Back to reality

Hej finisar! Då är jag tillbaka i (kalla) Sverige igen efter en underbar vecka i Bulgarien med Hjärtat ♥
Vi har haft en superbra vecka och verkligen bara myst runt och tagit det lugnt. Hängt vid poolen en massa och blivit stamisar på en restaurang, The Harp, där det jobbade den skönaste snubben någonsin! Han stod och snackade rent allmänt med oss flera gånger och vi kom tillbaka pga detta och att personalen var helt underbara!
REKOMMENDERAR!
 
När vi åkte hem landade planet på Kastrup klockan 1 på natten och vi sprang som tokar när vi fått våra väskor, bara för att hinna med tåget som gick halv 2. Vi hann! Väl hemma tog det inte långtid innan vi slängde oss i sängen och sov väldigt gott. Bästa känslan när man komer hem till sin egen säng. ♥ I går var vi en runda i stan och kollade lite på rean och sen var det vanliga Söndagsfixet, på en Tisdag, igång..storhandla och fixa matlådor. Efter det åkte jag hem till mamma en runda och Rasmus drog ut och cyklade. 
 
Idag blir det bara chill, har tvättid idag så ni vet jag jag kommer underhålla mig med.
På tal om Bulgarien så filmade jag lite varje dag där nere och ni hittar första videon HÄR  . 
 
Ha en fin dag ♥
 
 
Älskar denna människan så otroligt mycket ♥
 
 


Midsommarafton i Bulgarien

Hej och glad midsommar på er allihopa!

Hur är vädret hemma i Sverige idag? Regn? Sol? Storm? Här är det 30+ och varmt som attan! Vi ligger vid poolen och steker och hoppar i poolen typ var 30 minut. Ikväll ska vi in till sunny beach och käka, kolla runt litegrann och bara mysa.
 
Hoppas ni får en härlig midsommar och ät lite svenska jordgubbar för mig.
Puss ♥
 
 


Bulgarien, dag 1

Hej finisar!
 
Äntligen är vi nere i värmen, även om det regnat & åskar i perioder under dagen. Men vi har det mys ändå. Resan gick supersmidigt, och när vi väl kom till hotellet och fick vårt rum var jag så nöjd över att vi fått balkong emot poolen. För jag älskar vår utsikt! Här är så mysigt och det bästa är att allt man behöver är några meter från en. Fint ;)
 
Vi har inga planer inför veckan utan tar det verkligen som det kommer. Vi var inne och kollade strandpromenaden nu i kväll men vi hittade inget speciellt. På Fredag ska vi nog in till Nessebar tror jag, vi får liksom se :P
 
Nu chillar vi på rummet och tittar på film.
Vi hörs ❤️
 
 
 
 


I morgon är det dags!

I morgon, äntligen, så åker vi till Bulgarien!
Jag har verkligen släpat mig igenom denna veckan och bara velat ha Måndag klockan 15:00, för då äntligen är vi påväg till Kastrup. Och jag är så peppad och det ska bli så himla härligt att bara få komma iväg och tokchilla och inte tänka på något här hemma..ja förutom Tösen då. Haha, vår lilla bebis. ♥
 
Iallafall så tänkte jag bara säga att jag inte vet hur uppdateringen kommer bli där nere för wifi.et är nog inte det bästa. Så vi hörs när vi hörs.  :)
 
Igår var jag även hemma hos Josse för att käka och snacka litegrann. Super mysigt!
 
 
Ha en fin fin vecka så hörs vi.
puss ♥
 
 


Sommarlov= noll rutin på livet

Hej finisar!

Nu märker jag att jag verkligen har sommarlov, för bloggen blir lidande. När man går i skolan så har man ju rutinen inne att blogga och det händer något litet varje dag. Men nu när jag haft sommarlov i hela 4 dagar så är jag redan seg ;)
 
Iallafall så var jag på infomöte på förskolan jag ska jobba på till sommaren i Måndags. Och jag ska jobba mest med de små barnen, alltså 1-3 åringar. Så mysigt! Har ju saknat det nu när jag mest varit med de stora när jag haft praktik. Så det ska bli kul, och dessutom känner jag 3 av tjejerna som ska jobba så det kommer bli toppen :D
 
Iallafall så är det 5 dagar tills vi åker till Bulgarien, verkligen exakt på timmen också. Planet lyfter vid 18-tiden. Jag längtar som en tok! (Har redan packat väskan, Hahaha!!) 
 
Nu ska jag & Rasmus in till Emporia en runda.
Puss
 
 


Så mycket kul på en och samma gång ♥

Hej finisar!
Fyra dagar på praktiken gick så himla fort, men jag var helt slut ändå, haha! Men så jag hade saknat barnen, och nu när jag fick säga hejdå till de barn som börjar förskoleklass till hösten var det extra jobbigt kan jag säga. 
 
Iallafall så är det sommarlov på riktigt nu och denna helgen har börjar riktigt bra! Igår var jag & Rasmus nere i stan och käkade lite på kvällen, sen styrde vi stegen till hemmakväll för lite Fredagsgottis. Dock började det spöregna och åska på vägen hem, och vi som planerat att gå var dyngsura när vi kom hem!
 
Idag fortsatte myset, då vi bestämt att vi ska fira litegrann hela helgen för att vi har varit tillsammans i 10 år i morgon, 11 Juni ♥. Därför så blev det lunch nere på systrar och Bönor och nu i kväll åt vi på Millenium i Höllviken. Sen bokade vi även en resa tidigare i dag också. Så nu den 19.e Juni (om NIO DAGAR!!) åker vi två till Bulgarien i en vecka. Och jag längtar som en tok kan jag säga, med det gör vi nog båda två ;)  Dessutom bokade vi All inclusive också, fint! 
 
