Den som väntar på något gott...

Hejsan hoppsan! Äntligen är det Fredag och helg.
Jag kom innanför dörren för typ en timme sedan och bara drog av mig kläderna och svidade om till myskläder direkt! Bästa känslan helt klart. Vi hade bara kort dag i skolan också (13-15) så tiden flög förbi. Min grupp skulle hålla i dagens lektion/seminarium och hade förberett lite frågor som skulle diskuteras i klassen, och när klockan slog tre begav jag mig till tåget igen.
 
Satt och tänkte på tåget och kom fram till att jag har jobbabstinens. Jag vill verkligen bara börja jobba just nu! Jag är så trött på studentlivet och att bara vara student. Jag vill ha min examen och få titulera mig som förskollärare. Jag vill börja jobba, använda allt det som vi lärt oss under utbildningen på riktigt, ha min egen barngrupp och få en chans att verkligen lära känna barnen och vara med dom hela tiden, inte bara  under strödagar som vikarie eller som praktikant under en månadstid. Jag vill ha mitt arbetslag där vi tillsammans kan diskutera och komma fram till bra lösningar och sätt som kan utveckla vår verksamhet. 
 
My god, jag kan inte säga det nog för många gånger. Jag vill ta examen och GE MIG DEN 12/1-18, typ NU!
Hahaha, känner precis samma som när jag skulle ta studenten för 7 år sedan..
 
Men men, den som väntar på något gott. Och har jag tagit mig igenom 3 år så tar jag mig igenom 3,5 månad också ;)
 
 
Ha en finfin kväll & superbra helg.
Puss ♥
 
 


Nagellack från O.P.I

Jag vann en tävling på O.P.I s instagram härromdagen, och i går plockade jag ut ett litet paket på posten med dessa superfina fäger i. Det är från deras nya kollektion Iceland collection. Jag är väldigt förälskad i de blå/grå och rosa nagellacken just nu kan jag säga.
 
 
 
 
 
 


Massa mat & en födelsedag

Hej finisar, hoppas allt är bra med er?! Med mig är det bara bra.

Jag sitter på tåget just nu för jag ska in till  skolan och träffa min grupp och förbereda till vårt seminarium på Fredag. Jag hoppas verkligen att det går fort, för jag har saker att fixa med där hemma.
 
Rasmus fyller 27 i dag och i kväll ska mamma, Urpo, Maja, Mia & Hassen komma över på grillat. Och näst nästa helg kommer resten på fika, Haha, mycket nu. Så jag ska hinna duka, baka ananaspaj & även hämta ut ett paket som kan vann på instagram..wohoo!
 
Men först, mot skolan!
(108 dagar till examen..segt ;) men jag kämpar på)
 
Puss på er ❤️
 
I lördags gjorde jag & Rasmus hemgjord pizza på orientalisk bröd. SÅ GOTT!!
Lunchen igår bestod av Tacopaj. Det är så himla gott. Har en matlåda till i kylen med en halva, den äts i morgon..mums!
Igårkväll var min sushicraving enorm. Så det fick bli 8 bitar från bästa Godai sushi..är typ stamis där, hehe..
Var ute och fotade med Rasmus häromkvällen och fångade denna fina solnedgång. Märks att hösten börjar smyga sig på också. Kallt på morgon & kväll, men typ sjukt varmt på dagen, huu!
 


TBT: September 2014

September 2014. Året och månaden då mitt liv tog en ny vändning. Jag började plugga på min drömutbildning på Malmö högskola efter att jag sagt upp mig från Mcdonalds i Augusti. Livet lekte, träningen gick bra och jag mådde toppen :D
 
Första föreläsningen, den var kaos kan jag säga. Det gick så himla fort!
 
Köpte mina goa träningsskor. Dom har fått jobba kan jag säga ;)
 
Började så smått komma in i plugget. Men kände mig lite förvirrad och lost i mellanåt. Det var verkligen en utmaning som jag inte stött på innan. Men jag tog mig igenom det!
 
Jag älskade mitt hår här! Så himla fint och hälsosamt. Hela jag såg så otroligt hälsosam ut. Men sen tränade jag ca 5 dagar i veckan också. 
 
Firade mammas födelsedag och åt marängsswiss, så himla gott! 
 
