Lista: 11 saker i vår lägenhet

Jag tänkte visa några små detaljer från vår lägenhet. 
 
 
Vi har ett fotokollage med privata bilder och olika citat
 
 
Jag har ett gäng sminkprodukter + penslar som förtillfället inte används.
 
Vi har en liten galen, men kelig katt ♥
 
 
Vi har ett gäng kaktusar, som jag älskar lite för mycket.
 
 
Vi har en kakelplatta med lite ljus på
 
Vi har två söta små porträtt av varandra, typ :P
 
Vi har en grymt snygg tavla som jag älskar! 
 
 
Vi har en "trelleborg" Maja lykta.
 
 
Vi har två gamla burkar
 
 
Vi har lite fina kokböcker 
 
 
Vi har två små magneter från Spanien (en från Mallorca)
 


Dagens outfit, Tisdag 30.e Maj

 
 
Dagens outfit var snygg & basic, precis som jag gillar det.
 
Köpte lite nya kläder på Lager 157 i helgen, där bland annat linnet jag har på mig. Köpte ett i blått också. Även koftan kommer från Lager 157. (Jag är lite för besatt av den affären..)
Jeansen är från Gina tricot & skorna är mina hederliga vita converse. Och klockan är från Ur & penn.
 
 
 
 


Dagen D; examination av examensarbetet

Hej och godmorgon denna lite gråmulna Tisdag.

Idag är det äntligen dags för examination av examensarbetet, som vi gått och väntat på detta. Och jag ber till högre makter att vi blir godkända idag, jag komma jubla högt då kan jag säga! 
 
Det känns bra i magen, om än lite nervöst, som alltid vid examinationer, men känslan är bra & det kommer gå bra!! Och efteråt ska jag & Emilia sitta kvar och fixa med det som vi fått påpekande på. Det ska skickas in den 4.e Juni, men vi ska vara klara den 1.e ;)
 
Önska mig ett stort lycka till & håll ska tummar och tår!
Puss ♥
 
 


Morsdag

 
Morsdag idag, och jag är så tacksam för alla de dagar som jag får ha både dig, pappa & Maja i mitt liv. Mina fina föräldrar och lillasyster. Idag tänker jag mycket på de som på ett eller annat sätt inte har sina/sin föräldrar/förälder hos sig, och skänker en extra tanke till dessa. ♥
 
Man ska vara tacksam för varje dag som man får ha sina nära & kära med sig. Och uppskatta varandra även de dagar som inte är avsedda för detta. ♥
 
Kram 
 


Foto: Belle

Ett barn, en vattenkanna, massa blommor & soligt väder. Mer behövs inte!
 
'
 
 
 
 
 
 
Kamera: Canon 760d
Objektiv: EF-s 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
 


En ledig Fredag i solstolen

Hej finisar! Hoppas att er helg börjat bra? 

Själv har jag varit ledig sen igår och har intagit mammas trädgård för andra dagen i rad, hihi. Livet som lägenheteboende på sommaren är inte alltid så gött, så tur att både mamma & pappa har trädgård som man kan lägga beslag på om man vill ;)

 

Jag är iallafall hos mamma nu och ska chilla här till 4-tiden någon gång. Ska hit i morgon igen och passa 1,5-åring med mamsen, så jag lär väl hänga i solstolen en stund i morgon också.

Ni får iallafall ha en fantastisk Fredag så hörs vi.
Puss ❤️

 

Och ut med er i solen om den lyser hos er, vi har över 20 grader här i lilla Trelle just nu. På med bikinin och ut & njuuut!

 
 
 
 
 
 


Lista: Mina parfymer

Hej!
Idag tänke jag dela med mig av vilka parfymer som jag använder både till vardag & fest. Jag har för tillfället fyra olika, men jag använder mest två av dom.
 
Vad använder du för parfym?
 
 
Den första kommer från Britney Spears egna parfym kollektion, och heter Fantasy. Denna är just nu en av två parfymer som jag använder mest.
 