Sen fick jag biljetter till musikalen Cats av Rasmus, så nu i höst ska vi gå och se den. Och jag blev så lycklig kan jag säga, för den musikalen har jag drömt om att få se. 
 
Ni får ha en fantastisk Lördag.
Puss ♥
 
Vårt hotell. Älskar att där är 3 pooler :D 
 
Systrar och Bönors pastasallad är bäst
 
 
Bästa människan någonsin ♥
 
Hjortytterfilé med svampsås och duchessepotatis. OMG säger jag bara!
 
Smarrig efterrätt. Chokladkaka, så galet god!
 


TBT: Kajsa 15-18 år

Som några vet så gillar jag ju mina TBT-inlägg rätt mycket, och gör några sånna lite då och då. Härrom dagen slängde jag upp ett litet collage på facebook med bilder på hur jag sett ut från 6.an till idag. Och jag måste säga att det är väl tur att man förändras med åren. ;) Och till det bättre i mitt fall, hahah!! :D
Jag tänkte iallafall dela med mig av några andra bilder på mig, från några år tillbaka.
 
 
Två av de första bilderna Rasmus fotade på mig. Här är jag 17 år :)
 
Denna bilden är tagen i samma veva som de andra. Så är kring 17-18 på denna också. för övrigt så älskar jag konceptet med denna bilden. SÅ jag i tonåren!
 
En styck söt mamma och en styck..ja..ehm..hahaha! Är iallafall 17 här skulle jag tippa på.
 
Jag älskade mitt orangea hår så himla mycket. Och kände mig så häftig på Malmö festivalen där jag gick runt med min älskade hat och skinnjacka. Cooling..
 
Jag tror att denna bilden är tagen kort efter den förra. För här skulle jag på Palmfestivalen i stan och jag kände mig så himla gullig i denna outfit. 
 
Ännu en outfitbild. Älskade dessa jeansen och brillorna, jodå :D Men håret?
 
Var på tjejkväll/övernattning hos en kompis på gymnasiet och jag minns att jag totalälskade denna tröjan. Så hela den kvällen fick jag lov att ha den på mig, hahah! :D
 
Klippte håret kort där kring 16-17 års ålder också. Gilla luggen :P 
 
Här kommer en bild på en 15 årig Kajsa, innan jag träffade Rasmus. Och min lilla älskade Zpike som jag sakar så galet mycket under vissa perioder. ♥
 
Här har vi då Le brillor igen. Fun fact är att dom faktiskt ligger kvar här hemma någonstans. Dock har glaset ramlat ur men dom är iallafall hela. Fyndade dom för typ 70:- i en Second hand butik i Lund. 
 
Här har vi då den sista och typ bästa bilden någonsin! Kajsa, 16 år med svart långt löshår och svartmålade ögon. Jag måste medge att fast än håret inte var äkta och inte såg så speciellt bra ut irl, då tycker jag att jag är så himla cool (använder man ens det ordet längre? #oldpeople) på denna bilden! 
 


Väl godkänt

Hej finisar! Hoppas att ni haft en fin Nationaldag? 
Här i stan har dom haft nationaldagsfirande med massa musik, och även haft en utställning med gamla & nya bilar. Så vi styrde kosan ner efter en gofrulle med frallor och Celsius, fint. Väl nere i stan träffade vi på Pau, och lyckan var total kan jag säga! Stod och snackade med henne en stund innan vi begav oss till Malmö en snabb runda, och efter det körde vi och handlade till nu i kväll då Rasmus föräldrar, syster + sambo kommer hem till oss på middag. Mys!
 
Och på tal om något annat, igår fick vi tillbaka våra examensarbeten och denna gången var de betygsatta. Och alltså, VI FICK VG PÅ DET!! Jag var så galet lycklig i gårkväll att jag inte visste var jag skulle bli av! Vi har varit så himla duktiga jag & Emilia! Så nu kan man släppa detta och gå vidare. Nu är det sommarlov och jag ska bara njuta och i September kör jag igång min sista termin på Malmö högskola!!
 
Ha en fin kväll på er.
Puss ♥
 
 
Jag kommer lägga upp länk till arbetet när vår lärare publicerat den. 
 


Foto: Öresundsbron

Ett ord; magiskt! 

 
 
 

 

Kamera: Canon 760d

Objektiv: CANON EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS STM 


Tobiasregistret

 
 

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er?

Med mig är det superduperbra, för vet ni vad? Igår skickade vi in vårt examensarbete för sista gången och nu har jag sommarlov!!!!!!!! WOHOO, vi klarade det!!
 
Ska bara fixa klart mina 4 dagar på praktiken och sen ska jag njuta i några veckor innan sommarjobbet drar igång.
 
Iallafall så tänkte jag bara skriva snabbt och tipsa er om en sak. Och det är att bli medlem i Tobiasregistret.se . Detta för att hjälpa människor som har cancer eller andra typer av blodsjukdommar. Du blir då registrerad som donator för att få ge stamceller vilka utvinns ur ditt blod. Dock så går det inte till som en vanlig blodgivning, utan du får tillbaka blodet igen och stammcellerna utvinns och ges till den som matchat med dig. 
 
Du kan läsa mer på hemsidan, är inte bäst på att förklara.
 
Jag tycker att kan man göra en god gärning  och hjälpa sina medmänniskor på ett så pass enkelt sätt, så ska man göra det. ❤️
 
Ha en fin dag allihop, nu ska jag dammsuga ;)
 
Puss 
 


RSS 2.0