Förbannad

 
Precis. Detta håller inte längre, nu måste jag ta tag i detta skitet!
Sen i Mars har mitt sockerberoende löpt amock, och herre jävlar vad jag tryckt godis. Alltså, hade jag sett mig själv från någon annans ögon hade jag fan varit äcklad. För det är fan precis vad jag är just nu.
 
Jag är riktigt jävla vidrig med det beteendet jag har. Bara sluta nu för helvetet!!
Jag behöver inte något, jag vill inte äta något. Men sluta då för helvete att köpa saker då?! Ser du inte kassörskans blickar på dig? Du är VIDRIG!
Nu är det fan ta mig nog, det var droppen kan jag säga. Fy fan alltså!
 
Jag är trött på att hela jävla tiden ge upp! Och se hur det gick. Kände du dig bekväm på Stranden i Spanien? Nej precis, SKYLL DIG SJÄLV!! 
För fan Kajsa, sluta skylla på massa saker hela tiden. Det är ingen som tycker synd om dig för fem öre!
 
Ta tag i din träning och kost, du har bara en kropp! Ta hand om den!
 


Så hemmakär

Hjälp vad kass jag är! Bloggen har helt kommit i andra hand, im so sorry! :(
 
Men igår drog träningen igång igen efter semestern, och hjälp vad jag längtat efter den! Har så galet ont i dag, men åh så gött det är!! Blev rätt lycklig när jag fick reda på att jag jobbar rätt mycket dagtider i sommar, vilket betyder att jag kan träna på kvällen. Nej sorry, stranden är inte min grej egentligen, förutom när jag är utomlands. Så jag gråter inte precis för att jag jobbar dag :P
 
Kan också säga att sen jag kom hem i Onsdagskväll så har allt gått i ett, så klart. Ett kalas, en fest, middag och träning. Jag har varit "grumpy cat" kan jag säga. För just nu vill jag bara vara hemma! Kalla mig kärring, men jag är lite hemmakär förtillfället. Vill vara hemma, och bara vara! 
Men men, det släpper nog snart.
 
Annars då, i kväll blir det träning igen och sen ska Rasmus pappa och svåger komma hit och titta på fotboll. Och i morgon börjar jag äntligen jobba. Helt ärligt så har jag aldrig sett fram emot ett jobb så mycket som jag gör just nu. Kan ju vara för att jag jämför det med Le Donken ;) Allt är bättre då, hihihi (A) 
Nej nu ska jag inte vara så (A)
 
Men nu ska jag fixa lite lunch, och kanske sätta mig på balkongen och njuta. Det är riktigt varmt idag, men jag har absolut ingen lust att vara ute ;) ;) ;) 
 
PUSS!! ♥ ♥
 
Bjuder på denna snyggebilden
Like it, love it.
 
 
 
 


Kalashelg

Hej vänner!
Ja man skulle ju kunna tro att det är Oktober med vädret vi har här nere. Men det säger väl alla kan jag gissa ;)

Iallafall så sitter vi uppe i Hästveda (av alla stället) för att fira Emils 2-års dag. Så snart blir det grillat, och jag är hungrig så jag ska äta!

Igår var vi i Malmö och firade Maria & Filip med grillat och kubb. Supertrevligt och så himlamycket skratt det blir när alla är lika tävlingsinriktade.

Igår fick jag även en klocka av Rasmus. Så himla fin är den!!












Spanien, bilder

Hej vänner!
Ursäkta uppehållet men jag behövde verkligen landa när vi kommit hem i gårkväll. Var hemma klockan åtta, och innan vi kommit till ro och hämtat Tösen och lite sånt så var klockan tolv. Men Gud så skönt att få sova i sin egen säng igen, det har jag verkligen saknat!
 
Och idag vaknade man upp till 17 grader och mulen himmel, men ja så är det. Allt har sin charm. Dagen har sedan består av en tripp till ikea. Vi skulle kolla på ram till vår karikatyr-tavla vi gjorde i Spanien, men vi hittade igen, så köpte lite ljus i stället ;)
 
Nu har jag placerat mig i sängen, och ska ligga här resten av kvällen och titta på film. Skulle inte förvåna mig om jag somnar snart, för jag är trött!

Men iallafall, här kommer lite bilder från vår resa. Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


sista dagen innan hemfärd

Hej finisar!
Hoppas ni har det bra i Sverige? I morgon beger jag mig dit igen. Lite ångest har man allt, men jag saknar min säng och Tösen riktigt mycket, så det ska bli skönt att komma hem.
 
Just nu har vi precis varit på stranden och ska börja packa så smått, planet går inte förens halv 4 i morgon eftermiddag, så vi har lite tid på oss :)
 
Men nu ska jag sätta mig med lite citron i håret för att solbleka det lite till, så fint är det ;)
 
 


Midsommarafton

Glad midsommar allihopa!
Fick reda på att regnet öste ner i Trelle...heheheHAHAHA!!! Förlåt (A)
Idag har vi haft nästan trettio grader, och har bara hängt på stranden och vid poolen hela dagen. Snart är jag pepparkaka :D Hurra!
Nu har vi nyss kommit hem från en riktigt god trerätters middag, nam nam! Och har placerat oss med vars en cider på terassen. I kväll blir det tyvärr inte sent, trots att det är midsommar. Men, vi har varit uppe sedan klockan 07:00 i morse, bara för att kunna vara på stranden längre.
 