Den beskrivs såhär: Britney Spears Fantasy är en spännande parfym med magiska egenskaper.
Den är förtrollande god med söta inslag av röd litchifrukt och exotisk kiwi. Hjärtat består av frestande cupcake, jasmin och vit choklad, vilket gör doften oemotståndlig! Basen lämnar spår av omfamnande sensualism i form av krämig mysk och varma träslag. En förförisk och samtidigt lekfull doft som passar vid alla tillfällen.
 
HÄR hittar du den
 
 
 
 
Den här kommer från Viktor & Rolf, och heter Flowerbomb. Den här parfymen är rätt tung, så jag använder den bara på fest. 
 
Den beskrivs såhär: En doft med oändliga fasetter liksom flaskan. Krispiga gröna noter, blommor och citrus samt en dos av bergamott och freesia. Toppnoter: Mandarin, Bergamott, Apelsin 
Hjärtnoter: Sambac Jasmin, Liljekonvalj, Centifolia Ros 
Basnoter: Amber, Cashmeran, Patchouli
 
HÄR hittar du den
 
 
 
Här kommer min absoluta favorit. Nämligen Tease från Victoria´s Sercet. Denna parfym använder jag typ varje dag, även om den nog mest är lämpad som kvälls/festparfym egentligen. Men jag kan bara inte motstå denna goding!
 
Den beskrivs såhär: Den ultimata flirten: förförerskan möter coquette i denna boudoir-inspirerade doft med en touch av spets, fisknät och en hetrosa förstärkare. Med en doft av svart vanilj, frusen päron och blommande gardenia.
 
HÄR hittar du den
 
 
 
Till sist har vi Bruno Banani´s Magic woman. Denna parfym har tyvärr hamnat lite i skymundan för tillfället. Men doften är så himla god, och väldigt kvinnlig.
 
Den beskrivs såhär: Magic Woman från Bruno Banani är en ny doft för kvinnor, som ger ett magiskt intryck på män. Magic Woman är för kvinnor som älskar uppmärksamhet och åtrå. Doften öppnar upp med fruktiga noter för att övergå till ett hjärta fyllt av champagne och smultron. Doften avslutas med förföriska noter av kryddig mysk och mjukt sandelträ.
 
HÄR hittar du den
 
 
 
 
 


Ny frilla

Idag blev det en kort dag i skolan för att fixa lite på vår opponering inför Tisdag. Efter det begav jag mig hem och ner till stan för att klippa barret. Och jag blev så himla nöjd, som vanligt! Det blev kort i nacken och sneda sidor, alltså en A-line bob. 
 
I morgon är jag ledig, och så även på Fredag och ända fram till på Tisdagmorgon klockan 09:00, då är det dags för examination av ex-arbetet, äntligen! Men fram tills dess så jag jag bara njuta av dessa lediga dagar och läsa, sova och förhoppningsvis sola i några timmar då vädret ska bli finfint i helgen, me like! 
 
Ni får ha den bäst och sova så gott, för det ska jag strax göra, så hörs vi troligtvis i morgon. 
Puss ♥
 
 
 
 
 


Bokmal

Hej finisar!
Idag har det bara varit en slödag, men jag har hunnit med att städa och läsa igenom ett annat examensarbete som vi ska opponera på, och skrivit lite anteckningar om det till i morgon dåjag och Emilia ska ses för att skriva ihop allt. Och jag hoppas verkligen att vi hinner bli färdiga i morgon så vi kan få ta långhelg igen! Märks det att jag vill ha sommarlov nu? ;)
 
Jag var även nere en runda på bibblan för att kolla lite böcker att låna inför sommaren. Jag gillar att läsa, men tycker inte att jag hinner med det när jag har skola, och dessutom prioritera jag nog att sitta i soffan och slösurfa lite mer än att lägga mig och läsa en go bok, hehe. Men nu blev det iallafall fyra stycken som verkade spännande. Jag tänkte klicka hem ett litet fint bokmärke också, men frakten var ju helt galen så jag får smita in om Akademibokhandeln i morgon och se om jag kan fynda ett till lite bättre pris där.
 
