Termin 7 av 7, let´s do this!!

Hej mina finisar, jag hoppas er dag varit bra!
Som ni förstod på mitt tidigare inlägg så är min dag väldigt bra i dag. I morse var jag ute på min framtida arbetsplats och skrev på anställningsavtal för att börja jobba som förskollärare direkt efter examen. Kan säga att jag typ maxade högtalarna när jag sen körde in till skolan, och typ skrek av lycka i bilen! Ja, kanske inte sånt man skriver/säger att man gör..men alla gör det någongång okej, haha ;D 
 
In till skolan kom jag och hade introduktion till kursen vi ska påbörja nu. Efter det var vi några tjejer som gick bort till Malmö Saluhall och käkade lunch. Jag mumsade i mig en himla god burgare och massa pommes med tryffelmajonäs, HEAVEN! Dagen stutade klockn tre och då hade vi avverkat ett seminarium, gruppindelning och snack med vår nya grupplärare. 
 
Sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Fixade lite mat till mig & Rasmus nu i kväll för att fira min anställning och att har har semester den kommande veckan. Lyx. 
 
I morgon och på Lördag är jag gräsänka och ska väl försöka börja läsa lite kurslitteratur. Det är mycket böcker & artiklar som ska plöjas i genom i denna kursen, så det är lika bra att börja direkt. Nu har jag ju dessutom något kul att se framemot och som motiverar mig att ta mig igenom dessa sista månaderna! 
 
 
 
Ha en fin kväll.
Puss ♥
 
 
 


Lyckorus!

ÄNTLIGEN kan jag få skriva ut att jag fått jobb som förskollärare med start direkt efter examen. 100 % tillsvidare antällning och på bästa förskolan, min första praktikförskola, Dalajär ❤️ 

 
JAG ÄR LYCKLIG! 


Grattis farmor!

Hej alla glada! Jag hoppas att ni haft en fin Tisdag?
Idag blev jag medbjuden på lunch för att fira farmor tillsammans med min faster. Så det blev en 2,5 timme lång lunch & fika, och även en massa snackade. Min farmor är så himla underbar och för att vara 88 år så är hon pigg som jag vet inte vad. En inspiration, bästa farmor ♥
 
Efter massa snack så åkte jag hemåt igen och här har jag varit sen dess. Jag gillar mitt hem, och tycker om att bara vara hemma. Men måste ärligt säga att det kliar lite i kroppen efter skolbänken nu. Speciellt när typ alla började skolan redan igår och jag börjar först på Torsdag. Riktigt segt! Men den som väntar på något gott. 
 
I morgon är sista dagen på (sista) sommarlovet och jag har verkligen ingen plan hur jag ska fira eller ta avsked? hahahah! :D 
 
Ni får ha en fin kväll allihopa.
Puss ♥
 
 
 


LISTA: Sammanfattning av sommaren 2017

Hade du några planer för denna sommaren?
Jag hade väl inte direkt någon plan för denna sommaren mer än att jag skulle jobba och även att jag & Rasmus hade 10 år tillsammans och ville hitta på något, men vi visste inte riktigt vad. 
 
Favorit sommarmånaden?
Det måste vara Augusti, för vädret har varit så fantastiskt fint hela denna månanden. Även om graderna inte varit dom varmaste så har solen ändå varit framme i princip varje dag. 
 
Vilken var den största sommarutgiften?
Den största utgiften i sommar blev min & Rasmus Bulgarien resa. Men det var det värt :)
 
Hände det något extra roligt denna sommaren?
Jag & Rasmus firade 10 år tillsammans och hade en mysig helt då vi firade från Fredag till Söndag. Det andra som var extra roigt var ju att få se Håkan Hellström på ett fullsmockat Ullevi. Vilken upplevelse alltså!
 
 
Badade du i havet?
Ja i Bulgarien. Men faktiskt inte i Svenskt vatten. Gillar inte att bada i havet så jag skippar helst det om jag kan. 
 
