En trött men bra Måndag!


 
Halloj Måndag!
Jag har sovit som en kratta i natt,som vanligt när jag ska upp tidigt. Det är som att jag stressar upp mig för att jag inte kan somna och har så få timmar att sova, att jag inte slappna av. Som tur var så hade vi bara en föreläsning i dag, och den flög förbi väldigt snabbt! Så när klockan slog 10:00 gick jag hem från skolan.
Gick in om Lindex och köpte pannbandet jag har på bilden, 79:-. Himla bra att ha när man har håret i hästsvans och inte vill ha mössa för det ser så tokigt ut :)

Iallafall så har jag nyss kommit hem från ombesiktningen av min bil, och denna gången gick den rakt igenom, så himla skönt! Sen fick jag även reda på att vi blev godkända på rapporten från förra kursen, TJOHOO!! :D
Och nu ska jag slänga mig i sängen i en timme för att få lite ny energi, sen ska jag öppna böckerna och plugga lite innan kvällens bodypump-pass! 
 


Första advent och helgen

Hej mina tomtenissar ♥
 
Då var det den första advent, och i förmiddags hade vi Linus & Sandra över på andevntsfrukost, en liten tradition vi började med förra julen, jättemysigt! Så det blev bullar, lussekatter, julmust, julskinka, clementiner och pepparkakor. Det blev en himla lång frukost, för plötsligt var klockan halv tre, och dom hade varit hos oss sen klockan 11. Så dom begav sig hemåt och jag slängde mig en stund i soffan, tills Rasmus väkte mig och sa att vi skulle ner till julskyltningen. Tråkigt nog hade lilla Trelleborg inte satsat på årets julskyltning alls, där var typ två små stånd som sålde lite polkagrisar och julkransar..tråkigt :( Men ja, vi får åka in till Tivoli i Dannmark istället.  
 
Iallafall så blev det en fullpackad helg, och vi är rätt möra då det som sagt hänt något varje dag. Myskvällen uppe hos Mia och sen släktkalaset igår.
Så nu blir det snart middag och sen ska jag fixa lite matlådor, och sen väntar soffan och en chokladtomte innan sängen kallar. Klockan ringer 05:30 i morgon, men jag slutar redan kockan 10:00, så det är ju inte alls synd om mig ;)
 
Ha en fin kväll ♥
 
 
 
Den riktiga granen kommer upp Nästa Söndag!
 
 
 
 
 


Lördagsmys

 
Hej snyggingar!
Idag är det ett mysa-i-soffan-väder ute, regn och rusk! Så jag sitter i soffan med täcket, datorn och kollar på "Ett päron till farsa firar jul" på tv. Mysigt!
Igår fick jag äntligen ta upp julsakerna också, ska bara få tummen ur att stryka gardinerna också, sen är det bara granen som fattas.

Igår vara vi uppe hos Mia & Hassen för att Rasmus andra syster Anna och hennes man vara där. Jättemysigt, och vi käkade kinamat och kollade på idol. Fick lekt lite med Emil också. Och odag ska vi på kalas till min kusin som fyller 14 år, och det ska också bli jättetrevlig.
 
Så ni får ha en Mysig Lördag.
Puss & kram
 


Trött Torsdag & frukostbricka

Godmorgon mina hjärtan!
Då var det Torsdag, och i morgon är det äntligen helg! Då väntar massa roliga saker, bl.a. Kalas och adventsfrukost med Linus & Sandra. 

Men nu ska jag först in till skolan, en timme tidigare, för att jobba på vår redovisning tills i morgon. Tyvärr är typ halva gruppen sjuk så jag hoppas att vi får ihop det ändå. Sen slutar jag klockan 12, och då ska jag hem och städa! Nu när jag fått tillbaka min älskade bil, så kan jag äntligen köra på soptippen.

Och på tal om bil, igår efter jag hämtat den så var jag ute och körde i ca 4 timmar, haha jag skojar inte! Har saknat den så grymt mycket ❤️

Iallafall, ni får ha en jättefin Torsdag och jag hoppas att ni från en toppendag.
Puss.

Dagens frukost på min nya bricka från returhuset.




Min baby

 
Idag ska jag äntligen hämta hem min baby, som varait på reparation i nästan 3 veckor. Usch vad jag saknat skruttibangbang! Annars väntar lite städ och plugg förhoppningsvis.
 
Ska även gratulera Paulina på 24-årsdagen! :D ♥
 
 
Puss


tankar.

