En Håkan helg

 
 
 
 
Lördagen började redan halv 7 på morgonen då vi skulle ta tåget till malmö vid 8-tiden. Efter en god frukost på espresso house hoppade vi på tåget till Götet. Dock fick vi åka buss en sista biten, och fick stå i ösregn en timme för att vänta...Men lika glada var vi ändå.
 
Väl framme i Götet checkade vi in på Hotellet, som var jättemysigt och fint. Slängde oss i sängen och chillade en stund. Sen begav vi oss ut för att hitta något gott att käka. Vi landnade på La terrazza där vi mumsade i oss vars en god pasta cabonara. 
 
Riktigt riktigt gott!!
 
 
Efter lite mat gick vi bort till Ullevi för att möta upp Pappa, Randi, hennes son + sambo. Vi tog en cider och satte oss för att vänta på att Håkan skulle börja sin spelning.
 
 
Vi hade bra platser nära scenen. Riktigt nöjda båda två.
 
Mötte sen upp min fina lillasyster och hennes kompisar. 
 
 
Sen började spelningen och vi stod inte still på tre timmar. Och min röst var allt annat änbranär vi kom ut från Ullevi. Men fa-an så bra han var!! Är så himla glad att jag sett honom. 
 
Dagen efter konserten var vi rätt sega. Vi åt en megagod frukostbuffé ( säger bara nutella & pannkakor, OMG!!). Sen mötte vi upp Pappa & Randi och åkte till Haga och strosade i fina små gränder med massa söta butiker. Jag köpte tre pepparkaksformar med mumin, Lilla My & Snusmumriken på,typ så där 5 månader innan  jul... Ville typ köpa allt i affären, då dom sålde massor med muminsaker. Jag är lite smått besatt kan jag säga.
 
 
Sen blev det gofika och typ världens största kanelbulle! Efter det begav vi oss till bilden och styrde kosan hem till Trelleborg.
 
 
Så med andra ord, helgen har varit magisk! Nu ska jag kötta sista veckan på jobb innan jag ska sätta mig med min omtenta och efter det dra skolan igång igen. Jag längtar nog lite iallafall ;)
 
 
Puss 
 


Tisdag 25.e Juli

Hej finisar! Hoppas er vecka börjart bra och att er helg varit superbra!
Min helg var riktigt bra då vi var på fest i Fredags, ute på äventyr i Kivik i Lördags och i Söndags öste regnet ner och då passade vi på att åka till farmor och fika.
 
Så helgen var bra och jobbveckan började bra igår också. I dag ringde klockan 05:30..den är kul den..och någon idiot har ringt till min telefon HALV 4 i natt så efter det tog det en stund att somna om= jag är väl lite smått trött i dag, men så är det. Jag ska befinna mig på jobb om en halvtimme så jag ska göra mig i ordning nu iallafall.
 
Puss ♥
 
Frukostmys & gos i soffan en Söndag
 
Of to middag med vänner
 
Bistro Stella i Limhamn. Alltså den burgaren, så himla god!
 
 
 


Jobba och jobba.

Hej snart en vecka senare.

Då började jobbet oc livet tog slut, haha! Nej så farligt är det inte, men det är mycket nytt och när man är själv med nya arbetskamrater och barn så är det mycket att hålla koll på. Men kul är det iallafall, och jag älskar att jobba som förskollärare även om det stundtals kan vara kämpigt..men å andra sidan, vilket jobb är inte det ;) Nu är det iallafall bara 2 dagar till helgen och efter det är det två veckor kvar att jobba. :D
 
Annars har det inte hänt så mycket, har som sagt bara jobbat, ätit & sovit. Men nu på Fredag ska vi ut och käka med några kompisar och det ska bli kul.
 
 
Nu ska vi mysa upp oss i soffan en stund innan sängen väntar.
Puss ♥
 
 
 
Kvällssnacks
 


Torsdags jobb

God morgon finisar!
Då var det äntlgen dags för denna kvinnan att börja jobba denna sommar. Känner mig lite bortskämd som har jobbet ca 10 minuter från hemmet och det är dessutom cykelavstånd dit. Passar perfekt en solig morgon som denna!
 
Så jag ska strax hoppa i skorna och bege mig. Jobbar 8-17, men är vädret så här hela dagen så gnäller jag verkligen inte! Speciellt inte när jag ska jobba med goa ungar i 3,5 vecka fram över och får lov att vara ute en stor del av arbetsdagen.
 
Ha en fin Torsdag, och hoppas solen lyser hos er.
Puss ♥
 
Upp & hoppa!
 


En fika på stan & dagens outfit

Hej på er i solskenet!
Äntligen är solen här och sommaren lika så. Dock går solen i moln releativt fort, så man få njuta när man kan. Iallafall så har jag kommit hem från stan för typ 1 timme sedan. Mötte upp Elli för att ta en fika, snacka en massa och även kolla in rean i stan. Jag fick med mig en ny sminkpensel och hon ett nagellack. Det blev även gofika i form av lite för mycket kaffe och vars en stor chokladmuffins.
 
Nu har jag precis tryckt lite sen lunch i magen och chillar i soffan i väntan på att klockan ska bli 18:00, för då ska jag dra denna kropp ner till Friskis och köra ett Iw-pass. Jag hoppas på att det är ett Iw-spurt pass, för min kropp behöver piskas lite känner jag (Känner att det lät jäkligt fel, hahah!). Så jag slösurfar bara runt på youtube och pintrest, mina två besattheter. ♥
 
Här kommer iallafall en dagens outfit. Linnet är nytt och fyndat på Lager 157, var annars liksom? Älskar den butiken ♥
 
 
Linne- Lager 157
Jeans jacka- H&M
Väska- H&M
Klocka- Ur & penn
Jeans- Gina tricot
Skor- Ica Maxi
 
 
 


Hänt i veckan

Tjena snyggingar, är allt bra med er? Här är det bara bra.
Snart ska jag & Rasmus ner till stan en runda för att göra lite ärenden, och i kväll ska vi in till Malmö för att äta middag hos Sandra & Linus.
 
Här kommer iallafall lite bilder från tidigare i veckan.
 
Tösen är bra sällskap när man ritar

En styck god kvällsmat
 
Va och såg sommarrevyn med Pau 
 
En styck dag då självförtroendet låg på topp
 
 
Var hemma hos Malin med dessa fina töser och åt tacogratäng
 
 
Åkte till Mölle förra Söndagen
 


Musik som gör mig glad

Jag tänkte tipsa om min absoluta favorit musik just nu. Detta är min Musik som gör mig glad lista. Här har jag allsorts musik, från dansband till rock. Men det är musik som gör mig glad.
 
 


Ljusglimtar från Bulgarien

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 


Liten blir stor

Hej my loves! Hoppas allt är bra med er idag? :)

Själv är det bra om än lite segt och slöt. Har varit trött hela helgen och gått i lite zombiemoode, men så är det..Igår firade vi Emils 4-årsdag med grillat, tårta och så klart en massa presenter! Det är så kul med barn! ❤️
 
Idag är vi ute på fotoutflykt med pappa & Randi uppe i Mölle. Och ska strax in och fika någonstans. I nead some coffee!!
 
Ha en finfin Söndag så hörs vi.
Puss ♥
   
 
 


RSS 2.0