Gott nytt år!


Hej allihopa! Jag ville bara önska er ett Gott nytt år. Jag hoppas att ni får ett fantastiskt 2020! Hoppas även att ni fortsätter kika in här på min blogg även under nästa år ❤️

(null)

(null)
Och lilla busen blev 4 månader igår ❤️


Bilder: Lowes dop 8/12-19

Så, äntligen är alla bilder från dopet färdiga. Puh!!
Här kommer en riktig bildbomb på en otroligt fantastisk dag ❤️
 
(null)
Dopet hölls i Gislövs kyrka. 
 
(null)
Det var så fantastiskt fint, speciellt nu när kyrkan var julpyntad också. 
 
(null)
 Min syster Maja och Rasmus syster Mia blev faddrar till Lowe
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 Jag var verkligen supernöjd med allt. Dukning, pynt,tårtor ja allt!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 Vi hade ställt iordning ett pysselbord där man kunde skriva i gästboken och även på ett träpussel som var format som ett hjärta, en roligare variant av en gästbok. 
(null)
 
(null)
 Vi fick massor med fina saker till Lowe. Så tacksam för allt!
 
(null)
 Vi hade även två fina medhjälpare när vi öppnade paketen.
 
(null)
 MIn syster Maja och Lowebus
 
(null)
 Så mycket fint. Tacksam är bara förnamnet. 






Julen 2019


Hej alla fina ❤️ 
Jag hoppas att er julafton blev så bra som ni hoppades på och att ni hade en fin dag och kväll med nära och kära.
Min jul firades på tre ställen och den såg ut så här.

Den 23.e var vi hembjudna till pappa & Randi, där hennes barn och respektive också var. Vi åt julbord, där det till min lycka serverades potatisgratäng istället för kokt potatis!! Vi åt länge och jag var proppmätt efteråt. Sen spelade jag och rasmus Bingolotto, streamat på min telefon, haha! Jag vann 100:-. Vi hade även musikquiz och frågesport. Lite senare tittade även självaste jultomten förbi med julklappar. Kvällen slutade kring 23-tiden och jag & Rasmus promenerade hem med Lowe i vagnen. 
(null)

(null)
När vardagsrummet är på ovanvåningen men gästerna på nedanvåningen, då löser man det så här. Allt för att kunna umgås.

(null)

(null)
Klart att man blev bundis med tomten ;)
(null)

(null)
En trött Lowebus som var så duktig hela kvällen. Sov en stund i vagnen och vara bara allmänt mysig. Kan ju tillägga att innan vi skulle gå hem så bytande vi om till pyjamas på honom. Och då fick Rasmus honom till att skratta flera gånger på raken. Mitt hjärta smälte. Samma sak hände hos mamma på julafton också. ❤️


Vi vaknade upp på julaftonsmorgon efter en rätt strulig natt, då Lowe vaknat massor med gånger. Något trötta tog vi oss upp med vetskapen om att vi hade en riktig lyxfrukost att se fram emot. Nämligen räkmackor ;) Det är min och Rasmus lilla tradition sen vi bodde i vår lägenhet, att man äter räkmacka på julaftonsmorgon. 

(null)

(null)

Vi hade en mysig förmiddag hemma och gjorde oss i ordning i lugn och ro, medan Lowe sov så gott i sin vagn. Vid 14-tiden begav vi oss bort till Rasmus föräldrar där det första julfirandet skulle vara. Vi tittade på Kalle, åt mat och delade ut julklappar.
(null)
 Lowe med Farmor & farfar ❤️

Vid 18-tiden tackade vi för oss och begav oss sen hem till mamma och Urpo. Här var även min syster Maja, hennes sambo Andreas och Urpos dotter Emelie. Vi åt ännu en gång julmat innan det var dags för julklappsspelet. Jag fick ett paket med en vattenflaska. Sen hade vi musikquiz och jag fullkomligt talat briljerade och vann med 24 poäng mot de andra som fick 6 & 4 poäng, haha!

(null)

(null)
Julklappsspelet. På blodigt allvar!
(null)
Lowe tyckte att presentsnörena var roligast
(null)

Vi öppnande julklappar och avslutade sen kvällen med att spela spelet "När då då". Kvällen slutade vi 12-tiden och jag och Rasmus promenerade hemåt i julnatten med Lowe sovandes så gott i vagnen.


