Nej nu räcker det med att vara gravid

(null)
Hittade denna bilden (vänstra) igår på min telefon. Höggravid med Lowe mitt i sommaren 2019. På Högra bilden i samma vecka, höggravid med lillasyster.

Ja, bilderna är så galet olika. Och så även dessa graviditeter.

Jag är idag i v 34+3 och har nog aldrig velat vara så ogravid som just nu. Jag känner mig totalt fast i min kropp, även om jag inte ens är i närheten av vikten jag gick upp med Lowe. Men jag känner mig tung, otymplig och med foglossning som dödar en stundtals. Inte kul längre!
 Å andra sidan, jag har varit trött på denna graviditeten sen v 25. Så jag får ju bara uthärda. Har dock illa mycket ångest över att hon ska komma förtidigt som att hon ska komma försent. Kan liksom inte bestämma mig för vad som är tuffast?

Men ärligt så är denna graviditeten 100% tuffare av den anledningen att jag redan har ett barn att ta hand om. Att vara gravid under denna årstiden är inte heller något att hurra för. 

Ja jääklar så bitter jag är, men fasen jag vill ju bara ha henne här nu ju. Vill se henne & Lowe och upptäcka vem dom blir tillsammans och vilka vi alla 4 blir som en hel familj. 

Bara 4,5 vecka kvar förhoppningsvis. ❤️




Syprojekt: vår blus

Ett nytt projekt är äntligen klart! 
Va faktiskt lite förbannad under tiden jag sydde denna och sprättaren fick jobba duktigt! Fick inte alls till rynket på axlarna men tillslut så lyckades jag!

Underbart fin och vågig. Spetsbandet la jag till som en extra liten detalj, för det skulle hända något 😍
Tyg & mönster: stoff & stil

Min sy-instagram: Lmylovedesign 

(null)

(null)

(null)

(null)



Grattis till mig!

Men kära nån.
Denna kvinnan blir 31 år idag. Måste väl erkänna att 30 lät bättre, hahaha! Den där lilla ettan ställer till det.

I kväll blir det sushi och ingen är lyckligare än jag över detta! SMHI utlovar även lite sol nu på förmiddagen, himla trevligt det med.

(null)



Syprojekt: tjocktröja till Lowe

Åh denna tröjan!
Tyget har ärligt legat i lådan sen i våras..men du äntligen fick jag sytt det jag tänkt sy. Nämligenen tröja till Lowe. Och jag är mer än nöjd vill jag lova!
Den blev precis så som jag ville ha den!

Tyget är från Gullemig tyger
Och mönstret är TEDDY från cut and sew patterns 

(null)

(null)

(null)




RSS 2.0