Måndagmorgon

God morgon allihopa! Eller god förmiddag..

Hoppas ni haft en fin helg, och att solen lyst på er! För det har den gjort här nere, hela helgen.
Men idag vaknade vi upp till värsta höstvädret, och jag som skulle ut på vik idag fick kånka med mig regnkläder & gummistövlar.

Så idag jobbar jag till 14:00 sen ska jag göra ett snabbt ärende i stan, typ växla pengar inför Mallorca-resan på lördag!! Och se om jag kan hitta en ny selfiestick..för min andra har gått i sönder.

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen in och leka med barnen.

Puss & kram

Fest för Lotta i lördags. SÅ trevligt!!

Och kalas för farmor i går ❤️



Uppe med tuppen..say what?!

Halloj!
Lördagmorgon och klockan ringde 07:30...varför undrar man då? Jo, ja bokade in mig, för skojs skull,  på ett träningspass klockan 9:00 nu på morgonen. Och det var inget mer med det, bara att vakna, gå upp & käka frukost när klockan ringde.
 
Planerna för i dag är då att träna mellan 9-10. Sen ska jag ner till stan för att fixa det sista till Lottas present och sen ska jag hem och göra mig i ordning inför hennes 25-års fest i kväll. Tagga!
Och på tal om att tagga, så är det just nu Palmfestivalen i stan och i går tog jag & Rasmus en runda där nere för att käka lite och sedan mötte vi upp Linus & Sandra och tog 2 glas vin. Himla mysigt.
 
Men som sagt, nu taggar vi inför träning. Och det var faktiskt grymt längesedan jag tränade på morgonen..så vi får se hur detta går :P
 
Puss & kraaaam ♥
 
I går blev det en goe lunch i stan med pappa, Maja & hennes nya pojkvän. Himla mysigt, speciellt för att marknade redan dragit igång. Kul att titta på folk ;)
 
 
Denna mysmorgonen hade jag i Torsdags morse innan jag stack in till Malmö och shoppade loss. 
 


Onsdag 24.e Augusti

Hej mina älskade vänner!
Hoppas ni haft en fin Onsdag och att solen lyst på er idag, för det har den gjort här ner i skånelandet. Och jag har fått spendera denna dagen ute på min gamla praktik förskola. Men denna gången som vikarie. Och alltså, jag älskar den förskolan!! Det är lätt ett ställe jag vill arbeta på sen när jag är färdig pluggad.
 
Så i Måndags & idag har jag jobbat några timmar och lekt massor massor massor med barnen! 
 
Och i morgon är det äntligen lön, och jag har sett framemot detta sen i början av sommaren. Mest för att jag får min lön från sommarjobbet ;) cash is KING!! 
Så i morgon kommer jag ta en liten tripp till Emporia för att inhandla bl.a nya jeans, för det är jag verkligen i desperat behov av. Och en ny BH!
 
Men nu ska jag förbereda mig för träning och jag är så pepp. I går fick jag hoppa över den p.g.a att jag låg i fosterställning och hade sjukaste magontet! Vet fortfarande inte riktigt vad det är jag fått ont av då jag inte ätit något speciellt konstigt. Dock tror jag det kan vara någon form av känslighet för laktos..för jag åt en skål kefir och efter det..åh hjälp så ont jag hade!!! Så ingen mer kefir för min del.
 
 
Men vi hörs, Puss. ♥
 
 
 


Fredagschill

Tjena hej!
Då var det Fredag igen, och en hel vecka sen jag lämnade ett avtryck här. Men så är det ibland..
Nu är iallafall sommarjobbet avslutat och jag kan pusta ut i en vecka innan skolan drar igång. Dock så väntar jobb både Måndag & Onsdag, vad jag vet än så länge. Har fått vik på en förskola dessa dagarna, så pengarna rullar in ett tag till ;) I like. Och dessutom är jag astaggad på lite förskolejobb nu efter denna sommaren. Vill tillbaka till det jag ska jobba med.
 
Men iallafall. Idag är Rasmus på kick-off och personalfest med jobb och här sitter jag med en påse godis och kollar på film. Precis vad jag gillar!
I morgon ska jag & Maja hjälpa att servera på mammas fest, och jag blir hämtad redan klockan 13:00 för att hjälpa till med lite förberedelser. Så morgondagen bli lång, men säkert himla rolig.
 
Så ja, ni får ha en fin kväll. Och för er som är intresserade så finns det snart en ny video uppe på Youtube.
 
Vi hörs, Puss ♥
 
 
 
 
 


Tankarna spinner

Hej mina små godisbitar! Då var det äntligen Fredag, och snart väntar Fredagsmys...
HAHA..skoja! Jag är strax på väg till jobb för att kötta sista helgen för denna sommaren och på Torsdag tackar jag för mig. 
 
Jag måste säga att det varit en väldigt lång och kämpig sommar i och med att jag bara jobbat, och det inte hänt något. Men nedräkningen till Mallorca minskar och snart sitter vi på planet ner till värmen. 
 
