Fredag i blodet igen..

Hej och godmorgon!
Äntligen är det Fredag, Wohoo!
Men klockan ringde ändå sjukt tidigt idag. Alltså detta med att gå upp tidigt, vänjer man sig någonsin vid det?
Iallafall så sitter jag, som vanligt, i sängen och dricker kaffe och tittar på Nyhetsmorgon. Älskar min nya morgonrutin!
 
Idag väntar skolan från klockan 8 och framåt. Ska få handledning på vår slutexamination i dag, och efter det ska vi träna lite till. :)
 
Ha en fin Fredag så hörs vi. ♥
 




..Inte så insatt

Hej hej!
Alltså igår gick allt i ultraspeed, och jag var så trött. Det märks att man är på slutspurten nu, man vill bara bli färdig!
 
Så jag var på skolan klockan 9 i morse för att fortsätta arbeta på våran slutexamination. Det är segt men går framåt. Min grupp är grym så det kommer bli riktigt bra!!
I eftermiddag ska jag faktiskt gå och göra ett test på studenthälsan för att se om jag kanske har dyslexi eller något annat..roligt?! (edit: Ingen dyslexi, men dock koncentrationssvårigheter)
 
 
Typ så..




 


Dagens outfit

Hej vänner, jag ska strax hoppa i säng för andra gången idag..hehehe..
Somnade så gott efter jag kom hem från skolan, och vaknade runt 9 i panik då jag kom på att jag skulle fixa matlåda. Så nu har jag fixat till både mig och Rasmus.
 
Men nu ska jag käka upp min kvällsmat, och sen som sagt hoppa i säng, hoppas att jag kan somna nu. Imorgon och resten av veckan väntar skola,skola,skola..och klockan ringer halv sju varje dag, skjut mig..
Men det är bara att peppa och tänka på Spanien och när vi ligger och solar på en varm sandstrand i Alicante.
 
Puss och god natt. ♥
 
Tröja- Gina Tricot
Kjol- Lånat av mamma
Svarta converse och strumpbyxor
 
 


Stress Måndag

Hej på er och Hej Måndag.
Jahap, då kör vi nästsista veckan i skolan då. Peppa nu allihopa, snart är det sommarlov!
 
Jag ska bara skriva lite snabbt, för jag är så stressad. Vaknade senare än planerat, så hela morgonrutinen fuckade up totalt, men så är det.
I dag väntar en galet kort dag, då vi bara ska gå genom vårt slutarbete och sen få handledning på det. Så jag är hemma till ett igen, tack för den :D
 
 


Chillördag och Toughest

Hej på er!
VIlken Lördag detta kommer bli! Jag har inget plugg över huvudtaget och behöver inte läsa en enda bok, om jag nu inte skulle vilja det självmant..och plus att det är eurovision i kväll också, heja Måns!
Iallafall, så var så trött när jag kom hem igår, så jag orkade inte sätta mig framför datorn. Men Rasmus fick ut mig en lite runda iallafall, och vå åkte till en restaurang och käkade hamburgare, och fy så gott.
Sen blev det bara soffan för resten av kvällen.
 
Idag ska jag inte göra något alls, Rasmus är iväg och fotar bröllop hela dagen, så jag får underhålla mig själv, och det gör jag bra ;)
 
Ska fixa lite frukost nu tänkte jag, och sen sitta och kolla på toughest live i stockholm på tv 12. Ska även skänka en stoooooor tanke till Paulina som ska springa den i dag, HEJA HEJA HEJA!! ♥
 
Parkhäng i går, så himla mysigt!
 


Fredagmorgon i sängen

Godmorgon..gäsp och zznark!
Då vardet dags för lite skola då, och jag kunde ju varit piggare men så är det.

Vaknade lite tidigare, så nu sitter jag i sängen och kollar Nyhetsmorgon och dricker kaffe. En perfekt och mysig start på dagen. Och stort plus att solen skiner i dag också, man blir på bra humör redan när man ligger i sängen och ser solen utanför fönstret. 

Så nu ska jag ligga här en halvtimme till, sen ska jag byta om och bege mig till bussen.

