Valborg

Hej vänner, och glad Valborg! Om man ens säger så? Haha!
 
Jag är alldeles strax på väg ut igenom dörren, ska bara trycka en macka i flabben( på riktigt bred skånska). Sen ska jag till Josse för att fira in våren där med lite andra människor.
Rasmus är och fotar bröllop så han kommer lite senare.
 
Tänkte bara visa min outfit för kvällen. Jag körde på klänning idag, för ovanlighetens skull.
 
Klänningen & jackan kommer från H&M
Skorna är supergamla men kommer från skopunkten 
 
 



HA EN TREEEVLIG KVÄLL!! ❤️





Sista dagen på praktiken

 
Hej mina vänner!
Då var praktiken slut för denna gången, men det är bara 6 månader tills nästa gång vi ska ut. Och då ska jag som sagt till en annan förskola. Så det va lite vemodigt att lämna alla mina små barn när jag skulle gå hem. Men jag fick en jättestor gruppkram av barnen som var kvar, så jag är nöjd :) ♥
 
Nu har jag placerat mig i soffan med lite käk, fick bara soppa till lunch, och en god, kall celsius också. Och här ska jag sitta hela kvällen och bara ta det lugnt.
I morgon ställs det ingen klocka, och det ska bli så skönt! Jag behöver verkligen sova ut litegrann.
 
Puss på er ♥
 
 


Då var det Måndag igen

Hej hjärtan!
Detta blir ett snabbt inlägg för min rast är snart slut.
Idag gick jag in i sista praktikveckan för denna gången. Och nästa gång vi ska ut ska jag till en ny förskola, för jag ska få en ny handledare. Och jag ska vara på en avdelning med barn som är 3-5 år gamla! Hur spännande? Har aldrig haft så stora barn. Så jag är taggad!!

Men iallafall, jag slutar halv 4 och då ska jag köra och handla en blomma till min nuvarande handledare, som tack för denna tiden. :)

Ha en fin dag allihopa.




cruelty free & veganskt body butter

Från märket Petal fresh vars produkter är fria från parabener, sulfater ect, och är inte testade på djur.
99:- på Ica Maxi
 
Deras hemsida
 


Dagens outfit

Jeansjacka- H&MTröja- LindexVita jeans- H&M I Converse I Solbrillor- Spanien
 


En solig lunchdate

Hej Lördag, helg och mina fina läsare!
Igår var jag så trött att jag somnade i soffan halv 11. Och jag har sovit 10,5 timme i natt. Var jag trött eller var jag trött?
Men i dag är jag pigg, utvilad och har för lite mer än en timme sedan kommit hem från stan och en lunchdate med Pau i det underbara vårvädret. Det blev en ny klänning för min del också. Och nu är jag placerad i soffan med en filt om mig och datorn i knät, massa mys. 
 
Jag tänkte sitta här tills Rasmus kommer hem och sen vet jag inte vad som händer? Funderade dock på om jag skulle åka ner och sola lite? Det hade varit så himla skönt! Men jag vet inte. :)
 
Annars då, vad händer i era liv mina kära läsare? Ibland är jag så himla nyfiken på vilka ni är som kommer in här varje dag och läser. Kan ni inte, om ni vill, slänga iväg en liten kommentar om vem ni är, ålder och hur ni hittade min blogg? Det hade varit så himla kul! :D
 
Ha en fin Lördag och hoppas att solen lyser där ni är. Här drog det precis in ett hageloväder, och solen försvann.
Puss ♥
 
En bra lunchdate
 


Men va lite trött

Sånna dagar då man är så trött att man klär på sig, sminkar sig, äter frukost och bara tokchillar i sängen. En sån dag är det idag kan jag säga!
 
Och jag har ingen aning om varför jag är så himla trött, men jag är verkligen helt slut. Och skulle bara vilja sova i typ en vecka eller nått sånt.
Men i morgon är det Fredag och jag har inget planerat förutom att tvätta och kanske klämma in ett träningspass också. Sen ska jag bara sitta i soffan eller sängen och chilla och sova så gott gott!!
 
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och förbereda mig på att min lärare från skolan ska komma och kolla på mig i dag..nervöst!
 
Puss ❤️
 




Idag är dagen som kommer bli helt fantastiskt bra!

Jag.är.trött! Men det kan inte hjälpas alls, klockan ringde 05:45 och det var dags att dra till förskolan. Peppen var väl inte riktigt på topp..men när jag sen 07:25 stiger innanför dörren till min avdelning och möts av ett gäng barn som skriker KAAAJSAA!!!
Då! Då vet man att man gjort ett stort avtryck! ❤️

Så fast än jag är grymt trött efter att ha sovit i max 3 timmar, så ska jag ändå göra denna dagen fantastisk!
Och sen när jag kommer hem, lär jag vara trött, men då ska jag bränna av ett Iw-intervall pass! Sen ska jag & Rasmus röja lite snabbt i källaren och sen.. Ska jag få gå och lägga mig!