Men nu väntar sängen så jag kommer upp i morgon, svårt det där när man varit ledig från och till de närmsta dagarna ;) 
 
Puss & god natt
 
 
 
 


En helg som varit helt magisk!

Alltså denna helgen, I´m just saying! 
Denna helgen har varit bäst, bäst, bäst! Grillning & parkhäng på Fredagen, fest hos Sofia & Jocke på Lördagen och igår fick vi äntligen träffa Rasmus systerson Emil igen, och lekte i någon timme med honom. Att såpbubblor kan vara så faktastiskt roligt!
 
Och i dag är jag ledig och vi ska strax skicka in vårt examensarbete, för i dag är det deadline. Fatta att vi har fixat det så här långt, nu ska vi bara ro det i hamn och få ett stort godkänt på hela skiten! Sen ska jag jäklar i det fira!
 
Men nu ska jag fortsätta att chilla på balkongen. Rasmus tog med sig solkrämen till jobb, så jag kan inte lägga mig ute och sola, och jag är för lat för att åka och köpa en ny, haha!

Ha en fin dag.
Puss ♥
 
 
Vi bjöds på dessa tårtorna i Lördags. Smakade bara den med chokladbullar på. Och alltså OMG så god den var!!
 
Festfin.
Gjorde ett tappert försök att ljusa upp mitt mörkbruna hår. Det blev väl sådär, hoppas på att det solbleks litegran. Jag slipper iallafall en ful utväxt på ett tag då detta är typ min naturliga hårfärg. 
 
Jag & min fina Sofia. Fatta att vi varit vänner sen vi var bebisar ♥
Så kul att vi äntligen hittat tillbaka till varandra igen. 
 
 
Skål på det!
 
 
 
Massa bus med denna lilla, snart, 4-åringen. ♥
Barn är bäst!!
 
Älskar er alla  ♥
 
 


Dagens outfit, Fredag 20.e Maj

Igår var det så varmt och skönt, så det fick bli kjol och bara ben,
Jacka- Lager 157
Halsband- Gina tricot
Brillor- Gina tricot
Linne- Gina tricot
Kjol- Kappahl
Väska- Lindex
Skor- Ica Maxi
 
 


Parkhäng och grillning

Hej vänner!
Jag hade den bästa Fredagskvällen på länge igår. Jag & Rasmus hängde i en park med några vänner för att grilla och spela kubb. Vädret var verkligen på vår sida igår så vi satt ute och mös ända till halv 12, tur vi hade lite värmeljus som förhöjde mysstämningen.
 
Idag ska vi på 56-års fest till Sofia & Jocke, hon fyller 26 & han fyller 30. Men innan dess ska jag hinna ner en runda till stan för att fixa lite saker. Jag ska även hinna färga håret en omgång också, har värsta utväxen nu igen.. Kommer snart go blonde, för jag pallar inte den ljusa utväxten jag får varje gång!
 
Men ja, vi har lite att stå i så det är väl lika bra att resa sig ur soffan och stänga ner datorn?

Ha en fantastisk Lördag.
Puss ♥
 
 
Sommarfeeling!
 
Vi försökte hitta på en bra lösing för att killarna inte skulle få ner våra klossar. Här ser ni Malins briljanta lösning :D 
 
Denna bilden sammanfattar kvällen..hahaha!!
 
Massa mys med filtar, musik & tända ljus 
 


Du är snart där!

Hej finisar!
Inte nog med att vi haft det asgöttigaste vädret någonsin i dag, vi blev även godkända för att få examineras på vårt examensarbete nu den 29-30.e Maj. Hur mycklig blir man inte då? Jag är så otroligt stolt över detta arbetet och vad vi åstakommit under dessa 8 veckor. Och nu vill jag bara att vi ska bli klara och få ett stort GODKÄNT, och sen ska det banemig firas!
 