Ha en fin Fredag. 
Puss





Färdig pluggad

Hej vänner!
Äntligen är jag klar med min presentation! Fy fan alltså. Jag är så skoltrött och vill bara ha sommarlov nu känner jag. 13 dagar till, och sen är mitt första år på högskolan färdigt, bara 2,5 år kvar sen ;) Meen så snabbt det gått, och jag har lärt mig så mycket :O  Både om mig själv och vad det innebär att vara förskollärare. 
Men efter examinationen i morgon väntar klassfest och grillning med hela klassen, och det ska bli SÅ HIMLA ROLIGT!!
 
Men nu  tänkte jag slänga mig i sängen framför youtube, och peppa för träning om 2 1/2 timme!

Vi hörs!
 
 
 


Onsdag 20.e Maj

Hej pluttar!
Oj vad solen skiner i dag, och graderna stiger upp mot 15 grader! Men jag ska sitta inne för att plugga och få klart min presentation av aktiviteten, dock så ska jag sätta mig på balkongen, det räknas nästan som utomhus tycker jag. ;)
 
Men innan dess ska jag fixa lite sen lunch, och i dag blir det kycklingwok, för det har jag varit supersugen på hur längesom helt nu. Så i dag fick det bli det :)
 
Har förresten gått utan smink ( bara ögonbrynspenna) i över en vecka nu. Rätt skönt att köra al natural i denna värmen.
 


Ett riktigtbra pass

Yes! 
Ännu ett riktigt bra träningspass färdigt! Och jag känner mig grymt nöjd efter lite äggmackor och proteinshake i magen.

Nu väntar sängen, och jag är riktigt trött! Slumrade en halvtimme efter Rasmus kommit hem, och det var väldans skönt ska ni veta. Jag kommer alltid älska power-naps.

Men iallafall i morgon väntar mer plugg och även lite biceps- och ryggträning, woho!! 

Natti natti, så hörs vi i morgon. 

Dagens lunch.






Plugg på balkongen

Hej på er!
Ledsen att jag inte skrev i går, men det hände verkligen inget roligt på hela dagen, ja förutom träningen då. Och den gick så sjukt bra! Jag måste sluta tro att jag är så himla svag, när jag egentligen är redigt stark i vissa övningar. Pappa och Rasmus skäller lite på mig för att jag mesar, haha, jag får skärpa mig på den fronten. Så jag satte PB i vadpress i går, 105 kg, känns bra!
Så ja det va vad som hände i går.
 
I dag ringde klockan kvart i 8, för vi hade tvättid klockan 8. Så det va bara att masa sig ur sängen och kånka ner tvätten i tvättstugan. Nu väntar jag på att den ska torka och sen är jag färdig!

Nu håller jag på att fixa lite lunch till mig själv. Hade några kycklingklubbor i frysen som jag tänkte mumsa i mig tillsammans med en sallad. Jag måste bli bättre på att äta ordentligt!
Hat blivit så sjukt dåligt på det på sista tiden, eller jag har nog alltid varit dålig på det...Men det ska bli ändring, det har jag bestämt!
 
Tänkte även ta tag i pluggandet som jag skjutit på sen i Fredags, bra jobbat Kajsa!! Men för att motivera mig litegrann satte jag mig på balkongen för att inte fastna i sängen heeela dagen, igen.. 

Men, ni får ha en fin dag, så hörs vi ♥
 
Jag älskar vår balkong! Och jag ångrar mig såå mycket att jag sa att jag längtade till höst och vintern.
 
 


Söndag 17.e Maj

Hej! :D
Vilken mysig Söndag jag haft! Det blev lite fika med Rasmus systrar och respektive, och även lilla Emil. Söta unge! :D
Nu har vi landat i soffan, lika sega båda två, och jag ska väl snart pallra mig upp för att laga middag, för magen börjar kurra. Dock så har jag ingen aning om vad jag ska laga? Och så måste jag fixa matlådor också..någon som har en idé?
 
Men ja, jag kommer nog på något. Annars får Rasmus laga maten istället ;)
Puss
Lyxfika!
 
