utslängd från sin egen lägenhet..haha!

Halloj!
Idag ringde klockan rätt tidigt..får skriva rätt tidigt då jag brukar gå upp halv 6 när jag börjar tidigt i skolan...så det blev en liten sovmorgon i dag.
Idag skulle dom komma och spola våra rör i lägenheten, så jag har fått åka upp till pappa under dagen för att det tydligen skulle låta rätt mycket när dom höll på...stackars Tösen som får vara inne i sovrummet hela dagen :(
 
Men jag sitter som sagt uppe hos pappa och ska strax ta tag i plugget tänkte jag, ska bara slita mig från youtube först.
 
 


Bebismys

Hej mina hjärtan.
Är jag jättebitter om jag säger att jag vill att denna veckan ska ta slut?! För det är precis så jag känner nu! Har tagit mig lite vatten över huvudet, och vi har bokat in lite för mycket saker känner jag...
Och så klart vill jag hinna med allt! Skola, middagar, träning och fixa saker till Rasmus fest. 

Sen måste jag fixa en utklädnad också, vi ska köra med temat " ursäkta, jag har kommit fel", och jag velar fram och tillbaka..svårt detta!

Iallafall så åkte vi till Sofia & Jocke nu i kväll, för att hälsa på deras nyfödda bebis, en vecka gammal, och för att Rasmus skulle fota henne. Så det blev lite Bebismys!

Nu ska jag sova, för klockan ringer halv åtta  i morgon då det ska komma hit folk och spola våra rör..snark! Så jag ska åka upp till pappa och plugga.

Puss och kram

Lilla Belle ❤️ (som hon i skönheten & odjuret) 

Rasmus vågade hålla henne också. 
(Det klär honom va ;)  ) 


Då var det Måndag

Hej mina underbaringar, jag hoppas ni haft en bra Måndag?!
Min har vairt bra, rätt lång och ganska trött..blev inte så många timmars sömn i natt, men det beror inte på att jag var uppe och såg på blodmånen, nej utan jag kunde bara inte sova..eller jag sov, men inte djupt. Äch, det är svårt att förklara.
Men jag har tagit mig i genom en rolig dag i skolan iallafall, och i morgon kör vi ännu en låång dag 8-15...men sen ska vi åka och träffa Sofias bebis, så himla mysigt det ska bli ♥
 
Iallafall så blev det en riktigt riktigt härligt Iw-pass i kväll, och jag krämade på rejält vill jag lova.. mina lårmuskler gör riktigt ont nu...GÖTT!!
Så nu ska jag käka lite kvällsmat, gissa vad?..filmjölk så klart! Och sen blir det en dusch och hopp i säng.
 
Puss och kram
 
 


Födelsedagskalas

Hej vänner!
Åh min Gud vilken stressig helg det varit! Höll på med Rasmus tårta och lite annat bak till klockan tolv på natten. Och i dag väntades det kalas för honom, med min & hans familj. 

Tårtan var till belåtenhet och kalaset va jättetrevlig, så jag är riktigt nöjd. Sen åkte vi och köpte pizza och satt uppe hos pappa en stund och snackade. 

Nu har jag fixat matlådor, duschat och ska slänga mig i sängen och sova riktigt gott, för jag är så förbannat trött!
..och klockan ringer halv 6 i morgon.

Puss och kram ❤️

Så nöjd med tårtan jag bakade!!

Så klart sjöng vi för honom, och han fick  blåsa ut ljusen.






Grattis på födelsedagen

Hej finisar, hoppas allt är bra med er i dag denna underbart fina Lördag!

I dag fyller Rasmus 25 år, gamling..hihi. Så i morse fick han frukost på sängen och jag sjöng, inte så värst fint men ändå, för honom. Och så fick han lite paketer :)
Sen skulle han iväg på ett fotojobb nu i eftermiddag, så jag har underhållt mig med att verkligen storstäda hela lägenheten. Varenda skrymsle är rent nu vill jag meddela er!
 
Nu ska jag strax börja baka en jordgubbstårta till Rasmus kalas i morgon, som jag lovat honom. Är dock lite nervös för jag har aldrig gjort en tårta förr, men det kommer nog bli bra.
Funderar dock på om jag ska åka och handla lite käk först? Skulle behöva åka till Maxi för att handla lite doft- och värmeljus också. Så jag tror jag fixar det först. 
 
