Bildbomb: Midsommarafton

På midsommarafton var vi här hemma med ett gäng kompisar. Jag & Rasmus hade fixat ett partytält som vi satte upp på altanen och dekorerade fint med ljusslingor, supermysigt!
 
Folket anlände vid 3-tiden och efter lite chill i solen så fixade vi dagens förrätt. Jag gillar inte sill så för mig blev det en god räkmacka i stället. Sen hade vi fixat lekar som vi tävlade i innan det var dags för kvällens middag som blev grillat. Efter god mat så tog vi oss ut i parken utanför oss för att ta lite fina bilder i kvällssolen och sedan spela kubb. Sen blev det ju så klart jordgubbar i stora lass! Kvällen avslutades med att några tog ett midsommardopp i vår jacuzzi medan vi andra satt under tältet och snackade till närmre 2-tiden. 
 
 Jag fixar med dukningen.
 
Josse fixar gräslök till förrätten. 
 
Vi hade fixat lite aktiviteter som man kunde göra när folket anlände. Bland annat dart. 
Fredrik testar Rasmus och Jontes nya ölspel, som för övrigt är sjukt svårt! Du ska hissa upp plattan med ölglaset till munnen och tilta det så du kan dricka upp innehållet. Lättare sagt än gjort!
Josse och Maria fixar inför förrätten.
Hur gott såg inte detta ut?
 
Och min goda räkmacka slank ner väldigt fort kan jag säga. Längesedan jag åt det.
 
Sen satte lekarna igång och Rasmus var lekledare. Här skulle man springa med en sked i munnen och balansera ett ägg. För att göra det svårare skulle man över en målarbock också. 
 
Åskådarläktaren.
 
Man skulle banka ner spik i en planka. Så jäkla svårt, jag sög på det!
 
Linus är tävlingsinriktad..hehe.
 
Sen blev det fantastiska foton i kvällssolen.
 
Jag & min bästa människa. ♥
Hela gänget ♥
Fyra fina flickor ♥
 
Fem galna pojkar!
 
Sen blev det dags att tända grillen. Rasmus och Jonte var kvällens grillmästare.
 
Josse fixade ihop en riktig gosallad. 
 
 
Sen blev det ringkastning. 
 
Och sen var det äntligen dags för ölleken. Som vi skrattade!
 
Kvällens 5-kamps vinnare! 
 
 
 


TBT: Juni 2014

Juni 2014.
Jag avslutade äntligen plugget på komvux och fick mitt efterlängtade slutbetyg för att kunna söka in på högskolan. Jag kämpade de sista dagarna på Mc Donalds innan jag gick på semester hela Juli och sedan kom tillbaka i Augusti för att typ direkt säga upp mig..av anledningen att jag kommit in på min utbildning. ;) En magisk sommar med stora förväntningar och förhoppningar, blandat med oro och skräck för att misslyckas med det jag kämpat så länge för. 
 
Vi åkte ut till Dalabadet en kväll för att spela minigolf. Jag ska aldrig bli golfare kan jag säga, för jag är sämst på minigolf.
 
Skolan började närma sig sitt slut och jag hade några dagar i veckan som jag var ledig eller inte började förens närmre 14-tiden. Så det blev låånga sovmornar i sängen och så även frukost, mellis och lunch ;)
Jag åkte med Lotta in till Malmö för att hon skulle shoppa. Det slutade med att jag handlade massor och hon inget. Ja så kan det gå. 
Jag ser på mig själv och i mina ögon på denna bilden att detta jobbet höll på att knäcka mig totalt. Jag ville inte vara kvar mer. 
 