Busungen Emil
 
♥ ♥
 
 
 
 


Regnrusk

Hej höst? 
Haha ja, det är verkligen ett riktgt höstväder ute idag. Grå himmel och nu har det nyss spöregnat i en timme...mysigt!!! 

Jag kan ju inte hjälpa att jag längtar lite till höst- och vintermys. Bara till myset då, inte alla grådassiga dagar och mörka mornar. Utan alla fina löv på träden ( och marken) och på den första snön, julmys, soffhäng, stövlar och tjocka tröjor. 
Men vet ni, jag måste lära mig att leva här och nu. ;)
Så nu ska jag njuta av kvällen, uppkrupen i soffan med lite glass och en film.

Puss ❤️







Trädgårdshäng och godisnostalgi

Okej, jag lyckades ta mig ur sängen! Mamma ringde och ville ha lite sällskap, så jag cyklade dit. Sen bestämde vi oss för att åka och kolla i lite affärer, mamma ville kolla på lite saker till deras trädgård. Dock så hittade hon inget, men jag fyndade en jättefin och somrig väska. Tänkte ha den i Spanien, eller bara när vi ska till stranden i sommar.
 
Nu är jag hemma, har nyss käkat lite och ska  mysa upp mig i soffan och kolla på filmen "never been kissed" på 3.an. Blev förresten lite nostalgisk i dag, har dock varit det hela veckan, men iallafall.. Så jag köpte tablettaskar när jag var på Ica, jag var bara tvungen! Åh vilka barndomsminnen :D
 
Väska, 50 :-. Agda´s Country shop
 
Nostalgi! :D  ♥
 
 


Seg fredag i sängen

Hej finisar!
Okej, jag har legat i sängen sen halv tolv idag..är jag seg eller? Men ibland har man såna dagar.
Fick hem min veckorevyn innan också, så har suttit och lusläst hela tidningen medans jag kollat på sex and the city och surfat på datorn, multitasking?
 
Ska snart ta mig i kragen och bege mig ut en runda, måste ju njuta lite av det fina vädret känner jag. Tänkte även unna mig något mumsig i kväll, och jag är sjukt sugen på kebab, crazy a know, det är inte ofta det. :D 

Och för övrig så har jag sjukaste träningsvärken i hela kroppen i dag, oj oj..men fy så gött att vara igång igen!
 
Ja ni får ha en fin eftermiddag och kväll, så hörs vi ♥
 
Min typ av kvalitetstid. LOVE IT!
 


Kvarg!

Alltså jag kan inte säga annat än; vilket jobb jag kommer ha sen!! :D
Barnen är så himla Goa, och jag känner verkligen vilken energi jag får av dom! Så ja om ni undrar, aktiviteten gick jättebra. Och tillslut fick jag med allar barnen. ❤️
 
Nu sitter jag och äter lite mellanmål. Har faktiskt köpt kvarg, vaniljkvarg, och jag avskyr kvarg. Men jag tänkte ge det en chans till. Dock så tänker jag aldrig mer stoppa naturellkvarg i munnen! usch, spott och fräs! Jag håller mig till smaksatt.
 
Så snart blir det träning också, men så sjukt konstigt det känns att vara i gång igen! Man är lite seg får jag allt säga. Men det är inte så konstigt egentligen?! Var borta nästan tre veckor från gymmet sammanlagt under toughest, 2 innan och 1 efter..
Men snart ska vi ner och pumpa biceps!! :D
 


 
 


Onsdag 13.e Maj

Hej! Vilken mysOnsdag. Visst jag är sjukt trött, men jag är ledig från skolan så det gör inte så mycket.
 
Cissi hämtar mig om ca 30 minuter, för vi ska ut till våra förskolor igen och göra en aktivitet. I dag ska vi sjunga. Dock är jag lite nervös, som vanligt då. Men mina barn är duktiga, så jag tvivlar inte en sekund på dom ❤️
 
Annars händer det inte så himla mycket i dag. Funderar på om jag ska ta igen lite förlorad sömn när jag kommer hem? Vi får se helt enkelt.
 
Men nu ska jag sitta i sängen och mysa framför Nyhetsmorgon en stund till. 
 