Hoppas ni får en trevlig Lördagkväll, och önska mig lycka till med tårtan! ;)
 
 


En förkylning smyger sig på..

Och där kom den förkylningen...
Suck, jag har så inte tid för detta just nu!

I dag blir det sängen hela dagen lång, för jag måste vara frisk till helgen, och även nästa vecka..åh så mycket i skolan! Störigt som, att vi skulle ut till förskolan idag och dokumentera barnen. Som tur va så har jag välrldens bästa skrivpartner som förstod mig helt, skönt!
 
Nu ska jag jag göra en kur med ingefära, citron, honung & varmt vatten..sjukt vidrigt, men det hjälper.
I promiss!
 
Puss & kram 
 
 
 
 
 


Fina vänner & härlig träning

Hej mina vänner!
 
Alltså när jag vaknade i morse trode jag seriöst att jag blivit förkyld, och fick typ panik. Jag tryckte i mig berocca, ingefära med citron i varmt vatten och även Kan jang. 
Kände mig lite småkonstig under dagen, men nu framemot kvällen har jag mått bättre, och kunde bränna av ett härligt Cg/iw-pass. Ska se hur kroppen känns i morgon, då tänkte jag köra ett bodypumppass, det va ett tag sedan. :)
 
Annars har dagen varit riktigt bra!!! Fick träffat Lotta & Malin, och det va verkligen superdupermysigt! Kände jag jag behövde lite positiv energi, och det får jag alltid av dom 2. :D Härlig känsla att gå hem och vara så där glad i kroppen. ♥
 
I morgon ska vi till Malmö och dokumentera på förskolan igen för sista gången. Så klockan ringer halv 7...
det är nog bäst att jag får tummen ur och hoppar in i duschen, och sen i sängen.
 
Ha det Bäst!
 
Jag & Lottis
 


Tråkdag, bebis och sockerberoende

♥Halloj på kvällskviten!♥
 
Idag har varit en riktigt tråkig dag, och jag har verkligen inte gjort något alls! Typ bara tränat nu i kväll..Är sjukt glad för att jag kommit över 30-strecket i Facebook tävlingen "100 pass innan jul". Nu är det dock bara 70, eller nej föresten 69 pass kvar ( efter kvällens pass) , sen är jag i mål och har tränat 100 pass/ggr! Vilken skön känsla!
 
Men 30 är riktigt bra det också måste jag säga :D
 
Men som sagt, i dag har det inte hänt något allt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig och sova riktigt gott. I morgon förmiddag ska jag träffa Lotta & Malin, för vi tänkte äta brunch eller en tidig lunch, ja eller något..vi får se hur det blir :D
 
Till två andra saker också bara. 
För det första så fick min barndomskompis en liten flicka i dag, och hon är SÅ söt! Och jag som är bebissjuk ( men inte redo för att skaffa en egen än ) typ dör ju av längtan att få gosa och snusa på bebis ♥
 
Och för det andra, jag hittade en grymt bra länk om sockerberoende HÄR . Hon skriver lite om hur hon känner och försöker takla det..Igenkänningsfaktorn är STOR kan jag säga..jävla mög problem är det!
 
Bjuder på en gammal bild sen i somras.
 
 


En bra Måndag!

Hej vänner, vilken underbar Måndag det varit!
 
Vi fick för det första inga anmärkningar på det vi skrivit än så länge på rapporten, vilket känns så jäkla bra!! :D Jag bokstavligt talat svävade på moln när jag gick från skolan. För samtidigt som vi hade lektion så fick jag min lönespec från sommarjobbet på mail..och I´m just saying.. WOHOO!! :D
 
Så denna Måndagen har varit riktigt fantastiskt bra! Och träningen ikväll gick också bra, det va kämpigt men jag tog mig igenom. 
 
Nu blir det sängen för jag är så trött, och klockan ringer halv åtta i morgon.
Natti natti ♥
 
 
 


Myslördag & spontan fotografering

Hej vänner!
Åh vilken mysig lördag vi hade i går! Vi lagade lite god mat och sen hade vi hyrt en film som vi kollade på uppkrupna i soffan under täcket. Det slår vilken fest och utekväll som helst! 
 