I morgon blir det bara chill, tror vi skulle åka och kolla i någon affär? Annars ska jag placera mig på terassen och sola.
 
Tänkte också skriva att vi i går var på ett riktigt häftigt ställe och badade i ett vattenfall! :D
 
Puss och kram. ♥
 
 
 
 


Spanien, dag ett.

Hej mina vänner.
Ja bloggen kommer eka de närmsta dagarna, men det får ni stå ut med. Tänkte bara säga att vi har det riktigt toppenbra, och njuter till max! I dag har vi bara hängt på stranden och vid poolen, hittat massor med snäckor och shoppat lite. I morgon ska vi nog iväg och snorkla vid ett rev tror jag, annars ska vi bara carpediema delux.
 
Hoppas ni har det fint i Sverige.  ♥
 
 
 


Mot Spanien!

Hej mina vänner!

ÄNTLIGEN är vi på väg! Gud i himlen vad jag är peppad!! Bara 2 1/2 timme kvar, tänkte underhålla mig med lite youtube och en bok. Fast jag bord sova fär fy för så trött jag är. Tror jag snittat 1,5 timmes sömn i natt, hehehe..
 
Men men, om vi inte hörs senare så hörs vi säkert under veckan.
 
Puss och kram 
 
 


Om nio timmar...

Hej mina vänner! Allt har verkligen gått i ett i dag, och jag har typ inte varit hemma en sekund, mer än att lasta in och ut saker, PUST! Men, nu är vi så sååå sååååååååå redo för Spanien! Fan vad jag längtar tills i morgon, jag längtar så galet jäkla mycket! Tur att vi snart ska gå och lägga oss så tiden går lite fortare ;)

Fick lämnat Tösen ikväll också, usch så jobbigt det var. Men jag vet att Lotta kommer ta sjuktbra hand om henne! Men jag kan inte hjälpa att jag faktiskt saknar henne sjukt mycket redan, min lilla bebis. ♥
 
Sen skulle jag säga sorry för att den inte kommit upp någon video på youtube på min packning, jag har helt enkelt inte hunnit :(
Ska försöka filma något kul att lägga upp till efter Spanien.
 
Puss!!
 
 


Anställd!

Halloj!
Oj oj oj!  Vilken sommar det kommer bli känner jag.
Idag skrev jag på anställningspapper för mitt sommarjobb, så den 1.e Juli börjar jag, och jäklar vad jag jobba!! :D (=har inget liv denna sommaren, bara jooobbba!!! Och tjäna cash!!)
 
Iallafall så fick jag träffa de andra vikarierna också, och vilket gäng vi är! Känner på mig att det kommer bli superbra detta.
Så jag var hemma klockan 12, och sen dess har jag bara suttit på balkongen och chillat och fixar min naglar till nästa vecka. Semesternaglar ;)
 
 
#101 Patricia 





Första jobbdagen

Hej vänner!
Skriver från sängen igen, haha, det har blivit en ond vana känner jag.
Men dagen idag har verkligen gått undan!
 Jobbade mitt första pass, och var på jobb 07:00, usch så tidigt. Men jag trivs verkligen efter bara en dag. :)  Kan inte säga så mycket än känner jag, men det va riktigt trevligt och roligt iallafall.

Slutade klockan ett, och då körde jag hem och tog en två timmar lång powernap. Sen blev man väckt av Rasmus för han hade köpt en superfin bukett till mig!

Sen åkte vi ner och tränade sista passet för denna veckan, och jag var sååå trött, men körde ändå fullt ut så gått det gick.

I morgon väntar först möte och introduktion på jobb med ett gäng andra vikarier. Och efter det ska jag med Rasmus ner till stan för att fota studenterna, och sen ska vi till Malmö för att se Spy på bio, mys!!


Mina favoritblommor :)

Åtta år med den bästa människan i mitt liv ❤️







Onsdag 10.e Juni

Hej på er, hoppas ni haft en fin dag?!
Min har varit toppen, förutom att vi hade tvättid klockan 8 i morse, och den fick jag ta för att Rasmus jobbade. Men Tjoo vad det gick undan, och nu har vi massa rena kläder till Spanien. Fick packat lite mer i dag också, tror inte jag kan ha med mig mer nu :O

Iallafall så väntar min första jobbdag i morgon, men konstigt nog är jag inte nervös ett dugg. Dock då hade jag sett fel på tiderna så denna helgen blir tyvärr ledig, attans när man vill jobba :P
Men men, ni får ha det så fint. Nu ska jag sooova!






Min bästis är bättre än din bästis!

Heeej mina fina vänner!
Idag har jag träffat min allra finaste vän ( sorry, men ni klår inte henne) i 6 timmar för att fika, shoppa och prata,prata,prata! Så jäkla välbehövligt kan jag säga! 
 