Puss & kram 
 
 
Bjuder på en bild där jag ser betydligt mer piggare ut, än vad jag är nu!




Arg

Nä vad hände med mitt humör där då? 
Fan vad jag är arg! :o

Inte nog med att man håller på att bli på körd av en, ursäkta, gubbjävel i rondellen. Nu har dom också satt upp en skylt där jag ställer bilen vid bussen, att man bara får stå där i tre timmar!! Hur fan tänkte dom där? Majoriteten som pendlar till Malmö ställer sig där.. Jävla q-park och ägaren av parkeringen!
Såna jävla skitproblmen som jag just nu stör skiten ur!! Åhhh vad arg jag är!! 


Sorry för så sjukt bittert inlägg, men jag måste bara få det ur mig!
Träningen i kväll gick bra. Och nu ska jag äta kvällsmat ❤️ 


regn och rusk

 
Hej, här kommer en oglamorös bild direkt från soffan!
Det började spöregna när jag skulle av bussen, kul, så jag sitter med handduksturban på huvudet och mina jeans och jacka hänger på tork. Tur att jag bara skulle hem!

Iallafall så har jag haft en riktigt rolig lektion i skolan idag, fast vet inte om jag vill kalla det lektion? Det heter veckans utmaning, och typ varje vecka ska vi ha gjort en uppgift, bild,drama eller som nu rytmik. Och detta ska vi sen visa upp för klassen och diskutera det lite.
Det vara så himla roligt, och vi dansade till Pink panther- themesong, googla om du inte vet vilken det är ;) 

Men ja som sagt nu är jag hemma, och ska bara chilla i soffan några timmar innan det är dags för lite träning. Bröst & triceps blir det i kväll.
 
Hörs ♥
 


fina ord

Jag läste en artiken som en tjej som heter Johanna Arogen skrivit. Det är en lista som riktar sig till främst kvinnor i 20-års åldern, men även till alla andra också.
Läs den och fundera lite :)
 
 
 
20 livsviktiga råd till tjejer i 20-årsåldern
 
I takt med att kvinnor blir äldre blir många mer avslappnade i relation till sina kroppar. Till dig som är i 20-årsåldern – eller för den delen äldre, men inte känner dig bekväm i din kropp ändå – kommer här lite gratis vishet, som jag själv önskar att jag hade haft när jag behövde det som bäst. 
 
 
 
1. Den tjej vars kropp du är avundsjuk på, är i sin tur avundsjuk på någon annans. Till och med supermodellerna önskar att de hade någon annans ögon, näsa eller rumpa. Det går inte att vinna det här spelet – ingen vinner när vi jämför oss med varandra. Låt de orden klinga i ditt huvud varje gång du sneglar på någon annans kropp.
 
2. Kasta inte bort ditt liv genom att försöka nå upp till andra människors krav. Strunta i att räkna kalorier, träna fler timmar än du behöver, stå framför spegeln eller spendera timmar framför någon Youtube-kanal som talar om för dig hur du framhäver dina ögon, för att du tror att du måste det. Använd din tid till viktigare saker. Det är något du aldrig kommer ångra.
 
3. En bit tårta gör inte att du går upp fem kilo på ett dygn. Är tårtbiten för sjutton. Ät hela tårtan om du så vill. Inget kommer hända. Kroppen anpassar sig. (Ps. Du kan heller inte gå ner fem kilo på ett dygn – så strunta i sådana ”råd”).
 
4. Den där lappen i kläderna kan du klippa bort. Storleken spelar nämligen ingen roll. Fokusera på hur plagget sitter på din kropp – hur känner du dig i det? Jag lovar att du rockar dina kläder oavsett storlek!
 
5. Lyssna inte på dietsnack. Du vet, det som handlar om att du (eller någon annan!) ”borde gå ner x antal kilo”, ”borde träna mer”, ”borde äta mindre” eller ”inte äta kolhydrater”. Du är värd mer än så.
 
6. Om du mår bra syns det utåt. Och nej, jag menar inte om du har magrutor eller inte, utan jag menar den där utstrålningen som kommer automatiskt när du är trygg i dig själv och tar hand om din kropp (på alla nivåer). Kläder, kroppsfett och muskelmängd har ingenting med saken att göra.
 