Vilken var din favorit sommar outfit?
Ja, eftersom att sommaren inte bjöd på jättemånga plusgrader så har jag gått mycket i jeans. Detta är en outfit som typ sammanfattar min klädstil i sommar. 
 
 
 
Vad lyssnade du mest på denna sommaren?
Massa Håkan Hellström låtar. Men även mycket Ted Gärdestad, då hans låtar är SÅ mycket sommar för mig. Men även denna låten har spelats himla mycket, för man blir så himla peppad av den!
 
Vad tittade du mest på denna sommaren?
Har tittat på massa film på Netflix. Men annars har det bara blivit slötittande på tv.n. 
 
Bästa sommarstället?
Det måste ju vara hamnen i Smyge. Där är så mysigt att gå när det är fint väder. Sen att deras glass är himla god gör ju bara saken bättre.
 
Bästa maten i sommar?
Grillat i massor, gärna med potatisgratäng eller klyftpotatis till och massa bea sås!
 
 
Bästa boken jag läst i sommar?
Jag har varit dålig på att läsa i sommar. Men lyckades ta mig igenom en bok. "Vi är inte sånna som i slutet från varandra". Jag föll ju för titlen som är med i en av Håkans låtar. Och boken vara bra och roligt skriven. 
 
 
 
Detta kommer jag sakna med sommaren 2017?
Kommer nog sakna att jobba på förskolan jag var på nu i sommar. Kommer sakna barnen så himla mycket! Men annars saknar jag väl egentligen att sommaren aldrig riktigt kom hit.
 
Favorit minne från sommaren 2017?
Åh, många!! Både Bulgarien resan som var min och Rasmus första resa själva. Och så klart Håkan konserten, vilken dag! Och även Palmfestivalen som var nu i helgen, för det var verkligen så himla rolig och jag hade så kul tillsammans med de månniskor som betyder massor för mig.


Palmfestivalen. En fantastisk helg!

Hej finisar! Hoppas ni haft en bra helg och är redo för en ny (låång) vecka igen!
 
Min helg har varit så himla bra och jag har haft så roligt med Sambo & kompisar hela helgen lång. Det var ju Palmfestivalen i stan Torsdag-Lördag, och den skulle vi ju så klart gå på. Är du Trelleborgare så missar du INTE Palmfestivalen, så är det bara, haha!
 
Iallafall, i Fredags hade vi bjudit hem några kompisar för att grilla lite gott hemma hos oss, innan det var dags att dansa loss nere i festivaltältet, där bl.a. Perikles spelade. Kvällen var så rolig och vi dansade i flera timmar innan vi begav oss hemåt. Lördagen var väl något segstartad och Rasmus & jag åt en långfrukost i soffan, med täcke och kuddar samtidigt som vi slökollade på nyhetsmorgon. Efter det mötte vi upp Linus & Sandra och gick en runda på marknaden. Åt vars en älgkebab, den du! Och köpte munkar.
 
Sen begav vi oss hemåt en runda igen. Och efter 1,5 timmes powernap gjorde vi oss i ordning för ännu en kväll nere på festivalen. Denna gången placerade vi oss på vattentornet där dom hade lite liveband och liknande. Sen bestämde vi oss för att avsluta kvällen med lite karusellåkande. Så upp i Virvelvinden kom vi, och hjälp vad vi skrattade och skrek! Ja med andra ord, vi var 12 år igen. 
 
Så nu avslutar jag denna helgen och ska njuta allt vad jag kan dessa kommande tre dagar, för på Torsdag börjar skolan igen.. sista terminen!!!
 
Puss ❤️
 
 Fredagens face. Kände mig väldigt fin. 
 
Sandra, Josse, jag & Maria. Mina fina flickor ♥
 
Intog dansgolvet och hade superkul!
 
 
Där var så mycket folk att man knappt kunde dansa, haha. Men det gjorde inget, vi hade kul ändå.
Här är Sandra, Linus & jag.
 
Fyndade dessa fina dojsen nere på marknaden. En butik som reade ut dom och jag sa "ja tack", haha :D
 
 
Lördagkväll på Vattentornet. Jag & mitt hjärta ♥
 
 
 
Sen blev vi 12 år och åkte virvelvinden, så himla roligt!
 


