5 månaders killen

(null)Finaste killen som blev 5 månader i går ❤️



Veckans matsedel: Krämig laxgryta

MÅNDAG
 
(null)
Ingredienser
 
80Potatis
50g Lax
1dl, ½-1 dl vatten
2½ msk hummerfond
2½ dl matlagningsgrädde 
2tsk dijonsenap 
1knippe(n) dill
3msk, röd stenbitsrom 
1tsk salt
2dl sockerärter  
 
Gör så här:
 
  1.  Koka potatis. Skär lax i mindre bitar.
  2. Blanda vatten, hummerfond, grädde och senap i en kastrull. Koka ihop såsen något.
  3. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min.Hacka dill och rör ner tillsammans med rom i såsen. Smaka av med salt och koka upp.
  4. Pressa potatisen och servera till laxen tillsammans med sockerärter.
SÅ GOTT!!
 
 


Veckan i bilder

Hejsan hej!
Jag tänkte att vi skulle kika på hur veckan varit. Här kommer lite bilder. (null)
Jag var så galet sugen på pizza nu i veckan. Hittade för ett tag sen ett recept på pizza utan jäst fast med bakpulver istället. SÅ gott!

(null)
Lowe har börjat komma in i en så underbart gosig fas nu. Så fort han ser Rasmus så smajlar ha stort. Jag blir helt varm i hjärtat av det ❤️

(null)
Ja, jag skulle ju fältslag få till en kategori med matsedeln..haha gick så där. Här är iallafall en maträtt. Kyckling och purjolöksås med pasta. Så himla gott!
(null)
Jag har hittat en grym tjej på youtube som kör hemmaträningspass. Köpte hem ett gäng miniband att träna med. 
(null)
Här är en annan lunch från veckan. Falafel med ris & vitlökssås. 
(null)
Stora killen som tränar på att sitta. Vi är inte riktigt där än, men han kan sitta med stöd. Duktig ❤️
(null)
Jag fick feeling en dag och gick ner på stan en runda. Kände för att piffa till mig lite och resultatet blev så här. 
(null)
Hittade en ny schampo och balsamserie som jag tänkte pröva. 

(null)
Fixade även två par nya träningsskor. Vilket jag var i stort behov av. (Sulan håller på att få av på mina andra.....)
Dessa ska jag ha när jag går powerwalks ute tänkte jag.
(null)
Och dessa ska jag ha påtråningen 
(null)
Detta har blivit mitt nya favorit mellanmål. Tomat och örtsalt är så galet gott. Även Philadelphia och knäckebröd är en perfekt kombo.
(null)
Papp var och hälsade på en stund igår. Då tog han denna fina bilden på mig och Lowisen. ❤️

(null)
Igår blev det även ett pass på Friskis. Har börjat gå på delas Gympapass på Söndagar och det är så sjuuukt roligt!!


Måndag 20.e Januari

Hej! Då var det ny vecka igen, tiden springer iväg!
Helgen som varit har varit väldigt bra och mysig. Tror det beror på att vi haft sol och fint väder varje dag typ. Solen fick mig ut på en lång powerwalk med barnvagnen i Fredags, njöt av varje steg! 
 
Tänkte tillbaka lite på hur jag kände sista tiden under graviditeten och hur sånna saker, som tanken på en barnvagnspromenad, var sånt som höll min motivation uppe när det var riktigt tufft. 
 
På tal om barnvagn så var jag tvungen att rota fram sittdelen till Lowes vagn, bara för att testa hur det såg ut. Ja ungen försvann ju typ i den, haha! Så vi får nöja oss med liggdelen i någon månad till tror jag.
 
Helgen bjöd även på kalas för min systers hund som fyllde 1 år . Första hundkalaset jag varit på ;) Gillade konceptet starkt dock. Den bjöds på magisk fika, bland annat hembakade semlor, my god!
 
Veckan har även bjudit på träning och träningsvärk. Jag har mycket att jobba upp igen efter graviditeten kan jag säga. Som tur är så har jag min träningsvilja kvar, och ger 100% på passen. 
 
Nu peppar jag för en ny vecka, med förhoppningar om lite sol, babysimsmys och barnvagnspromenader.
 
