Tankar och träning.

Men gud vilket gött Indoor walking pass det blev! Kämpade som ett djur och kräkkänslan var med från början till slut, precis så det ska vara!
Känner mig så jävla pepp på denna hösten helt ärligt, både på skolan och på träningen. Och även på att ta tag i maten och sockret nu efter sommaren, för det har varit kaos!! Och jag vill inte hamna i samma nedåtgående spiral som i våras och förra hösten. Jag vill inte använda godis som en tröst längre, jag är inte ens sugen på det, jag ska typ bara ha det! 

Jag vet dock inte hur jag ska göra? För jag vill ju vara öppen med det, både för min egen skull och för andra i samma sits. Men just nu har jag inte riktigt kommit på något.. ja förutom att jag inte vill ha det så här längre! ...Okej jag ska vara helt ärlig mot er nu, jag bryr mig inte!

I början av detta året vägde jag ca 72 kg, nu väger jag ca 78 kg, det pendlar dag för dag, men ungefär så. Och är inte det en tankeställare i sig? Att detta inte fungera längre!! Och därför är jag nog undermedvetet lite rädd för att börja skolan tror jag? Dels för att jag verkligen måste ha en plan och hålla mig till den, och då menar jag mest skolarbeten och läxor ect. För skiter det sig, så vet jag om att jag hamnar i spiralen, och då tar jag till godis, eller dålig mat!

Så det hänger fan på att JAG håller mig till mitt pluggschema, och verkligen fokuserar och kämpar!
 
Sen tror jag även att man inte ska gå ut för hårt, utan trappa ner på allt under typ några månader, annars blir man helt knäpp! Och även att hitta bättre substitut för godis, helt ärligt så dricker jag inte läsk så ofta. Hällde ut en hel cola zero i helgen för att vi inte drack av den. ( *Glädjeskutt*). Men typ köpa vindruvor om man är sugen på lösgodis. Visst det är en jättesöt frukt, men om man väger fördelar och nackdelarna mellan en chokladkaka och vindruvor, så vinner druvorna lätt! Eller fixa ihop en grönsakstallrik med dippa, hjälp så gott! Fan nu måste jag typ äta det väldigt snart, cravings delux!!
 
Det gäller bara att tänka efter, för innerst inne så vet man vad som är bra och dåligt.
 
Vad tycker ni, ska jag skriva mer om sockerberoende och hur jag tacklar det? Just nu känns det som sagt bra, och jag känner att jag kan hålla mig borta från allt..ja nutelleburken är lite jävlig dock..två mackor i dag, men vafan...annars känns det riktigt bra :D
 
 
Kvällsmaten intogs framför Paradise hotel.
 
 


Skolpepp och dålig framförhållning

Alltså nog för att jag längtar tills skolan drar i gång, men jag kan inte precis påstå att jag har någon framförhållning med böcker och sådant viktigt!
Och detta kom jag på i natt, så klockan två satt jag och reserverade böcker på skolans bibliotek, och som tur var så fanns ALLA böcker! Så dom hämtas nästa Tisdag, tjoho! :D
Sen skickade jag iväg ett mail för att boka (tydligen behövde man det) tid till genomgång av tal- och ljudböcker, så nu väntar jag bara på att dom ska svara mig. Sen var jag så jäkla ambitiös i morse, ska väl erkänna att jag va sååå skolsjuk att jag nog åkte in där av den andledningen också..hihi.. Men jag åkt in och fixade en bok som jag inte kunnat reservera på datorn, och den stod så fint och väntade på mig i hyllan..det gå bra nu! :D
 
Men just nu sitter jag och kolla runt på youtube, och har precis käkat ett mellanmål inför träningen. Rasmus fick ju sin burk, eller spann vill jag nästan säga, med nutella. Så det fick bli två sånna mackor och en Celsius.
 
 


Palmfestivalen

Hej mina hjärtan!
Jag hoppas ni haft en trevlig helg, för det har jag verkligen haft!
 
I fredags drog Palmfestivalen igång här i Trelle, så jag & Rasmus gick en runda på den och mös på en restaurang i stan. I går kom Sandra & Josse till mig för lite grillkväll och senare utgång på marknaden/festivalen. Kvällen blev jättelyckad och runt halv 2 traskande vi hemåt.
 
Idag väntade det kalas för Rasmus syster Anna. Så vi begav oss upp till Hästveda. Där bjöds det på riktigt god laxmiddag & tårta. Rasmus fick även en förridig födelsedagspresent i form av en tre kilo tung burk med nutella! Hahaha, så roligt! Jag har dock förätit mig på det, så jag lämnar burken åt Rasmus!
 
Men nu är vi hemma och har hoppat i säng, lika trötta båda två. I morgon ska jag nog försöka ta mig in till skolan för att kolla lite böcker inför kursstart.
 