Äntligen kom dagen då jag kunde hämta ut mitt slutbetyg. Mattegruppen som jag gick i hade en liten avslutning där vi åkt fika och pratade om allt mellan himmel och jord. 
Det hans även men en mamma-döttrar-dag där i Juni också. 
(För det första så känner jag inte igen Rasmus på denna bilden..were is the beard?!!) Vi åkte ut till Skanör och åkt glass och gick längst kanalen. Himla fint där nere. 
Kommer ihåg att jag kännde mig så fruktansvärt snygg här och då. Jag tränade bra, åt bra och kände mig helt enkelt riktigt bra. Men liksom det syns ju, jag strålar :D 
När sommaren kommer så betyder det härliga och långa powerwalks ( som jag i skrivande stund längtar så fasligt mycket efter!).
Ännu en bild där jag kände mig så himla snygg på. Jag levde i denna toppen och det hansbandet kan jag säga. 
Jag hängde med Elli ut på en fest ute på landet. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket av den ( nej jag va faktiskt ganska nykter)för det var bara Elli jag kände på den. Kommer dock ihåg att vi åkt sjuk god mat, för dom grillade hel gris. My god så vi åt alltså!
MIdsommar detta året firades hemma i soffan. Rasmus åkte på feber som sedan slutade i vattkoppor..jepp, ni läste rätt..Och jag var mega förkyld. Så vi satt i soffan och åt snacks och tittade på Hulken på tv. Mys ;) 
Det blev även mycket träning på Friskis. Jag var väldigt aktiv som Värd där under detta året. Och jag vet att jag fick ta mångas pass pga semester och fint väder och liknande ;) Men det som va så bra med att va värd ( inte alltid dock) det var att det alltid fanns en plats till en på passet. Om det mot förmodan inte blev fel i bokningarna och man tyvärr fick stå över sin plats..det hände några gånger det också. Men ja :) 
 



Babyshower #2 Presenter

Vi fick massa fina saker till lillkillen under babyshowern. Jag kan inte säga det nog för många gånger hur tacksam jag är. Helt lycklig över alla dessa fina människor vi har i vårt liv.
 
Så himla mycket fint!
 
Mycket var i mumintema. Men hallå, här sitter ju en mumintokig tjej bakom skärmen!
Hur fint var inte detta babygymmet?! Tänk när vår lillkille ligger och jollrar där i, längtar så mycket! 
Babynestet har Josse sytt. Så fint! Innertygget är där katter på, så klart. Och yttertyget är lila. Me like!
Vi fick massa fina kläder, böcker & leksaker till lillgrabben.  En jättefin stickad filt som han kan ha i sängen, samt en bok med hälsningar till bara honom. 
Jag fick även ett kit från Rituals med baktanken att jag skulle ha med det till förlossningen och första duschen efter lilla L kommit. 
Jag & Rasmus fick även en gästbok som snabbt blev fylld med fina hälsningar.
Denna har vår kompis Flisan pärlat. Hur duktig är hon inte?!!
(null)
(Originalbilden)
Och dessa små virkade conversen kan vi ju diskutera.. Herre gud så söta!
Fick en superfin Hinza väska som så klart gick i mumintema. 
Alla saker i den är muminrelaterade, haha! :D
 



Babyshower #1

Hej vänner!
Jahap, ny vecka och jag har gått på grav.ledighet. Ska jag vara ärlig så känns det lite konstigt faktiskt. Är ledig lika länge som många har sommarlov och sen när lilla L kommit så är jag ledig ett helt år, minst. Vad ska jag fylla dagarna med fram till han kommer tänker jag? Haha!
Jaja, jag kommer nog på något. Är iallafall glad att kunna vara hemma och ta det lugnt nu i och med att jag börjat få lite ont här och där i kroppen..
 
På tal om något annat så kan helgen som varit, varit den bästa i mitt liv! Det har hänt många stora händelser i mitt liv, men denna händelsen kanske kan ta priset hitintills.
Det började med att jag och mamma hade bestämt oss för att på Lördagen ta en roadtrip för att kolla in något som heter "öppna trädgårdar", där man kan få komma och titta på olika trädgårdsintresserade personers trädgårdar. Sagt och gjort, vi åkte iväg och Rasmus skulle åka och jobba en stund. Jag och mamma kollade på trädgårdar, fikade i smyge och kollade i småbutiker.
 
Vi betämde oss för att åka hemåt kring tvåtiden. Väl hemma uppmärksammade jag att Rasmus inte var hemma än och sa till mamma att det var konstigt för vi skulle ha två kompisar över klockan tre för att fika. Mamma behövde låna toan så vi gick in. Jag upptäckte att Rasmus i all hast glömt låsa dörren, men sa till mamma att han nog glömt låsa för att han var på soptippen (vi hade saker i hallen som skulle slängas). Vi gick in i köket och där möttes jag av ett högt "SURPRISE!!" och alla mina kompisar kom fram. Hjälp så överraskad jag blev kan jag säga!! 
 
Jag hade blivit iväg lurad för att sedan komma hem till min egen babyshower. Gud jag blir helt tårögd när jag skriver detta nu känner jag. Dom hade gjort så himla fint här hemma med god fika, pynt, lekar och fina presenter.
 
