Bebismys

Hej min hjärtan!
Jag hade den mysigaste eftermiddagen på länge i går!! Var hemma hos Sofia och lilla Belle för en fika och massa snack. Och alltså hur mysiga är inte dom två egentligen??
Är så himla glad att vi liksom hittat tillbaka till varandra litegrann. Vi är barndomskompisar från början men sen har livet tagit över för båda två och vi träffades inte på år. Men nu har vi börjat ses igen, mys!!
 
Så det blev massa bebismys, kaffe och snack. En eftermiddag helt i min smak. 
 
Idag vaknade jag av att klockan inte ringt och märkte att smarta jag stängt av den i sömnen....suck...så morgonens promenad sket sig. Men det fanns lediga platser på kvällens pass nere på Friskis, så det får bli ett dubbelpass i kväll..YEAH!! 
Annars är planen att röja undan här. Vet inte vad som hände, men det ser ut som man släppt en handgranat. 
 
Well well, det är väl lika bra att börja någonstans. Ska hinna trycka in mig lunch innan 17:00 också, då passet börjar. Haha, detta blir en intressant dag.
 
 
Jag hoppas ni hittar på något kul i dag, och gör ni inte det och känner att livet är piss-kass-värdelöst, dra på er promenadskorna, plugga in hörlurarna och gå en promenad. Och när ni kommit hem så gör ni er en god smoothie på hallon, blåbär, mjölk, ägg & havregryn. Sen lovar jag att livet inte känns så kasst längre.
 
Älskar er, Puss ♥
 
 Finaste & goaste lilla flickan någonsin! ♥
 
 
 
 


Hjärnan går på högvarv

Hej mina hjärtan! Alltså vilken dag jag haft!
 
Andra dagen på intron till sommarjobbet, och jag är helt slut i huvudet måste jag säga! Men det går jättebra iallafall och rutinerna börjar sätta sig. Så på Tisdag drar det igång på riktigt och då är det verkligen på riktigt. Fast dom boende är så hjälpsamma och snälla, och även resten av personalen så det kommer gå bra.
 
Nu har jag nästan precis kommit innanför dörren, slängt en risifrutti i munnen och placerat mig framför datorn. Jag måste säga att en powernap inte varit fel för jag behöver verkligen tagga ner lite, Somnade dock innan 11 igår då gårkvällens pass tog musten ur mig och mitt huvud totalt.
 
Så får jag se vad som händer i kväll. Tanken vara att träna på friskis eller dra ut på en powerwalk. Fast egentligen har jag inte alls lust..vill bara chilla.
 
Hoppas iallafall att ni haft en fin Tisdag än så länge, ha det så bra.
Puss & kram ♥
 
 
 
Åh, dessa heta arbetskläder ;)
 


Midsommarhelgen

Hej mina vänner! Vilket helg det varit!
Och vädret har levererar hela helgen, förutom på kvällarna.. 
 
I Fredags firade vi midsommar ute hos Josse i Höllviken. Och jag & Rasmus hade bestämt oss för att cykla ut till henne, då det inte var så speciellt långt. 1,5 mil. Så det gick bra, men när vi väl stannande hos Josse så var vi så himla lökiga att vi fick blaska av oss duktigt, tur vi hade ombyte och deo med oss...hahaha!!
 
Dagen och kvällen blev väldigt trevlig iallafall, med grillat, kubb och chill. Senare på kvällen började det ösregna och då menar jag verkligen att himlen öppnade sig! Och det åskade & blixtrade så sjukt mycket..och jag var inte ett dugg peppad på att cykla hem. Men när vi väl bestämde oss för att dra oss hemåt så hade det blivit uppehåll.
 
Så hem kom vi och slängde oss i duschen, klockan 2 på natten, hahaha! :D
 
Sen kom Lördagen och vi var mer än lovligt slöa. Jag vaknade runt 1-halv 2 och Rasmus hade vaknat 9 men somnat om i soffan. Så det blev inte många knyck gjorda förens Linus ringde oss och frågade om vi ville komma på grillat hos hans föräldrar. Och ja det ville vi! Så kvällen spenderades i en härligt uterum, med god mat och fotboll på tv.n. Fast det kollade knappt jag och Sandra på, för vi satt och ritade i våra målarböcker hela kvällen. Och jag måste säga att jag är så himla besatt av dessa Mindfulnessmålarböckerna! Det är det bästa dom kommit på.
 
