Julafton 2021

Hoppas ni haft en fin jul och helg. 
Så här såg min jul ut i år. Den 23.e var vi här hemma och firade lille-jul tillsammans med min pappa, syster & hennes sambo + deras bebis. Mysigt! Vi åt julmat, spelade lite bingo (gick inte jättebra när man har en 2 åring och en 3 månanders, haha) sen kom tomten en runda också.

På julaftonsmorgon tog vi det väldigt lugnt. Vi var rätt trötta, men vid halv 3 åkte vi hem till mamma där syster väntande igen och så även min mammas man & hans son.
Lite Kalle anka tittande och julmatsfixande under tiden. Vi tog det lugnt och pratade en massa, sen kom tomten ännu en gång och Lowe fick öppna paket.

Vid 11- halv 12 begav vi oss hemåt.


(null)


(null)

(null)



(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)
(null)


(null)
Vi gick ut på en promenad för att åka lite pulka. Så mysigt med all snön, men så kallt!

(null)
Perfekt juldag. Rasmus & Lowe sov en stund och jag tittade på film och åt godis. 




Dan före dan före dopparedagen

Hej på er!
Oj som jag längtar tills i eftermiddag när Rasmus går på ledigt. Han ska ha semester till mitten av Januari!!! Wohoo!!

Idag har jag & Lowe lite planer och en massa måsten som vi ska fixa.

-städa huset
-handla julklappar till julklappsspelet
-handla lite andra små saker
-göra färdigt köttbullarna
-vika & hänga in sista av tvätten
-kaaanske hinna sy lite 
-äta lunch där i mellan

Ja, majoriteten av dessa saker ska jag göra och Lowe hakar väl bara på liksom, HAHAH!

I morgon ska vi fira lillejul här hemma med pappa, syster, hennes sambo & deras lille bebis. Och på julafton ska vi hem till min mamma. 

Ha en fin dag allihopa och stressa inte för mycket, det blir jul ändå ❤️

(null)
I Fredags ( 17/12) gick Lowe på julledighet. Jag hade pysslat ihopa dessa små presenter till hans pedagoger.
Tycker detta är fantastiskt roligt att göra och dom är så himla bra hans pedagoger, så dom förtjänar allt!
I burkarna är det torra ingredienser till pollykladdkaka sen köpte jag en ansiktsmask & mysiga strumpor. På toppen är det en liten påse med (galet goda) chokladtryfflar!

(null)
Lycklig kille som gick på ledighet?

(null)
Och lilla loppan i magen sparkar rundor för fullt. Jäklar så ont det gör stundtals kan jag säga.
Lowe var mer chill i magen, inte alls lika aggressiv, hahahah!!!
Är redan i v 27!

(null)
Igår åkte jag ut till jobb en runda för att få julklapp av chefen och för att äta jullunch. Kul att få träffa kollegorna igen efter 1,5 månad.

(null)
Min & Rasmus julklapp till varandra i år blev en lådcykel. LÄTT bästa vi köpt!
I Måndags åkte jag & Lowe för att hämta mat på Willys. Allt fick plats i cykeln inklusive barn.
Tänk er denna till sommaren alltså!!



Mini weekend i Götet

Förra helgen åkte vi en tur till Göteborg, för att bo på hotell och gå på Lisebergs julmarknad.
Fantastisk dag och kväll, även om det liksom blir vad det blir när man har barn.
Vi lyckades åka två karuseller sen somnade Lowe i vagnen. Så jag och Rasmus strosade runt och njöt av alla ljus, julstämningen och att det faktiskt låg massor med snö på marken. Vi hade sån tur att det faktiskt snöade också!
Dagen efter åkte vi in en runda om Ullared och Gekås. Har nog aldrig gjort den affären så fort, haha! Men tanken var mest att kolla lite bebiskläder till lillasyster samt äta lunch.

Jättemysig helg, och vi somnade riktigt gott i vår egen säng när vi väl kom hem.

(null)

(null)
Det var verkligen SÅ himla fint på Liseberg. Ljusslingor överallt! Extra plus att det va snö på marken och att det snöade också. 


(null)

(null)
Lowe åkte två karuseller, vilket var två mer än vi trott. Lite skeptisk så klart, men han tyckte nog det va kul.
Vi köpte en kanin till honom som han just nu är väldigt besatt i

(null)
Bilkarusellen var poppis

(null)

(null)

Lowe somnade gott i sin vagn efter en stund, då strosade jag & rasmus runt i lugn och ro. Vi kollade runt på julmarknaden och åt vars en älgkebab, vilken fick tummen ner av mig. Haha!