Puss och kram
 
 
 
Totalfailad chokladfondue
 
 






 


Tisdag 25.e Augusti

Hej finisar!
Då har man lite motivation att börja blogga igen då. 
Har mått piss och gråtit konstant sen i Onsdagskväll, även fast det lugnade ner sig i Lördags. Har varit uppe hos pappa litegrann i helgen, och i Söndags var vi ute och åt kinamat med Rasmus, Maja och Coffe ( Majas pojkvän), och det var supermysigt.
 
Och i dag blev det shopping med Sandra och Josse i Malmö! :D
Nu ska jag dra igång ett IW-pass, så vi hörs!
Trött som fan, men peppar för ett svettigt Iw pass!!!




Zpike

Usch vad känslorna åker berg och dalbana idag. Ena sekunden är jag glad och livet är underbat, nästa sekund börjar jag storgråta.
Jag tror inte det spelar någon roll hur mycket man förbereder sig, och går och intalar sig själv att någon snart kommer att försvinna ur ens liv, för man är aldrig beredd ändå.
 
Zpike, min pappas och vår vovve somnade in igårkväll efter att hans njurar slutat fungera. Och allt hade gått så snabbt sa pappa. ena sekunden här, andra inte ♥
Och fast än jag inte bott med Zpike på snart 4 år, så är saknaden ändå så fruktansvärt stor! Han var min lille valp, en galen hund med energi som 3 st 6-månaders valpar. Han va alltid så glad när man kom upp till honom, och mötte oss i hallen med ett jätteskall och svansen som vispade fram och tillbaka.
 
Han har suttit med mig när jag gråtit, tyst och stilla och bara varit hos mig. Han har varit min sovkamrat, då vi under många år när jag bodde hemma, delad samma säng. Knasvovve! 
Vi har busat i snön, kastat otaligt många pinnar tillsammans och busat runt med leksaker, filtar och massa annat.
 
Min lille Zpikeisfis, usch vad jag saknar dig. Och jag längtar så tills vi träffas igen. ♥
 
 


Vi ses igen ♥

Usch vad jobbigt det är när man får reda på att ens husdjur dött :( Våran lille Zpike somnade in ikväll, efter 12 år tillsammans. Fan vad jag kommer sakna dig min knasiga och goa vovve ♥
 
 
 
 
 
 


En Söndag på jobb.

Hej finisar! 
Hoppas ni har en fin Söndag?! Själv befinner jag mig på jobb, och ska vara här till klockan 2. 
Men idag är det så himla lugnt att jag underhållt mig med att baka massa kakor, hela förmiddagen lång. 

Sen på tal om något annat så var Grillkvällen i Fredags jättetrevlig! Tråkigt att det blåste så mycket att vi fick flytta in, men annars va det hur kul som helst :D

Nu ska jag ha rast, och sen ska jag ner och baka fler kakor, haha! 

Jag i Fredags




Personlig almanacka

Hej finisar!
 
Äntligen kom sommaren och värmen till oss, fast än det blåser ute så skiner solen.
Idag ska jag & Rasmus iväg på grillkväll till hans arbetskompis, och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Detta jäkla problem VARJE GÅNG MAN SKA BORT! Men, det löser väl sig tillslut..
 
Annars tänkte jag bara tipsa er alla som går i skolan, om en kalender jag beställde häromdagen. Jag vet att jättemånga på youtube sammarbetar med detta företaget just nu, så vill ni istället vinna en så gå in och kolla vem som har tävlingar om en sån almanacka.
 
Jag valde att beställa en själv, och även om den är dyrare än en vanlig kalender, så hoppas jag att den används mer än en sån "tråkig" man köper på typ Åhlens. Jag beställde min almanacka på personligalmanacka.se , och där får man designa den själv! 
Min kostade 275 kronor och ser ut såhär.
 
 
Så nöjd, och jag längtar tills den kommer hem till mig!
 
Ni ska jag ut i solen, puss och kram.♥
 


Kämpa kämpa!

Godmorgon mina vänner!
Just nu drömmer jag mog bort till i morgon, för då börjar jag inte förens klockan 16...så jag ska ta en riktig sovmorgon! Idag jobbar jag dock bara mellan 07:30-13, så det är rätt skönt för jag är så jäkla trött...även om vi ungdomar inte har någon rätt någonsin att vara trötta ;) 

Annars så blir det träning i kväll också, knäet & benet känns bättre i dag efter att jag suttit och masserat det i en halvtimme igårkväll. Så i kväll kör vi fullt ut!! :D

Så ja, ni får ha en fin dag och jag hoppas ni fått sova längre än mig! 
Puss ❤️

Frukost i sängen framför Nyhetsmorgon, fint!








Tisdag!

Okej, jag har nio jobbpass kvar att jobba sen har jag fantamig tagit mig igenom mitt första riktiga sommarjobb typ bågonsin!! Haha, måste säga att jag är liiite stolt över mig själv ;)

Men jag har inte ändrat mitt karriärval, även om det är väldigt intressant att jobba i vården, så släpper jag inte min förskollärarexamen ur sikte.

Så ja, idag blev det ännu ett jobbpass, dock på en ny avdelning, så lite klydd var det allt när jag inte kunde rutinerna. Men det löste sig, och klockan 2 knatade jag hemåt.


