Valborgsmässoafton

Hej vänner.
Hoppas nihaft en fin dag och kväll. Vår har varit jättemysig.
Klockan 6 kom Sandra & Linus till oss för att grilla lite. Och sen stack vi ut till Smyge för att se på majbålet där ute, jättemysigt men lite kallt :)

Nu har vi landat i vår soffa allihopa, och vi orkar inte röra oss här ifrån, hehe, så lär väl somna här eller något sånt?!

Ha en fortsatt mysig kväll iallafall.














nerverna som spökar

Hej vänner. Fy för så nerverna börjar spöka nu kan jag säga! 
Har inte sovit bra på två nätter för att tankarna maller runt.
Fy så nervös jag är inför toughest på Lördag, och hjälp vad rädd jag är att det ska hända mig eller pappa något, typ att vi skadar oss eller så.
Men det som nog mest gnager är: tänk om jag inte klarat ett enda hinder! :O
Att jag typ dör av utmattning efter halva vägen, GUUUD denna nervöshet!!
 
Fan, har jag tränat tillräckligt för att åtminstånde ta mig runt bannan?!...ja det återstår att se på Lördag. Och efter det är det väl bara att utvärdera hur det gick, och sen träna hårdare tills nästa år (vill anmäla mig igen nämligen) och se till att utvecklas som fan då.
 
Jaja, nu är iallafall sista löprundan sprungen, och Torsdag & Fredag ska jag bara vila kroppen, kanske stretcha lite och smörja in med tigerbalsam på knäna och benen. 
 
Vi hörs i morgon, och då är det valborgsmässoafton, och vi ska grilla här hemma tillsammans med Linus & Sandra, och sen ska vi åka ut till smyge för att titta på bålet. MYS! 
 
Vi hörs i morgon ♥
 
 


 


Sömnbrist

Hej fina!
 
Usch och fy för förlite sömn, varför kan inte bara hjärnan stänga av, och fatta att den ska sova på natten?!
Så det blir ingen träning i kväll, för jag mår fruktansvärt illa, av sömnbrist..hur sjukt?! Men, det är bara att ladda om tills i morgon.. Hinner kanske en kortisrunda på Torsdag, vi får se.
 
Men nu ska jag bara ta det allmänt lugnt, och lyssna på min kropp som behöver vila.
 
Tänkte mest bara berätta att idag var vi ute på förskolorna igen och hade aktivitet. Min ide var rätt bra, men blev kanske inte som jag tänkt. Men när man ska analysera så behöver aktiviteten inte bli perfekt. Då blir analysen mer intressant ;)
 
Men ni får ha en fin kväll, så hörs vi i morgon. ❤️
 
Denna frukosten alltså.
 




Måndag 27.e April

Hej mina älskade läsare!
 
Jag hoppas ni haft en bra start på veckan? Om inte, kämpa på ♥
Jag är ledig i dag så passade på att ta igen lite förlorad sömn, himla skönt och välbehövligt. Vaknade av två väldigt roliga mail, det första var att vi fått reda på vår tid till Toughest på Lördag, så de som bor i Malmötrakten och vill komma och kolla, så startar jag 12:25!!! :D :D :D Hjälp så pepp jag är!
Sen fick jag reda på att jag vunnit en tävling om en goodiebag med kroppsvård och lite smått och gott i.
 
Så min Måndag har börjat bra!
Nu ska jag fixa lite lunch, har börjar kolhydratsladda lite smått för Lördag, så det blir något med pasta idag. Och sen ska jag fixa lite med min aktivitet till förskolan i morgon. Är så exalterad för den, vi ska leka leken pomperipossa, om ni vet vilken det är? Men jag ska ändra lite i den, så i stället för pomperipossa så ska jag vara en trollkarl med en magisk cape som ska trolla bort dom, haha! Och sen ska jag ha ett trollspö att trolla tillbaka dom med.
...Jag får spela lite teater, det är väl därför jag är exalterad skulle jag tro :P
 
Men ni får ha en finfin dag ♥
 
 
 
 


MysSöndag

Halloj på er!
Oj, ja det blev nog lite sent i säng i går, haha! :D
Är inte riktigt med i dag känner jag. Men det är bara att kämpa på, eller hur?! :)
Jag har nyss kommit hem från frukost hos mamma, och sedan en löprunda med pappa. Och vi sprang på stranden i dag, hehehehe..mina vadmuskler brinner kan jag säga. Dock så va kroppen inte riktigt med kände jag. För lite sömn och för stor frukost nära inpå. Men vet ni, skam den som ger sig, och jag är envis som fan! Så vi lyckades springa nästan 5 km, pust och stön.
 