Hej mina hjärtan.
Jag är inte riktigt på topp just nu. Jag får inte riktigt grepp om denna kursen som jag hoppades så himla mycket på, så motivation är inte den bästa.
Jag känner att jag inte riktigt kan planera mitt liv, för jag vill göra så mycket, och jag vill gärna göra allt till 100%. Men känner att det inte riktigt funkar just nu, och det ger mig lite ångest. Speciellt när tankarna spinner rundor och man försöker hålla humöret uppe.
Men ibland är det väl helt okej att känna så, att man inte ska sätta så stor press på sig själv? Vi är ju bara människor!

Det som jag mest tänker på med t.ex. skolan är att så fort jag inte fattar något så tror jag på fullt allvar att det kommer påverka min roll som förskollärare när jag är färdig. För just nu så kan jag inte se mig själv iklädd den rollen. Jag är bara så lost, och det känns inte som att jag kan ett skit! Vad har jag lärt mig på 1,5 år?
Jag skulle nästan vilja göra om allt igen, bara för att jag nu vet hur jag ska göra och plugga.. 
 
Nej just nu är det bara jobbigt, och jag skulle helst bara vilja fly från ALLT! Åka bort och inte komma tillbaka förens på examensdagen. Det är bara jobbigt, och jag känner mig jäkligt kass!
 
 
 
 (EDIT: Det är bra att ha en bästa kompis som man kan sitta och snacka i 2,5 timme med, och få pepp och motivation. Pau du är helt jävla bäst!! Tack för att du verkligen lyssnar på mig ♥ ♥ )


Söndagsmys & snö

Hej min hjärtan, hoppas ni haft en fin Söndag?!
Vintern har kommit till Trelleborg, och både jag & Rasmus har haft liite julfeeling hela dagen.
Iallafall så bestämde vi oss för att köra till ett ställe i Staffanstorp som heter Returhuset för att hitta lite nya julsaker. Så det blev bl.a. en ny adventsstake. Och när vi åkte hem snöade det så otroligt mycket, att när vi väl var hemma vara jag bara tvungen att springa ner i källaren och plocka upp julsakerna. Men inget förutom vår ljusslinga på balkongen är uppe än, resten får vänta tills helgen. Men attans vad det kliar i fingrarna!
 
Iallafall så hade Rasmus bokat 2 biljetter till den sista Hunger Games filmen nu i kväll. Så det blev en snabb, god och väldigt mysig middag+ matlådefix i form av korv och hemgjord potatismos..fruktansvärt underskattat måste jag säga.
Sen var det dags för film. Och alltså se den, den vara grymt bra!!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, för i morgon är det skolan och plugg, sen väntar lite träning också.
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 


Släktträff

Alltså gud vilken trevlig kväll jag haft!
Kom hem från en släktträff för ca 20 minuter sedan, och vi har haft så roligt. Först blev det en riktigt god kalkonmiddag med tillbehör, och JA vi åt jäklar i det! ;)
Sen bjöds det på äpplepaj och lite senare blev det även spel. Och helt ärligt, jag älskar spel! Det är så himla roligt, och speciellt när man faktiskt kan briljera lite smått. Vi spelade spelet "När då då?", där man skulle ranka händelser i korrekt tidsordning.
Och alltså HUR roligt va inte det!! Och jag som älskar historia var ju helt extas, och ja det gjorde ju så att mitt lag vann ;) ..Dock inte bara pga mig, hade väldigt bra lagspelare måste jag säga. Rasmus, Pappa & min Farbror.
 
Nu väntar alldelles strax sängen, i morgon har vi faktiskt inget planerat så vi tar nog dagen som sen kommer.
 
Puss & Kram
 
 
Sen har vi ju även fått lite snö här nere i skåne..tror dock det mesta smält bort imorgon :(
(Är ju inte lite sugen på att ta upp julsakerna nu dock, när marken är vit och fin)
 


Skinnbyxor

Någon jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha är ett par skinnbyxor! Hittade dessa på nelly, och jag är helt kär!
Tror dock att det får bli en tidig födelsedagspresent istället för en julklapp till mig själv. Men den som väntar på något gott ;)

Iallafall så finns dom Här om ni har ett lite större bankkonto än jag för tillfället ;) 
 

Bild: Nelly.se
 
 


Sushi och Fredagsmys

YES!
Nu har jag varit så grymt duktig och städat & tvättat...6 maskiner tvätt, helt seriöst. Så nu blev det 15 bitar sushi och grönsaker med dippa. Jag är nöjd om man säger som så.
Sen är det ju Idol på tv också (HEJA AMANDA!!), så jag underhåller mig själv när en trött pojkvän sitter och halvsover på andra sidan av soffan. ♥
 
Men ja, vi hörs väl i morgon. Då ska vi till min faster på Kalkonmiddag= Protein!! =Vi ska äta som fan, för kalkon är så mycket bättre än kycklig!
 