Igår spontanfotade vi lite bilder i skogen, när vi var ute och körde. Tänkte att jag skulle lägga upp dom här.
 
Nu ska vi ut på äventyr igen.
Puss och kram ❤️
 
 
 
 
 
 










Fredag och heeelg!

 
Hej mina hjärtan!
Först förlåt för en halvkass bild tagen med webcamen, men jag har inte haft med min telefon på hela dagen så jag har inte kunnat fota något. Men så är det ibland :)
 
Nu är det äntligen helg, och som jag har längtat! Denna veckan har varit riktigt tuff, och värre lär det bli. Men jag och Emilia känns så himla synkade och strävar efter samma sak, tänker speciellt på rapporten vi skriver, så det känns riktigt bra :)
 
I dag var i som sagt ute på hennes förskola för att dokumentera barnen. Och hur underbara är dom inte, så himla fina! Och efteråt gick vi och käkade lunch.
 
När jag väl var hemma somnade jag riktigt gott i sängen, som sagt så har min kropp gått på helspeed och nu när det är helg så slappnar den av till fullo. Så en powernap på typ 2 timmar, och sen kom Rasmus hem och vi körde och fixade mat. I kväll blev det sushi för min del, mums! Och nu har vi precis kommit hem från en runda hos Rasmus syster, och slängt oss i soffan med vars ett choklad och dator, fint ;) :D 
 
Så ha en fortsatt mysig kväll, puss & kram ♥
 


GRATTIS!

 
Waow, vart har tiden tagit vägen?!
Jag har redan haft denna bloggen i tre år, helt otroligt! Och så mycket som har hänt under dessa åren.

Började blogga precis när jag börjat på komvux, och där allt startade liksom. Och när man går tillbaka och läser så inser jag vilken jäkla resa jag gjort! Från komvux och en jobb jag inte trivdes med till att gå min drömutbildning på högskolan. Och från att bo själv till att bli sambo ♥
 
Och tack alla ni som tar er tid att kika in här varje dag och läsa om mitt liv, som jag nog tycker är helt ointressant egentligen (A) hihi..
Tack allihopa. ♥
 
Puss & kram
 


Ge blod

Hej vänner! Då var dagens goda gärning gjord.
Och fast än jag hatar det egentligen, mest för att det gör så sjukt ont när dom sticker in kanylen, så går det ju rätt snabbt ändå..man överlever liksom ;)
 
Jag fick iallafall en filt som tack för "besväret". Nästa gång har jag gett blod 5 gånger, och jag tror man får något extra speciellt då..vet dock inte vad?
 
Vill iallafall säga att ni som är fullt friska, väger minst 50 kg och är över 18 år ska börja ge blod! Det är en fin gärning som hjälper människor i behov av blod, som är sjuka eller varit med om en olycka.
Och känslan när man vet att en så liten och simpel handlig gör skillnad och kan hjälpa någon, den är riktigt härlig ska ni veta.
Så börja ge blod!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa kvällsmat, och efter det väntar sängen. I morgon ska vi äntligen ut på förskolan, och jag längtar såå efter att få träffa alla barnen och få lite ny härlig energi ♥
 
 
 
 


Plugga!!

Hej mina vänner!
Nu har jag och Emilia (min skrivpartner) varit superduktiga! Vi har suttit på skolan från 9 till 17 och bara skrivit och skrivit! Jag är riktigt nöjd och hoppas verkligen att det inte är allt för mycket vi behöver ändra efter vi haft handledning på Måndag. Hoppas, hoppas!

Så nu är jag äntligen påväg hem till en förkyld pojkvän som jag ska ta hand om. Iallafall köra och köpa mat till honom, hihi. Sen ska jag slänga mig i soffan, läsa lite kurslitteratur och sen hoppa i säng.
Föreläsning mellan 8-10 i morgon och ett förskolebesök på Fredag, sen är det helg!!

Puss och kram ❤️





Planering, struktur och en paus

Halloj!
Då var denna dagen snart slut, och så även jag.
Nu är det verkligen planering och struktur som gäller, annars kommer jag balla ur! Planerna ändrades drastiskt när vi inte kunde skriva det vi skulle på lunchen i dag, då dom ändrade tiderna på lektionerna och min skrivpartner inte kunde vara kvar när skolan slutat, vilket jag förstår fullt ut.
Så i morgon ska vi in tidigt som.. för att skriva det vi ska, tur att det inte är något som ska vara helt klart än. 
 
