Sommaren är här!

Hej mina vänner.
Long time, inget uppdaterande.

Vi har gått på sommarlov nu, jag & barnen. Rasmus får kämpa fram till nästa Torsdag. Sen är vi lediga i 7 veckor tillsammans! Längtar!

Tanken va inte att ta hem Lowe från förskolan förens på Torsdag, men när förskolan skrev ut i Måndags att dom hade magsjuka på avdelningen så skrek hela min kropp; NEJ INTE IGEN!! Sen Wilja kom har vi haft 3 magsjukor..vill inte mer. Så vi tog ett tidigare sommarlov, gäller att passa på för detta kan vi inte göra nästa sommar. ❤️

Så ja, vad är planerna då? Jag känner att jag är lite off banan att ha dom båda hemma hela dagarna. Tycker det är svårt att hitta på saker, samtidigt som jag vet att vi inte kan göra saker heela tiden. Men samvetet ni vet..

Iallafall så har vi lite småplaner inför resten av sommaren, som jag ser mycket fram emot.

Vi blev med taktält förra helgen, så det vill vi absolut inviga och sova i en massa. 
Vi ska även till Skånes djurpark i Juli. 
Sen funderar vi på en spontan Gotlandsresa/ weekend. Vi kände att möjligheterna blev så stora iom tältet. 

Jag och Lowe satt igår och började göra en sommarlovs-lista på små och stora saker vi vill hitta på. Tänker att den fylls på efter hand och det blir vad det blir. 

Annars då. Ja livet rullar på. Wilja är det full rulle med. Hon går inte än, men det är snart, hon ska bara våga släppa taget. Vi fick förskoleplats till henne nu också häromveckan, lilla pluttan. Men jag tror hon kommer tycka det är roligt. 

Och jag själv börjar mer och mer förberedda mig för att denna mammaledigheten börjar gå mot sitt slut. Vilken jag nog tycker är rätt skönt egentligen. Har varit ledig SÅ himla länge nu. Ska bli skönt att göra något annat.

Iallafall, nu ska jag försöka dricka upp mitt kaffe medan barnen leker något så när bra..hehe.

Vi hörs!

(null)

(null)
Taktältet.
Är så himla taggad på detta. Vi sa dock att vi kommer behöva ta med min cykeln, så vi har möjlighet att kunna förflytta oss eller köra och handla ect

(null)
Lowes avslutningspresentet till sina pedagoger. 
Älskar att göra dessa!

(null)
Vi firade Rasmus systers 40-årsdag med hemmagjord pizza i vår pizzaugn. Så trevlig kväll!
(null)

(null)

(null)
Jag och Rasmus firade årsdag två dagar för tidigt. 16 år tillsammans!
Vi lämnade bort barne och köpte sen med oss en massa gott. Åkte ner till Dalabadet och satt i solen och njöt. Så himla mysigt!

(null)

(null)
Jag och min syster åkte till Skurup med alla våra barn. Tittade på alla bondgårdsdjur och grillade korv. 

(null)
Vi var även i Danmark under nationaldagen. Vi firade pappas födelsedag/ han fick sin present av oss vilket var just en heldag i Danmark med oss alla.

(null)
Pappa och alla barnbarnen ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0