Mini weekend i Götet

Förra helgen åkte vi en tur till Göteborg, för att bo på hotell och gå på Lisebergs julmarknad.
Fantastisk dag och kväll, även om det liksom blir vad det blir när man har barn.
Vi lyckades åka två karuseller sen somnade Lowe i vagnen. Så jag och Rasmus strosade runt och njöt av alla ljus, julstämningen och att det faktiskt låg massor med snö på marken. Vi hade sån tur att det faktiskt snöade också!
Dagen efter åkte vi in en runda om Ullared och Gekås. Har nog aldrig gjort den affären så fort, haha! Men tanken var mest att kolla lite bebiskläder till lillasyster samt äta lunch.

Jättemysig helg, och vi somnade riktigt gott i vår egen säng när vi väl kom hem.

(null)

(null)
Det var verkligen SÅ himla fint på Liseberg. Ljusslingor överallt! Extra plus att det va snö på marken och att det snöade också. 


(null)

(null)
Lowe åkte två karuseller, vilket var två mer än vi trott. Lite skeptisk så klart, men han tyckte nog det va kul.
Vi köpte en kanin till honom som han just nu är väldigt besatt i

(null)
Bilkarusellen var poppis

(null)

(null)

Lowe somnade gott i sin vagn efter en stund, då strosade jag & rasmus runt i lugn och ro. Vi kollade runt på julmarknaden och åt vars en älgkebab, vilken fick tummen ner av mig. Haha!

(null)
Så sagolikt vackert!

(null)
Lowe var riktigt lycklig över sin kanin. Vi köpte även en ballong till honom, men den mådde inte så bra när den kom in i värmen på hotellet, tyvärr.
(null)
Vi tog det lugnt på rummet en stun, kollade på teven och scrollande igenom hela foodora appen efter något gott. Det fanns ju liiite fler alternativ att välja på i Göteborg hänfört men lilla Trellehåla.

(null)
Vi tog det lugnt resten av kvällen. Natten var väl så där, men efter lite hotellfrukost så var vi redo att åka en snabb runda till Gekås.
Vi typ sprang igenom jag jag säga. Vi skulle mest kolla lite bebis & barnkläder, vilket det blev några fina fynd av. GALET söta små bodys!






Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0