Det göttigaste nu är ju att vi har några dagar som vi kan vara lediga på och bara samla nya krafter tills nästa nästa vecka då examinationen är, och efter det är det Hej sommarlov! Sen väntar några dagar på min praktikförskola för att ta igen dagar som jag var sjuk på under senaste praktikperioden. Sen blir de förhoppningsvis solsemester innan sommarviket på förskolan drar igång. Och i slutet av Juli åker jag & Rasmus till Götet för att se Håkan Hellström. Denna sommaren kommer bli bäst!! Och efter två långa terminer ska det bli gött att få stänga skolböckerna ett tag och bara kunna slappna av helt och hållet. 
 
Iallafall sä tänkte jag bara visa hur mysigt vi fått på balkongen efter att vi byggde en soffa där ute och slängde  cafébordet. Mysfaktorn är hög!
 
 
Ha en fin kväll.
Puss ♥
 
 


Photo of nature

Hej! 
Jag tänkte bara slänga in några av de bilderna som jag tog nu i helgen då jag & Rasmus var i Alnarpsparken & även i Gabelljunga skogen.
 
 
 
 
 
 
 


Jobbar på brännan & somrig outfit

Hej finisar! Jag hoppas ni haft en bra helg.
Jag är ledig från skolan i morgon så det är egentligen Lördag för mig just nu..hehe. Men iallafall så har den riktiga helgen varit bra. I går tog jag och Rasmus en liten tur till Alnarpsparken i Lomma för att fota och strosa runt lite. Efter det blev det mys i soffan med kinamat och ESC på tv, inte för att jag tittade hela tiden. Men jag gillade bidraget som vann, för Robins bidrag sög ju så fruktansvärt, jättetråkigt :(  
 
Idag har jag spenderat någon timme hemma hos mamma i deras trädgård och bara solat & chillat. Och hjälp vad snabbt jag fick färg kan jag säga! Det bådar gott inför sommaren ;) Skönt att faktiskt börja känna sig så pass bekväm i en bikini nu också, och då är jag verkligen inte så "smal" som jag skulle vilja vara (smal, jäkla konstigt ord alltså..??). Men stranden kommer bli besökt i sommar det kan jag lova.
 
Iallafall så tänkte jag bara slänga in några outfit bilder som jag tog i dag när jag & Rasmus var ute en runda.
Hope you like it.
 
Puss ♥
 
 
 
Allt förutom skorna & brillorna kommer från H&M. Skorna kommer från Ica Maxi & brillor från Gina tricot
 
 
 
 
Sötaste skorna!!
 
 
 


Fredag och ledig!

Hej finisar! Det är Fredag, jag är ledig och solen skiner!
Och i dag tog jag den längsta sovmorgonen någonsin, jag vaknade vid halv 11 med var inte ur sängen förens 10 i 12..nej jag skojar inte! :D  Sen dess har jag varit nere i stan en runda för att fixa present till kusinen som fyllt 20, och som vi ska fira i kväll. Fick även med mig ett par nya skor. Har även hunnit med att käka en tallrik jordgubbar och en god pastasallad. Me like!

Nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka och även på att klockan ska bli 18:15, för då kommer lillasyster hit och hämtar mig och Rasmus. 
 
Jag skulle bara säga det också att vi blev färdiga med vårt examensarbete i går, så nu har vi skickat in det för en sista handledning. Och sen är det bara att göra några småjusteringar och sen är det dags för examinering! Och jag kan säga att jag är så galet nervös för den, speciellt när man ska förklara varför man valt att skriva som man gjort. Jag vill ju liksom bara svara " för jag tycker att det är bra, och för jag ville det", och inte hålla på att förklara sig. Men det tar vi den 29-30 Maj, så jag hinner förbereda mig lite ;)
 
Ha en fin Fredag. 
Puss ♥
 
 
Dagens outfit
Topp & Jenasjacka- H&M
Jeans- Lager 157
Väska- Lindex
Skor- Converse
Solbrillor- Gina tricot
 
 
 
 
 


Lista: Vem är du?