Puss
 
(null)
Här startar vi varje morgon nu. Lowe gillar sin stol och jag gillar att han blivit så pass stor att han kan sitta i den. Mysigt att äta frukost tillsammans, speciellt på helgen när Rasmus också äter med oss ❤️
 
(null)
Nytränad mamma & nyvaken bebis.
 
(null)
Fick lite feeling och färgade håret mörkt på Fredagskvällen, på Lördagen kände jag mig lite fab och fixade till mig lite extra. 
 
(null)
Semlorna, herre min hjälp!!
 
(null)
Natten till Söndag var allt annatän rolig. Lowe vaknade minst 4 gånger, alltså en gång typ vaannan timme..Vi var så här lyckliga på morgonen. Stackars lilla kille, jobbigt för oss så klart men jobbigt för honom också som inte kommer till ro. 
 
(null)
Lilla killen, snart kan vi byta till sittdel. Tror Lowe skulle gilla det väldigt mycket, så han kan se sig om.
 
(null)
Rasmus var och jobbade lite under Söndagen. Så vi mös bara runt hemma. Att hänga i vår säng är poppis.
 
(null)
Dina ögon ♥
 
(null)
Och nu så startar vi Måndagen med detta goa leendet.
 
 
 
 


Babysim premiär

Dagen var kommer, som jag längtat! Babysimmet började idag. Och det var så roligt!!
Lowe var lite skeptisk när vi gick ner i poolen, men han fann sig snabbt och mös riktigt ordentligt när han flöt runt i vattnet. Jag kommer längta till varje Torsdag denna våren! Så skönt att veta att det händer något iallafall en gång i veckan. 

Efteråt gick jag med Lotta och åt en tidig lunch, bestående av en stor caesarsallad och en pepsi Max. Fint!

Trodde dock att Lowe skulle vara helt slut efter simmet, men det blev bara typ 1 timmes sömn. Kul kväll vi kommer ha ;) då jag är vråltrött just nu, men så är det. Jag ska mysa upp mig i soffan och titta på film medan Lowe underhåller själv i gymmet.

Puss

(null)
Lilla fisken. Han var så himla duktig! Inget skrikande eller tårar. Han låg så snällt på golvet och kollade runt på allt och alla. 

(null)
Mys!
(null)
Han somnande riktigt gott en stund. Det blir ju inte fika efteråt varje gång, så jag tänker att han kommer sova gott på promenaden hem sen.

(null)
Fantastiskt god sallad på Vattentornet 


Slut på ledigheten

Då var semestern slut och Rasmus har börjat jobba igen, och jag & Lowe är själva hemma.
Ska allt säga att det var riktigt tomt att vakna utan Rasmus bredvid sig i morse. Som tur var så han vi säga hejdå innan han åkte till jobb och han kom hem på både frukosten och lunchen.

Ja, jag gillar ju att vara hemma och gå runt och mysa, jag är en hemmatjej. Men jag blir lite knäpp av det. Så nu ska jag börja ta mig ner till öppna förskolan med Lowe. Varje Tisdag förmiddag har dom babyrytmik, så det ska jag försöka vara med på och sen är det babysim på Torsdagarna. Då kommer man ut iallafall 2 gånger i veckan. 

Det ska bli en bra vår har jag bestämt mig för. Jag ska njuta varje dag fram tills Lowe börjar förskolan i September, av att få spendera så mycket tid med honom. Har redan separationsångest inför förskolestarten, haha!

Iallafall så har vi bara myst hemma idag. Jag har fått städa och tvätta medan Lowe sovit i vagnen. Strax ska jag knöla ner honom i den igen, för vi behöver gå och handla kattmat..haha! 

Jag tänkte förresten, i den mån det går, starta en ny kategori här på bloggen. Jag har ju bestämt mig för att bli duktig på att göra veckomatsedel, så hade det inte varit roligt att få ta den av den en gång i veckan? Vet dock inte om jag ska ha med hela recepten eller bara bilder. Någon som vill kan ju kommentera vad ni tycker skulle va kul.
Jag utmanar er!! 
Men tänker att kategorin kommer hela veckans mat eller veckomatsedel eller nått sånt. Håll utkik!

Men iallafall, mot affären och kattmaten

(null)
Här ser ni denna veckans matsedel. Helgen håller jag öppen om vi skulle vilja köpa pizza eller liknande. Tanken är att maten på Fredagen ska kunna flyttas till Söndagen också. 
Denna är köpt på Ica Maxi om ni vill ha en.
 