Nu ska jag köra och handla lite snabbt, för vi ska snart iväg till min kompis och ta en fika, och kolla på deras nya hus :D
 
 
 










Respekt


"Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy"


Detta är något jag tycker alla ska tänka på. Du har ett val, du har alltid ett val.

Trivs du inte på ditt jobb, byta.

Ger dina vänner dig ingen positiv energi, byta.

Är din partner på ett nedvärderande sätt dum mot dig, byta!


Du har alltid ett val att påverka ditt eget liv


Istället för att stå och stampa och må dåligt över något, se till att hitta något annat som får dig att må bra!

Fan du har bara ett liv, varför leva med något/någon som får dig att må dåligt? Sätt dig inte i offerstolen, stå upp för dig själv och ditt liv.

Ställ krav, våga säga nej, våga gå din egen väg!

Lev inte efter vad andra människor tycker och tänker om dig. Passar det inte dom, synd!


För det finns människor som tycker om dig, och respekterar dig för den du är. Sök dig till dessa. 

Och hittar du dom inte just nu, så är det bättre att vara själv än att vara med människor som inte ger dig någon positiv energi alls..


❤️



Celsius päron

Hej mina vänner! Då var det Lördag, och fast solen inte skiner så är jag på bra humör ändå :)

Ikväll ska vi på grillkväll hos Filip & Maria i Malmö med några vänner. Hoppas bara det inte spöregnar, lite svårt att grilla då ;)
Iallafall så ska jag bara sitta framför datorn och chilla hela eftermiddagen. Fick hem ett paket från Pau idag, och i låg två celsius päron, hon är väl för go! 
Så jag ska smutta på en sådan också tänkte jag.

Ha en fin dag vad ni än ska hitta på.









Bikini+kropp=Bikinikropp

Vet ni vad!!
 
Jag har idag köp min första ordentliga, och sjukt snygga bikini på fem år! Fatta att jag i fem år har suttit inne på sommaren för att jag skämts så otroligt mycket över min kropp, att jag vägrat ligga ute och sola eller vara på stranden.
Hur deprimerande är inte det? Sommaren är väl för fan till för alla människor, stora och små?!
 
Så jag bestämde mig för att åka in till emporia och Twilfit, för där har dom ordentliga bikinis, för oss med lite mer hylla dårå.. Och alltså ni kan inte förstå lyckan när jag stod i omklädningsrummet och upptäcker att min kropp inte allt ser så illa ut i en bikini som jag trott i mitt huvud.
 
Jag har inget sixpack, muskulös kropp eller en smal sliluett. Men vet ni, jag är förbannat trött på att gömma mig i vassen, som jag gjort de senaste åren. Jag vill också vara brun, ha kul och njuta av sommarens varma dagar.
Och det tänker jag inte göra från soffan i år, jag vill vara ute och njuta av sommaren, ta en skön löprunda på kvällen efter en riktigt härlig dag på stranden. "Jag vill känna livet i mig" som Madicken skulle sagt. 
 
NU vill jag ha sommar och spanien, för jag längtar verkligen ♥
 
Överdel 349:- l Underdel 179:- 
 
 
 
 


Torsdag, fredag nästa


Nu kör vi Torsdag, och sista dagen i skolan för denna veckan.

Ha en fin dag alla.
Puss






Onsdag 22.e April

Hej mina små kycklingar.
 
Ja, jag ska ju ärligt säga att jag inte va så duktig så jag va på skolan åtta i morse, hehehehe.....
MEEEN, jag va där åtminstonde två timmar innan vi började, så jag tycker ändå att jag va duktig ;) ;)
 
Fick lånat två böcker om studieteknik, som jag ska grotta ner mig i. Har liksom inte hittat den än om man säger som så, och det skiljer sig en jäkla massa från att plugga på gymnasiet. Visst, detta skulle jag tänk på i höstan, men ni vet man lär av sin misstag.
 
För övrigt så har det varit en helt fantastisk dag! Sol och varmt väder. UNDERBART! Tog min in till skolan lite tidigare som sagt, och det va riktigt skönt. Det är lite poletter som börjar trilla ner nu och det är saker som faller på plats, känns jäkligt bra faktiskt.
 