7. Var inte rädd för hungerkänslorna. De kommer för att du är… just det – hungrig. Det är inte farligt att vara hungrig. Det är kroppens sätt att begära att du ger den energi. (Energi = mat) Precis, kroppen behöver mat. Så ät.
 
8. Träning är för alla. Träning är (faktiskt) inte i första hand till för viktnedgång, utan för att kroppen ska må bra. Att den ska hålla sjukdom borta och leva väl, och länge. Bara för att du är smal innebär det inte att du kan skippa motionen. Och om du inte är smal ska du inte se träningen som ett sätt att förbränna kalorier. Om du hatar träning så är du på fel ställe. Hitta träningen du mår bra av, och njuter av. Rätt träning är rolig träning.
 
9. Använd mindfulness. Lär dig njuta av nuet och av de små sakerna i livet. Lär dig känna dofterna och se färgerna när du är utomhus. Om du gör det redan nu kommer det vara mycket lättare för dig när du blir äldre, och livet ställer högre krav på dig.
 
10. Din kroppstorlek avgör inte ditt hälsostatus. Forskning har visat att det är bättre med ett par kilo för mycket, än ett par kilo för lite – och en smal kropp är inte nödvändigtvis en hälsosam kropp. Du behöver varken gå upp eller ner i vikt för att duga. Du är född till att vara verklig, inte perfekt.
 
11. Sluta när det gör ont. Träning blir inte bättre för att du ignorerar kroppens signaler om att den är trött och behöver vila. Det gör bara att du skadar dig själv. Är du ute efter prestationshöjning är det ännu viktigare att du lär dig lyssna på signalerna.
 
12. Nej, Ryan Gosling har inte sagt att du ska ”låta bli den där muffinsen”. Han gråter inte heller när du äter kolhydrater. Och om du hört något liknande från en kille – dumpa honom. Han har kollat på för många retuscherade bilder.
 
13. Om du är lite konstig, så innebär det bara att du vågar vara dig själv. Alla är vi lite konstiga, men en del människor är så oroliga att visa det att de bara kopierar andras stil, utseende, beteende, och ja, liv. Var den du är så vågar fler också göra det.
 
14. Den mat du äter gör dig inte till ”god” eller ”ond”. Mat är bara mat, och innehåller inget moraliskt värde.
 
15. Du är mycket mer värdefull än du tror. Din vikt, ditt utseende, din prestation eller din lön avgör inte ditt värde. Ditt värde är konstant, för att du är en människa. Det förändras inte om du misslyckas med något. Alla misslyckas ibland (jag misslyckas med något varje dag). Res dig upp och prova igen.
 
16. Var mindre kritisk mot dig själv, och var mer kritisk mot media. All sorts media är full av budskap om hur vi ”borde” vara, och att vi egentligen inte duger hur mycket vi än försöker. Vi är faktiskt vad vi ser på, vad vi matar oss med (nej, jag menar inte vad vi stoppar i munnen). Matar du dig med budskap om att du duger och är värdefull istället så kommer du också att känna det till slut.
 
17. Självkänsla är faktiskt inte att gå med näsan i vädret och tycka att man är bättre än alla andra. Självkänsla är att kunna vila i vetskapen om att du är bra som du är, att du inte behöver jämföra dig med andra, och inte behöver hävda det heller.
 
18. Om din självkänsla är beroende av hur du ser ut, kommer du alltid att känna dig osäker på dig själv. Ta kontroll och byt fokus. Bestäm dig för att den du är, vad du gör och vad du säger, är mycket viktigare än hur du ser ut.
 
19. Det går över. Oavsett vad du går igenom just nu så kom ihåg en sak: det kommer bli bättre.
 
20. Du kommer fortfarande känna dig ung när du är 40 – livet är inte över då. Jag lovar.
 


 
Källa
 


Måndag, måndag, måndag

Halloj! Måndag igen och jag är på väg in till skolan för att gå på en lektion som inte ens är obligatorisk, Gud så duktigt jag är då ;)
Haha nej skämt och sido, vi ska träna på utmaningen vi har tills i morgon också. Så jag måste in där ändå.