Firade Rasmus 24-årsdag här hemma med en massa kompisar. Mycket trevlig :D 
Köpte min älskade Macbook air. MItt bästa köp någonsin ♥
 
En styck 1-årig Emil. Lilla plutt till sommaren fyller du 5 år. Vart tar tiden vägen? ♥
 
 
 
 
 


Systermys i Malmö

Sol, du underbara sol! Äntligen fick vi några soltimmar efter typ 2 veckors regn och mulet väder, och dessutom total storm häromdagen.
 
Idag spenderade jag några timmar inne i Malmö med lillasyster för att köpa present till henne och även käka något gott. Det blev hamburgare på Surf shack och sen en kaffe i solen på Gustav adolfs torg, riktigt fint. Det blev även lite shopping för min del. Det blev ett par svarta tights (skönt att jobba i), en röd stickad tröja och en blå topp/linne. 
 
Väl hemma slängde jag mig i soffan någon timme och vaknade efter ca 1,5 timme av en kurrande mage. Ner och köpa sushi med andra ord ;)  Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och käkar en liten påse ostbågar. Rasmus är i Helsingborg och fotar bröllop och är inte hemma förens inatt någon gång. Så jag underhåller mig själv.
 
Ha en finfinkväll.
Puss ♥
Fina fina syster ♥
 
 
Testade en burgare i ett salladblad (?) lite nytt sådär, haha :D
 
 
Var ledig i går och passade på att ta en långfrukost i sängen innan det var dags för ett tandläkarbesök ( som gick bra ;) )
 
 
 


Mycket händer

Hej vänner! Oj vilket hopp det blev!

Men så är det. Jag tänkte slänga in lite bilder på vad som hänt de senaste dagarna.
 
Sen har ju skolan dragit igång igen, och jag har massor av litteratur att plöja igenom. Dock måste jag säga att denna kursen är grymt intressant och även viktigt!
 
Anyway, nu ska jag ha rast. Vikar Tisdag-Torsdag denna veckan och det är gött, lite extra pengar på sparkontot ;)
 
Puss ❤️
 
Hade riktigt Fredagsmys med Rasmus och köpte massa lösgodis & hyrde film.
 
Var på 60-års fest och hade sjukt trevligt! Jag säger bara "finsk musikquiz"! Bästa!
 
Jag & fina mamma ❤️
 
Firade syster som fyllt 25 år. ♥
 


Söndagsbak

En lite seg och småtråkig Söndag förvandlades enkelt till en superrolig och väldigt god Söndag. Jag fick ett infall och slängde ihop lite kanelbullar. Så nu är hela frysen full och jag har en nöjd sambo.
 
 
 
 
 
 


Glossybox Augusti 2017

Jag beställde hem en glossybox för någon vecka sen, och häromdagen fick jag hem den. Jag har haft två prenumerationer på denna boxen innan, men sagt upp den för jag inte tyckt innehållet varit så roligt. Men nu kunde jag inte hålla mig och beställde en prenumeration till. Ja, det är ju lite som julafton när man en gång i månaden får hem en box med 5 skönhetsprodukter i. 
 
Dessa produkter fick jag denna gången:
 
 
 
 
Rengöringslotion från Vichy som ska rengöra huden efektivt från orenheter och föroreningspartiklar. 
Original pris: 139:- /200ml
 
 
Manna Kadar GLO illuminator är en flytande highlighter i en svag rosa färg som ska ge ett extra glow till ansiktet.
Original pris: 235:- / 20 ml 
 
 
Beautaniq beauty radiant glow sheet mask är en ansiktsmask med naturliga ingredienser som både är vegansk och cruelty free. Ger ett fint lyster och ny energi till ett trött ansikte.
Original pris: 52:- / 25g
 
 
The beauty crop GRLPWR liquid lipstick "Peach please" är ett korallrosa matt läpstift som inte ska torka ut läpparna då det innehåller sheasmör & vitamin E.
Original pris: 135:- / 4 ml
 
 
Pick and pinch Pink metallic slant tweezer är en roseguld färgad pincet som ska göra det enkelt att plocka ögonbrynen då den smala spetsen greppar även de allra minsta hårstråna.
Original pris: 250:- st
 


RSS 2.0