(null)
Jag startade upp denna Måndagen men en vrålgod frukost. 

(null)
Denna lilla filuren som lät sin mamma sova till kvart i nio idag, och som sov i över tre timmar ute i sin vagn idag. Älskar honom så mycket ❤️


Förkylningstider

Hejsan!
Jo men visst blev hon också sjuk! Jag som på riktigt trodde att jag skulle klara mig ifrån en förkylning blev så klart smittad. Så vi har väl gått igenom vår första såkallat familjesjukdom, haha! Alla har legat sjuka under 2 veckors tid. Som tur är så hann Rasmus bli frisk innan jag åkte på skitet..
 
Iallafall så är det vad som hänt dessa dagarna, kuuuul! 
Rasmus börjar jobba på Måndag och livet återgår till att vara vardag. I och för sig så är jag väldigt taggad på vardag på grund av några små saker.
 
1. Komma igång med träningen igen, ÄNTLIGEN!
2. Gå på babysim med Lowe varje Torsdag. 
3. Vi har bestämt oss för att bli duktiga på att göra matsedel för varje vecka, så jag har suttit och kollat upp en miljon recept. Samt att jag beställt mat på Willys för första gången, så roligt att klicka runt på deras hemsida. Easy shopping alltså!
 
Så därför ska det bli kul med vardag. Har även tänkt börja hänga lite mer på öppna förskolan med Lowe också. Fatta att han om 3 veckor blir 5 månader! Kan någon snälla berätta vart den tiden tagit vägen?? Han kom ju nyss? Men jag ska ärligt säga att han börjar bli väldigt rolig nu. Han snackar/jollrar, skrattar och rullar från rygg till mage. Envis som synden är han och är inte sen med att gnälla om det inte går som han vill, haha! Men han ger inte upp och är målmedveten. Man kan ju hoppas att det är personlighetsdrag som håller i sig ;) 
 
Anyway, nu ska jag fortsätta att kolla på youtube, äta choklad, bli frisk från min förkylning och tvätta färdigt min tvätt. Sen vid 13:30 så ska jag åka och hämta matvaror, så himla roligt!

Ha en underbar Fredag och en fantastisk helg. ♥
 
 
Mina älskade två ♥
 
En liten gladfis som fått en ny filt som jag fyndade på Facebook.

Rasmus har även byggt ett nygg gym till honom då han vuxit ur det andra. Lowe ska ju som sagt rulla runt och allt nu, så han rullar ut på golvet..Men Gymmet fick iallafall 10/10, godkänt!
 
 
 



Året blev 2020

Hej allihopa och hej 2020! 
Jag hoppas att ert år startat bra och att ni hade en härlig nyårsafton.
Mitt år startade väl inte riktigt som vi hade planerat, haha, men det blev bra ändå.

Det började med att Rasmus åkte på en förkylning någon dag innan nyårsafton, som fortfarande håller i sig. Oturligt nog smittade han även Lowe. Så vi har haft sjukstuga här hemma denna veckan. Peppar peppar, att jag slipper den!

Så som ni förstår grusades våra planer på nyårsafton ordentligt. Men vi hade en mysigkväll här hemma istället. Vi fixade en enklare trerätters middag, spelade Bingolotto och åt en massa gotte. Vid tolvslaget sov Lowe gott i vagnen, medan jag & Rasmus stod ute på trädäcket och skålade in det nya decenniet medan raketerna yrde i luften. Så över lag kan jag säga att den var en av de bättre nyårsaftnar jag haft. 

Nu blickar jag framåt och ser så framemot detta året och allt vad det innebär. Mest är jag exalterad över allt som vi kommer uppleva tillsammans med Lowe. Han kommer lära sig så mycket detta året och jag längtar efter att få vara med honom när allt sker. ❤️

Hoppas ni har en fortsatt fin helg och kolla gärna in min årsresumé för 2019 om ni har lust.

Puss & kram


(null)
Såhär glad var Lowe dagen innan nyårsafton. Två dagar senare var han förkyld och febrig. Lilla stackaren ❤️
(null)
Vi fixade en trerätters som bestod av:
Förrätt: Räksoppa
Huvudrätt: Fläskfilegratäng 
Efterträtt: chokladmousse med grädde och hallon
(null)
Enkel och god efterrätt.