Men vet ni, fast än det är Måndag i dag och det är sjukt långt till helgen, så är jag ändå sjukt glad! För i dag börjar vi träna igen!! Efter en veckas uppehåll efter toughest så är vi fit for fight!! Fan vad pepp jag är! :D

Selfie från kalaset i Lördags




Shopping och fika

Så, det blev lite shopping trots allt. Fick äntligen köpt min shorts och hittade även lite annat smått & gott, b.la 2 baslinnen från H&M och en typ jacka eller kortare kavaj? Vet inte riktigt vad jag ska kalla den för, men fin är den iallafall.
Jag fick även en jättegosig och mysig tröja av Rasmus.
 
Nu har vi landat i soffan framför ett avsnitt av Game of thrones, fast jag tittar inte så mycket, vill mest bara gå och lägga mig faktiskt. Får dock vänta någon timme till, annars vaknar jag mitt i natten.
Iallafall så väntar en kort skolvecka denna veckan, går bara Måndag & Tisdag, och sen är jag ledig till nästa Fredag igen...kul...

Ni får ha en trevlig kväll, så hörs vi i morgon. ♥
 
Myyysig tröja, älskar den! Känner mig som en liten teddybjörn.
150:- (rea) från Intersport
 
Shorts, 99:- Gina tricot
 
Kavaj, 99:- (rea) Gina tricot
 
 
 


Söndagsfika

Hej finisar.
Oj vilket höstväder det är ute i dag, men jag längtar ju redan ( jag är knäpp jag vet!) till höst och vintern så för mig gör det ingenting. Dock är det ju rätt skönt när solen lyser och vädret är fint, men jag försöker se något positivt i båda.
 
Och något annat som är riktigt positivt är att jag snart ska träffa Sandra för en fika, lite skitsnack och en runda i stan. Det ska bli så kul! :D ..Och jag kan nog behöva snacka av mig lite tror jag?!
 
Annars flyter dagen på som vanligt. Och om jag får tid, eller jag får nog ta mig tid, så ska jag sätta mig och läsa lite kurslitteratur ikväll. Har ju äntligen kommit på vilken aktivitet jag ska göra med barnen. Fast denna gången var det rätt svårt, men det löste sig tillslut :D 
 
Ha en fin dag, så hörs vi kanske sen, om jag hittat något fint i stan. ♥
 
 


Släktkalas och walk down the memory lane

Klockan är typ mitt i natten, och jag skulle egentligen gått och lagt mig för längesedan. Men, jag älskar att vara uppe på natten, okej! 

Kalaset var jättetrevlig, och jag tycker så himla mycket om mina kusiner. Så nu har vi planerat in en grillkväll till sommaren då alla är hemma ( Den ena pluggar i Umeå, och dom andra två bor hemma, mest så ni fattar ;) ). Men iallafall, det ska bli supermysigt. Och det måste jag även säga att denna kvällen blev, speciellt när man sitter och prata massa gamla minnen med sin ena kusin som, trots att han är 6 år yngre än mig, kommer ihåg alla lekar vi brukade leka ute hos farmor och farfar. Så himla roligt!
 
Satt även och kollade igenom lite bilder, och snubblade över några väldigt gamla på mig och Rasmus från våran så kallat "emo-period". Alltså jag dör helt ärligt, så jäkla roligt detta är! Vilken skillnad, vem är människorna på bilderna? Jag kan inte fatta att vi faktiskt så ut så ( jag älskar stilen, så det är ingen illa menat med det)! :D
Snacka om att man förändras, men det är i och för sig bara väldigt roligt!
 
Tänk att den lilla bruden skulle klara av att komma in på högskolan, för jag kan säga att folk hade väl inte så där jättestora förhoppningar på mig då precis. ;) 
14 år vs 24 år. Lite skillnad.
 
17 år vs 24 år. Men lika kära fortfarande, om inte mer <3
 
 


Trädgårdsarbete

Halloj!
Vilken arbetardag detta blev! Åkte på att hjälpa mamma med lite saker i deras trädgård, men det va bara roligt, faktiskt ;)

Vi ska alldeles strax bege oss hem för att duscha och byta om till kvällens kalas. Hoppas på att vi ska äta något gott grillat. Hoppas, hoppas!