Jag kom över en​ rolig lista som jag tänkte svara på.

Hoppas ni gillar den :D 

Vid matbordet?

Jag är den som sitter kvar längst och äter för att jag alltid pratar för mycket. Men om jag är riktigt hungrig så pratar jag inte alls. Har en dålig ovana att sitta och scrolla på min telefon när jag äter också..inte så himla socialt ;)

På nattklubben?

Jag går ju aldrig någonsin ut och festar, och tror nog att senast jag var ute på en klubb..? Ja alltså det var mer än 4,5 år sen iallafall! Men den jag skulle vara på nattklubben är personen som står på dansgolvet tills klubben stänger. Jag älskar att dansa och skulle vara den enda anledningen att dra ut på en nattklubb, just för att få dansa av mig.

På stranden?

Jag är den som ligger och steker på en stor handduk eller i en go solstol. Bada i havet göra jag sällan då jag är en riktig badkruka och håller mig helst till att bada i en pool. Och om jag inte solar så är jag den som hänger vid kiosken och köper godis & glass. 

På efterfest?

Jag är antagligen den som däckat i soffan efter att jag haft en liiite för rolig kväll. Och har det inte gått så långt så är jag den som föreslår att vi ska hänga på kebabhaket som har nattöppet..eller åka till Donken och köpa cheeseburgare. FINT!!

I klädbutiker?

Jag är den som plockar på mig typ 10 olika klädesplagg efter att jag gått runt affären ca 3 gånger, för att sen prova allt och komma ut ur butiken tomhänt ;)  Och har jag en himla bra shoppingdag, jag då köper jag lite för mycket ;)

Hemma hos andra?

Jag är den som frågar om jag kan hjälpa till med något (ibland), annars är jag den som slår mig ner i soffan och känner mig som hemma. 

I sängen?

Ja, i sängen som att ligga...eller i sängen som att sova..hehe..Men som att sova (för det andra får ni inte veta ;) hihi) är jag den som typ inte kan sova och vänder på mig ca 10 gånger innan jag kommer till ro. 

På flygplanet?

Då är jag den som alltid sätter mig i mitten eller längst in och sedan kommer på att jag ju springer på toa hela tiden..Och där imellan sitter och och surfar på datorn eller läser en bok. 

Hemma en chill dag?

Jag

är en sån som kan sitta inne en hel dag utan att gå utanför dörren. En typisk chill dag sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på film på Netflix, dricker Celsius och slösurfar på datorn. Med andra ord en helt perfekt dag!

I ett förhållande?

Jag är den som vill hitta på olika saker och åka i väg på små road trips. Men jag kan även vara sjukt tråkig och inte vilja hänga på något alls. Det beror lite på dagsformen. Men annars är jag den som gör eller köper små spontana saker, så som en Cola eller liknande som jag vet att Rasmus uppskattar. Det behöver som sagt inte vara stora och dyra saker, ibland är de små och billiga sakerna de man uppskattar mest  :) ♥

På morgonen/kvällen?

På kvällen är jag den som sitter uppe längst. Det är faktiskt sällan som jag och Rasmus lägger oss precis samtidigt, brukar typ skilja en halvtimme? Dock hinner han aldrig somna förens jag kommit in och lagt mig. 

På morgonen kan jag vara den tråkigaste människan någonsin och bara gnälla, innan frullen & kaffet är i magen ;) Men för det mesta så tycker jag att morgonen är rätt mysig och försöker göra den till något bra så jag slipper det där dåliga morhonhumöret som förstör så mycket ;)  Och har jag sovit riktigt bra så händer det att jag kan vakna lååångt innan klockan ringer (Händer typ 2 ggr/månaden.....)



1 på 400 miljarder

Hej och god morgon på er!
Idag ska jag inte vara i skolan förens 13:15 för att få handledning. Så jag ställde klockan på halv 8 och har sen dess suttit uppkrupen i soffan, med täcke och frukost och tittar på Nyhetsmorgon i vanlig ordning. Jag älskar min morgonrutin!
 