Så nu ska jag andas ut en liten stund och mysa ner mig i soffan bredvid en förkyld Sambo som kollar på fotboll, men jag ska läsa min solotidning istället.
Ha en mysig kväll, och hoppas att det inte regnar på er.
Puss♥
 
 


Photoshoot

 
 
 
 
 
I Söndags var jag & Rasmus ute och tog några bilder för att stilla Rasmus fotobegär..hihi. Här är resultatet.
Denna alén är underbar att ta foton i, och jag längtar tills löven börjar gulna för då kan man verkligen ta magiska bilder där.
 
 


Tidig morgon, lång dag

Hej vänner!
Gud vad jag har sovit gott i natt! Somnade halv 11, och vaknade 20 över 5, pigg och glad. Skönt att få känna så ibland, hihi.

Nu sitter jag på en halvdryg lektion som varar till 11, och sen ska vi börja skriva på våran rapport. 
Slutat tre idag, och efter det ska jag hem och svida om till träningskläder och träna ert IW-pass klockan 6.

Ha en fin dag, puss ❤️

Dagens viktigaste mål.




Färdig pluggad

Nej nu har jag pluggat klart för idag känner jag. 
Är helt snurrig i huvudet och ögonen går i kors, men jag har fått gjort rätt mycket tycker jag. Fast ändå känner jag mig så grymt stressad!
Inget ska vara (helt) inne förens i November, så jag vet faktiskt inte vad det är jag stressar upp mig så för? Tror nog det är för att jag är rädd att hamna efter med läsningen..Vi har verkligen massor att läsa till denna kursen, men det är bara att kämpa!
 
Nu ska jag gå ut och gå en runda.. eller bara slänga mig i soffan och vänta tills klockan blir 21, och jag får gå och lägga mig.
 
Ha en fin kväll mina vänner, puss & kram ♥
 
 


Pluggsnacks

 
 
Blåbär, hallon & celsius, allt man behöver för att ta sig igenom kurslitteraturen.
 
 


Höststövlar

 
 
 
Nya höststövlar
499:- skopunkten
 
 


En härlig Söndag

Hej vänner!
Detta har varit en Söndag helt i min smak måste jag säga. Först blev det bullfrukost och mys framför tv.n, sen åkte vi in till Vellinge blomman för att jag ville kolla på deras Yankee candles. Fick med mig ett som doftar underbart av kokos och svarta vinbär, mums!
 
Sen åkte vi in en runda till Emporia för jag tänkte fixa mina höststövlar när vi ändå var ute och körde en runda. Så sagt och gjort, jag hittade ett par riktigt fina stövlar inne på skopunkten, och 500.- fattigare åkte vi hemåt igen.
Nu har vi precis snabbstädat lägenheten och även varit ute och fotat, bilder kommer snart. Nu väntar vi bara på kvällens middag som blir lasagne, och sen är det äntligen kväll.
 
Så överlag har detta varit en produktiv men mysig Söndag med mitt hjärta.
 
 
 
 
 
 


Hello Friday

Halloj!
Då är det äntligen Fredag, och jag är påväg in till skolan för att ha ett basgruppsmöte mellan 8-10, sen slutar jag och då ska jag träffa Josse för lite lunch tänkte vi.

Ikväll ska vi till Sandra på chillkväll med pizza, film & grönsaker med dippa, fint!!

Ha en awesome Fredag allihop.
Puss och kram






Höstcravings

 
Jag är verkligen en person som är riktigt dålig på att uppskatta "här & nu", men hur kan man göra det när dessa sista månaderna av året är helt underbara, ja kanske inte sjukdomarna man får..hehehe, men allt annat!
 
Jag sitter bara och väntar på att löven på träden ska bli så där härligt röda, gula och bruna. Jag sitter och väntar på spöregn, kanske lite snö, frost och på att få köpa nya höst/vinter stövlar. ♥
Sommaren är verkligen inte min årstid, och fast än jag tycker om att kunna gå i shorts och linne varje dag så är det ändå något visst med att få dra på sig tjocka tröjor, boots, halsduk och mössa..hjälp så jag längtar!!
 
