en sen med god lunch! Broccolisoppa och körsbärstomater, riktigt gott och engelt att göra. Så det blir lunch i morgon också och kanske på Söndag med (A) hihihi..
Nu ska vi iallafall bege oss ner till Hemmakväll för att hyra film.
 
Puss & kram ♥
 
 
Nya kuddar till soffan blev det också herromdagen. Dessa kostar 129:- & kommer från Returhuset.
 
 
Broccolisoppa
st Purjolök
klyftor Vitlök
st Grönsaksbuljongtärning
liter Vatten
stånd Broccoli
dl Matlagningsgrädde 7%
  
Gör så här
Skär purjo och vitlök i mindre bitar. Lägg i kastrull tillsammans med buljongtärningarna. Tillsätt broccoli i buketter och häll på vatten så det täcker. Koka ca 10-15 minuter. Mixa till en slät soppa och smaka av med salt, peppar och matlagningsgrädde.


TBT: September 2015

Detta hände i Septemer förra året.

Tredje terminen i skolan drog igång. Hade en rolig men kämpig höst framför mig
Fikade med Lotta & Malin
Älsklingen fyllde 25 år. Och hade galen åldersnoja..som jag sen tog över ;)
Supertrevlig kräftskiva i Malmö hos Filip & Maria
Photoshoot i skogen innan hösten kom
Ännu en photoshoot. Målet var en höstbild till min header
Finaste lilla Belle föddes och vi åkte till Sofia & Jocke för att träffa henne. Älskade unge ❤️
Som förresten fyller 1 år idag ♥
 


Vill tillbaka under täcket igen.

Hej på er, och god morgon!
Jag har sovit som en kratta i natt kan jag säga..somnade inte förens vid 2-tiden..kul. Och klockan ringde halv 7. Men det var bara till att pallra sig upp och få lite frukost i magen.
Idag är planen att åka hem till Gabriella för att börja spåna på våran redovisning, och jag hoppas att förmiddagen går fort, för jag känner mig såå seg!
 
Annars är dagens planer de vanliga, nämligen träning i kväll. Och på tal om träning, gud vilken energi hade hade på passet igår kväll! Jag skulle tro att jag tränade för nästan hela gruppen, och jag kände mig riktigt stark och vågade utmanna lite extra. Inte ofta det händer kan jag säga ;)
 
Men nu ska jag gå och (motvilligt) byta om från min goe pyjamas, som jag gärna gått runt i hela dagen om jag hade fått ( Note to self: Det är helg i morgon..then you can sleep you lazy motherfucker!!!) och bege mig bort till Gabriella.
 
Ha en fantastisk Torsdag iallafall.
Puss & Kram ♥
 
Lunchen igår ( och dagens matlåda) var fetaostfyllda biffar med pasta i tomatsås. SÅ gott!!
 
Just nu har jag snöat in mig duktigt på denna frukosten.
Filmjölk med rågfras & kiwi
Knäckebröd med mjukost
Och kaffe
 


Just another day in paradise

Tjena hej hej!
Onsdag, Lillördag och jag sitter i soffan och försöker plugga. Men alltså denna boken kan ju ta sig någonstans tycker jag! Men men, det är väl bara till att fortsätta läsa så lossnar det kanske snart? 
 
Jag hade egentligen inget kul att skriva och känner att jag är lite uttråkad. Hmmm... Tror jag ska fixa lite lunch? Hittade ett recept som såg supergott ut att jag liksom var tvungen att testa det. Så det ska jag nog fixa ihop nu :)
Annars händer det inte så himla mycket mer, träning i kväll och jag längtar som fan eftersom att det är ett riktigt tortyrpass! Jag går alltid där ifrån och typ skakar i hela kroppen.. härligt ;)
 
Men nu ska jag som sagt fixa lunch.
Ha en finfin dag.
Puss & kram ♥
 
 
 


Söndagsmys

Hej finisar! Hoppas ni haft en trevlig helg?
 
Min har varit lugn och lite kaosaktig, men mest lugn. Det började redan i Onsdags då vi märkte att vår kyl hade slutat fungera, och knappt kylde något..Så i Fredags fick vi åka och köpa en ny. Sen upptäkte Rasmus att träskivan kylen stått på hade möglat..suck...så Rasmus satte igång på kvällen och byggde ihop en ny platta. 
Ja så kan det gå. Men nu har vi iallafall en ny och riktigt fin kyl/frys.
 
Idag är Rasmus iväg och jobbar extra så jag passade på att bulla upp mig i soffan med täcke och film. Och där imellan försöker jag plugga lite också. Och det går inte så bra kan jag säga..denna kursen är visserligen kort, men det är lätt den svåraste och mest inveklade kursen vi haft hit intills. Men det ska väl fixa sig?
Längtar tills den 10.e Oktober, för då ska vi ut på praktik, äntligen!! Men det är 3 veckor tills dess.
 
Ni får iallafall ha en riktigt mysig Söndag allihopa, och är det bara jag som känner att hösten sakta smyger sig på?
MYS!!
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
Alltså jag DÖR på denna bilderna! Så mycket höstfeeling! ♥
 


Torsdag 15.e September

Tjena hej!
Idag blev det en himla lång sovmorgon, enda till kvart över 12...hehehe..men jag behövde väl sova gissar jag på?
Så frukosten blev lite försenad, men god var den iallafall!
Nu sitter jag och kolla på film samtidigt som jag planerar & fixar i min kalender, samtidigt som jag pluggar..ja något sånt? Det går bra iallafall.
 