Som sagt är planen att få handledning idag och jag ska även hinna skriva lite på ex-arbetet innan dess också. Fatta att om 1,5 vecka ska allt vara klart, och fast än vi ligger bra till och det vi skrivit är bra så är man alltid lite nervös över vad de kommer att säga när vi ska ha opponering/examinering. 
 
Och jag känner att jag bara vill ta mig igenom dessa låånga veckor som är kvar, så man kan få gå på ett lååååångt sommarlov sen. Det har varit ett tufft år (sen September) och massor har hänt. Både roliga & tråkiga saker som har haft stor betydelse för en. Men det bästa är ju att när vi väl kommer tillbaka till skolan i höst så är det sista terminen på denna utbildningen! Hur sjukt är inte det? Var har dessa tre år tagit vägen, det kändes ju som att man precis började sin utbildning! Och det som är så himla underbart, det är allt som jag faktiskt har lärt mig. Både om mig själv, om mitt framtida yrke och även om andra människor. Och på tal om människor så har jag träffat fantastisk människor under denna utbildningen också! 
 
Haha, nu blev det lite sentimentalt kände jag.
Ha en fantastisk Onsdag och komihåg att du är unik ( vet du att chansen att just DU skulle födas är 1 på 400 miljarder, tänk på den du ♥
 
Här har ni en riktigt basic frukost för mig. Men detta är även de saker som jag är lite för besatt av också. Skånskt finbröd, leverpastej, prästost & Celsius! Så alla mina favisar i en frulle. Perfektion! 
 
 
 
Du är bäst på att vara du.
(Bild från Pintrest)
 
 
 
 


Monday, here we go!!

Hej finisar! Ny vecka nya möjligheter..ja eller något sånt ;)
 
Just nu sitter jag i skolan med Emilia och vi är så trötta att vi gäspar i kapp..seg Måndag med andra ord. Men vi motiverar oss med att vi snart är färdiga med detta (skitet) och kan skicka in allt. Jag längtar så till den dagen kan jag säga! 
 
Iallafall så har helgen varit jättelugn och jag har tagit längsta sovmornarna och bara tokchillat. Det tar verkligen på en att sitta varje dag och skriva och skriva. Igår storstädade vi även lägenheten, rensade och körde på soptippen. Det finns inget mer tillfredställande än att få rensa ut en massa skit och mög som bara legat och skräpat. Jag tänkte se om jag kan vara så ambitiös (om vi är lediga i morgon) och rensa ur vår garderob i hallen, den är fullproppad...och hinner jag inte nu i veckan så tar jag det till helgen. Jag måste, så det så!
 
Nu ska jag tillbaka till skrivandet. Vi ska börja analysera våra mind-maps som vi gjorde med barnen. Spännande ;)
Jag lovar att lägga ut en länk till arbetet här när vi är färdiga, ni måste ju få läsa det vi kämpat med i 2 månader.
 
Ha en fin Måndag så hörs vi.
Puss ♥
 
(bild från pintrest)
 
 
Jag idag.
Riktigt Måndagsseg och myströjan är på. Kämpa, kämpa!
 
 


sommaren är det du?

Hej från tösen som är upp bullad med täcke, dator och godis i soffan. Har man det gött eller vad?
 
Idag kom sommaren till vårt kära Trelleborg och jag har varit ute i flera timmar och dels gjort lite ärenden och dels bara njutit av solen. Och i dag kunde t.o.m jeansjackan åka på, det ni, det va längesedan känner jag. Nu har man ju traskat runt i den stora ( om än varma) parkasen hela vintern så det var dags att damma av lite vårigare kläder som hängt långt inne i garderoben.
 
Och sen spenderades som sagt dagen på rullande fot. Och när Rasmus kom hem från extra jobb så åkte vi in till Malmö för att käka lite snabbt. Det blev thaigryta med ris för min den. Så dödligt gott! Och nu sitter jag och trycker lite gotte och slö surfar.
I morgon har jag ingen plan överhuvudtaget, tar dagen som den kommer. Dock kommer lillasyster hit senare i morgonkväll för vi skulle se på en av våra gamla inspelade filmer. 
 