 
Hahaha, mitt nya mantra. Men vet ni jag har varit sockerfri i hela 6 dagar idag. Jag är så stolt, och jag har noll cravings just nu ska i veta. Om det sen beror på att jag nyss tryckt sushi eller för att jag bara gett mig fan på det för sista jäkla gången någonsin! 
Det är nock nu!
( Sen behöver man ju inte sträva efter att bli så smal som bilden, men jag vill ner till 70 innan min 25-årsdag)


Mellanmåls smoothie


Jag tänkte dela med mig av ett supergott mellanmål!

Nämligen smoothies! Och hur gott & enkelt är det inte? Speciellt på eftermiddagen när energin är noll! Jag älskar hallon & blåbärs smoothie, så den kör jag oftast på.
I denna är där ca,
1,5 dl mjölk 
2 dl vatten
1 ägg
0,5 dl havregryn 
2 dl blåbär & hallon 

Så mumsig, och mycket bättre än godis..som jag oftast brukade ta till..
Aldrig mer!!




Städa och tvätta..


Tjena!
Ja man kan ju ha roligare en Fredag som denna. Men ibland får man helt enkelt göra sånt tråkigt tjafs som att tvätta och städa!
Jag skojar inte om jag får tvätta minst 6 maskiner idag! Vi har tappat vår tvättnyckel, och har inte kunnat tvätta på flera veckor..frächt! Och jag har varit så seg och inte tagit tag i att fixa en ny. Så nu får jag skylla mig själv!

Och medan tvätten tvättas så ska jag börja städa! Har inte fått tillbaka min bil från reparatören än, så jag kan inte rensa och åka på tippen :/ Störigt!!

Men ja, ikväll hoppas jag att det blir sushi och grönsaker med dippa, något ska jag fan ha för att jag tvättat och städat ;) Hahaha!! :D

Hörs!




Rawfood

Hej vänner!
Det blev en dag i sängen idag, kände att jag behövde det. Har kollat runt på youtube hela dagen och bara slöat.
Ikväll blev det ett sista dubbelpass för denna veckan och nu är jag så himla trött i koppen. Speciellt i armarna, så det är lite jobbigt att skriva hahaha! :D
Men nu ska jag fixa lite kvällsmat och sen ska jag samla ihop smutstvätt för i morgon ska jag bo nere i tvättstugan..

Iallafall så tänkte jag tipsa er om ett supergott snacks, eller mellanmål tillsammans med något annat. Nämligen rawfoodbollar, som påminner så mycket om chokladbullar...fast godare ;) Och utan vanligt socker!
 
-200g hasselnötter 
-16 urkärnade dadlar
-2 msk kokosolja 
-2 msk kakao
-2 tsk honung eller agavesirap
-Riven kokos till garnering

1.Blanda dadlar, kokosolja, kakao & honung i mixer, matberedare eller med stavmixer. 
2.Hacka sen hasselnötterna smått, häll i blandningen, och rör runt. 
3.Jag hälde allt i en skål och ställde in den i kylen en lite stund, tyckte det va lättare att rulla bollar då.
4.Sen rullade jag bollar och rullade dom i kokos.
Sen in i kylen, dom håller i ca en vecka.
 
SÅ GODA!
 
 
 
 
Perfekt snacks till Fredagsmyset i morgon ;) Själv blir det nog grönsaksstavar med dippa för min del.
Puss och kram ♥


Matlåda!

Halloj!
Gud så trött jag är! Vill bara ha Fredag nu så jag kan få sova!! Men jag ska faktiskt hem och slänga mig i sängen nu, för att jag kan.
Har varit i skolan med min grupp och fixat vår redovisning. Och ja det blev rätt bra :)
 
Tänkte bara visa min vrålgoda matlåda för dagen.
Falafel med ris & vitlökssås ( hemmagjord. Turkisyoghurt, 1 vitlöksklyfta, lite olivolja & salt), och en sallad på sojabönor, ärtor, tomat, gurka, morot och avokado. OMG!!
 




