Ställt tillbaka klockan?

Hejsan i solskenet! Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan idag? 
Skön känsla att få sova lite längre utan att få så dåligt samvete, hahah! 
 
Iallafall så strålar solen utanför fönstret, och jag tycker det är helt galet att det är 1.e November på Tisdag, jag menar hallå, var är minusgraderna och frosten? Nu tycker jag att det kan bli lite krispigt och verkligen höstigt. Löven är härligt gula, röda och bruna och jag är överlycklig för det.
 
Någon jag insåg precis också var att det på Tisdag är 1 månad tills December, och det betyder att det är ca 3 veckor tills vi får sätta upp julsakerna!!!!! Hallelujah!! Som jag längtar, varje år, samma sak, samma känsla. Och samma Kajsa som rusar ner i källaren kvällen innan 1.a Advent för att hämta de 2 stora lådorna vi har där, fullproppade med julsaker.  Jepp, julen är min favorit högtid ♥
Så, veckorna får gärna gå fort. 
 
Annars är planen för dagen att åka till vellingeblomman och kolla på deras julutsällning..någon som är förvånad, hhahaha! :D Men det är ju så mysigt att gå där inne. Så nu väntar jag bara på att Rasmus ska jobba färdigt så vi kan åka iväg.
 
Jag hoppas att ni har en mysig Söndag och att solen skiner hos er också,
Puss ♥
 
 
 
Konserten i Fredags var SÅ JÄKLA BRA!!
 
Lördagsselfie
 
Lördagsmys i soffan framför en Johan Falk film 
 
 
 


En riktigt bra Fredag

Hej mina hjärtan! Äntligen är det Fredag!
Klockan ringde 04:45 i morse, ja helt seriöst så gjorde den det. För jag skulle vara med och öppna förskolan i dag. Så klockan 06:20 satt jag och läste barnböcker i massor för de tidiga barnen. Men det bästa var ju dock att jag slutade till 12, då jag hade 2 timmars kompledigt att ta ut. ;) 
 
Och som körsbäret på toppen av en bra Fredag så blev jag godkänd på hemtentan vi skrev innan praktiken, så jag var med än lovligt lycklig när jag körde hem i middags!! Och jag måste säga att det är så himla skönt att lägga den kursen bakom sig nu och köra vidare på nästa. Snart ett år till examen, tiden går fort!
 
Men nu är det iallafall helg och i kväll väntar det konsert inne på Malmö arena, vi ska se Rock of 80.s. Och det ska bli så himla kul! Och jag älskar klassisk rock!
Och jag hoppas att ni har en fin Fredag och att ni får en superbra helg, själv ska jag inte göra många knyck kan jag säga..och i morgon ska jag ta en låååång sovmorgon, iallafall till klockan 10 ;)
Puss och kram ♥
 
 
En lite småtrött lärar-praktikant. Men kul är det :D  ♥
 


Dagens outfit

Tjena hej!
Veckan flög förbi och äntligen blev det helg, vilket jag desperat behövde! Har varit så galet trött denna veckan och fast än dagarna gått så fort så har det varit rätt tufft. Dessutom har halsen inte samarbetat ett dugg, och jag har haft jävla ont!! Men nu äntligen börjar det släppa.

Kvällen igår spenderade jag & Rasmus i vars en hörna av soffan käkandes Kinamat och tittandes på Johan Falk, lika trötta båda två.

Och idag åkte han iväg för att fiska, så jag är gräsänka tills i morgonkväll. Men som tur är så kommer Sofia hit i kväll för att käka sushi och hålla mig lite sällskap :D Inte för att jag har några problemen med att vara själv..tycker det är rätt skönt ibland att ha lite egentid.

Nu ska jag iallafall slänga ihop något snabbt att käka och sen köra och handla dricka.

Puss & kram

Dagens outfit
Skor- Johnny Bulls, Jeans- Gina tricot, Tröja- H&M, Klocka- Ur & penn
 
 
Igår bjöds det på god Fredags fika på praktiken. Vilket behövdes då vi satt i möte hela förmiddagen.
 
Myslördag med kaffe 
 


Trött och seg Tisdag. Bara på det!!

Hej mina snäckor!
Jag ska strax rusa iväg till praktiken, inte bokstavligt då men iallafall. Jag tänkte bara skriva lite snabbt så att inte bloggen ekar allt för mycket dessa veckor.
 
Jag tampas fortfarande med en jäkla förkylning som vägrar släppa, och jag bara hostar & hostar! Så sömnen i natt var typ obefintlig och det slutade med att jag fick lägga mig i soffan för jag höll på att hosta sönder och jag väckte Rasmus flera gånger. Så jag är väl inte allt för pepp inför jobbdagen, men det är bara att bita ihop och göra det. Det är ju sjukt kul när jag väl kommer dit.
 
Men ja, nu börjar tiden ticka iväg.
Ha en fin fin dag
 
Så jäkla, sjukligt trött!!
 
 
 


Då var det Fredag

Hej hej hallå! 

