Praktiken är igång, jag är trött men lycklig ändå!

God morgon finisar!
Denna veckan drog igång rätt så fort kan jag säga. I går började praktiken och allt vad det innefattade, men det var SÅ kul att träffa alla barn igen. Och speciellt när man fick världens goaste välkomnande i dörren med massa tjoande och kramar. Jag är nöjd! 
 
Efter "jobbet" så blev det en halvtimme på löpbandet, och det var så gött! Lyckas jag hålla mig frisk denna månaden så ska jag försöka dra mig ner där efter jobb några gånger i veckan tänkte jag. Känns rätt skönt att kunna hålla igång så att man inte däckar totalt i soffan varje dag. Men iallafall så kom jag hem till en byggarbetsplats då Rasmus och hans pappa höll på att fixa dörren till badrummet, men nu tror jag att vi snart är färdiga med allt.
 
Idag är som sagt planen att vara på praktiken igen, som varje dag. Men innan dess så jag ska till läkaren för att ta ett cellprov, så lite sovmorgon fick man idag..rätt skönt ;)
 
Ha en jättefin Tisdag, ät inte för många semlor så hörs vi när vi hörs.
 
Puss ♥
 
 
Så jäkla trött eller vad? Hahaha!!
 
 
KOLLA MIN NYA VIDEO PÅ YOUTUBE
 
 
 


Lördags chill, bio och ny klänning

Hej på er denna Lördag eftermiddag.
Jag ska strax ta en snabb powernap innan jag ska göra mig i ordning för kvällens trevligheter vilket innefattar middag & biomys med Josse, Sandra & Maria. Äntligen är det dags att se fortsättningen på Fifty shades, och ja jag är superpeppad!
 
Men som sagt, jag ska ta en go powernap, för jag är så himlans seg. Rasmus har redan somnat i sängen så jag drog ut mitt täcke i soffan och ligger här och slösurfar lite.
 
Tänkte slänga in en bild på en klänning jag fick hem igår från H&M, jag är kär kan jag säga! Den är så himla fin. Nu ska jag bara hitta ett tillfälle att använda den :) Kanske på dopet vi ska på nu i Mars?
 
 
Ha en superfin Lördag allihopa.
Gå föresten in och kika på min nya video på youtube.
 
Puss ♥
 
199:- på H&M
 


The balm Voyage

Hej finisar!

Det blir ett snabbt inlägg från sängen, för jag är så trött och måste sova!

Jag tänkte mest slänga upp en bild på min nya palett som jag fick hem i dag. Och jag är störtförälskad! Så jag ska se vad jag kan komma på för sorts sminkning med den.

Iallafall så har dagen bara bestått av storstädning, och det behövdes verkligen kan jag säga!!

Men ja, nu ska jag sooova!!
Hörs




Måndagspeppad

Hej finisar! Dagarna flyger förbi och nu är det ny vecka igen.
 
En mysig och lugn helg med lite kalasfirande har stått på schemat. Och så även tapserande och storstädning av en styck kaoslägenhet. Jag är så himla glad att ordningen snart är återställd och så himla tacksam över att Rasmus är så duktig på att renovera, fixa och dona. 
 
Vår lägenhet är himla fin just nu och jag vill aldrig flytta här ifrån känner jag. Fint badrum, superfin hall (ny tapetserad) och över lag så är här bara himla fint!! Och efter att ha levt i ett kaos sen i början av Januari då vi drog igång badrumsrenoveringen så är jag riktigt glad att vi kommit till slutet. Jag måste ju dock säga att det varit en superroligt äventyr, speciellt då vi inte haft någon toa och fått springa ner på toan i källaren mitt i natten..och ingen dusch heller så vi har fått springa över till bastun i grannhuset och duscha där.
 
Iallafall så är dagens plan än så länge att plugga lite och förhoppningsvis spela in lite till youtube. Vädret är inget att hurra för idag, så jag har inte ett dugg dåligt samvete över att sitta inne under en filt hela dagen.
 
 
Trevlig Måndag på er. ♥
 
 
Älskar dig så in i bomben ♥
 
Sen kör vi lite Måndags motivation.
Jag är så himla stolt över mig själv! Vänstra bilden är från Oktober förra året och den högra är från i Lördags. Jag är så himla stolt över mig själv!
Inga konstiga dieter, inga pulver & måltidsersättningar utan bara vanlig hederlig mat och lite godis på helgen! Och minus 8 kg!!!!!!
 
 
 


TBT: Februari 2014

Detta hände i Februari 2014. Pluggade på komvux, jobbade på Donken och kämpade som fan att komma in på högskolan!
 
Fick min surfplatta av hjärtat i födelsedagspresent.
 
Mysig skogspromenad
 
Körde på med min träning
 
Två saker. Gud så liten jag ser ut, eller ung...? Och hjälp vad långt hår jag har!
 
Köpte min pulsklocka. SÅ bra!
 
Jobbade och tog mig igenom pass efter pass på Le Donken.
 
Fick en konstig dille på bananpankakor? Inget som jag gillar nu kan jag säga.
 
Pluggade på som en tok!!
 
 
 
 
 
 


En plugghelg

Hej finisar! Jag hoppas att er helg varit bra?
Min har varit fylld av pluggdater, födelsedagsshopping och spontal spelkväll.
 
I Fredags tog jag och Sandra oss in till skolan ännu en gång, vi har verkligen varit superduktiga denna vecka! Det blev några timmars plugg och sen bar det av hem till en lugn Fredag med hemgjord pizza och filmmys i soffan.
I Lördags ringde klockan rätt så tidigt, för Rasmus pappa skulle komma hit och hjälpa oss med badrummet och jag skulle till Emporia med mamma för att handla födelsedagspresent till mig och äta lunch. Saken var ju bara att hela Skåne bestämt sig för att åka dit denna Lördagen också. Så galet mycket folk! Och när vi skulle käka lunch och tog platser så var det nära att vi hamnade i "bråk" med en familj som också letade patser....suck.