Igår spenderades hela dagen i soffan och vi alla tre var så julbakis. Nästa år har vi en stor förhoppning att fira julen hemma hos oss.  Jag längtar redan ❤️

(null)     
Och denna bilden sammanfatta juldagen vääldigt bra. 











God jul

Jag önskar er alla en fantastisk julafton.
Sänk kraven och bara njut. Var i nuet och stressa inte i onödan. Allt blir bra i slutändan ändå. 
(Och blir det inte bra så är det ett helt år till nästa jul ;) ) 

(null)


(null)



I min necessär

Hej hopp.
Jag tänkte att vi skulle dyka ner i min sminkväska och kika på vad jag använder för smink.
När jag bara är hemma på dagarna brukar jag på sin höjd bara tvätta ansiktet och smörja in det med dagkräm. Jag färgar även brynen typ 1 gång i månaden med Depends bryfärg.
 
Lets go!
 
(null)
Vi börjar med primer och moisturizer.
Jag använder oftast moisturizern mitten som kommer från The body shop, har även en dagkräm från Nivea som jag brukar skifta mellan. Ska jag använda foundation så tar jag även primern till vänster från Kicks, den mattar ner ansiktet.
 
(null)
Då kommer vi till basprodukterna.
Jag använder bara foundation när jag ska på fest, då använder jag Fit me från Maybelline.
Som concealer använder jag maybellines Instant anti-age Eraser. Bästa consealern enligt mig. Sen är det dags för contouring. Då börjar jag med en mörkare concealer från samma märke. Den lägger jag under kindbenen och blandar ut. Lägger den även längst käklinjen för att markera den. Puder är det dags för sen, även denna från fit me serien. 
Jag markerar kindbenen ytterligare med en bronzer från W7 och highlighter från Loreal läggs på kindbenen, amorbågen och näsan. Highlightern brukar jag använda som ögonskugga också samt för att ljusa upp i ögonvrån. Jag använder inte rouge så ofta med detta från Apicia är ett fint krämrouge.
 
(null)
Sen kommer vi till, i min mening, det absolut viktigaste i min sminkrutin. Detta lägger jag mest tid på. Men ärligt, ett par snygga bryn gör ju hela ansiktet. Jag använder Anastasias dip pomade i "Taupe". Penslarna kommer från real tecnics och bryngelen från Maybelline.  
(null)
Ögonskuggor.
 Dessa varierar beroende på tillfälle och humör. Just nu ligger dessa två i necessären. Wet & Wild paletten är fin till vardags men the burgundy bar paletten har fantastiska vinröda färger som får blå ögon att poppa, så den använder jag mest nu. Innan jag lägger påskuggorna så applicerar jag en primer från The balm och även ett tunt lager med puder, för att göra det lättare att blanda skuggorna snyggt.
 
(null)
Till sist har vi mascara och eyeliner.
 Jag älskar att lägga en svart eyeliner på ögonlocken. Jag tycker mina ögon poppar och blir väldigt öppna. Även kajalen från isadora är en trogen följeslagare sen flera år tillbaka. Färgen Blond gör att ögonen ser mer pigga och alerta ut. Tips är att inte använda en helvit kajal, Because clown varning. Mascaran jag använder är Loreals bambie eyes. Med lite hjälp av en fransböjare och denna mascaran får man superfina fransar.
 
 
Resultatet har vi här.
(null)
 
(null)
 
 
 


Alla mammor!

 Till alla mammor (och även pappor). Penny Parnevik säger det Så Så bra ♥ ♥



Dagar i December

Hej mina vänner och alla andra jag inte känner.
 
Det är mitten av December, i morgon är det Lucia och för en gångskull så hoppas jag nästan på att Lowe väcker mig tidigt så vi kan gå upp och se på Lucia på tv.n. Hur mysigt?
På tv.n går just nu även Musikhjälpen och jag måste säga att får jag en unge till någon gång så hoppas jag att det är kring December, så jag får vara hemma och titta non stop på musikhjälpen. Bästa veckan i hela December! 
 
Anyway, i helgen hade vi dop för Lowe. Och det var nog en av det mest stressfulla sakerna jag utsatt mig för ever, haha! Men hjälp så bra allt blev till slut. Väldigt tacksam över alla som kom, presenterna vi fick till Lowe och över all hjälp vi fick med dukning och liknande. Massa kärlek! Jag tänkte göra ett separat inlägg om just dopet sen, då jag måste redigera lite bilder från den dagen först.
 