Jag hoppas ni haft en bra vecka?! Själv har jag, trots en liten förkylning, gjort min första praktikvecka på den nya förskolan. Och jag känner verkligen att jag hamnat rätt! Och jag syftar mycket på barnens ålder. Det har verkligen gett mig en stor utmaning jämfört med när jag hade barn som var 1-3 år (har 3-5 års nu). För dessa barnen har talet med sig, och det medför att diskussionerna blir större och jag skulle vilja säga konflikterna också.

 

Och jag som känt att det med konflikter är något jag behövt träna på har verkligen fått kämpa på denna veckan. Dock låter jag barnen försöka lösa det mesta själv :)

 

Men ska inte tjata allt för mycket om praktiken. Räcker att Rasmus, mamma & pappa får höra om det...liiite för mycket, Hahaha! :D

 

Nu är det iallafall Fredag och jag ska alldeles snart hem till mamma för att käka tacos och ha chillkväll. Låter mycket bra i mina öron! Och i morgon blir det vin- & ostkväll hemma hos Sofia, och det låter jäkligt bra det också ;)

 

Ha det bästa, så hörs vi.

Puss ❤️

Konsten att se skitpigg ut klockan 7 på morgonen..jo då, det går bra nu!
 


Cravings: Jacka från H&M

 
 
 


Första dagen på praktiken

Tjena och god mogon!
Då var det ännu en gång dags för en hel månads praktik. Och om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös faktiskt! Ny förskola, ny handledare och nya (äldre) barn. Men det kommer säkert gå bra hoppas jag.
 
Skönt är det dock att slippa skolplugg för några veckor framöver. Man kan fokusera väldigt mycket på sånt man tycker är roligt, även om jag lär vara så trött att jag kommer vilja slänga mig i sängen så fort jag kommer hem ;)
Men jag ska göra mitt bästa för att ta mig igenom månaden utan att vara allt för trött och utan att bli förkyld..önska mig mest lycka till på det sista nämda ;)
 
Nu ska jag iallafall göra mig i ordning för att bege mig ut i regnet..och jag hittar inte min regnjacka. Jodå så att...
 
 
Puss på er allihopa ♥
 
 


Söndagsmys

Hej finisar!
Då var det Söndag, och helgen närmar sig sitt slut. I morgon börjar praktiken, och jag är faktiskt lite små nervös. Men det släpper väl så fort man kommit in i det litegrann kan jag tänka. Något som är himla positivt med att praktiken är nu, är att när jag kommer tillbaka till skolan är det November, och typ 3 veckor till första December ;) ;) ;) (Juuul, juul stråålande juul!!) 
 
I går blev det iallafall fest för Angelika, Christoffer & Oskar, och det va jättetrevligt! Idag var man väl något seg, men vi tog oss ändå ut på 1,5 timmes promenad i Torupskogen. Sen har det som vanligt varit det vanliga Söndagsfixet, och nu har vi landat i soffan framför Johan Falk- filmen på fyran. 
 
Har lite småsaker att fixa med inför i morgon, och tänkte ta en go dusch strax också. Så jag hoppas ni haft en fin helg och en fin kväll, så hörs vi.
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ett bra beslut

Idag har jag tagit det bästa beslutet någonsin!! Jag har klippt av mitt långa hår.  
Ca 30 cm rök och jag är så fruktansvärt nöjd över detta. Jag känner mig så otroligt snygg & kvinnlig, och på samma gång tuff och modern.
Jag känner mig levande igen. Kajsa försvann litegrann bakom allt det där håret, och tillslut blev det bara tråkigt.
Men nu är jag så himla lycklig, ja ärligt! Det är bara hår jag vet, men att 30 cm kan göra en så så stor skilland på hur man känner sig som människa är helt fantastiskt.
 
Så nu ska jag fortsätta kötta på min Djävuls-hemtenta, och hoppas att min lycka kan motivera mig. 
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


En hel vecka.

Hej mina hjärtan! Ofrivillig bloggpaus eller?!
Men så blir det ibland, och livet kom liksom lite före.
 
Iallafall så skulle vi till Liseberg senast jag skrev något, och vi hade en sjukt rolig dag uppe i Götet! Och på Måndagen fyllde Rasmus 26 år, så det blev lite skönsång (not!!) och frukost på sängen. Och sen på kvällen gick vi ut och åt vars en planka och tog ett glas vin.
 
Och efter det har veckan bara rullat på. Har suttit hemma hos Gabriella Tisdag-Onsdag för att skriva klart vår redovisning till i Fredags, som nog gick rätt bra..hoppas jag ;) Jobbade i Torsdags och nu i helgen hade vi kalas för Rasmus, så hela Lördagen gick åt till att handla och städa. Men det blev ett lyckat kalas, och Rasmus var jättenöjd.
 
Idag och resten av denna veckan kommer bloggen tyvärr eka också skulle jag gissa? För jag sitter nämligen med en hemtenta fram tills på fredag... Men, ni får kika in här på Onsdag eftermiddag för då kommer jag lägga upp en rolig sak. Ja inte allt för rolig, så ni behöver inte ha några jättestora förhoppningar, hahah!! :D 
 
Men nu ska jag köra igång denna jäkla tentan..och se framemot Lördag då det blir 25-års fest.
 

Simma lungt.
Puss & Kram
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0