Jättetidigt en vanlig Torsdag

Hejsan hoppsan jättetidigt på morgonen en vanlig Torsdag. 
Jag vaknade helt seriöst klockan 7 i morse, av mig själv, och då somnade jag ändå närmre halv 2-2 tiden i natt. Har haft jättesvårt att sova denna veckan, har somnat kring 2-tiden hela veckan och sovit helt för länge. Så det var väl egentligen bra att jag vaknade såhär tidigt, så jag kanske är lite trött i kväll? I morgon är det ju Palmfestivalen och vi har bjudit hem lite kompisar för att grilla och se gå ner till festivaltältet och förhoppningsvis dansa loss, så jag vill ju vara lite pigg tills dess.
 
Iallafall, idag är planen att köra och handla saker till i morgon och även städa lite smått (typ dammsuga?). Ska försöka dra mig ner till Friskis i kväll också och kära veckan sista träningspass vilken blir ett CGx-pass. Dock ligger jag inne med den sjukaste träningsvärken sen i Måndags, ja i Måndags..då jg tränande skivstång. Oh well, så kan det gå när man inte tränat styrka/skivstång på typ hela sommaren och våren.
 
Ni får ha en superbra dag allihopa.
Puss ♥
 
Jag var en tomat efter gårdagens Iw-spurt pass. Men det är skönt när energin är på topp. 
 
Lunchen blev 15 bitar sushi. Kansek var därför som energin var på topp under träningen ;) FINT!
 


Nu händer det saker!

Hej finisar!
 
Hoppas att ni haft en bra start på er vecka och att ni haft en fin Måndag. Min dag startade väldigt bra måste jag säga men jag kan tyvärr inte säga något mer om det än, men jag lovar att berätta senare :D
 
Iallafall så har dagen idag varit riktigt seg, ja lite för seg skulle jag vilja säga! Vi ska ha folk här på Fredag så det enda vettiga jag gjort är att städa och plockat undan litegrann. Har även hunnit med att träna ett vrålgött Skivstångspass på Friskis (var annars liksom? ;) Jag hjärta Friskis❤️) nu i kväll också. I morgon har jag ingen plan alls får jag säga. Eller jo, jag måste göra något så tråkigt som att vika tvätt. Men sånt händer ju lätt efter att man tvättar några maskiner..
 
Iallafall, jag ville bara kika in och säga hej till er allihopa. Hoppas att er vecka fortsätter att vara lika bra! Och jag tänker lite extra på er trelleborgare som började skolan idag, segt eller pepp? 
Jag ska iallafall njuta den sista 1,5 veckan som är kvar av mitt sista sommarlov någonsin! 
 
Puss ❤️
 
Tänkte slänga in lite matbilder. I Lördags grillade vi hos pappa & Randi och åt massa potatisgratäng. Gott!!
Mitt goda Fredagssnacks. Cola Zero & lite ostbågar
 
Kvällens kvällsmat. Proteinshake, mackor med Onsala korv & ett äpple till
 


Plugg och ny almanacka

Hej finisar!
Alltså denna veckan, jag undrar var dagarna har blivit av?! Det är redan Torsdag i morgon. Men vet ni vad, jag kan berätta varför veckan gått så himla fort. Jo, för jag har bara suttit hemma och skrivit på min omtenta hela veckan lång och jag börjar alldelles snart se ljuset i tunnlen. Så på Fredag lämnar jag in skitet och slappnar av i 1,5 vecka innan skolan och nya tentor drar igång. Puhh!!
 
Iallafall så tänkte jag bara slänga in en hopplock av bilder jag tagit de senaste dagarna innan jag ska hoppa i säng. Jag har ju lyckats få halsont mitt i sommaren...En konstig hansont, för jag känner mig inte sjuk men halsen känns konstig. Oh well, det går väl över. Störigt är att jag vill träna i morgon, så jag får se hur det känns i morgon och kanske köra lite försiktigt? Ja vi får se. Så jag sla försöka sova bort eländet tänkte jag, wish me good luck.
 