Anyway, så blev det en galet rolig workshop i drama. Och ni kan ju tror att jag levde loppan. Skiter totalt vad andra tycker och tänker, jag lever ut precis ALLT! :D
 
Efter workshopen gick jag och lånade ännu en bok som jag kommer ha sjukt mycket nytta av nu när jag är på en småbarnsavdelning. Så den ska jag börja läsa i morgon tänkte jag :)
Nu ska jag sätta mig och skumma igenom lite till morgondagens litteraturseminarium, dricka proteinshake och äta jordgubbar.
 
Puss & kram
 
 
 
 
 
 
 


Own it!!


Okej detta var det allra bästa idag kan jag säga! :D
Kände mig inte alls sugen på gymmet i kväll, hade för myclet tankar i huvudet som jag behövde sålla bort. Så det blev 6 km i vår fina park istället. Skönt och behövligt.

Och nu har jag dessutom kommit på vad jag kan göra för aktivitet på förskola, tjoho!! Ska prata med läraren på workshopen i morgon om den kan funka :)

Så ja nu ska jag sova. Börjar inte förens klockan ett i morgon (lönt), men jag tänkte vara så flitig att gå upp redan klockan 7-8 för att plugga. Ska fan ge järnet de här sista veckorna innan sommarlovet.

Så det är min plan.
Vi hörs i morgon, god natt och sov så gott.


Happy day

Godmorgon mina fina!
Idag ringde klockan halv 6, pust och stön.
Men jag måste erkänna att det faktiskt är rätt skönt att gå upp så tidigt 
(om man sovit ordentligt), för man hinner ju så mycket mer! Och dessutom fick jag prata lite med Rasmus innan han åkte till jobb också. :)

..idag kommer bli en himla bra dag!

För idag väntar en föreläsning och workshop i drama. Drama hela veckan faktiskt! Hoppas jag får lite inspiration till aktivitet som vi kan ha ute på förskolan. Lite panik faktiskt, för huvudet är helt tomt!!
Vad gör man för dramaövning/aktivitet med 1-3 åringar liksom?!
Jaja, det får jag tänka vidare på.

Ha en fin dag allihopa. ❤️





Frukost

God morgon!
Idag är denna svensken trött! 5 timmars sömn, hehehehe..vad gör man inte för att ens redovisning ska bli bra!
Dock så är jag sjukt nervös, är rädd att jag missuppfattat allt ih glömt delar i presentationen, usch vill bara få det gjort!
Iallafall så blir det träning i kväll, vi ska köra lite styrka till bestämde vi. 
Gud inte nästa Lördag men nästa igen!!!

Allt ser bättre ut med jordgubbar.




Frukost på balkongen


Alltså detta är nog lätt det bästa som finns när värmen börjar komma!

Att sitta på balkongen och äta frukost, eller bara tokchilla. Så jäkla gött det är!
Och jag ska inte vara hos Cissi förens klockan 1, så jag ska sitta här en stund till ;)



I confess...

Hej mina fina. ♥
Om här är någon som läser min blogg som även ser på mina youtube-video, så vill jag bara skriva sjukt jäkla tack för all positiv feedback jag fått på min senaste video. Fan vad jag älskar er!
Jag tänkte att jag lägger upp den här också, om det är någon som inte följer mig på youtube :)

I denna videon pratar jag väldigt öppet om mitt sockerberoende, och jag berättar om allt jag gjort för att kunna äta min drog, som är godis.
 
Dock så kan jag berätta att jag nu tillåter mig själv att äta godis på helgen, om jag har ett sug efter det. Och i dag har jag inte det, sitter här med både choklad OCH susrisar ( som är mina favoriter) men jag har inte ens ätit halv påsen. Tror det har mycket att göra med denna videon, att jag faktiskt erkännt mitt beroende för ja "hela världen". Och det känns himla bra ska ni veta, dels för att man erkänt det men också för att man vet att man inte är ensam med att känna så. 
 
Jag tänker även tipsa er här på bloggen, om ni har ett sockerberoende, att läsa böckerna:
Vitt begär av Gunilla Sahlin
Sockerbomben i din hjärna av Bitten Jonsson. Och se även hennes föreläsning på youtube, länkar den här nere.
 
 Ha en mysig kväll, nu ska vi fortsätta se gladiatorerna. Och my GOD vad snygga kroppar utmanarna har, give me!
 
 
 


Lördagsfrukost

Okej denna svensken var uppe innan klockan 9 i dag, vad händer?!
Men gud så skönt, att slippa stressa för att man sovit bort halva dagen, i like this! 
 