Och när klockan hade passerat tolv begav vi oss hem för vi skulle på kalas till Emil på Söndagen. Och även det var jättemysigt, och så kul att träffa Emil igen. Vi lekte med honom hela eftermiddagen/kvällen och han fick massor av fina presenter som vi hade kul med. Speciellt såpbubblorna som verkligen var poppis. 
 
Så thats my weekend folks. Himla bra har den varit!
 
Nu ska jag försöka dra mig upp ur sängen och gå en svettig powerwalk innan första jobbdagen börjar på sommarjobbet.
Vi hörs, Puss & kram ♥
 
 
Tre fina midsommarflickor ♥
Älskar er!
 
Jag och Sandra are "skrubbing" Potatis. Dagens bästa!
Fina du! ♥
 
Så himla bra Lördagsnöje måste jag säga! Kan tillägga att regnet öste ner på kvällen också, mys!
 
Dör för denna maten!
 
Grattis på 3-årsdagen Emil ♥
 
Visst är dom lika?!!
 


En vanlig Onsdag

Hej mina fina läsare! ♥
 
Jag hoppas att allt är bra med er och att ni taggar inför midsommar! Jag är så taggad, och speciellt nu när det ser ut som att solen kommer stråla här nere..jag menar när hände det senast på midsommar? haha! 
Jo, förra året, då vi var nere i Spanien vid denna tiden (ljuuuva minnen!!) men i år är vi himma, men det är rätt gött det också.
 
Så i kväll ska jag och Rasmus, som är ansvariga för all handling, köra och just handla. Sen ska jag köra ut allt till Josse i Höllviken där årets midsommar kommer äga rum. Det kommer bli så mysigt! Dessutom tror jag att jag vet vad jag ska ha på mig redan nu, kryss i taket liksom! 
 
Men men, nu ska jag käka upp en väldigt sen frukost och efter det bara chilla i soffan. Har känt mig så konstig i kroppen både i går (fick halvera min powerwalk) och i förrgår. Så nu blir det till att chilla så jag inte åker på en förkylning eller något sånt skit igen. För det har jag inte tid med, börjar ju jobba nästa vecka! :D
 
Men vi hörs allihopa! Om grannarna kan sluta borra så mycket, så kanske jag spelar in lite videos till Youtube idag!
 
Puss ♥
 
 


En helg full med roligheter

Hej mina små loppor ♥
Hoppas ni haft en fin helg, och att solen lyst på er! Här nere har vädret hållt sig fint och skönt har det varit också! 
 
Nu i Fredags firade vi att min kusin tagit studenten, och alltså det är inte okej! Dom ska vara små fortfarande och inte vara 19 år och ta studenten..Jag protesterar!! haha :D ♥
Men firandet var jätteroligt och både maten och stämningen var på topp, härligt! Sen i Lördags så hände det verkligen igenting och både jag & Rasmus var slöa så jag vet inte vad?! Klockan 6 somnade jag i sängen och han somnade i soffan.. 1,5 timme senare vaknade jag i panik och visste inte var jag var, eller hur mycket klockan var. Och Rasmus som sov så gott i soffan var svår att väcka. Så maten stod inte på bordet förens klockan 21, haha!! 
Men så blir det i bland.
 
I går vaknade vi upp till en riktigt grå himmel, och jag trodde för en sekund att hösten redan gjort sitt intåg. Men tji fick jag. För när vi vara på väg ner till stan med Sandra & Linus för att fika så kom äntligen solen fram igen. 
 
Så ja, det har varit en händelsrik helg måste jag säga, om än väldigt rolig! Nu laddar jag om för en ny veckan där bland annat midsommarförberedelser ingår. Jäkla mycket folk blir det, fast det är bara roligt.
 
Nu ska jag ut på min sena morgonpromenad, och jag kommer löka ihjäl...men så är det när man inte vaknar då klockan ringer.
 