Men ja, änså länge får jag väl nöja mig med att tråna efter alla fina höstbilder på google, hahaha, sån tönt jag är!
 
Puss & kram
 
 
 
 


Testfoton.

Fick hem en kamera i går, som jag ska testa lite innan jag betämmer mig för att köpa den. Så jag tog en paus i pluggandet för att provfota lite, och än så länge är jag riktigt nöjd.
 
 
 
 


Tvätta..

Halloj!
Idag ringde klockan 08:00 för vi hade tvättid, och jag behövde verkligen få tvättat! Så jag har spenderat hela dagen nere i tvättstugan och tvättat fyra maskiner tvätt, puh! Men nu har jag rena och fräscha träningskläder igen!
 
Har satt mig och börjat plugga lite nu också, men i dag är det riktigt segt känner jag..men så är det väl ibland kan jag tänka. Är ledig i morgon också, så jag får väl ta igen det då.
 
Men nu ska jag fixa en sen lunch, och sen plugga tills jag ska sticka och träna. :D
 
Puss & kram 
 
Jag i Fredags 




TBT: Foton från tonåren.

Jag tackar någon där uppe för att utvecklingen går framåt!
Satt och kollade igenom min gamla blogg, och även mitt dayviews konto som jag inte använt på fyra år, men har över 3000 bilder där så jag kan bara inte radera det. Och tur är väl det egentligen, för då kan man få sig ett gott skratt när man ser tillbaka på hur man sett ut och betett sig en gång i tiden...ja alla har vi varit små någon gång eller hur?!
 
Så jag har hittat några bilder som jag tänkte visa er. Enjoy!
 
 
 
Denna bild är från September 2009, alltså 6 år sedan. Ja, vad säger man? Jag hade oranget hår, och kunde inte matcha en outfit snyggt. Not to myself..färga aldrig, och jag menar aldrig håret så igen.. någonsin!
Och 18-åriga Kajsa, vad tänkte du? 
 
Skulle gissa att denna bilden är från 2008, och jag bokstavligt talat levde i denna tröjan. Jag var sååå stolt över att den faktiskt kom från Usa..waow, tufft!

Lite fler egopix. Vet att jag hade börjat med youtube här, dock på min gamla kanal som inte finns längre. Jag kommer ihåg att jag tog typ 100 olika bilder med denna outfiten och läppglanset så klart..haha!
 
Hittade en riktigt old one också. Jag är 13-14 år, och webcamen är det största som hänt ungdomarna! Jag är supersminkad på denna bilden, hade den som profilbild på kamrat huuur länge som helst. Vet dock att tröjan jag har på mig är en avklippt rätt ful t-shirt, som hade riktigt dålig passform. Men det syntes ju inte på bilden ;)
 
Ett annat fint exempel på hur underbart det var med en webcam. 3 kilo smink i huvudet, och vi tittar för guds skull inte in i kameran. Profilbild på kamrat och lunarstorm, ja dåå!
 
 
Här har vi också en oldie..tror jag går i 8.an här. Och helt ärligt.. sminket och håret? Mest håret..och luggen?! Och seriöst människa fyll i ögonbrynen! 
 
Ja om någon undrar så gick jag Estet drama på gymnasiet, om det inte är rätt självklart egentligen? Det va tre år av flams och trams.. Hade jag fått välja om i dag hade jag valt att gå samhäll eller handels. Men jag har lyckats rätt bra ändå tycker jag ;)
 
 
Åhh, du ljuva "emo-period"! "Leve friheten" eller något sådant!
Förbrukade nog en kajalpenna i månaden, och stilen jag ville ha kallades "scengirl". Måste säg att detta lätt var en av de roligaste perioderna under min tonårstid, var ute så mycket och träffade massor med människor. Jag kände även att jag hade en enorm frihet att göra precis vad som föll mig in, för alla hade redan en stämpel på oss. Så varför inte reta dom lite till?
 
 
 
Så detta var några godbitar från min tonårstid, kanske göra fler inlägg som dessa om ni tycker det är roligt att läsa och kolla på :D
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 


Tisdag 8.e September

Halloj!
Dagar som dessa tycker jag är lite onödiga, egentligen. Jag börjar inte förens klockan ett i dag, och jag som inte är någon morgonmänniska sover typ till tio. Då måste frukosten och lunchen intas med typ 30-45 min mellanrum..suck!

