Veckans matsedel: Krämig laxgryta

MÅNDAG
 
(null)
Ingredienser
 
80Potatis
50g Lax
1dl, ½-1 dl vatten
2½ msk hummerfond
2½ dl matlagningsgrädde 
2tsk dijonsenap 
1knippe(n) dill
3msk, röd stenbitsrom 
1tsk salt
2dl sockerärter  
 
Gör så här:
 
  1.  Koka potatis. Skär lax i mindre bitar.
  2. Blanda vatten, hummerfond, grädde och senap i en kastrull. Koka ihop såsen något.
  3. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min.Hacka dill och rör ner tillsammans med rom i såsen. Smaka av med salt och koka upp.
  4. Pressa potatisen och servera till laxen tillsammans med sockerärter.
SÅ GOTT!!
 
 



Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0