Ni får ha en mysig kväll så hörs vi ❤️

Blev bjuden på riktig gofika innan.




Mysfredag

Hej Fredag!
Fast denna veckan varit så kort, så är det ändå gött med helg! Och speciellt när det händer roliga saker också. 
Ikväll blir det bara myskväll då vi ska grilla, och sen bara mysa i soffan eller sitta på vår fina balkong, vi får se helt enkelt :)
Och i morgon blir det först frukost hos mamma, och sen ska Ramus hjälpa dom att måla. Sen på kvällen blir det 18-års kals för min kusin.
Så det är vad som händer. Ni får ha en mysig kväll, så hörs vi ❤️
 
 
 
Nya skor!
 
99:-/st. H&M 




Nytt i hemmet



Jag och Rasmus var lite pyssliga igårkväll. Och jag fick äntligen fixat med mina krukor och jordgubbs- och smultronplantor. Och det blev  fint!

Sen satte vi även upp våra nya tavlor i köket. 
Så nöjd!







En morgon i soffan

Hej mina finisar!
Idag blev det en tidig morgon, men vet ni jag går bara mellan 8-12 i dag, så det kan jag nog stå ut med.
 
Redovisningen gick föresten bra i går, och jag gissar på att den blev godkänd, skönt! Nu är det bara två examinationer kvar, och sen är det hej sommarlov! Och som jag längtar ihjäl, för ju närmare sommaren vi kommer ju närmare kommer vi Spanien-resan, och den längtar jag mest efter. :)
 
Iallafall så ska jag dricka upp mitt kaffe nu, och titta lite på nyhetsmorgon innan jag ska cykla till bussen, vilken hurtbulle jag är va ;) Dock så har Tösen lagt sig så mysigt i mitt knä, så jag vill ju inte riktigt resa mig här ifrån.
 
Ni får ha en jättefin dag allihopa, och gud vad kul att besökarantalet stigit! Välkomna, hoppas ni stannar   ♥♥
 
 
 


Onsdag 6.e maj

Hej mina fina, och hej Onsdag!
Solen skiner och humöret är på topp, och nu ska jag in till skolan för att äntligen få redovisa vår aktivitet. Usch och fy!
Skönt att vi börjar på nytt i morgon, och då ska vi prata om rytmik. Ska bli rätt spännande. :)

Iallafall så får ni ha en fin dag, så hörs vi ❤️


Kvalitetstid 



bitter..

Näe..nu ger jag fan upp!
Har suttit med min dumma J*vla redovisnings-analys-skit-mög i 9 timmar, och jag är ändå inte nöjd med den!
Den är KASS, och så är det bara!
Och jag är kass för att jag inte fattar böckerna och inte hittar det jag vill i dom. Jo men tjena göra en presentation av en analys på 4 minuter, och då ska du på denna tiden referera till massa böcker och få in kursmålen...Jag orkar inte mer! :( :(
Jag vill ha sommar nu!

Jag får inte in något i min hjärna, och jag har ingen motivation eller ork att få det heller! Och så undrar jag varför alla andra verkar så himla duktiga? Usch och fy vilken ångest jag ligger inne med! 
 
Nä, jag behöver verkligen gaska upp mig, och ta mig i kragen! Det är väl fan bara att göra? Och fattar du inte, nä men fråga då för fan?! Och fattar du inte då heller, nä men fråga igen då. Det är bara du själv som tror att folk tycker du är korkad!
Och tycker dom att du är det, skit i det! Det man inte vet har man inget ont av.
 
Nu ska jag gå och krama kudden och sluta grubbla så mycket. Det får gå som det går i morgon, jag har gjort det jag kunnat helt enkelt :(
 
 
 


Måndag och förkyld..

Hej fina Ni ♥
Den dumma förkylningen har inte släppt än, men det är inte mycket att göra åt saken. Har tryckt lite glass för att halsen skulle sluta göra ont, och det hjälpte litegrann. Så nu är det bara till att vila så jag är frisk tills på Onsdag då vi ska ha redovisning på aktiviteten vi gjorde på förskolorna.
 