Planen för ikväll är att riva loss veckans sista träningspass och det blir ett CGx-pass, och jag kommer typ dö! För det var skitlängesedan jag körde det..fyyyy!!
 
Men nu ska jag börja fixa ihop någon form av lunch.
Vi hörs, Puss ♥
 
Den frukosten alltså!
 


Hemma igen

Hej mina hjärtan!
Då sätter vi igång livet igen tycker jag. Och fast än det varit himla gött att ha det på paus under en vecka så ska det bli skönt att komma igång med allt igen. 
 
Vi landade klockan 00:00 natten till igår (Söndag), och sen var vi hemma och i säng typ halv 2. Sen tog det bara 5 minuter innan vi sov så himla gott. Det finns inget bättre än att vara utomlands och sen komma hem till sitt eget hem, säng och drickbart vatten i kranen..im just saying ;)
Iallafall så har veckan varit så himla skön och jag är supernöjd med allt!!
 
Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla lite youtube. Börjar inte skolan förens klockan 15:15 i morgon...nej jag skojar inte.. 
 
Puss & Kram ♥
 
 


Sista kvällen på Mallorca

Det har varit en helt fantastiskt vecka här på Mallorca måste jag säga. Och fast än vi inte gjort speciellt mycket, mer än att ligga vid poolen och besökt Palma, så är jag himla nöjd!

I morgonkväll tar vi planet hem till vardagen igen. Och det känns helt okej faktiskt. Jag börjar sakna min säng och att äta ordentlig hemlagad mat ( vi ska laga korv & potatismos!!).

Och på tal om mat.. Denna kvinnan blev matförgiftad igår och kramade toaletten hela eftermiddagen & kvällen..kul.. Men idag har jag mått jättebra, och det är skönt för det har varit så himla härligt väder och jag har pressat för fulla muggar hela dagen lång. Och i morgon kör vi sista steket, hahah :D

Men jag hoppas ni har en fin dag eller kväll hemma i Sverige. Nu ska jag njuta av en sista ljummen kväll på vår balkong med underbar utsikt.

Puss & kram

Två solbruna systrar
Jag & hjärtat på stranden
Hela gänget på väg för att fira mammas 50-års dag
Riktigt god mat på restaurangen "Flat iron steak"
 
Jag & min bästa bättre hälft <3
 


Dag 2 på mallorca

Tjena snyggingar!

Idag har vi lätt haft över 35 grader i solen och det har varit sjukt varmt! Dock fick jag sova bättre denna natten efter att ha legat vaken till typ klockan 02 i gårnatt och vridit & vänt på mig..men ja.

Vi var lite sega allihop idag och var nere sent till frukosten. Men efter lite gott i magen + en chokladbrownie och en kokostopp ;) så var vi redo att inta beachen.

Och där låg vi från 11-15, sen var det dags för lunch och lite siesta på hotellrummet. Vilket slutade med att jag somnade gott i sängen och vaknade efter 2 timmar.. Jaja.

Nu är jag och lillasyster placerade på balkongen, för vi mådde inte så jättebra efter middagen att vi ville upp och ta det lite lungt. Värmen tog ordentligt på oss idag. Men jag har tryckt djungelvrål, just för saltets skull och hinkat vatten. Så nu börjar jag känna mig lite redo att gå ner till resten av gänget som sitter på en lokal bar i närheten av hotellet.

I morgon har jag som vanligt ingen aning om vad som händer, och det är så skönt!

Puss & kram

En go glass på stranden
Myskväll nere i baren med hjärtat
 


Dag 1 på Mallorca

Hej mina hjärtan! Hur har ni det hemma i Sverige?! Själv har jag det så skönt!

Resan ner gick himla fort, mest för att jag satt och pluggade hela vägen ner. Duktigt av mig va? Men lika bra att få något gjort här nere, så man inte kommer för mycket back.

Hotellet vi bor på är superfint, och rummet lika så. Vi blev lite smått lyckliga när mamma sa att hon fixat så vi hade wi-fi på rummet..löjligt, i know ;) Och i morse blev vi ännu lite mer löjligt lyckliga då frukostbuffen var awesome!

Idag har vi bara legat vid poolen hela dagen. Så himla skönt! Jag njuter verkligen till max vill jag lova. Nu har vi landat på rummet och jag har tagit en godusch och chillar i just nu sängen med ett marabou mjölk choklad.

Om någon timme ska vi ner och käka middag i restaurangen och sen får vi se vad som händer.

Ha en underbar dag allihopa.
Puss & kram ❤️

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hej Mallorca

Hejdå sverige, Hallåå Mallorca!!
Vi hörs om en vecka. 
 
Puss och  kram ♥
 


Torsdag & allt rullar på

God morgon på er!
Här sitter jag på ett, bokstavligt talat, fullpackat tåg mot skolan. Skönt med mjukstart då vi bara går mellan 8-10 idag och 13-15 i morgon.

Men sen ska jag hem och fixa massor med saker! Mycket nu innan vi åker till Mallorca på Lördag. Så jag ska börja städa så smått, fixa present till mamma & se över om jag packat allt.

Jag längtar verkligen tills på Lördag kan jag säga! Denna semestern är så välbehövlig! Vet dock inte hur mycket bloggande det blir under veckan. För mamma sa att wi-fi.et var rätt dåligt där. Så vi får se :)

Men vi hörs, och ha en fin Torsdag. Och 1.a September.

Puss

 


RSS 2.0