(null)
Sen blev det chips, dipp & Bingolotto i soffan. Vi vann ingenting dock..

(null)
Vi fick ju klä upp oss lite iallafall. Jag tog på mig en fin topp men hade mjukisbyxor till den, haha! Lite smink fick åka på också, men det åkte av lika fort igen..

(null)
Sen har dagarna efter nyår sett ut såhär. Två sjuka killar och en trött mamma som inte fått sova så många timmar om nätterna, pga en liten bebis som hostar och kräker slem. Blä för förkylningar!!!!

(null)
Lilla kämpen. Som tur är så har febern försvunnit och nu är det bara en jobbig slemhosta kvar att tampas med. ❤️



Årsresume 2019

Då var ännu ett år slut och vi lägger 2019 på hyllan.
Detta året har varit ett fantastiskt år på många sätt och vis. Jag och Rasmus tog oss igenom en graviditet och fick vår älskade Lowe. Och det är i stortsätt vad som hänt detta året, eller iallafall det bästa. 
 
Här kommer en recap av vad 2019 bjöd på.
 
Januari
 
 Vi avslutade 2018 och börjad 2019 hemma hos oss. Vi berättade även för våra kompisar att vi skulle bli föräldrar. 
 
 Det blev tjejhäng i hallen och vi tog massa bilder.
 
Vi var även på dop för Freya. Det var jättefint och mysigt. 
 
 
 Februari
 
 Vi var på första ultraljudet, på min födelsedag faktiskt, och fick se vår lilla stjärna för första gången.
Vi berättade för alla med denna bilden. ♥
 
Vi firade min födelsedag på Elysse samma dag. Hade massa problem med gravidillamående mellan v.8-18 så jag var väl inte helt på topp.
 
Bebis bulan i v.13 tror jag. Så pluttig. 
 
Min mamma gifte sig med med sin sambo Urpo. 
 
Jag hade kalas. Som vanligt serverade vi ananaspaj. 
 
Fick inte i mig så mycket dessa veckorna pga fruktansvärt gravidillamående, så frukt och isglass var min bästa vän. 
 
Det började synas en liten bula. Älskade att gå runt i tajta kläder, så man kunde visa upp den <3
 
 Ännu en gång var vi på Elysse och åt, denna gången med vänner. 
 
 
Mars
 
Jag började kolla på lite kläder till lilla bebis. HIttade denna superfina bodyn. 
 
Vi var hemma hos Teresia & Danne för att äta middag och se på melodifestivalen. Vi busade även med deras lilla Freya. 
 
Bulan växte och illamåendet försvann, jag mådde mycket bättre i början på Mars. 
 
Jag var på middag hemma hos mamma. Fick för första gången smaka fisk tacos, som jag tyckte var fantastiskt gott! 
Vi målade i målarböcker och bara mös.
 
 
April
 
Våren började göra sitt intåg.
Jag lekte runt med olika outfits för att hitta lite olika att variera mig med nu när kläderna blev tajtare och affärernas utbud av grav.kläder var verkligen inget att hurra för, så grymt fula!!
Men jag köpte mina första gravidjeans som jag levde i.  
Jag och Rasmus var på bio och såg Capten Marvel.
 
MIn lillasyster och hennes sambo köpte en hund, en liten Harry. Jag var såklart tvungen att åka upp och hälsa på honom ganska omgående.
 
Åkte upp till Ullared med Rasmus, Emma & Jonathan. Vi skulle shoppa saker till lillbusen i magen. Och hjälp vad grejor vi fick med oss.
Vi skojade till det med denna bilden och mina gravidcarvings. Äta för två någon?
 
 Det blev påsk och jag köpte hem ett fint påskris som fick pryda vår köksö.
 
Jag beställde hem en skötväska från Wish, av alla ställen. Nu med facit i hand så kan jag säga att jag ÄLSKAR den väskan. Och för 300:- jubblar jag !! (Har fått MÅNGA komplimanger och blickar på den kan jag säga)
Rasmus färdigställde vårt fina trädäck som han jobbat med sen i Februari. Så himla mysigt och det blev många middagar där ute under sommarkvällarna.
 