TBT: November 2012

Detta hände i November för 3 år sedan! Alltså 2012.
 
Gjorde en Christina Aguilera ispirerad sminkning från filmen Burlesque
 
Var på fest hos en arbetskompis, och fick pinsamaste fyllan någonsin!
(= Jag ramlade i en buske med hundskit..enough said..)
 

Hade en riktigt jobbig halsfluss!
( Är det bara jag som saknar Cosmopolitan tidningen??)
 
Passade min fina lilla Zpike ♥
 
Hadde spelkväll uppe hos pappa
 
Gofika med Paulina
 
Jag ville tatuera in en drömfångare i nacken. Tur att jag inte gjorde det..hade nog ångrat mig idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tisdagsmys

Hej mina hjärtan!

Okej, den där så kallat zombie-fly-för-livet-hitta-en-stor-bli-att-köra-runt-i-och-vara-allmänt-bad-as-mardrömmen som jag vaknade upp från, låångt innan klockan skulle ringa, vara ändå rätt okej ändå. För jag har haft, och har fortfarande en jättemysig morgon nerkrupen i sängen med frukost, solotidning och datorn framför mig.
Och stort plus att vi har tv i sovrummet, så att jag kunnat se lite smått på nyhetsmorgon. Helt ärligt, hur mysigt är det inte att kolla på nyhetsmorgon?!...ja när dom har roliga ämnen att prata om så klart.
 
Idag väntar skolan mellan 13-17, ja ni läste rätt..suck säger jag bara! Dryga tider vi har, och vi ska typ ha sånna hela denna kursen. Men om man ska se något positivt, så är det ju sovmorgon/morgonmys varje morgon fram till jul. Och det är som bomull för själen, I just love it!

Så jag är hemma lite efter 18.00 i kväll, och då ska jag snabbt som attan byta om för att vara med på ett CGx pass, det var längesedan!
Under den 1 1/2 vecka som jag varit borta från träningen pga mycket i skolan och en läkande tatuering ( har kliat satan!!), så har jag verkligen suktat efter träningen. Men nu är jag igång igen, och jag måste verkligen skärpa till mig! Jag tog pre-bodytransformation bilder igår, och alltså..suck....
Nej, nu är det dags för smarta val och självdiciplin! 
 
Men nu ska jag börja byta om så smått, bussen går inte förens 11:47, men jag är ju en sån tidsoptimist att jag nog kommer stressa ihjäl ändå.
 
Ha en fin dag allihopa. ♥
 
Så jäkla mycket vardagslyx!
 
 


Julmarknad



Ja men Gud vad mysigt allting är då!
Julstämningen infann sig ganska så fort efter att vi klev in genom dörrarna till Vellingeblomman. Hjälp så mycket fint det finns! 

Tyvärr var det så mycket folk inne på Majas cottage att vi typ vände i dörren och åkte till Vellinge istället. 
Men ja, nu har vi hunnit åka och söndagshandla lite och jag har även fixat middag och matlådor. Idag blev det köttbullar, så himla gott!!

Och nu ska jag hoppa in i duschen, sen mysa ner mig i sängen. Skolan börjar inte förens 13:15 i morgon. ;)

Puss och kram 





Helgmys

 
Hej på er mina små sötnosar!
Hoppas ni haft en trevlig helg? MIn har varit väldigt lugn och mysig. Rasmus var iväg och fotade i Fredagskväll så jag cyklade och köpte lite sushi och mös i soffan. Vi hade ju klass 1 varning här nere, och jag kan säga att efter jag kommit hem så började det storma fruktansvärt!
Igår va Rasmus tvungen att rycka in på jobb igen, men vet ni jag gillar att få lite ensamtid. Så jag underhöll mig med att städa hela lägenheten, lika bra att göra något. Och snart ärdet ju dags för julsakerna att komma upp. Hade ju oppats få tid till att storrensa här hemma innan dess också. För gud vad vi har saker!
 
Iallafall så blev det en myskväll med lite bio, En underbara jävla jul. Så mysig, så rolig och så himla mycket kaos!
Rekommenderar er verkligen att se den om ni får tid. Efter bion blev det en kycklingrulle för mig och sen begav vi oss hem för att se på när Sverige vann mot Dannmark!
 
Och i dag ska vi alldeles strax iväg en runda med mamma, för vi ska åka och kolla lite julmarknader tänkte vi. Planen var att åka till ett ställe som heter Majas cottage, där allt dom säljer är till förmål för barncanserfonden.
Men jag tror vi ska åka och kolla några andra stället också.
 