Iallafall så har jag nyss käkat upp en riktigt lång och mysig frukost bestående av Filmjölk och bulle, smarrigt. 
Nu tänkte jag försöka få i gång hjärnan till att plugga lite, för när Rasmus väl kommer hem så vill ha (och jag) nog hitta på något i solen.
 
Ha en fin dag, och som sagt gå ut, solen skiner och vädret är underbart. ♥
 
 
 


Fredag hela dagen.

Whats up people?!
Det är Fredag och jag har nyss kommit hem från en lite träningsrunda i pildammsparken med pappa. Jag börjar kunna gå dipsgång, så jäkla bra känsla alltså! Dock så fixar jag inte armgången än, men det är bara att kämpa på :)
 
Iallafall ska jag jag strax fixa lite mellanmål för magen kurrar! Och sen ska jag sörsöka hitta motivationen till att plugga, det går så där..hm..
 
Men men, ni får ha en mysig Fredag iallafall.
Puss ♥
 
 


Fingermålning

Hej på er, vilken mysig dag jag haft.
Jag och Cissi åkte ut till min förskola klockan nio för att hålla i vår första bildaktivitet med tre av barnen, och det va SÅ HIMLA ROLIGT! Och dom tyckte det va så kul och spännande att måla med fingrarna. 
Ett stort plus som värmde hela mitt hjärta var att några barn komihåg vad jag hette, alltså smälter man inte lite då eller?!
Sen åkte vi till Cissi´s förskola och hade samma aktivitet fast med äldre barn, himla roligt det också.
 
När klockan slog halv 12 var vi på väg till stan för att äta lunch, som bestod av inget mindre än sushi(!!!)
Och JA, det va himelskt gott! Sen satte vi oss och började fixa lite med det vi filmat, dock så han vi inte klart. Så jag vet ju vad jag ska göra i morgon och på Fredag.. Kicka as ;)
 
Nu sitter jag här i soffan och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, för vi ska ut och springa. 17 dagar till toughest, och jag längtar så!
 
 
Anyway, detta blev ett låångt inlägg, men det är väl bara roligt.
Ha det så bra så länge ♥
 
När fingermålning eskalerar, LOVE IT!! 
 
Heeeej tröttfis ;)


Coffee, all we nead is coffee!

Halloj!
Ännu en natt med förlite sömn, usch! Men det är bara att kriga sig igenom dagen, är ledig Torsdag-Fredag, så kämpa på!

Idag ska jag & Cissi ut på våra förskolor här i stan för att hålla u en bildaktivitet med barnen, vi ska måla med fingerfärgs tänkte vi. Sen ska vi dokumentera det och skriva ihop ett litet arbete. Och vi ska vara så flitiga och hinna med allt i dag.

Well, then I nead more coffee! ;)
..men vet ni vi ska äta sushi i dag så jag har verkligen något att se framemot.

Nu ska jag äta upp min filmjölk och mysa en litenstund till i sängen innan jag måste klä på mig och sen hämta Cissi.

Puss





You can do it!

Hej på er!
Bilden ovan samanfattar min dag rätt så bra faktiskt. Har drömt sjukt otäcka mardrömmar i natt, så jag har inte sovit bra alls. 
Dumma zombie-drömmar!! ;)
 
Anyway så är jag nyss hemkommen från skolan och har så sjuka cravings efter choklad, men jag ska inte äta något för jag är trött och ska ta en powernap i stället. Självdiciplin, ja eller nått? Haha!
 
Kan även berätta att jag har sjukaste träningsvärken i rumpa, lår,vader..och ja överallt på benen helt enkelt, okej! :P
 
 
I kväll blir det lite boobis och triceps plågande, woho!
 
Puss & kram


Team far & dotter

YES!!
2 1/2 vecka till toughest, och jag är så sjukt peppad!! Fy fan vad roligt det ska bli!
Idag fick jag min lagtröja av pappa, och jag längtar bog ännu mer nu när jag provat den!
Så nu har jag ca två veckor på mig att träna det sista innan det är dags, nästa veck blir det bara massa löpning.

Och sista veckan blir det typ 2 löppass och en jäkla massa kolhydrater, måste förbereda och ladda kroppen nämligen.
Vilken tur att jag typ älskar pasta dåå! ;)

#TeamFar&Dotter


Natti natti ❤️


En glad tjej

Heej mina vänner.
 
