Firande av 1-åring

Hej allihopa!
Alltså denna helgen gick en aning för fort, om jag får säga vad jag tycker. Lite söndagsångest måste jag säga allt jag ligger inne med.

Iallafall så tog vi bilen och åkte uppåt landet igår, då vi skulle på kalas till Alfred som fyllde 1 år. Det blev ett himla trevlig kalas med goda kakor & god hembakad jordgubbstårta, my god så gott!! Alfred fick även göra den klassiska smash the cake, som barn brukar göra på deras första kalas. Det blev kladdigt! Hahah!

Idag har jag noll planer, vilket är skönt för jag är så trött idag och har sovit så dåligt inatt. Magen har bara varit svullen och i vägen, halsbrännan från helvetet väckte mig vid 3-tiden..ja keep going liksom.. Men jag tänkte mysa upp mig i soffan och rita lite i mina målarböcker som jag fått feeling för igen.

Önskar er en fin Söndag.
Puss 


(null)

(null)

(null)
Geggar runt duktigt i tårtan. Mysigt juu!
(null)
Hur gott var det inte med tårta då??!!

(null)
Köpte en ny klänning i Fredags från H&M.s gravidkollektion. Tänkte att Rasmus ska få fota mig i denna lite senare i vår när blad och blommor börjat slå ut. 

(null)
Tösen höll oss sällskap under Lördagsmiddagen. Fina fina kissen ❤️


Han ❤️

I Augusti kommer vår fina pojke till oss.
Jag är helt till mig av lycka. Jag ska få en mini-version av mannen jag älskar mest på denna Jord. Hur lyckligt lottad är inte jag då?!

Finaste du så vi längtar efter dig ❤️

(null)



Myshelg med Aw, fisktacos & målarböcker

Hej vänner hoppas allt är bra? Här rullar livet på och vi närmar oss faktiskt våren med stormsteg. Idag när vi var ute på jobb så fick jag riktigt vårkänsla! Det har börjat knoppa sig så mycket på vår gård, och jag längtar tills allt slår ut! Stort plus att man blir så glad och lycklig när solen kilar fram igen. 

Iallafall så har jag haft en för himla trevlig helg. Det började på fredagen då vi hade avtackning för vår chef på jobb. Massa god mat bjöds det på, samt quiz och fina tal. Många tårar och skratt också.

På lördagen skulle jag hem till mamma på myskväll. Vi skulle måla målarböcker och äta fisktacos, vilket var så galet gott!!! Men det var typ bara jag som målade medan de andra underhöll sig med gamla fotoalbum.

Nästa helg väntar 1-års kalas för vårt gudbarn. Och vet ni vad, på Torsdag får jag & Rasmus reda på vem som finns i min mage. Längtar ihjäl!! 

Puss

(null)

(null)

(null)
Min snygga bordsplaceringshatt. 
"Baby mamma #1" thats me! 
  (null)

(null)

(null)



En bra helg och en mindre bra start på veckan

Hej mina vänner.
Ja detta med att vara gravid är inte alltid det roligaste. Jag är trött och sover inte ordentligt på nätterna, kommer inte till ro. Jag har börjat få in ett mönster som varat i ca 2 veckor nu, och det är att jag varje natt vaknar vid 4-tiden, alltså helt klarvaken. Sen ligger jag där i mörkret i en timme ungefär..kul. Jag har vairt hemma från jobb i dag och i går, pga lite feber. Känner mig liksom helt ur fas och plus denna tröttheten också. Barnmorskan sa att mitt järnvärde var bra när vi tog prover senast, men det kanske inte skadar att ta extra tillskott av järn?
 
Iallafall så var helgen jättebra iallafall, förutom att jag inte fått sova ;) Men det kommer jag inte få göra i Augusti heller så varför inte börja nu liksom?

I Lördags kikade Rasmus syster + systersöner ner en runda till oss. Och vi käkade lunch och tog en fika. Jag busade med Alfred, som är mitt och Rasmus faderbarn. Jag lärde honom att räcka tunga, vilket gav oss ett gott skratt. Sötsocker!! På kvällen var det dags för finalen i Mello. Vi var bjudna hem till Sofia för att äta middag och sen se finalen. Det bjöds på kyckling i en god sås och pasta till. 
 
På Söndagen höll jag Rasmus sällskap när han fixade med vårt trädäck, som snart är färdigt! Det blir så himla fint, och jag längtar tills vi kan sitta där ute och äta frukost igen. GE MIG SOMMAR!! Sen blev det kalas för Rasmus mamma på kvällen.
 
Så helgen har som sagt vairt bra, även om inte veckan började så bra sen. Kan ju tilllägg att jag är så himla hormonell också. Bölar för typ allt känn det som. Iförrgårkväll  bölade jag för att korvstroganoffen blev fel och jag fick slänga den, och i går bölade jag bara för att Rasmus kom hem och jag fick krama honom...jo då ;)
 
Nästa Torsdag är det äntligen dags att få se vem som gömmer sig där inne. Rasmus tror på en flicka och jag tror en pojke, vi får se.
 
Puss ♥
 
Den bästa människan i mitt liv. Så tacksam för att han finns vid min sida just nu ♥
 
Jag ska lära honom allt jag kan ;) 
 
Bebisen i magen fortsätter växa. Gick in i vecka 18 när bilder togs i Lördags. Lördagar är bästa dagen på veckan.
 
 
Linus och Sandra kikade förbi en runda i Lördags också, vi fick en fin present, mumin så klart ;) Söta små koppar och bringare. 


Bebismys & bebiskläder

Igårkväll var vi hembjudna till Teresia & Danne för att äta middag och titta på melodifestivalen. Supermysig kväll och extra mysig när man fick gosa med lilla Freya. Hon har blivit så stor nu och det har hänt så mycket. Så jag & Rasmus passade på att mysa extra extra mycket med henne. Längtar ju inte alls efter vår lilla knatte då liksom, haha!

På tal om lilla bebis så var jag en runda i stan igår. Det var intr meningen att jag skulle kolla på bebiskläder men det råkade bli så ändå. Så jag köpte lite pyjamaser och även dessa två plagg nedan. Mamma kallar ju den lilla för humlan. Så jag kunde ju inte låta bli när jag såg dom inne på Lindex. ❤️

Nu ska vi strax åka bort en runda till mamma och säga hej, dom kom hem från resa i Fredags så nu måste vi höra hur dom haft det.

Puss.

(null)
Denna är från 9-12 månader. Så det är lite stor, men vill köpa i lite olika storlekar så man har lite av varje sen.
(null)

(null)
Älskade lilla Freya. Så himla go är du ❤️❤️

(null)

(null)

(null)
Längtar så himla mycket till Augusti. Fast det är mysigt att vara gravid ockdå, så längtar man ju efter målet med den ❤️

Och är det någon som undrar om mitt mående nu under graviditeten, så måste jag säga, ta i trä, att jag klarat mig relativt lindrigt. Jag har mått illa mellan vecka 7-16 ,från och till. Har typ spytt 10 gånger eller nått sånt. Sen är jag bara trött, annars mår jag toppenbra och jag hoppas att det håller i sig.





RSS 2.0