Puss och kram, ha en fin Söndag♥ 


Då var det Fredag igen

Hej mina hjärtan!
Jag har fått sova, kan ni tänka er va, en hel natt! Så himla skönt!

Och nu sitter jag på bussen mot skolan, rätt skönt att bara gå mellan 8-12, men sen ska jag faktiskt plugga när jag kommer hem, och spela in videos till youtube! Har lite idéer, och efter som att Rasmus ska fota innebandy ikväll, så ska jag kanske passa på att göra en "pratvideo"? Ja vi får se helt enkelt.

Först ska jag ta mig igenom några timmar i skolan.

Puss & kram



Ha en fin dag ❤️ och kom-ihåg att du är helt jäkla underbar! 



Mysig Onsdag

Tjenamoss!
Då var jag ännu en gång placerad framför böckerna..men alltså det är ju faktiskt rätt roligt! 
Idag har jag träffat Sofia & lilla Belle i några timmar, och fått myst med liten bebis..åh hon luktar så gott!

Och nu är jag som sagt placerad framför lite plugg, har lite uppgifter att göra tills i morgon. 
Jag var så ambitiös igår kväll att jag satt och markerade alla sidor vi ska läsa i böckerna. Jag känner att jag kommer lägga ner väldigt mycket tid på denna kursen, och jag hoppas verkligen att kag lyckas sätta tentan i Januari, ska sträva efter det.

Dock så har träningen blivit lite lidande, men jag känner att den kan jag ta upp när som..och det är viktigare att få grepp om denna kursen just nu. Jag få se till att äta bra istället.

Men ja, tillbaka till böckerna ❤️











Pluggdejt med mig själv

Woop woop, då va de dags!
Böckerna ligger framför mig tillsammans med anteckningsblock och en massa pennor...och en god celsius Apelsin ( den smakar som fanta, hallåå!!). Så nu ska jag börja läsa lite och ja göra sånt man gör när man pluggar.
 
Skönt att sitta inne idag också, då det typ stormar utanför fönstret. Hej Novemberväder! Men, jag lyssnar på julmusik, så det lättar verkligen uppstämningen! 
Men ni får ha en fin dag allihopa.
 
Föresten på tal om youtube, ni som inte kollat där. Så kommer jag nu lägga ut videos varje Måndag & Torsdag, så ni kan gå in och kika där då. Sitter och funderar ut vad jag ska göra för kul videos nu i December, men alltså jag har typ noll fantasi...någon som har lite tips på juliga-videos? ( har lagt in en direktlänk till min kanal i menyn)
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 


Tagga Måndag!

Hej mina fina vänner!
Då var det Måndag och vi taggar för en ny vecka, och även för att vi idag börjar en ny kurs i skolan. Tagga matte eller vad?!
Haha tur att vi inte ska sitta med en vanlig mattebok denna gången, aldrig mer liksom! Nej nu ska vi lära ut matte..hehe..
Jaja, det kommer säkert gå jättebra tror jag. Är iallafall inte hemma förens klockan 6 ikväll..och sen ska jag träna bodypump vid sju. Jadå!!

Puss

Hade en riktig mysmorgon med frukost i sängen och Nyhetsmorgon på tv.





Fest & Farsdag

HEJ!
Gud vilken rolig kväll det blev i går hos Linus & Sandra! Det blev en riktigt lyckas kväll där jag, Maria och Sandra tog över dansgolvet till the ketchup-song och massa andra goa låtar.
I dag mår man väl som man färjänar kan jag tänka, men vi hade himla kul iallafall?! Strax ska jag & Rasmus ner till stan för att fika, och vid femtiden ska vi hem till pappa för att käka middag och fira honom på farsdag.
Bästa pappa! ♥
 
Men nu ska jag först och främst få röva ur soffan och gå och föna håret.
Puss och kram ♥
 
Det blev rittävling där man skulle rita av sin bordsdam eller herre. Här är min och Rasmus tavlor. :)
 
Vinnaren av kvällens Quiz
 
Jag & mina fina flickor ♥
 
Jag, Sandra & Maria ♥
 
 
 


En Kajsahelg

Hej finisar!
Denna helgen har börjat helt i min smak. Igår blev det kvalitetstid med Maja & mamma under kvällen. Vi lagade tacos, målade i målarböcker och kollade på idol. En riktig "Kajsa-kväll" med andra ord.
Och idag fick jag äntligen träffat min bästaste och finaste och underbaraste bästa kompis i hela jäkla världen!!! Gud vad hade jag gjort utan dig Pau?!
 