Men jag tänkte att vi så länge kan kika på vad som hänt i mitt liv sen jag skrev senast.
 
Rasmus hade köpt hem saker från wish så att vi kunde göra avtryck av Lowes händer och fötter. Dessa var faktiskt jättesmarta, då varken händer eller fötter kommer i kontakt med färgen. Dock var det skitsvårt och jag är jäkligt stolt över att jag lyckades få till handavtrycken, Lowe är ju inte så hjälpsam liksom ;)
 
Lilla gladskiten som ger en tusen leenden som man smälter av varje dag. 
Älskar dig så galet mycket!!
 
Pappa kom över en kväll och lyckades spontant fota dessa två fina bilder på mig och min skatt. 
 
 
Vädret har verkligen varit varierat dessa dagar. Ena dagen är det storm och andra frost, sen ibland men väldigt sällan så kikar solen fram. Såhär fint var det härromdagen då jag skulle natta Lowe. För övrigt så sover han så himla bra utomhus.
 
Den trötta morsan drog på sig lite snygga kläder (som inte är joggingbyxor och tjocktröja ;) ), sminkade sig (!!) och drog på aw med jobb. Himla trevlig att träffa alla igen, men konstigt att vara iväg utan Lowe. Fast han hade en gottig kväll hemma med sin pappa <3
 
Detta facet brukar inte se så här piggt och fräsht ut.
Jag har aldrig gått så mycket utan smink som jag gör nu. 
 
Dagen innan dopet åkte vi en massa rundor för att bl.a hämta tårtorna. Vi hade beställt tårtor till en miljon människor kändes det som. 
  
Söndagen kom och det var dags för Lowes dop. Han var så himla duktig i kyrkan och kollade mest upp i taket, haha. Sen sov han sig igenom nästan hela dopfikan ;)
 
Dagarna spenderas mest såhär för tillfället. Vi tränar och träna varje dag med att ligga på mage och snart lär han även rulla från rygg till mage. Jag älskar att se hans framsteg!
 
Årets julgran fick vi även upp i helgen. ( Det tog närmre två timmar då Lowe vaknade stup i kvarten så vi fick springa in och kolla till honom ;) )
Vi har sen något år tillbaka åkt ut till Simremarken och huggit vår egen gran. Jag älskar detta konceptet!
 
 
 
Jag fick en lucka härromdagen då Lowe sov. Då passade jag på att baka pepparkakor som vi skulle hänga i granen. Han även baka ett gäng chokladkolor. Mums!
 
Detta är min favorit outfit på lillgrabben just nu. Jag har även en grej för hängselbyxor, as some of you know. Bebiskläder är ju så roligt!
 
 


Första advent

Hej!
Då var December här. Denna hösten har sprungit iväg och jag har inte alls hängt med. Vadå, är det bara 1 månad kvar av 2019?! Sjukt! Jag har bara suttit hemma i soffan, ammat en bebis och kollat på massa filmer liksom, haha! 

Idag var det även 1.a advent och som vanligt, enligt en tradition sen 2013, så hade vi adventsfrukost här hemma hos oss med kompisar. Alltid lika gott och mysigt. Sen bestämde jag & Rasmus oss för att ta Lowe vagnen och promenera ner till stan för att kolla in julskyltningen. 

Kvällen har sen spenderats med att äta en riktigt god middag, bada & natta bebis och sen slökolla tv samtidigt som man moffade i sig en god chokladtomte.

Veckan som kommer är väl något hektisk, så jag njuter medan helgen varar. 
Planerna är:
-Träffa Elli för en fika
-klippa mig
-Gå på aw med kollegor från jobb
-Baka till dopet
-Fixa fruktfat till dopet
-Hämta tårtor till dopet
-Ha dopet..

Och där i mellan ska jag hinna andas och njuta av nuet. 

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen där Rasmus redan sover. Och Lowe sussar så gott bredvid i sin säng. 

SÅ mycket kärlek jag känner för min lilla familj. ❤️ 
Puss
(null)
Årets adventsljusstake. Enkel, men jag blev väldigt nöjd.
(null)
Adventsfrukost hemma hos oss, fina grejor!

(null)
En liten lussetomte redo för adventsfrukost 
(null)

(null)
Alltså, att DU är min och din pappas. 
Jag älskar dig så obeskrivligt mycket ❤️
(null)
Såhär fin var man när man var på 18-års kalas i går. 





RSS 2.0