Men det blev iallafall lite presenter, där bland annat ett par nya skor som dock är liiite för tunna att använda nu i snökaoset! Sen blev det ett duschkit från Rituals och en muminmugg, så klart ;)
 
Senare på kvällen blev det en spontan tripp hem till Pappa & Randi (pappas flickvän), för att käka tillsammas med dom. Vi blev där resten av kvällen och spelade spel, SÅ mysigt!!
Och i går var det ännu en gång dags för en pluggdate med Sandra. Men vi var rätt så trötta på plugget vid detta laget, att det mest blev en massa slösurfande och snackande..men jag blev klar iallafall!
 
Idag har jag inget planerat. Och efter att jag vaknade med världens nackspärr i morse och var nära på att svimma (ja helt seriöst!) på köksgolvet, så kommer jag sitta säkert i min soffa hela dagen med en riskudde runt nacken.
 
Hoppas att ni har en finfin dag.
Var rädda om er.
Puss ♥
 
Sandra med sin pluggmössa, haha!
 
Fredagsmiddag. Libapizza. Recept finns HÄR
 
 
Och efterrätt.
 
Fina Mammi på Empan ♥
 
Pluggdate hemma hos Sandra
 
Ska jag ha brillor någon gång så var ju dessa skit snygga ;) Sandras om ni undrar.
 
Söndagsmiddagen blev fylla lövbiffar och rotfruktsgratäng. MUMS!!
 


26 år!

Tjena snyggningar!
Tiden flyger förbi och denna kvinnan fyllde 26 år i förrgår, alltså den 7.e Februari. Wtf liksom, 26? Om 4 år är jag 30........ehm...
 
..Ja, men på tal om min födelsedag så var den supermysig, precis som jag gillar. Först pluggade jag någon timme med Sandra inne på skolan, och fikade på vars en muffins. Sen kom jag hem och fick blommor, choklad och Celsius (som jag hade önskat mig ;) ) av Rasmus. Och sen åkte vi till Malmö där jag fick välja ut en present jag ville ha. Och det blev en ny klocka + ett armdand. Klockan var sjukt fin ochjag var sjukt glad, efter det strosade vi bort till Pinchos där vi bokat bord.
 
Personalen hade satt en liten söt flagga på vårt bord för att jag fyllde år, hur gulligt?! Sen blev det massor med goda tapas, vin och till sist vars en drink. Jag älskar pinchos.
 
Sen igår har det varit snökaos här i Trelle och typ allt stå still och tåg är försenade och blä blä bläää...jag kunde inte komma in til skolan idag då tåget var inställt och jag skulle missa lektionen jag skulle gått på och även min planderade pluggdate med Sandra. Men vi bestämde att vi skulle se kl 07.00 i morgon och käka frukost tillsammans och sen plugga. Vilket låter bra för mig :)
 
Men nu ska jag ta tag i lite städning här hemma.
Puss ♥
 
Frukost på sängen så klart 
 
 
 
 
 
 
Min present till mig själv ♥
 
 
 
 


Pluggdate

Hej vänner! Då var det Måndag igen. 

Idag blev det ännu en gång en tripp in till skolan för en pluggdate med Sandra. 08:15 var jag på skolan med en stor kaffe i handen, redo att kicka as! 

Och sen har vi suttit i vår egen lilla värld med vårt plugg. Snackar lite, käkat lite & pluggat lite. Och vi har varit jätteduktiga!!

I morgon blir det lika tidigt och lika många timmar. Men det är bara att göra! Stort plus är ju att jag fyller år i morgon, och så blir det fika ;)

Nu är jag iallafall hemma och har ätit en kanelbulle och druckit en kopp kaffe. Soffan väntar strax på mig och jag ska inte göra ett skit mer idag!

Puss & kram 



Vart ska jag denna Lördag?

Hej vänner! Jag måste faktiskt skryta litegrann nu. Kan ni gissa vart denna kvinnan är på väg någonstans denna Lördag?!


Jo till skolan! Kryss i taket, en Lördag liksom? Har jag blivit sjuk? 

Nej, faktum är att Sandra skulle in och plugga och Rasmus & hantverkare håller på i badrummet hela helgen. Så jag skulle inte få någon ro alls med plugget. Dessutom ska det bli kul att träffa Sandra :D 

Så fast än att jag är trött (fick spontan hänga med på tjejkväll igår då jag hämtade mamma mitt i natten (läs: var i säng 02:30) ..dock så var det superkul!) så blir det någon timme med plugg, och sen hem för att göra god mat och titta på Mello.

Ha en fin Lördag
Puss & kram 


Fredagsmyset. Har ni inte smakat den nya Fantan än så GÖR det!! Så god!


En bra dag

Hej finisar!

Idag har varit en riktigt bra dag måste jag säga. Har fått sova gott i natt och vaknade 10:15, fixade min goa gröt till frukost och pluggade litegrann. 

Sen träffade jag Lotta & Malin för en snackelunch på Systrar & Bönor. Är så himla glad att jag har dessa två tjejer i mitt liv. Det blev en två timmars lunch innan jag begav mig till gymmet och brände av 1 timme på löpbandet. Så gött!!! 

Väl hemma blev det panerad torsk, potatis & remouladsås. Och nu har vi slängt oss i soffan och kollar på Skam.

I morgon blir det skolan mellan 8-10 och efter det ska jag hem och ner till stan för att luncha med pappa & Maja :)

Ha en din kväll.
Puss & god natt ❤




RSS 2.0