Då var julen slut

Hej mina vänner!! God fortsättning på er allihopa!
Jag tog en spontan ledighet från bloggen märkte jag, ja så kan det vara ibland. Nu är iallafall julen förbi, och jag måste säga att det gick lite väl fort det där. Men så är det ju alltid.
 
 
 
Iallafall så var hela julhelgen supermysig, och började den 23.e med att vi hade uppesittarkväll här hemma hos oss med Rasmus familj. Vi åt god kycklinggratäng med pasta, och sen spelade vi bingo och åt massa julgodis och grönsaker med dippa. 
 
 
 
På julaftonsmorgon hade jag och Rasmus bestämt oss för att göra räkmackor till frukost. En liten sån där minitradition. Sen kom pappa & Randi förbi kring lunchtid för att lämna och få julklappar. Så vi satt och snackade litegran. Sen var det dags att göra sig i ordning för att åka och fira jul. Jag hos mamma & Rasmus hos sina föräldrar. 
 
Här är mitt och Rasmus julkort för i år. Vi lyckades få till ett vi blev nöjda med detta året, till och med Tösen hamnade på bild. Så det skickades ut till alla nära och kära.
 
I mellandagarna tid vi det mest bara lugnt, och hängde i soffan rätt så mycket. Vi lyckades ta oss in till Emporia på annandagen, men det var ju helt KAOS! Jag skulle ha en sak och det lyckades jag haffa. Men så galet mycket folk var och shoppade där inne, så vi sprang ut lika fort igen.
 
Här är det jag köpte inne på Emporia. Fattar ni så jag trånat efter dessa Naked paletter. Jag kan säga att jag gjort det i säkert 7-8 år!! Och nu äntligen hade dom börjat sälja dom inne på Kicks, och denna blev jag genast totalförälskad i!
 
Otroligt fina färger! Jag testade att göra en snabb sminkning senare på kvällen, för att leka lite bara. Och vilka skuggor! Så pigmenterade, enkla att arbeta med och få till snygga sotningar med. Ett plus också att färgerna går åt det varma hållet, då det framhäver mina blå ögon så otroligt mycket.
 
När pigmenten är på TOPP!!!! Jag blir väldigt lycklig av denna bilden, hahaha! :D
 
 
Vi var även en runda ute vid torup och fotade Dov- och kornhjortar. Väldigt mäktigt måste jag säga, för vi kom så nära dom.
 
 
 


TBT: December 2015

December 2015, jag hade gått 1 år på min utbildning och detta hände under årets sista månad. 
 
Den fasade mattekursen drog igång. Men helt ärligt så är detta en av de roligaste kurserna jag läst under mina 3,5 år. 
 
Hade så där långt, brunt och fint hår. Ja, jag måste erkänna att jag faktiskt börjat sakna det mer och mer, även om det var ett h*lvete att hålla det i bra skick och att jag bara hade det uppsatt hela tiden. Men det ÄR fin med långt hår! ♥
 
2015 års lilla söta julgran. 
 
Fick denna fina palett i julklapp. Var besatt av den ett tag där efter kan jag säga. 
 
Gick med håret i denna bullen väldigt ofta. Älskade det! 
Enkelt att göra också. kamma håret tlll en hög tofs, och sätt upp det. Trä över en hårdonut och sen tuperar du typ skiten ur håret (haha!). Snurrar runt det runt donuten och ser till att det blir jämt fördelat och sätt fast med hårnålar. Spraya med hårspray. 
 
Julbakade med dessa fina tjejer. ♥
 
Vi hade uppesittarkväll och lillejulaftons mys hemma hos oss. 
 
Julaftonsmorgon spenderades i soffan med överblivna räkmackor och disney film på tv. Hur bra?!
 
 En liten julkatt 
 
 
 Dagen efter julafton. Typ bästa dagen på året? Satt i soffan hela dagen med bok, täcke och film på tv.
 
 Träffade Pau i mellandagarna och även hennes illa vove Luna, som inte är så liten längre. Snart kommer dom hem från Uppsala igen. Jag längtar!!
 
Året avslutades inne i Malmö med massa kompisar, sambo och riktigt glittriga nyårsögon.
 
 
 
 
 
 


Fyra bilder

Tjena finisar! Glad lucia på er allihop.
Tyvärr blir det inget luciatittande för mig idag, för vi ska på middag ikväll. Men jag får kolla på datorn i stället ;) 
Här kommer lite bilder på vad som hänt de senaste dagarna.
 
Puss ♥
 
Köpte en ny ögonskuggspalett som jag gått och spanat in ett tag. Denna kommer från Maybelline och heter The Burgundy bar. Jag är lite smått besatt av vinröda sminkningar för tillfället. Dels för att det är juligt och fint, och dels för att det framhäver blå ögon så galet fint. 
 