Men nu är båda i magen iallafall, och jag ska snart cykla bort till bussen. Har som sagt bara en lektion i dag mellan 13-15, sen är det inget mer förens på Fredag. Låter chill va? Det är det inte! Jag har 5 böcker att läsa till nästa vecka, och då ska jag även börja fundera på vad vi ska ha med i vårt skriftliga arbete, hjälp liksom.
Men det löser sig bara man hara en plan :D
 
Så ja, kväll blir det lite träning och sen ska jag upp till lillasyster som fyller år i dag och fira henne. Vet att vi kommer få sjukt god mat där, flygande jacob, SÅ gott! Så jag ska köra extra hårt på iw-passet så jag kan äta lite mer ;) 
 
Puss och kram
 
 
Jag är helt förälskad i tröjan som jag köpte på H&M ♥
 
 


Måndagmorgon på en överfull buss

Godmorgon på er, taggade för en ny vecka? Jag är! :D

Inte för att jag studsade ur sängen i morse precis, men jag är pepp ändå. Efter helgen som varit, då jag träffat massa vänner och gjort massa kul, så är man liksom fylld med ny energi.

Så nu sitter jag på en något överfull buss till Malmö..man måste älska att busspendla! Men idag väntar en föreläsning och något annat spännande. :)

Kan för övrigt säga att jag fick ha vantar på mig i morse när jag cyklade till bussen, den ni.

Dagens viktigaste mål, frukosten.


Grattis på födelsedagen mamma ❤️



Matlådefix

 
Hej på er!
 
Här står jag mitt i lagandet av veckans matlådor, flitig eller vad?
Denna veckan blir det pasta- & köttfärsgratäng, och jag tror att det kommer bli riktigt gott! Har aldrig gjort det förr, men jag är positivt inställd med att detta ska bli bra, så då blir det bra. :D
Idag blev det som sagt kalas för mamma och Maja, och som vanligt va det jättetrevlig, och mysigt! Kul att se mamma och Urpos nya kök nu också, superduperfint!!! 
 
I morgon är det dags för skolan igen, och då väntar även terminens första föreläsning..ska bli spännande detta. Men iallafall så ska jag fixa klart här, sen ska vi köra och handla pizza och sen ska jag läsa/plugga lite till.
 
Puss och kram, ha en mysig kväll på er ♥
 


Kräftskiva

Hej vänner, mitt i natten!
Vi har nyss kommit hem, och jag är jättepigg och ville inte gå och lägga mig riktigt än.. nattmänniska eller vad?!
Iallafall så var det en supertrevlig kräftskiva, och dom hade gjort så fint med girlanger, hattar och massa annat kul! Så det blev en riktigt lyckad kväll, som sen slutade med att jag & Maria satt och spelade Mario kart och Super smash bros på deras wii hur länge som helst!
 
Men nu väntar strax sängen, för i morgon blir det kalas för mamma & Maja, och sen ska jag plugga klart det jag inte han i Fredags.
Jag slänger in kvällens outfit här nedan för! :D
 
God natt på er ♥ ♥
 
SKÅL!! 
 
 
Och lille Klas fick också vara med!
 
Klänning, H&M  I  Skor, skopunkten I  Väska, second hand Halsband, H&M  
 
 
 
 
 


Pinchos

Hej mina finisar!

Oj vilken trevlig kväll det blev i går, och jag rekommenderar verkligen att ni äter på pinchos! 
En tapasrestaurang där man beställer allt igenom deras app på telefonen. Himla roligt, och det fanns massa gott att välja på. 

Idag ska vi på kräftskiva till Maria och Filip. Men innan dess ska vi ut och kolla lite på loppis.

Puss och kram


Sötaste planksteken!









Cravings

Okej,cravings delux!! Fy fan vilken dag rent ut sagt, jag har haft ett galet godisbehov och typ fått smått panik över det, tror det beror på att det är Fredag idag...
Jag satte mig för att fortsätta plugga där jag slutade igår, och ja det gick väl bra de första två timmarna, men sen...alltså my god! Det bara kom, och tankarna började spinna, "djungelvrå, djungelvrål, djungelvrååååååååål!!!!" GE MIG NU!!! :C
Så jag ringde till Rasmus och sa som det var, och efter det gick jag och tog en powernap, och nu har det lugnat ner sig litegrann känner jag..
 