Men nu, ska jag in och leka med världens bästa små människor ❤️

Puss 





Söndagsångest

Hej allihopa!
Haha, alltså jag måste ju framstå som en riktigt tråkig person när jag uppskattar helger då det inte häder något speciellt? Men sån är jag!
Dock har väl denna helgen varit lite i det tråkigaste laget, mest för att Rasmus behövt jobba. Men så är det. Sen är det väl lite tråkigt att det känns som att helgen går så fort nu när man "jobbar". Tiden bara flyger iväg, och i morgon är det dags igen.
 
Man är riktigt bortskämd med att gå i skolan, då man är där ca 3 dagar i veckan, och resten är man ledig. Dock vill jag ju ändå påstå att jag längtar riktigt mycket tills man börjar jobba, tjänar pengar och att vi då kan köpa ett hus..livet börjar liksom! Men det är bara att bita ihop, den tiden kommer en dag också.
 
Men iallafall, nu ska jag fixa lite med mina naglar tänkte jag, både tår- och fingernaglarna. 
Puss ♥
 
Slänger in en gammal bild från min studentdag. Då kunde jag inte tro att 4 år senare skulle jag gå på en högskola.
 
Och en från min bal också. Jag är SÅ lik mamma på denna bilden!
 


Fredag & glad

Okej, om det beror på att solen skiner, att det är fredag eller att jag fått sova i hela nio timmarna natt eller att det är en kombo av allihopa?! I don't know, men humöret är fan på topp!
Och jag ska se till att hålla det så hela dagen.
 
Just nu har jag rast, och det behövs verkligen efter att vi haft frost-disco barnen och jag. Så himla roligt! Och det är skönt när man har bra dagar!
 
Så nu ska jag klunka kaffet och sen ut och leka i sandlådan.
Vet ni förresten vad det allra bästa är? Jo, att jag har en celsius i väskan som jag ska dricka när jag ska hem. Något lyx får man ha när det är Fredag.
 
Puss ❤️
 




Sudda sudda sudda sudda bort din sura min..

Hej vänner!
Någon som kan komma med ett stort choklad till mig idag?
Mitt grumpy humör fortsätter tyvärr idag, och jag är fan inte pepp på något alls! Sitter på praktiken med alla Goa, fina & söta barn, men idag vill jag faktiskt bara hem :(

Och det är så tråkigt att va på detta humöret. Och jag tror det är lite lack of sleep som är boven. Så jävla trött och utmattad, är verkligen inte van att jobba dessa tider. Och sen måste man vara 100% fokuserad hela tiden, för att ha något att skriva i loggboken.Sen vet jag att det är en vanesak när man väl börjar jobba sen.
Men just nu, nej usch! Och som tur är så är det Fredag i morgon.

Jobbigt är också att Rasmus åker iväg och fiskar ikväll, och kommer inte hem förens i morgon kväll. Och jag hatar att sova själv!

Men ja, ni ska väl inte behöva lyssna på mitt gnäll.
Kan ju säga att en av anledningarna för att jag är så här, är för jag fick reda på igår att min handledare här på förskolan ska sluta. Så nu får jag ännu en gång byta...blir så jävla trött, helt ärligt!

Men, det är bara 5,5 timme kvar, sen ska jag hem till sängen.

Puss 

Igår fick det bli en låååång powerwalk!




Regning Onsdag

Hej vänner!

Idag har det varit lite upp & ner med allting måste jag säga. Men sånna dagar har man väl ibland?

Så jag känner inte alls för att blogga om något, utan ska sitta och måla i min målarbok och bara ta det allmänt lungt. Och sen laddar vi om för en ny dag i morgon. Och snart är det helg!

Puss 





Hela helgen lång

Hej mina vänner!
Jag hoppas ni haft en trevlig helg? Jag har varit hemma i princip hela helgen, förutom i Fredagskväll.
Då blev det tjejkväll hemma hos Malin för att fira hennes födelsedag. Och Gud vilken trevlig kväll det blev! Det blev tacos, grönsaker med dippa och sen spelade vi Buzz, och det tv-spelet måste jag lätt köpa. För det är så roligt!

I Lördags var Rasmus iväg på svensexa hela dagen och jag fixade med en omtenta och sen låg jag och halvsov i sängen hela dagen..skönt!!
Igår var Rasmus vääldigt bakis..hahah!! Så vi låg i Vars en ände av soffan.

Och i dag ringde klockan 05:30, men jag var inte uppe förens 06:30. Nej jag skojar inte. Fy fan vad trött jag var i morse och ville verkligen inte gå upp. Så himla opepp. Men när jag väl kom till förskolan så var det himla roligt igen. Hur knäppt!

Men men, jag är här till halv 4 och sen ska jag hem till en kall Cola!!
Sen blir det äntligen träning ikväll också, jadåååå!!