Iallafall, ha en mysig kväll. Nu ska jag kolla på Gravity på 4.an.
Puss ♥
 
SOMMARFEELING DELUX!
 
 


När mina tankar blir till ord. Vad är hälsosamt?

Vad är hälsosamt och när anses man vara en hälsosam människa?
Detta är något jag strävat efter i flera år, och att få uppleva den känslan när man är så tillfreds med sig själv och vad man lyckats åstadkomma igenom bra mat och träning är något jag haft som mål sen 2012.

 

Man strävar efter den där ”After weightloss” bilden som aldrig tycks komma trots 10 (30) foton att jämföra med. Man ställer sig på vågen en gång i timmen för att se om vikten pendlat något, ner eller upp. Har man gått upp 0.5 kg får man panik och tänker vad var det nu man ätit för att siffrorna på skärmen skulle gå upp. Att aldrig kunna gå förbi en spegel utan att titta på sig själv i profil, dra in magen, dra upp valkarna på ryggen och suga in för att få den åtråvärda platta magen och den fina siluetten som man suktar efter. Man väger, mäter, tänker efter varje gång man tar sin tur till kylskåpen för att ta något att äta.

 

Pasta är dåligt, ät för guds skull inte mycket. Och bröd, ja vi pratar inte om det. Potatis, i klyftor är så jävla gott och gärna med cafe de paris sås till. Gärna mycket och massor med potatis. Nej usch och fy, kolhydrater är ju inget bra. Men det är ju så gott och nu tränar jag ju mycket, därför behöver jag äta. Jag tar en potatis till, för "kroppen min trenger potet" (Skam). Men salladen får ändå dominera tallriken. Sallad och grönsaker är bra och jag älskar det, ibland. 

 

Helgen kommer och sambon styr bilen mot hemmakväll, han har ju inget problem och får ångest över att ens stiga innanför dörrarna och slås av den ljuvliga doften av färskt lösgodis som tonar upp sig i långa rader och lyser i regnbågens alla färger. Hjärnan sätter direkt igång och som ett rovdjur som vittrar blod styr jag mina steg mot påsarna och slevarna. Tankarna går i huvudet, ”Ta bara 3 av varje bit”. ”Vräk inte på! Jo, vräk på för fan, godis är gott!". "Du är värd godis, du är precis som alla andra värd att få njuta utan dåligt samvete. Och dessutom ska du faktiskt träna på måndag och på Tisdag och på Onsdag och på Torsdag". Jag fundera på om jag ska slänga in ett pass till på Söndag? Kompensera för detta jag ska göra nu i kväll. Och dessutom tycker jag ju faktiskt väldigt mycket om att träna. 

 

Måndag. Matlådorna fyller kylen, noga uppmätt med kolhydrater och protein. Två potatisar i varje låda inte mer eller mindre. Är jag riktigt ambitiös så kanske väger jag potatisen också. Och riset, ja en deciliter, MAX! 

 

Veckan är bra, rutinerna finns och alla inbokade träningspass blir av. Duktig ficka. 

 

Kvällsrutinen är den samma för varje dag. Träningen är gjord, kvällsmaten som man redan innan träningen börjat planera och fått panik över för man inte riktigt vet hur mycket och vad man ska äta är i magen. Sen ska man inte äta sent på kvällen heller säger dom ju. Det vet ju alla som träna mycket, som jag. Vi slöar framför tv, datorn i knät och pekfingret scrollar igenom sida efter sida på pintrest. Bikinibilder, hur man ska äta för att bli smal, fitspo, thinspo, motivation. ”Just do it” lyser på skärmen när jag scrollar förbi den ena snygga fitnessmodellen efter den andra. ”Tänk om jag kunde ta min träning så seriöst?”. Undra om jag skulle försöka mig på att äta kvarg igen, och proteinpulver efter varje träning? Undras om det kanske hjälper mot min skeva kroppsuppfattning och tankar på att aldrig få duga som jag är?