Nu sitter jag och väntar på att IW-intervall passet ska börja! Har dock gjort illa mitt knä, så får ta det lugnt. :D 









En trevlig helg

Jahap, då var det Söndag och helgen är snart förbi. Skönt att jag inte börjar jobba förens på Tisdag, så jag hinner njuta lite till.
 
Annars har denna helgen varit så himla rolig och trevlig! Grillningen i går va så mysig, och vi spelade även en runda kubb och "Med andra ord" ( som jag och Maria Vann!). Idag tog vi oss ner till stan för att träffa Rasmus syster Anna, hennes man och även lilla Emil. Det blev en frukostfika och massa prat innan dom åkte hem och vi åkte till Malmö för att kolla runt lite. Efter några timmars strosande på ikea, ilva och Mio åkte vi upp till Rasmus andra syster och fikade.
 
Men nu är vi hemma och har precis ätit en riktigt god middag som Rasmus fixade ihop. Tänkte hoppa in i duschen nu och sen sätta mig med min kära dator och kolla youtube.
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Härlig Lördag

Hej finisar!
Idag har varit en riktigt rolig dag! Dock så troddé vi att planerna skulle bli inställda för regnvädret som kom i morse. Men vet ni vi rotade fram lite regnkläder, och klockan 9:30 satt vi med några vänner i en båt i Malmökanalen och tog oss en tur.
Som tur så slapp vi regnet ;)

Sen ringde telefonen och vi åkte ut till smyge och tog en glass med Emil och Hassen. 

Nu är vi ännu en gång påväg in till Malmö för att grilla med samma vänner :P















regnmys

Då väntar fyra dagars ledighet, och det är även 24 dagar till skolan börjar! JA som sagt var jag längtar så himla mycket! (Låt mig)

Idag har regnet öst och öst och öst ner typ hela för- och eftermiddagen, så jag har kurrat inne i soffan med en god Fanta och lite youtube & pintrest tittande. Ska vänta på att Rasmus ska komma hem så vi kan bestämma om vi ska våga oss på att grilla ikväll eller om vi skiter i det. Vädret är ju rätt oberäkneligt..
 
I morgon väntar en heldag med vännerna, som börjar klockan 09:30, då har vi hyrt en båt i Malmö och ska ta oss ut på en tur med den. Sen blir det lite lunch någonstans i Malmö, som sen avslutas med grillning på kvällen. Tror lätt att det kommer bli en supermysig dag. Sitter dock och velar lite nu om jag ska kolla vädret för i morgon eller inte ;)
 
Men ja, annars händer inte så mycket mer, men det är precis så jag vill ha det! 
Puss och kram
 
 


Usch!

Hej mina finisar.
Usch vilken morgon jag haft på jobb, Inget är roligt idag!
Känner att jag behöver denna helgen ledig för att ladda om. :(

Blä jag hatar att känna såhär, för jag brukar inte ta åt mig av saker, utan tar det med ett leende och skakar av mig det. Men när man får skit för småsaker direkt på morgonen, då är det inte kul :(

Nej usch, jag behöver lite pepp! Någon som känner sig manad?

Puss och kram







Uppe tidigt, igen.

Yo, what´s up?!
Jag hoppas att ni inte behövt gå upp lika tidigt som mig i dag...kvart i 6 ringde klockan, znark!
Men jag är uppe, och håller på att hinka lite kaffe, det behövs verkligen efter att åskovädret igår kväll/natt hållt mig vaken hur länge som helst. Men nu blir det iallafall jobb från 7-14, wish me good luck ;)
 
Ni får ha en fin dag så hörs vi.
Puss och kram ♥
 


Big slap och helgen

Hej vänner!
Hoppas ni haft en fin helg?! Min va riktigt bra, och big slap va SÅÅ bra! Jag & Sandra dansade fötterna trötta mellan ett på dagen och 10 på kvällen. Sen att jag typ ville dö när klockan ringde halv 6 på Söndagmorgonen, när jag ville sova vidare kunde inte hjälpas. Upp kom jag och sen jobbade jag 07-14!
Sen fortsatte Måndagen i samma stil, hade tvättid och fick tvättat lite träningskläder och annat smått och gott. Sen hade jag tagit ett extra pass mellan 16-20, så timmarna rusade förbi och halv 9 var jag hemma igen.

Idag jobbar jag till klockan 2, och sen ska jag hem till pappa för att städa undan medan Rasmus ska måla klart vardagsrummet. Sen blir det även ett IW-pass ikväll också, längtar ihjäl!! 

Puss på er, och ha en fin dag ❤️

Frukost hos Maria & Filip i Lördagsmorse.



Filip & Linus














Big slap


Så så såååååå, taggad för dagens roligheter!
Idag spenderar vi timmarna inne i Pildammsparken i Malmö. För det är äntligen dags för big slap!
..sen att jag ska vara på jobb kl 07:00 i morgon det tänker jag inte på nu. ;)

Ha en fin dag! :D







RSS 2.0