 Vi åkte ut till vår favoritskog och tog gravidbilder på mig i vårsolen. Lilla bulan, och jag som tyckte den var SÅ stor här.
 
Maj
 
 
Vi firade valborg hemma hos oss med alla kompisarna. Vi grillde massa gott innan det var dags att åka och se på majbålet.
MIn och Rasmus tradition är att se det ute i smyge, så vi fick med hela kompisligan dit. 
 
I bröllopspresent hade mamma & Urpo fått en heldag i Köpenhamn av oss barn och respektive. 
Det var dock en riktigt kall och blåsig dag, och jag hade ont i hela kroppen efter allt runtstrosande. 
Men vi besökte bl.a Kristiania och åt lunch på Reffen (skitcoolt ställe!)
Här kände jag mig SÅ snyggt gravid, jag verkligen njöt kan jag säga. Hade börjat känna Lowes sparkar i magen nu också. 
Lillasyster kom förbi med kläder till Lowe. Jag älskade hängselbyxorna, dom använde han jättemycket!
 
Jag & Rasmus var inne i Malmö och såg en föreställning med Kodjo. Mycket skratt blev det!
 
Vi pysslade lite ute i trädgården och byggde ihopa denna fina spaljen åt vår clematis.
 
MItt kusinbarn Vincent fylde 6 år. Det skulle ju såklart firas. Det bjöds på massa goda kakor och tårta så klart.
 
 Jag fick äntligen en tid att klippa mitt hår som blivit så långt. Jag var så nöjd!
 
Juni
 
 Det blev Juni och sommar. MIn kompis Sandra tog sin examen och vi var på hennes examensfest.
En riktigt trevlig och rolig kväll!
Vi hade börjat renovera och fixa med Lowes rum och nu var det äntligen färdigt. Jag blev så nöjd med valet av tapet och färger. Är ännu mer nöjd nu när vi möblerat det också.
 
En kväll var vi i Malmö med Emma & Jonathan för att se Aladdin på bio. Vi åt goda hamburgare på Texas long horn.
 
Vi fixade i ordning vår framsida dock med hjälp av mamma & Urpo då jag inte fixade eller fick lyfta så tungt. MEn nöjd blev jag med resultatet iallafall. 
Jag gick på gravidledighet Fredagen den 14.e Juni. På Lördagen blev jag grundlurad av mina kompisar, föräldrar och Rasmus. Jag och mamma åte för att kolla in öppna trädgårdar. Satidigt där hemma så förberedes det en babyshower för mig. Jag blev så överraskad när jag kom hem kan jag säga.
Dom hade gjort så fint! Och det bästa med hela den dagen var ju att senare på eftermiddagen kom alla tjejers respektive och några andra kompisar. Så babyshowern över gick i en grillkväll, SÅÅÅ MYS!!
 
Vi fick så mycket fint i present.
 
 Det blev midsommar, vilken firades hemma hos oss. Vi slog upp en partytält på terassen, hade 5-kamp och åt grillat och så klart jordgubbar.
 
 
Juli
 
Jag & Rasmus var inne i Malmö och såg på Stiftelsen. Riktigt mysig konsert som hölls i Folkets park.
 
MIn syster tog magiska gravidbilder på oss. 
 
Vi hyrde en båt med kompisgänget och åkte runt i Malmös kanaler. På kvällen var vi hemma hos Josse och åt Thai mat.
 
Vi hade tacokväll hemma hos oss med Emma, Freddie & Linus.
 
Dagarna var så varma och jag satt bara inne framför en fläkt. Då bestämde vi oss för att stänga av värmen i vårt utespa och vips så hade vi en kall och skön pool som jag flöt runt i. Nöjd var bara förnamnet för trötta och svullna gravidben och fötter.
 
Vi åte till Abbekås med Filip & Maria. Besökte även Kiviksmusteri.
 
Vi fick hem denna fantastiskt fina filt som Pau hade virkat.
 
 Vi hämtade hem min gamla tågbana och lekte runt med den en kväll. Riktigt nöjda var vi ;)
 
 
 
Augusti
 
Vi han med ännu en gravidfotografering innan Lowe valde att kika ut. Här var det min pappa som fotade oss.
 
Vi var ute och körde masa rundor och hittade ett ödehus mitt ute i skogen. Vi var ju tvugna att kolla in det.
 