Helt ärligt, jag är så lyckligt lottad över att få ha en sån som Paulina i mitt liv! Vår vänskap är så enkel liksom, haha, typ som ett väldigt bra förhållande. Vi ger och tar liksom. Även om jag är den som babblar på alltid..hihi. Så vet jag att hon verkligen lyssnar på mig och tar till sig av mina problem och glada nyheter ect..och jag gör samma för henne! ♥
Så vi fick tre timmar tillsammans idag och käkade lite lunch, eller ja det blev frukost för mig.. och sen blev det en massa snack!! Som vanligt.
 
Nu är jag hemma och har degat ner mig i soffan en liten stund med en styck Rasmus som sover i andra änden. Ikväll väntar det 25-årsfest för Linus. Så jag ska snart börja fixa i ordning mig..tror jag ska köra på klänning ikväll. :)

Puss & kram
 
Min fina lilla bambi. Ska lätt önska min en sån "vuxen-målarbok" i julklapp. Så himla fina bilder!
 
Ledsen för en grymt suddig bild. Men jag ville lägga upp den ändå, för att jag inte har så mycket bilder tillsamans med varken mamma, pappa eller Maja.
 


vlogg

 
 
Så, för er ( Ja du Josse! ) som är nyfikna på hur det gick för mig i tatueringsstudion kommer här en lite liten vlogg om det :)
Enjoy!


Tatuering

Äntligen sitter Du där!!
 
 
 
Jag är så otroligt nöjd! Och helt ärligt, vad var jag så nervös för? Ja visst det kändes, speciellt nere mot handleden, AJ! Och även när han gjorde det stora A.et. Men annars så kändes det rätt...skönt?! Speciell känsla.
Men nu sitter den där, och jag går runt i ett rosa skimmer och är så lycklig! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på typ film.
Puss & kram ♥
 
Rekommenderar verkligen Svedala ink. Sjukt seriösa och lägger ner mycket tid på tatueringarna.
 
 
 


Dagen D

Hej vänner.
Då var det Onsdag, och dagen är äntligen här!

Nu är ju jag sjuuukt töntig och vill egentligen inte skriva ut vad det är jag ska göra idag, men jag tänker att ni lär ju få reda på det sen ändå..
Idag ska jag äntligen tatuera mig, och detta har jag längtat efter så himla mycket och länge! Jag tänkte att ni får se bild på den senare i kväll, och så får ni se vad det står. Jag ska tatuera in en text på underarmen och jag tror att den kommer bli så himla fin...gud så jag längtar! :D
 
Sandra kommer och hämtar mig och ca 45 minuter, hon ska vara mitt moraliska stöd idag nämligen, hahaha :D
Men ja, vi hörs väl senare ikväll. ♥
 
 
 


Det gick vägen

nöjd, glad!

Jag blev godkänd på examinationen! Och det gick sjukt bra!! 
Så himla skönt att lägga detta bakom sig nu! 

Så nu ska jag hem och stänga mig i sängen en stund. Har snittat tre timmars sömn i natt pga nerver. Så dom ska jag ta igen nu!

Hörs! 





Hej November

I morgon är det dags...
 
..Imorgon har vi våran examination, och just nu vet jag inte om jag ska skratta, gråta, kräkas eller bara lägga mig ner och DÖ!
Suttit med Paulina i telefon i ca 2 timmar för att få lite motivation och stöd, men gud jag vill bara ha allt överstökat!
 
Tänk om jag inte förstått uppgiften, tänk om jag har förlite att prata om, tänk om alla andra har gjort sjuuikt bra och fått ut jättemycket från sina analyser..suck! Jag ska inte tänka så här, men jag tror alla göra det..
 
Usch ja, jag ska läsa igenom allt en gång till och sen packa ihop min rekvisita, det får helt enkelt bära eller brista i morgon. Jag har gjort allt jag kunnat, och verkligen suttit och pluggat som en tok hela veckan.
 
Så vi hörs i morgon, och förhoppningsvis kommer det gå jättebra ♥
 
Och hur galet är det att det redan är November?! Detta året har gått så himla fort, och det har hänt så sjukt mycket! Längtar riktigt mycket tills jag ska göra en resume av året här på bloggen.
 


RSS 2.0