Så nu är humöret på topp när man fått prata av sig om alla ens världsproblem. Sen blev det lite träning, och jag kände mig stark i dag, måste bero på pastasalladen jag åt innan (A). Och nu är jag hemma och ska strax hoppa i duschen och sen krypa ner under täcket. I morgon ringer klockan himla tidigt nämligen, men vill man ha rena kläder till Spanien så är det bara att masa sig upp när det bara finns morgontvättider kvar..
 
Du är och kommer alltid att vara min bästaste vän ♥ ♥
 


En vecka!

Alltså fatta att om en vecka är jag, Rasmus, Sandra & Linus nere i Spanien nu! OMG, tid gå fortare, snälla.

Jag är så exalterad att jag redan börjat packa min resväska, haha, lika bra att börja i tid ;)
Dock så vet jag att denna veckan kommer att gå snabbt, för jag börjar nämligen jobba på Torsdag, och jobbar sen hela helgen. Och plus att jag och Rasmus firar 8 år tillsammans också, så på Fredag blir det nog bio? :)

Men men, nu ska jag fixa frukost som jag skjutit på i en timme.





Sommar och sol!

Åh vilken Fredag!
Strålande sol, klar himmel och livet är underbart!
Jag tog mig faktiskt ner till stan, och hittade massa fint. Så nu har jag lite kläder till Spanien (och till sommaren), jag är nöjd.

Just nu sitter jag och Tösen på balkongen och tokchillar, och väntar på att Rasmus ska komma hem :)

Ett av linnena jag hittade, 99:- på H&M
(Kolla in deras butik, hjälp vad mycket fint dom har just nu!)

Jag och min bästa kisse ❤️❤️







Torsdag 4.e Juni

Hej i natten.
Då var den första dagen på sommarovet snart slut, och jag ska hoppa i säng, vilken jag typ spenderat hela dagen i också..hehehe. 
 
Dock så vaknade jag halv sju i morse av ett samtal från Rasmus att jag behövde flytta min bil, datumparkering ni vet. Men efter det lyckade jag somna om i typ två timmar, sen ville inte koppen sova någe mer. Så upp och fixa lite frukost, och sen började jag förbereda mig för att gå ner till stan en runda. Fast jag kom aldrig till stan då jag fastnade framför pintrest, livsfarligt! 
Men jag tänkte sticka ner till stan i morgon, förhoppningsvis, för att fixa lite fler kläder (läs: linnen och klänning) till Spanien. Jag vill inte handla för mycket kläder innan, då jag vet att vi ska åka till något shoppingcenter där nere, så tänkte passa på att handla lite då :)
 
Men vi får se hur det bli i morgon. Hoppas iallafall på fint väder, för det gör dagen mycket bättre.
Puss och godnatt på er ♥
 
Jag måste SÅ färga mitt hår efter Spanien :O
 
 
 


Sommarlov

Heeeeej mina fina!
Alltså fatta att jag nyss avslutat mitt första år på högskolan, och nu har sommarlov, Fan vad jag är lycklig!
 
Till nästa termin ska jag verkligen göra saker annorlunda och fokusera på att läsa och förstår böckerna ordentligt, speciellt nu när jag fått program till datorn som läser upp dom för mig.
 
Men nu är jag precis hemkommen och har slängt mig i sängen, och ska fira med en Cola Zero och en kanelbulle. :D
 
Höörs!
Fick sommarpresent av Frida i min grupp.
 








Då kör vi Tisdag!

Godmorgon..gäsp..på er!
Tur att jag slutar i morgon, för detta med att gå upp klockan 6 är inte kul! Men nu peppar vi galet mycket för sista examinationen!! Det är nästan så att man skulle köpt fika tills i morgon och fira efter skolan. :D
 
Gud, tänk att ett år redan gått..waow! Och fast än det stundtals varit jäkligt tufft, och jag bara legat och bölat över allt, så har det varit himla kul!! Och jag har träffat så fina människor.
 
Till nästa termin ska jag försöka att strukturera upp min tid lite mer, och kanske göra ett schema över hur jag ska plugga och när. Så det inte blir så stressigt :)
 
Och på tal om något annat..idag är det 13 dagar till Spanien!!!!
 
 
 


 
 


1.a Juni

Hej på er!
Hoppas ni haft en fin helg? Det har jag :)

I Lördags gjorde jag verkligen ingenting, och jag älskar att göra ingenting! Rasmus var iväg och fotade bröllop, så jag spenderade kvällen med 15 bitar sushi och film.

 Igår firade vi mors dag, och mamma fick present och hon bjöd på frukost, mysigt! Sen underhöll jag mig med att storstäda, rensa och plocka i ordning, så nu är här jättefint hemma! Och jag mår bra i själen.
 
Iallafall, så ringde klockan 06:00 i dag, och jag har sovit som en kratta i natt....kul. Men det är bara att gå upp och hälla i sig kaffe, så fixar vi denna Måndagen också.
 
Puss
 
Usch så trött!
 
Men i dag är det 14 dagar till Spanien!!

Alla dagar man får äta sushi, det är väldigt bra dagar det!


 


RSS 2.0