Hej påskledighet!

Hej på er!
Jag hoppas ni har en härlig påskledighet. Rasmus och jag njuter till max. Dock var där en liten katt som väckte mig 6:30 i går..kul..men upp kom vi och hela dagen gick inte till spillo.
 
Idag fick vi sova till 8:00 iallafall, duktig katt, haha! Sen bar det i väg ut på en tur i det fantastiska vårvädret. Vi åkte ut och fotade gravidbilder, åt lunch i Skurup och sen har vi hållt på i trädgården nu under kvällen och även grillat ett gäng goda hamburgare. Snacka om att man njuter till max! Och det bästa är ju att man har tre hela dagars ledighet till. 
 
 
I vanlig ordning, här kommer lite bilder.
 
Puss ♥
 
 
(null)
Rasmus har haft ett projekt sen slutet på Februari, och äntligen är han färdig. Vi har fått ett trädäck i trädgården, och jag är SÅ lycklig! Det gör så mycket för denna kaosträdgård.
 
 
(null)
Herromveckan fick jag hem denna söta väska som jag tänkt använda som skötväska till hösten.
 
(null)
Påsen har ju gjort sitt intågande och förra helgen fick detta härliga påskris flytta in hos oss. 
 
(null)
Vi tog en tripp upp till Gekås Ullared i Söndags för att kolla in lite bebisgrejor. Det blev lite smått och gott. Och den gravida blev ju såå himla hungrig att hon inte nöjde sig med en portion i restaurangen, haha!
 
(null)
Bebisbulan har verkligen poppat fram nu. Går in i v 24 på Lördag och herre min hjälp vad jag börjar känna mig stor..Inte mycket som passar mig i garderoben nu kan jag säga..Har fått köpa hem lite klänningar och liknande som jag kan ha nu i sommar. Det är ju lite varmt för tjocktröjor och sånt nu, så det blir trixigt att välja något att ha på sig på morgonen. Känner mig ibland lite begränskad med olika outfits. Men man får vara kreativ :D Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0