 
Julgranen åkte upp igår också. Bästa och mysigaste känslan när den är klädd. Då är det verkligen julstämning. 
Börjar komma tillbaka till träningen igen efter en lååååång och seg förkylning.
Jag & Lussekatten önskar glad lucia till er idag ♥
 
 
 


Julbak och idolfinal

Hej på er allihopa! Hoppas det är bra med er?
Själv är det superbra, och jag sitter uppkrupen i soffan och myser, dricker celsius och kolla på youtube. Livet eller vad ;)
 
Igår var jag hemmahos Malin tillsammans emd Lotta för att julbaka och pyssla litegrann. Och det var jättemysigt. Jag bakade ett gäng pepparkakor och flätade även hjärtan att hänga i julgranen. Sen blev det hamburgare och idolfinal. Och jag måste säga att även om jag tyckte Hannah skulle vinna så är jag grymt glad över att hon inte gjorde det. Dom säger ju att tvåan alltid kommer längst liksom ;) 
 
Väl hemma igen var Rasmus föräldrar här, så jag satt och pratade med dom en stund innan dom begav sig hem. Vi ska hem till dom senare idag när Rasmus slutat jobba, för att fira hans pappa. 
 
Men nu ska jag fortsätta att ta det lungt och njuta av Lördagen.
Gör det ni också.
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 


Fredagschill och back to brown

Hej finisar! Då har en vecka på sista kursen gått, och ja, jag är väl lika förvirrad som i början av varje kurs skulle jag tro? Men det släpper när jag satt mig in i litteraturen lite mer.
 
Man märker verkligen att detta är sista kursen för typ ingen är pepp för fem öre, man vill bara ta sig igenom! Jag håller siktet inställt på den 12.e Januari och inget annat. Dock vill jag njuta lite av julen, ledigheten där och även nyårsafton innan det är dags. På tal om examen så beställde jag hem en superfin klänning att ha på mig på examensdagen och även på Lördagen då jag ska ha min examensfest från Nelly. Och den är helt seriöst så galet fin, och jag längtar tills jag får dra den på mig! ♥
 
Iallafall, idag är det Fredag och jag har inga lektioner, så jag ska väl bara mysa runt här hemma och läsa lite kurslitteratur. Måste dock köpa pepparkaksdeg till i kväll för jag ska hem till Malin och julbaka. Och det ska bli så mysig!! På tal om inget alls, så färgade jag mitt hår tillbaka till brunt i förrgår. Och det var skönt med lite förändring kan jag säga! Har känt mig så grå och glåmig de senaste veckorna, så det behövdes lite uppiffning. 
 
 
Ni får ha en fin fin Fredag och helg. 
Puss ♥
 
Jag och Rasmus fotade julkort igår. 
 
Skönt med lite förändring. Och jag ha saknat den mörka håret faktiskt. Har inte haft det så sen typ i början av året.
 


Första advent

Då var det Måndag igen. Och skolan drar igång idag, sista kursen i utbildningen. Jag är taggad!

Igår var det första advent och Rasmus hade fixat mysfrukost med tända ljus. Min man kan ❤️ sen på kvällen kom Linus & Sandra hem till oss för att käka middag. Dom brukar ju äta frukost med oss annars, men planerna ändrades. Iallafall så var kvällen supertrevlig!

Jag hoppas att er helg var trevlig och att er vecka startat bra. Själv fick jag megasovmorgon och var inte uppe förens halv 10..men sen slutar jag ju vid fyra tiden i eftermiddag också..sånt är livet ;)

Ha en fin dag.
Puss
(null)

(null)




Tacksamhet och Decembermys

Hej December, då var du äntligen här! Tyvärr har väl julfeelingen inte direkt infunnit sig än, men så är det. Julsakerna är uppe och jag räknar ner dagarna tills vi ska köpa julgran, för kommer julfeelingen kan jag lova er!
 
Igår, den 1.e December var det även dags för skola igen. Då vi skulle ha VFU-samtal, sista jäkla samtalet! Jag är så lycklig över att saker börjar droppa av nu och att man börjar se ljuset i slutet av tunnlen. På tal om slutet så har jag även fått inbjudningar till avslutningscermoni och mingel på examensdagen, och jag är taggad till tusen!! Beställde hem en examensklänning från Nelly igår också, så jag hoppas att den kommer i början av nästa vecka. Måste ju testa och se om den passar, för att kunna byta den innan all julledighet startar.
 
Jag tar examen om 41 dagar, helt galet!
 
Sen var det sista dagen på praktiken i Torsdags som sagt. Och jag bjöd barnen på popcorn och sen hade vi biomys. Jag fick även massa teckningar av barnen och även en liten present från arbetslaget. SÅ TACKSAM!
Fy så jag kommer sakna dem allihop, ♥
 
 
Puss ♥
 
 
 
 
 


RSS 2.0