Och jag ska verkligen njuta, fast än att jag inte alls ser ut som jag vill just nu. Och att mitt mål för denna sommaren sket sig totalt..!
Men jag hoppas att när skolan drar igång igen, och jag gör det jag ska & vill göra, då tror jag det blir bättre. Sen undrar jag om jag någonsin kommer känna mig 100 % bekväm och tillfreds med mig själv? Speciellt med tanke på att mina hjärnspöken går runt så in i helvetet i huvudet på mig. Och säger "ät socker, godis, snabbmat, läsk,glass! ÄT FÖR HELVETE!!" Och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, för det känns som att det inte spelar någon roll vad jag äter eller hur jag tränar..för jag kommer ändå alltid vara den tjocka tjejen i mitt huvud.
 
Well, detta var väl inte direkt vad jag hade in my mind att skriva? Men det är min blogg och ibland måste väl tankarna ut.  
Nu ska jag iallafall gör mig ordning och sen ta mig igenom de sista 6 passen jag har kvar på sommarjobbet, wish me good luck. 
 
Puss & Kram ♥
 
 


Myshelg

Hej hej hallå! Hoppas att ni haft en fin helg allihopa?! 
 
Min har varit himla bra ska ni veta. Speciellt gårdagen, då jag var inne i Malmö med Pau för att käka och se bio. Så mycket mys på det!
 
Idag har vi inget planerat och jag börjar nog rulla tummarna litegrann. Ska försöka få ut Rasmus någonstans, så vi inte sitter inne hela dagen. För det vill jag inte.
 
Iallafall så får ni ha en fin Söndag, så hörs vi ♥
 
 
 


Fredag 5.e Augusti

Hej mina finisar! 
Denna kvinnan är riktigt nöjd just nu ska ni veta! För jag är ledig hela jäkla helgen, och ja, jag är lite smålycklig över detta faktiskt!
 
Och idag hade jag bara ett kortpass på jobb och var hemma till halv 2 igen, skönt! Dock hade vi varit på grillkväll hos Rasmus föräldrar igårkväll, och klockan han bli liite för mycket innan vi var hemma och det blev inte allt för många timmars sömn. Så jag tog igenom dom timmarna efter jobb. Skönt när man kan göra det. :)
 
Nu sitter jag här och ska väl snart slänga mig i sängen tror jag? I morgon ska jag och Pau gå på bio för att se Legenden om Tarzan, och det ser jag mycket fram emot,
 
Puss & kram ♥
 
 


Hitta peppen men längtar mycket framåt.

Hej mina vänner!
Idag är en rätt mysig dag måste jag säga. Regnet öser ner utanför fönstret, jag börjar inte jobba förens kvart i 2 och här sitter jag framför datorn.
Idag är även en dag av längtan. Jag längtar väldigt mycket tills skolan börjar, för jag vill bli klar med utbildningen och jobba med det jag vill jobba med. Sen längtar jag till vår resa till Mallorca i September. För denna sommaren har bestått av jobb, jobb & jobb. Och verkligen inget kul har hänt på hela sommaren. Och jag måste säga att det har gått både mig och Rasmus på nerverna, fast än vi försökt hitta på småsaker, men det är ju inte samma sak..
 
Sen längtar jag så mycket till hösten, som varje sommar dådå. Men hösten är himla mysig och så även vintern. Ja kanske inte Januari & Februari..då är man rätt trött på skiten. Fast just nu längtar jag bara till höstlöv, stövlar, halsdukar, tjocka jackor, regn & rusk, tända ljus och massa mys. 
Jepp, hösten är min favoritårstid. 
 
Men nu ska jag förbereda mig för jobb, och peppen är väl inte riktigt där. Men jag är ledig helgen som kommer, så jag använder det som motivation. 
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Längtar du till hösten?
 
 
 
 
 


Trött & seg Måndag

Hej Augusti! Vi närmar oss skolstart & höst med stormsteg. Ja, jag längtar faktiskt ,så give me a break! Idag blev det jobb mellan 7:30-13 och nu håller jag på att tvätta en massa kläder här hemma. Men jag skulle helst bara vilja lägga mig raklång i sängen och typ sova i en vecka...
 
Ja, jag är lite grumpy cat i dag och jag vill inte göra något över huvudtaget, inte ens tvätta. Men sånna dagar har man ibland. Skönt att jag är ledig i morgon så jag få sova ut. Sen har jag kortvecka också, och jobbar bara Onsdag till Fredag resten av denna veckan. Och jag har två kortpass denna veckan också, vilket är skönt, kanske inte för plånboken men för kropp & knopp..
 
Iallafall så ska jag tvätta fördigt och grubba på om jag ska skippa kvällens träning, för jag är så himla trött och känner mig krasslig..ja det är synd om mig ;)
 
Puss och kram ♥
 
 
 


RSS 2.0