Puss ♥
 
 
 
 
 
 
Söndagsfika
 
 


Fredag, powerwalk & student

Tjena moss på er, och hej Fredag!
Imorse väckte en kelig kisse mig klockan 9, så då var det bara att vakna och gosa med henne. Men det var det värt! Sen begav jag mig ner för att fixa det sista till Albins studentpresent och även för att handla lite annat till mig själv. Och hela stan var fylld med massa studenter i finna klänningar, kostymer och vita hatta. Ja, man blir ju lite sentimental måste jag säga. För visst är det en helt fantastisk dag med så mycket glädje! 
 
Dock så ser jag så mycket mer framemot mig examensdag, då jag faktiskt tog studenten med två IG (den tidens F), och egentligen inte skulle fått ta den. Men denna gången kommer jag gå ut med ett fullständigt betyg ( eller ja, jag har klarat alla kurser och så) och jag får även ett intyg på att jag är examinerad förskollärare.. och vet ni, det tycker jag väger så mycket tyngre ;) MEN, nu ska jag inte vara bitter och snuva studenterna på konfekten ;)
 
Jag ska strax hoppa in i duschen och duscha av mig efter en helgalen powerwalk där jag faktiskt ökande hastigheten brutalt mycket, energin var verkligen på topp i dag. Härligt när det är så :) 
 
Så om vi inte hörs mer i dag så gör vi det nog i morgon.
Puss & kram ♥
 
 
 
Du kan göra allt, bara du ger dig fan på det.
 


Trött och tidig Torsdag

Hej vänner! Jag hoppas allt är bra med er, och att ni inte behövt gå upp lika tidigt som jag idag. Klockan ringde 06:45..
Idag blir det intro på sommarjobbet mellan 9-13 och sen ska jag köra och fixa present till Albin som tar studenten i morgon.

Annars är planen bara att träna i kväll, hoppas dock jag inte somnar när jag kommer hem i eftermiddag..för det blev inte allt för många timmars sömn i natt.

Men nu ska jag sitta och mysa i soffan en stund till och käka min goefrukost, kände att morgonen krävde en sån. Speciellt när regnet öser ner utanför fönstret.

Vi hörs.
Puss ❤️

Dagens frukost






Second hand fynd


Kavaj från pingstkyrkans second hand.
45:- 




9 år

Hej snäckor!
Hoppas ni haft en fin Lördag? Själv har jag haft det megabra! För idag firar jag & Rasmus 9 år tillsammans, hur galet är inte det?! 9 ÅR!! Nästa är är det ett decenium.
 
Så det blev en mysdag med början i morse då det blev gofrukost med bullar och kaffe. Sen stack Rasmus iväg och fotade ett bröllop och jag åkte och fyndade lite på second hand. Sen blev det fika uppe hos pappa. 
 
Och nu i kväll blev det käk nere i stan som sen avslutades med vars en drink. Nu har vi landat i soffan framför The Mentalist, så klart! Finns ingen bättre serie.
 
Vi hörs i morgon.
Puss ♥
 
 
 
 


Fredag och bra humör

Hej mina fiiina läsare!!
Jag är på ett så fantastisk humör idag! Jag vaknade långt innan klockan ringde och sen kom jag ju på att det är Fredag hela dagen lång idag!
 
Tyvärr så är det inget sol-väder idag heller, solen är viserligen framme, men det blåser. Så det blir till att hålla sig inne idag. Tänkte nog spela in lite videos till Youtube, nu när man inte har någon skola som tar all tid och ork för en så kan man dra igång lite sånt roligt igen.
 
Spelade in en igår som samalagt tog tre timmar. Hahah, en morgonrutin, men saken var den att jag fick städa lite först innan jag kunde filma. Men ja, vad gör man inte..
Men ja, nu har jag precis käkat lite frukost och ska börja ställa upp kameran och lite sånt. Har dock ingn aningom vad jag ska göra för video, men det kommer väl i guess?
 
Annars så händer det inte allt för mycket idag, förutom att vi ska grilla ikväll, GOTT!!
Så jag hoppas ni har en fin Fredag så hörs vi.
Puss ♥
 
En färsk från sängen
 
 
 
 
 
 


Gissa vad..suck alltså..