(null)
Så sagolikt vackert!

(null)
Lowe var riktigt lycklig över sin kanin. Vi köpte även en ballong till honom, men den mådde inte så bra när den kom in i värmen på hotellet, tyvärr.
(null)
Vi tog det lugnt på rummet en stun, kollade på teven och scrollande igenom hela foodora appen efter något gott. Det fanns ju liiite fler alternativ att välja på i Göteborg hänfört men lilla Trellehåla.

(null)
Vi tog det lugnt resten av kvällen. Natten var väl så där, men efter lite hotellfrukost så var vi redo att åka en snabb runda till Gekås.
Vi typ sprang igenom jag jag säga. Vi skulle mest kolla lite bebis & barnkläder, vilket det blev några fina fynd av. GALET söta små bodys!





V 25

(null)

Jag hinner inte med i denna graviditeten känner jag. Tiden går så fort, och det är bara 15 veckor kvar tills lillasyster ska komma. Men sen på samma gång så går tiden fruktansvärt långsamt!  


Jag har börjat längta så himla mycket efter henne, och kände typ i förrgår att jag redan börjat bli trött på att vara gravid. Hahaha, så inte lägligt kan jag säga. Då det är 3,5 månad kvar.. och den värsta uppförsbacken börjar om ca 4-5 veckor. 


Men jag ska inte klaga, jag njuter av att känna henne sparka runt i magen. Jag har saknat det väldigt mycket sen graviditeten med Lowe. Det är den där känslan att hon än så länge bara är min, och att jag inte behöver dela henne med någon än som infinner sig . Det är en mysig känsla. Sen njuter jag extra då jag tror att detta är sista gången jag kommer vara gravid också (Gissar på att jag & Rasmus nöjer oss med två barn).


Ska jag vara ärlig så har jag inte hunnit reflektera så mycket över och under denna graviditeten. Det har jag mycket Lowe att tacka för, för jag vet hur orolig och nojig jag var när han skulle komma. Men nu när man har honom att ta hand om så glömmer man liksom bort allt vad gravidkrämpor heter. Stundtals får jag till och med fundera över vilken vecka jag är i.


Och sen tror jag detta är en sorts försvarsmekanism från min sida. Jag fokuserar bara på att vara här och nu. Tänker inte på förlossningen, har inga höga förväntningar alls på den. Hon ska ut och hon ska må bra. DET fokuserar jag på och inte HUR hon ska komma ut.


Jag tänker inte måla upp något rosaskimrande födelseförlopp denna gången. För min egen skull så taggar jag ner brutalt mycket. Det mår jag helt klart bäst av. 


Jag tänker dock mycket på hur det ska bli när hon väl kommit. Och fokuserar nog mer på den biten. Jag vet ju att man kommer in i det livet också, precis som med Lowe.   Jag ser väldigt mycket fram emot att se dom två tillsammans. 



Hej December

Julmånaden är här. Hur mysigt på en skala? Dessutom har snön kommit hit också, väldigt härligt! Det gör ju så man kommer lite mer i stämning.

Igår upptäckte Lowe att en Nisse flyttat in till oss. Han såg dörren direkt på morgonen och frågade vad det var. Och sen dess har det varit på tal flera gånger. SÅ roligt! Trodde inte alls att han skulle grepp det med han har varit och knackat på dörren nu i morse för att se m Nissen var hemma..tråkigt nog så öppnade han inte..typiskt, haha!

Annars så händer det inte så himla mycket för tillfället. På Onsdag har jag varit hemma en månad, och visst även om det är mysigt och så, så börjar jag ärligt bli lite uttråkad..är så jäkla trött hela tiden också, så det känns som att man inte har ork eller motivation till något heller..hoppas så att det vänder snart!

Hoppas ni får en fin dag, jag ska nog försöka sätta mig och skriva en to-do lista eller nått sånt, för såhär kan vi inte ha det.

(null)
Ingen Nisse öppnande dörren. Han var nog inte hemma.
(null)
Lowes första kommentar om snön, "Lowe åka pulka!"
(null)
Julmyset infinner sig. Längtar så tills lucia då vi ska hugga granen!
(null)
Vi var hemma hos min lillasyster i Tisdags för att bebismysa och fika lite. Hon tog denna fina bild på vår lilla busunge.



RSS 2.0