 
Ha en fin kväll och snart en god natt.
Puss ♥
 
Dagens och gårdagens lunch. Jag älskar kycklingtacos!!
 
En sån "innan-träning-selfie"
 
Fick hem min nya kalenden från Personligalmanacka.se idag. Detta är min tredje och jag älskar dessa kalendrar! Det är så kul att man få designa allt själv, färger, form, stil, innehåll, ALLT!
In och kika på deras hemsida.
 
 


TBT: Augusti 2013

Året var 2013, det var Augusti och detta hände då.

Massa go träning på Friskis & Svettis. 

 

Fick rida en fin liten häst ♥ 

Och som sagt, träningen gick riktigt bra! Lite motivation här dådå.
 
Jag var blond. Jätteblond!
 
Massa god mat efter träningspassen. You must eat to grow!
 
Var på bio och såg Zombiefilmen World war Z. FY FÖR alltså!!!
 
Gofika hemma hos farmor & farfar med lillasyster
 
 
 

Blev sambo med Rasmus och jag & Tösen flyttade till nytt hem ♥

Klippte ett slitet sommarhår.
 Vi hade badkar innan och det blev mycket bubbelbad då kan jag säga.
 
Fick hem böcker till nya kurser på komvux.

 

 


En Måndag som känns som en Lördag

Hejsan hejsan!
Då var helgen slut och det var Måndag igen. Men när man har sommarlov så är ju alla dagar en Lördag. Jag måste erkänna att jag börjar längta lite till skolan drar igång. Vill ha lite rutin på livet känner jag! Men det är bara två veckor till sen börjar sista terminen på Malmö högskola, helt galet, men det är grymt skönt för jag är så skoltrött och vill bara börja jobba på riktigt nu. 
 
Anyway nu ska jag köra till Dollar store för att se om jag kan hitta lite kul saker. Vill ha en ny spargris, så en sån ska jag kolla lite extra efter.
 
Vi hörs 
Puss ♥
 
 


Hårkontroll

Jag har sen i början av Juli haft ett mission. Jag ska växa ut mitt hår litegrann. Inte så långt som jag hade det i höstas, utan typ till nyckelbenen. Jag tycker det är lite smådrygt att inte kunna sätta upp håret alls nu för tiden för att det är för kort i nacken. 
 
Så jag har sen i Juli ätit tillskottet "Hårkontroll- boost" för att fixa till längden. Och det har gett bra resultat. Nu har jag köp Silicea Orginal, för alla rekommenderar den på olika hemsidor. Så nu ska jag köra med den i två månader och så får vi se vad som händer. Jag har fotat en förebild nu för någon vecka sedan, då hade jag typ halva kartan från hårkontroll kvar. Jag har även färgat mitt hår i en färg som är så pass nära min naturliga hårfärg, då jag är lite trött på den där utväxten. Så nu får jag hålla mig till att typ mäta håret, haha :D
 
Jag tänkte bara skriva detta, och visa den nya hår färgen. Jag är naturligt en ljus sandré. Med andra ord råttfärgad, men jag tror att jag kommer ljusa upp det lite senare eller göra något annat kul? Vi får se helt enkelt :D
 
 
 
 


Då var det sommarlov igen

Hej finisar!

Då var sista jobbveckan jobbad, och nu är det sommarlov igen. Jag har dock lite skolarbete att fixa nu dessa veckor och ska passa på att vila lite till innan sista terminen drar igång. Ska försöka få in något vikariat till innan dess också.
 
Iallafall så har vi nyss kommit hem och slängt oss i soffan. Var ute på Gislövs marknad en runda med Rasmus & Paulina för att kolla lite och handla munk och godisremmar. Käkade även en hamburgare på tusen&2, det var gott kan jag säga.
 
I morgon ska jag in till Malmö med Sandra, Josse & Maria för att käka och gå på bio, vi ska se den nya baywatch filmen. Får se om det är någe bra ;)
 
Nu ska vi chilla till max och njuta av en göttig Fredag.
 
 
Puss ♥
 


RSS 2.0