Och den håller jag på att fixa ihop just nu.
Rätt svårt då vi ska lägga allt krut på analysen denna gången, och man vet inte riktigt vad man ska ta med? För jag vill ju ta med allt, haha :D
Men det löser sig alltid.
 
Annars ska jag bara ligga i sängen hela dagen och ta det allmänt lungt. Träningsvärken börjar släppa lite smått också, och jag ser så mycket fram emot nästa Måndag när vi kör igång med träningen igen! Motivationen är på topp om man säger som så.

En sjukfis som trycker glass i stora lass.


PAUS!

Hej på er!
Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg angånde youtube.
 
Jag kommer ta en längre paus som det ser ut just nu. Och vet inte när jag kommer börja att göra videos igen.
Jag tycker helt enkelt inte det är roligt längre, och känner ingen glädje i att göra videos. 
Det är så mycket annat roligt som tar upp min tid,där b.la skolan och träningen. 
 
Så ja, jag ville mest bara skriva det, om det är någon här som prenumererar på min kanal. Ni får jättegärna fortsätta läsa min blogg, då detta är något jag tycker är sjukt roligt att göra :D
 
Puss på er ♥
 
 
 
Edit: Om jag ska vara ärlig så är jag riktigt trött på pressen som har blivit ang att få upp bra och roliga videos. Tycker det har blivit lite för stort för min smak. Och jag är inte beredd att lägga ner så myckt tid på att få en stor kanal. När jag vet att det inte är något jag kommer syssla med när jag blir äldre.
Där emot älskar jag youtube, och att kolla på videos kan jag göra i flera timmar. Men jag tror att man ska sluta när man känner att man ligger på topp. Och ja som sagt, jag känner ingen glädje i att lägga upp videos. Jag får bara ångest av att sitta och klicka in och kolla om någon tittat, gillat eller kommenterat mina klipp hela tiden. 
 
 


Dagen efter..

God morgon på er!
Jahap, toughest i går, förkyld i dag ;) ;)
Men så är det, fast det hade ju varit gött om man fått sova några timmar iallafall, istället för att få snyta sig typ varje kvart. Sånt är livet! Jag är ledig tills på Onsdag, så jag lär ju friskna till innan dess.
 
Kan ju också säga att jag aldrig mer ska gnälla på att jag har träningsvärk efter ett gympass, för träningsvärken jag har nu..hahaha, ja den ni!! :P
 
Men men, jag ska väl försöka sova lite till. Har lagt mig ute i soffan nu för att inte väcka Rasmus med mitt snörvlande.

Ha en fin dag, så hörs vi ♥
 
(Här kommer lite fler bilder från toughest. Dessa har Rasmus tagit!)
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag & Pappa sprang toughest!

Alltså fatta att jag har sprungit toughest!!! Det tog oss två timmars slit, men vet ni, det var det fan värt!
 
Under och över en massa hinder, ner i gegga, simma i 4 gradigt vatten (havet) och springa sammanlagt 8 km, ja lite sånt gjorde vi i dag. Och jag kan säga att havet va värst, fy fan vilken chock kroppen fick! Men vi tog oss igenom allt, och trots att det blev några straffrundor och att jag inte riktigt klarade rampen..jag var SÅ NÄRA!!! (Ska ta den nästa gång!)
Så är jag galet nöjd!

Nu är det vila den kommande veckan, och sen kör vi i gång igen. Denna gången tuffare! Och fy för vad jag ska bygga muskler så jag kan springa igen, och klara fler svåra hinder nästa gång! :D :D

Ja som sagt, lycklig tjej här. Men också sjukt trött och med blåmärken och skrapsår på benen, men det gör detsamma för jag har sprungit f*cking toughest ( förlåt försvordommen, men jag är så sjukt glad!)
 
Den va sjuuukt tung!
 
 
 
 
 
 
 
Jag på rampen
 
Så jäkla grymma, och trötta!
 
Lite småont här och där.
 
Den kämpade jag för! :D
 
 
 
 
 
Kommer fler bilder som Rasmus tagit, lite senare.
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0