Efter ca 2 timmar drog Josse och Maja med mig in på toa för att dom skulle gjuta min mage. Det tog nästan en timme att bli klara. Maja och Josse sa sen att jag fick hoppa in i duschen och duscha av mig allt gips som runnit på benet. Detta var starten på nästa överraskning. För medan jag stod inne i duschen och inte riktigt förstod vad som hände, haha..något i chock! Så kom alla tjejers respektive plus andra kompisar hem till oss. Jag fick nya kläder inlagda på toan och bytade helt ovetandes om. När jag kommer ut så står alla där och jag blir helt paff!
Där är framdukat till korv med bröd och Rasmus & Linus står för fullt där ute och grillar, ja festen var verkligen igång!
 
Som sagt, helt paff!
 
Jag fick alltså en babyshower-grillkväll också. Av den anledningen att jag en dag i förbifarten sagt till Rasmus att jag inte förstår varför inte killar får vara med på en babyshower.
Men vilken fantastisk kväll och dag det blev!  När folket gick hem vid 10-tiden, satt jag helt mållös och trött i soffan. Jag behövde verkligen ta in allt.
 
Jag är så fruktansvärt tacksam över alla fina människor runt om mig. Och vår lillebus kommer få växa upp med alla dessa runt om sig. Lycka ♥
 
 
Jag väntar fortfarande på lite bilder, så det kommer bli fler inlägg om detta. Men håll tillgodo med dessa så länge.
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nu är det sommar!

Hej vänner.
Det där avbrottet som blev var oavsiktligt..sånt är livet men här är jag, hej igen!
Nu är Juni äntligen här och vet ni vad, idag var min sista dag på jobb! Jag fick min grav.penning godkänd och är nu ledig fram tills lillebusen i magen tittar ut..har faktiskt semester där i mellan också. Livets liv med andra ord!
 
Denna sommaren ska jag bara njuta, så gott jag kan, även om värmen vissa dagar har tagit kol på mig på jobb. MEn nu kan jag själv bestämma vad jag ska göra och om jag ska var ute eller inte. Iallafall så är en solstol inhandlad, för den kommer jag använda flitigt om solen bestämmer sig för att kika fram mycket denna sommaren. Annars är planerna för denna sommaren att förbereda för vår lilla L.s ankomst. Jag ska fixa i hans rum, packa BB-väska, fixa lite småprylar, städa, laga matlådor och där imellan sova massor och ta lååånga sovmornar! Allt för att förbereda mig inför Augusti ♥
 
Iallafall så har det hänt massa saker sen jag sist skrev ett inlägg, så här kommer en del bilder från de senaste veckorna. 
 
Puss ♥
 
Jag & Rasmus tog ett ryck i vår trädgård och framsidan fick sig ett riktigt lyft. 
 
 
Tösen har blivit riktigt tuff sen vi flyttade in i huset.Förra året låg hon platt till marken när man skulle ta ut henne i trädgården. Nu svansar hon omkring och utforskar i sin sele. Duktig kisse!
 
Jag och Rasmus gick på bio och middagsdate med Jonathan och Emma. Vi åt varsen god hamburgare innan det var dags att se Aladin filmen. Vilken får 4/5 från mig.
 
Är lite småbesatt av min frisyr för tillfället. Jag faktiskt fått otroligt många komplimanger för den, vilket är otroligt kul och något jag inte brukar få när jag klippt mig. Med andra ord, så är den jäkligt snygg ;) hihi..
 
Denna fina människan och jag firade 12 år tillsammans den 11. Juni. Vi gjorde inget speciellt utan tänkte gå ut och käka nu i helgen istället. Så tacksam över att ha honom i mitt liv, och som framtida pappa till vår lille pojke. ♥
 
Påtal om bebis så är vi äntligen färdiga med bebisrummet. Och jag är så himla nöjd över allt, både färg och tapet känns så rätt och i färger som jag tycker om. Längtar så efter att få börja inreda lite smått. Sen får vi ju se när han behagar att flytta in..eller rättare sagt när jag behagar att låta honom sova i eget rum, haha! :D 
 
 
Vi har även varit på examensfest för bästa Sandra. Fantastiskt trevlig fest, god mat och trevlig stämning. 
 
Mina fina tjejer.
Maria, Sandra & Josse. Tack för ni finns. 
 
 
 
 


RSS 2.0