 

 

I morgon är en ny dag, i morgon tar jag tag i det som inte blev som det skulle idag, i morgon ska jag bli en såndär hälsosam människa, i morgon ska jag se till att må bra med mig själv för jag duger precis som jag är!

 

 

 

(Skrevs av mig den 24/4-17)



Fredag & dagens outfit

Godmorgon Fredag!

Om ca 6 timmar är det helg, fatta så jag längtar! Och jag ska inte göra ett skit typ. Rasmus jobbar extra i morgon och jag ska bara tokchilla, jag behöver det!
 
Igår var vi för övrigt på middag hemma hos lillasyster & hennes nyblivna sambo. Vi grillade trots blåsten, och käkade smashed sweet potato till det. OMG säger jag bara!! Mathimlen delux.
 
Men iallafall, här kommer en dagens outfit. Mest för att jag kände mig lite extra Fredagsfin.
 
Puss 
 
Top- Gina tricot
Jeans- Gina Tricot
Klocka- Ur & Penn
Halsband- Gina tricot
Skor- converse
 
 
 


Sommarfeeling och jeanskjol

Hej!
Idag blev det hemmaplugg och efter det drog jag ut i det fina vädret och styrde bilen mot Emporia. Mitt mål: att hitta en jeanskjol. Och efter att ha gått igenom hela H&M.s utbud av kjolar, som inte ville sitta som jag ville, hittade jag tillslut en riktigt fin inne på Kappahl! Och tack både Kappahl & Lindex för att ni har normala jäkla storlekar i era kläder! 
 
Iallafall. Kjolen kostade 399:- och Tishan hittade jag på Gina tricot för 99:- 
Vill jag ha sommar nu så man kan gå med bara ben och vita converse..PERFEKTA kombon! Lägg till en snygg bränna också. YES PLEACE!

 
 
 


Tisdag 2.e Maj 2017

Hej vänner och ja, hej Maj!
Det betyder ju att vi klarat oss igenom en lååååååååååååååång...vinter! Dock har vintern många fördelar och är en favorit årstid ( varje årstid har sin charm) för mig, speciellt för att det händer så mycket på höst och vinterhalvåret. Mycket födelsedagar, jul, nyår och sånt kul.
 
Men nu är det Maj och våren är här på riktigt! Och även om det blåser så galet mycket här i vår hamnstad så trotsar man vinden och lådsas att värmen är med oss. Men då blir man förkyld som jag varit typ hela helgen och fortfarande försöker bli frisk från... Men så är det ;) För övrigt så har helgen varit bra trots diverse sjukdomar och liknande. Valborg var lugn och Måndagen spenderade jag & Rasmus i Köpenhamn. Vi strosade rundor på strøget och käkade lunch i Nyhavn. Vi kan även med att gå en runda på Guinness world record museum också. 
Med andra ord, så var det en helt perfekt första Maj.
 
Idag blev det några timmar i skolan, och vi är verkligen i fas med vårt ex-arbete. Det känns bra, men fortfarande lite stressigt. Det känns iallafall som att man tagit sig igenom den tunga biten med att leta litteratur och tidigare forskning nu, så vi har i princip bara analysen kvar. Och den är på ca 10-15 sidor..Så vi är ju inte på långa vägar färdiga än.
Men åh vad jag ska fira när vi lämnat in det och blivit godkända!
 
Ni får iallafall ha en mysig kväll, jag ska bara chilla framför datorn och kolla youtube. Känns som att det var år sen!
Puss ♥
 
 
 
 
Riktigit god hamburgare i solen!
 
Selfie med världens längsta man....
 
Rasmus har inte jobbat på sommarformen 
 
 
Och inte jag heller, hahah!!
 
 


Valborgsmässoafton i bilder

Min valborg i bilder. 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0