Vi gick på Gislövs marknad med Emma & Jonathan och deras döttrar Molly & Tyra. Rasmus fick åka karusell med Tyra.
 
Jag gick in i veckan 40 och var så grymt trött på att vara gravid. Fy så ont jag hade i hela kroppen! Här visste jag inte att jag skulle behöva gå hela två veckor till innan jag blev igångsatt. VÄRSTA veckorna i mitt liv!!
 
 Jag försökte hålla modet uppe igenom att fixa med det sista inför Lowes ankomst, bland annat bäddade jag hans vagn.
 
 
September
 
Den 30/8-19 klockan 22:42 kom äntligen Lowe till oss igenom ett akut snitt. Snacka om tidsoptimist! Han trivdes för bra i magen och vägrade komma ut.
 
Men jag är glad att det blev som det blev, annars vet jag inte hur han mått idag. Min älskade lilla bebis.
Här är han typ 12 timmar gammal.
 
Efter en vecks på BB kom vi hem. Lite omtumlande var det allt, men vi lyckades ta oss ut och ner till BVC för vårt första besök där.
 
Det var bara en massa mys i början. Vi lärde känna varanda mer och mer.
 
Lowe och jag åkte ut till Carolin för att träffa henne och hennes bebis Hedda.
 
Lowe fick även träffa Joel och Lotta
 
Vi besökte min farmor. Tänk att mellan henne och Lowe så skiljer det 90 år och 1 dag. 
Ja, han kom dagen efter hennes 90 års dag.
 
 Första familjebilden. (Vi är så brutalt trötta på denna bilden, hahah!! Nyblivna föräldrar..)
 
 
Oktober
 
 
Det blev Oktober och Rasmus skulle tillbaka till jobbet igen. Jag var nu själv hemma med Lowe. Det var helt ärligt lite läskigt i början och jag visste inte riktigt hur jag skulle göra när jag var själv. Men nu har vi lärt oss båda två och jag älskar att vara hemma med honom.
 
Rasmus överraskade mig med ett frisökbesök där jag både klippte mig och färgade håret. Denna mamman var på topp!!
Jag vågade mig mer och mer ut ur huset med Lowe. Vi åkte till Emporia med min lillasyster för att luncha och titta i affärer.
 
Men mest bestod dagarna av en massa mys i soffan. 
 
När jag inte lagade mat eller bakade. 
 
 Jag & Rasmus åkte ut till Torupskogen med Emma & Jonathan.
 
 
November
 
Vi var på dop för Lowes kusiner. 
 
Vi fick fina doppresenter av min faster och min farbror till Lowe i förtid, då dom inte kunde delta på hans dop.
Det var mycket nackträning och Lowe är så envis och vill bara kunna.
 
Vi träffade ännu en gång Lotta & Joel. Nu var killarna lite större. Så mysigt!
 
Vi träffade även Hedda igen. Det är 1 dag mellan dessa två sötnötterna.
 
 Massa massa mys hemma
 
 
December
 
Det blev December och som vanligt och enligt tradition så hade vi adventsfrukost hemma hos oss. Detta året kunde dock bara Linus och Josse komma, men det var mysigt ändå. 
 
Vi var på kalas hos min kusin som fyllde 18 år. Självklart så fick Lowe ta på sig finkläderna.
Helgen innan Lucia åkte vi och högg en julgran. Jag skulle pynta den och det tog mig över 2 timmar då Lowe var så himla orolig den kvällen. 
Vi hade dop för Lowe i Gislövs kyrka.
 
Julen kom.
 
Den 23.e firades hemma hos pappa och Randi. Lowe träffade tomten första gången, det ska bli kul att se hur han reagerar på tomten nästa år då han är lite äldre.
 
Julafton firades först hemma hos Rasmus föräldrar och på kvällen var vi hemma hos mamma.
 
På nyårsafton skulle vi åkt in till Malmö och firat nyår, men Rasmus åkte på en rejäl förkylning och Lowe också. Så vi blev hemma och mös.
 
 
 
Detta var mitt 2019 och det blev ett riktigt gravidår. Mitt bästa år på länge även om det varit så kämpigt stund tals. Nu blickar jag fram mot 2020. Året då vi kommer att uppleva massor tillsammans med Lowe och det ser jag väldigt mycket framemot.
 
Puss ♥



RSS 2.0