Är dock lite grumpy cat fortfarande, men eftersom att vi ska ut och käka ikväll så tänker jag på det istället. :D
Och även att jag slog bort tankarna, för jag var helt seriöst på väg ut genom dörren och ner till konsum.
 
Puss & kram, ha en trevlig Fredag ♥
 
 
Ett mellanmål när suget kallar.
 


Pluggdag och regndag

Hej på er!
Jag tycker det gick lite för fort när sommaren skulle gå till höst, fast än jag gillar hösten grymt mycket, så kan vi ju få ha kvar värmen lite till. 
Dagen har somsagt regnat bort, och jag har suttit inne framför kurslitteraturen. Tillbaka till ekorrhjulet igen, men jag är fortfarande peppad :D
 
Har tagit en paus i pluggandet för att käka lite nu, och i dag blir det pasta med pastasås för att ladda upp inför kvällens Cg/iw-pass som jag lyckades få plats på! 
 
Men jaa-a, det händer inte mycket mer idag tror jag? I morgon blir det dock födelsedagsfirande för Oskar inne i Malmö. Först skulle vi alla ut och käka på en restaurang som heter Pinchos, och sen fortsätter nog firandet hemma hos honom. 
 
Puss 
 
JOBBA, JOBBA, JOBBA!
 


Skolstart. peppad och hamburgerlunch

Okej, note to myself, get enough sleep!!!
Vilken dag alltså, två timmars sömn i bagaget och kursstart med massor av information, tjo..hoo..
Men jag har tagit mig igenom dagen, och just nu känns allt så jäkla bra! Och tjejerna jag hamnade i samma grupp som är så himla trevliga, och jag har faktiskt inte jobbat med någon av dom innan, så jag är spänd. Och även tjejen som jag ska skriva ihop med funkar jag med. 
 
När skolan slutade gick jag och några av tjejerna i klassen och käkade lunch på ett ställe som heter Surf Shack, rekommenderar verkligen det stället, så himla god mat! 
Sen gick jag tillbaka till skolan för att ha möte och få inlogg till tal- och ljudböckerna jag blivit tilldelad, så nu är jag verkligen på g! :D
 
Nu är jag placerad framför Idol, och nu är det bästa delen, när dom sjunger tillsammans med alla andra! SÅ HIMLA ROLIGT! :D
 
Så ja, i morgon drar plugget i gång på allvar, och jag ska placra mig framför böckerna.
 
Så så såå gott!
 
 
 
 


Första dagen i skolan

Godmorgon mina underbaringar!
Då var det dags att packa skolväskan och bege sig in till skolan och sitt andra år på förskollärarutbildningen! Tjoho så peppad jag är, och fast än det inte blev så många timmars sömn i natt, så sitter jag ändå på en tidigare buss in till Malmö.

Idag väntar introduktion och indelning i nya basgrupper/arbetsgrupper, sen tror jag vi skulle luncha?
Jaja, vi får se vad som händer helt enkelt.

Ha en underbar dag, och kämpa på vad ni än ska hitta på! ❤️

Dagens frukost
Jag har blivit tokig i knäckebröd, så gott det är!






Sista dagen på sommarlovet

Nej men hejsan på er, och hej September!
Det blir ett blogginlägg från sängen, då min klocka ringer halv 6 i morgon. Men i morgon börjar äntligen skolan igen, och som sagt så är jag taggad till tusen!

Annars så har det inte hänt så mycket idag, jag har mest njutit av min sista dag på sommarlovet. Lite bittert att nästa lov inte är förens till jul ;)

Men ja, det blev ett kräk IW-intervall pass nu i kväll, och ärligt idag var det jobbigt!! Men jag är så envis att jag alltid tar mig igenom det, trots att jag håller på att dö. Är jag dum om jag säger att jag ibland försöker hitta en person att tävla med. Typ den som står bredvid mig. Hihi.

Nu är det som sagt sängläge och lite PH tittande. 

Puss och kram









RSS 2.0