Sommartips: ljudböcker


Jag tänkte tipsa om de ljudböcker jag lyssnar och har lyssnat på den senaste tiden.

Detta är verkligen det bästa sättet att hålla igång ett bokintresse. För en ljudbok har man liksom alltid tid med. Du behöver bara ett par hörlurar och sen är du good to go. Jag brukar lyssna när jag lagar mat, är ute och går, kör bil och likande.

Dessa böcker hittar du på storytel, men finns säker på andra ställen med.

(null)
Denna boken riktar sig till nyblivna föräldrar eller mammor skulle jag säga. Det handlar om tre tjejer som träffas i en mammagrupp. Där efter får man följa deras tre olika liv med deras små bebisar. Delvis väldigt roligt och hög igenkänningsfaktor, men under ytan så finns det ändå en antydan till bitterhet och därför får den ⭐️⭐️⭐️/5 
(null)
En mysig feelgood bok om kärlek, matlagning och musik. Ett första möte som blir allt annat än bra förändras när de båda huvudpersonerna hamnar på samma matresa.
Mysig och kul med ett manligt perspektiv
⭐️⭐️⭐️⭐️/5
(null)
Stockholm en varm försommardag drabbas plötsligt av ett dödligt virus och människor dör som flugor. Huvudpersonen Amanda vaknar upp på sitt köksgolv helt ovetandes om att världen utanför gått under. 
Iris är på väg för att hämta sin dotter Sigrid när en olycka sker och hon måste till ett sjukhus. Dessa tre personer strålar sedan samma, och måste nu tillsammans överleva i en värld som inte längre lever.
Beroende framkallande Serie i 7 delar, man vill bara fortsätta lyssna & lyssna!!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5
(null)
Ett otroget kärlekspar sätter sig i bilen för att hitta en avskild mötesplats. En ung, vilsen kvinna får oväntat lift av en främling. En man kör för fort på de snötäckta vägarna. Alla inblandade har passerat samma ravin. Men bara en har kört någon av vägen, bara en har lämnat någon att dö.
Spännande och man vill bara veta sanningen!
⭐️⭐️⭐️/5

(null)
Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen?
Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Men vad händer bakom stängda dörrar?
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️/5

(null)
För tjugofem år sedan hade Hanna och Mattias en himlastormande romans. Idag är han getbonde med eget mejeri, och lever ensam med dottern Felicia och hon lever storstads livet i Stockholm. Men när de träffas igen blossar känslorna som legat gömda upp. Och det blir starten på en underbar sommaromans. Men kommer den hålla och vad händer när det som inte får hända sker?
Underbar sommarläsning/lyssning. En riktigt feelgood bok! 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5





Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0