Jag har lyckats med det omöjliga..Jag har blivit förkyld...på sommaren..
 
Liksom hur lyckas man egentligen?! Men det är klart, så mycket som det blåser här i lilla Trelleborg fast än solen strålar, så är det inte så konstigt egentligen. Så i dag har jag bara suttit i soffan med min dator och min kära målarbok, och bara slappat. Himla skönt! 
 
Sen har jag äntligen fått tid till inton för sommarjobbet så jag kan förbereda mig litegrann inför det. Jag tror nämligen att jag kommer få delegering denna sommaren. Vilket betyder att jag kommer få ge de äldre mediciner och sånt. Och det gör mig lite nervös, men det är ju bara att ta det lungt och fråga om man inte vet.
 
Annars så händer det inte mycket alls idag, typ bli frisk. Man få passa på att njuta innan det hektiska drar igång.
Något som också är så himla bra, är att Pau är på väg ner till Skåne precis just NU!! Hallelujah!! Så henne måste jag träffa nästa vecka också.
 
Men nu ska jag tillbaka till mitt chill, så jag kan bli frisk. (Ska väl vara glad för att det är molnigt och lite blåsigt idag..ingen ångest över att vara inne)
 
Puss ♥
 
Hängde hos Mamma i Måndags också. 
 
 
 


Massor som händer

Men hej på er!
Okej, det blev en jobbdag till då jag blev bokad i Fredags också. Himla kul när det var ute på min gamla förskola i smyge. Allt såg likadant ut som när jag gick där. Ja lite nya möbler och så, men iallafall.

Efter det blev det examensfest för Josse. Och det var så himla trevlig! God mat & härlig stämning.

Idag vaknade jag upp långt innan klockan ringde, nämligen bestämt klockan åtta. Rätt bra för att vara mig, och för att vara helg. Så jag snörde på mig träningsskorna och begav mig ut på en lång och svettig powerwalk. Och sen spenderade jag resten av dagen hos mamma i hennes trädgård. Härligt!!

Nu är vi på 60-års fest, och efterrätten dukades precis fram.

Vi hörs!
















 


Torsdag 2.e Juni 2016

Hej finisar!
Det blir ett snabbt inlägg för jag ska alldelles strax ta ett långt snack med min säng och kudde.
Idag har jag varit på ett vik på en förskola i Anderslöv. Och jag har haft det så himla roligt! Härligt att vara på en förskola utan att ha en lärare som kommer ut och kollar en, eller att man måste vara så himla aktiv och anteckna typ allt man gör. 

Nu kunde man bara fokusera på att vara med barnen och prata med dom, utan att tänka på om man uppnådde några mål. Rätt skönt i bland faktiskt. 

Men som sagt har jag haft en härlig dag, och den blev ännu bättre när jag blev bokad på ett vik ute i Smyge. Och faktiskt på min gamla förskola. Bodde ju där ute i några år som liten. Så jag är galet taggad på att komma tillbaka och bli lite nostalgisk. Inte för att jag minns så himla mycket, men vissa fragmet har man ju.
 
I morgon blir det även examensfest för Josse som blir färdig F-3 lärare,Grattis Josse & bra jobbat!! ♥
Men nu ska jag sova riktigt gott. 
 Puss ♥
 
 
 


TBT: Juni 2014

Året var 2014, jag jobbade på McDoanlds & kämpade ihjäl mig på Komvux för att komma in på högskolan. Och detta hände i Juni.
 
Den 5 Juni fick jag mitt slutbetyg. Hjälp vad stolt jag var över mig själv!
 
¨
En av alla outfitsbilder jag tog under månaden. Tråkigt nog så gick den toppen sönder under sommaren :(
 
Vi hade en Mamma-Döttrar-dag med lite fika på stan.
 
 
 
Vi firade 2 års förlovning.
Och alltså ser ni så liten min ring är! Vi beställde fel storlek och fick lämna in den typ samma dag som vi förlovade oss. 
 
Rasmus fick vattenkoppor..no coments. Och vi spenderade midsommarafton i Soffan framför massa filmer, chips & dippa.
 
Var på fest med Elli
 
Det blev rätt många promenader under månaden
 


RSS 2.0