Gud vad jag är på ett bra humör i dag, och riktigt duktig har jag varit också.
Fick ett ryck efter lunch och började storstäda hela lägenheten, vilket behövdes. Sen bara jag ut alla sopor till sopsorteringen, dammsugade och till och med dammtorkade golven.
 
Kanske därför jag är så himla glad? För visst mår man bra när det är fint runt om kring sig! :)
Nu står jag och lagar kvällens middag som faktiskt blir köttfärssås med penne pasta, och dom som känner mig vet att jag inte är så förtjust i det. Men vet ni, jag fick ett sånt ryck när vi va på Willys innan, att jag bara behövde köttfärssås i kväll liksom! Och himla gott ska det bli faktiskt ;)
 
I morgon då? Ja i morgon händer inte mycket, så egentligen är det Lördag för mig just nu, för att jag är ledig tills på Tisdag..hehehe..
Nu ska jag iallafall hugga in på kvällens middag.
 
Ha det så bra så hörs vi nog i morgon. ♥
 
 
 


Lördag & sol

Hej mina vänner!
Det är Lördag och solen skiiiiiner, tjohoo!!
Idag är vi uppe hos mamma för lite fika och Rasmus hjälper dom att renovera.
I kväll ska Rasmus på grabbkväll i Malmö, så jag ska underhålla mig själv.
Vad som nu händer vet jag inte, skönt! ;)

Ni får iallafall ha en fin dag. Och gå ut det är underbart väder ute!





Klipp klipp


Och här har vi den nya frisyren. Är så himla nöjd! 

Rekommenderar verkligen Malin på studio M&C. Riktigt duktig frisör.


Onsdag 8.e April

Hej på er, och god morgon..för mig iallafall. ;)

Skönt med en sovmorgon, och nu har jag precis käkat klart min frukost, som idag bestod av filmjölk och müsli, bästa frukosten! 

Ska klä på mig och fixa mig snabbt innan jag ska ner till stan och klippa mig! :D 
Är lite nervös, men det är jag alltid när jag ska klippa håret. Men det blir förhoppningsvis bra.

Puss 

Frulle i sängen.

Igår blev det 2 timmars träning. 1 timme styrka & 1 timmes powerwalk på löpbandet.






Tisdag 7.e April

Godmorgon vänner!
Jag hoppas ni haft en fin helg, och en mysig påsk.

Just nu sitter jag på bussen på väg in till skolan. I dag väntar roliga lektioner! Nu på förmiddagen ska vi ha en inspirationsföreläsning om bild, och i eftermiddag ska vi ha en workshop med bild, vilket betyder pyssel, vilket betyder kul!!

Så jag ska bara underhålla mig själv i ca 4 timmar där i mellan ;)
Jaja, så är det. 

Ha en fin dag så hörs vi ❤️





Påskdagen

Tjoho!
Idag har varit en helt fantastisk dag, och  fast än det blev en natt med vakna-sova-vakna-mardröm-vakna, så har jag ändå varit rätt pigg. 
Vaknade halv 10, och kl 11 var jag & Rasmus nere på stranden med hans föräldrars vovvar. Supermysigt!!

Sen blev det en löprunda med pappa, och Gud vad lätt det är att springa! Svävar ju nästan fram, haha! :D

Ny är vi på väg hem från rasmus föräldrar där vi grillat. 
Ska typ krascha i sängen, för jag är så trött!!







Glad påsk

Hej vänner!
Tänkte bara kika in och säga glad påsk!
Hoppas ni har en trevlig kväll, om ni firar eller inte firar.

Puss




Because I´m happy.

Så här glad är jag idag!
Är på ett helt under-dunder-bart humör, och jag tror det har att göra med att solen skiner, och även att det börjar synas lite smått på min kropp att jag börjat ta hand om den.
 
I dag är det 1 månad till toughest och 74 dagar till Spanien. Och även om detta är en träningsresa för livet, så måste man sätta upp delmål. Så första är toughest och andra är spanien, detta ska jag fixa galant!
Jag har fått sjukt bra koll på maten, och nu vet jag precis hur jag ska äta, och det känns himla bra. Har dessutom fått en liten förkärlek för Herr Löpband, och det känns himla bra det också.
 
Så nu ska jag packa ihop mig och röra mig bort mot bussen för några timmar i skolan, och sen är det "påsklov" framtills på Tisdag.
 
Puss på er, och ha en fin dag ♥♥
 


RSS 2.0