Puss 












Fredag, underbara Fredag

Hej mina fina vänner!
Då var det äntligen Fredag och snart helg! Och det behöver jag kan jag säga. Det har varit en hektisk vecka med förkylning och praktik och tidiga morrnar. Puh säger jag bara. 

Så det ska bli himla skönt att få vila upp sig och se till att bli ordentligt frisk tills nästa vecka. Då ska jag börja planera lite aktiviteter med barnen på min avdelning. Vi ska göra experiment tänkte jag, mest för att vi har gjort massor i skolan så vill jag nu se hur de funkar i praktiken liksom. Så det ska bli kul.

Denna helgen väntar massa kul och speciellt i kväll när jag ska till Malin för att fira hennes födelsedag! 
Sen i morgon ska jag in till Malmö och lämna Rasmus för han ska på svensexa. 
Så jag har hela lördagen för mig skälv, och jag ska plugga & sova, hahaha!! Och jag är exalterad.

Men men, nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag in och läsa saga för barnen. Mys!

Puss 








Solig & underbar dag på praktiken

Hej snäckor! Hoppas allt är bra med er?
Med mig börjar det faktiskt bli bättre..som tur är! Så idag åkte jag ut till förskolan igen. Och jag måste säga en sak som är helt underbart med att vara förskollärare, och det är att man får vara ute så mycket. Speciellt nu på våren och sommaren då man ute både på för- och eftermiddagen! Jag ville inte gå in idag när vi skulle äta lunch kan jag säga, för vädret va så fint.
(Men sen är det ju inte så himla kul på höst och vinter när det spöregnar och man ändå måste ut med alla ungarna.)
 
Iallafall så har jag haft en supermysig dag, även om jag varit lite småtrött. Men det va barnen också så det va rätt lungt. Vi lekte massor och dom är så himla goa! Och jag kan ju säga som så att mitt hår är väldigt poppis hos flickorna på avdelningen, just för att det är så långt. Så jag tror jag satt i seriöst 40 minuter och hade tre småtjejer runt mig som fixade med mitt hår, gåshud delux! Älskar när folk pillar i mitt hår.
 
I morgon är första veckan av fyra gjord och det ska faktiskt bli rätt skönt med helg, mest för att denna första vecka liksom bli så intensiv då man ska lära känna alla barnen och föräldrarna och pedagogerna. Så ja, det ska bli himla skönt!
 
Och i morgonkväll ska jag hem till Malin för att fira hennes födelsedag, och jag vet att det bjuds på tacos, och jag tror det skulle bli chokladpuddig till efterrätt? JADÅ!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen och chilla framför datorn.
Puss & Kram
 
 


Förkyld!

Hej vänner!
Sen igår, eller egentligen sen i Måndags har jag känt i kroppen att jag började bli sjuk. Och jag skulle ju så klart träna, och där kom en liten förkylning..

Så idag blev jag hemma från praktiken, för jag vaknade upp snörvlig och jävlig. Fy säger jag bara!

Så jag har spenderat hela dagen i sängen och sovit och sovit. Och där i mellan har jag druckit massor med vatten och ja sprungit på toa, hahah!
Nu känner jag mig bättre, eller bra nog för att åka ut till förskolan i morgon.

Känns så jävla typiskt att man inte ska klara mer än 2 dagar på en förskola utan att man blir sjukt, pinsamt! Och speciellt när man måste bli hemma! Det känns ju verkligen som att man är framåt & vill något då..men ja, hellre hemma och sjuk en dag än att jobba sjuk och sen få bli hemma i 3-4 bara för att! 

Men i morgon kör vi igen!
Puss och god natt





Dag 2 på praktiken

Tjena moss!
Det blir ett snabbt inlägg från personalrummet idag. Är lite seg och sängen var såå skön i morse att det tog mig 20 minuter innan jag var uppe. Men efter det var jag superpigg!
 
Nu har jag lunchrast och ska strax in och leka lite till. Slutar som vanligt halv 4 och efter det ska jag hem och svida om för att köra ett Iw-intervall pass. Hoppas inte jag är lika trött som jag var igår på passet, fick verkligen kämpa mig igenom och sen somnade jag gott!
 
Puss
 
 
Kvällsmat igår. Äggröra & körsbärstomater 






Lycklig med trött som ett ålderdomshem

Då var dag 1 av 18 gjord på praktiken. Och jag är i sjunde himlen. Visst jag är trött som jag vet inte vad, och min mage är i duktigt uppror för att den nu ska få mat på bestämda tider och att jag även rör mig mer än vad jag brukar under dagarna, om man bortser från träningen då...och detta är bara efter en dag..hehe..kul! 

Men jag får se det positivt, för hoppningsvis lär den må bättre om några dagar och jag ser det som en chans att få ordning på mat & rutiner. Och kanske droppar man något litet kilo tills den 29.e, vi får väl se.

Hur som helst så har jag haft en grymt rolig dag! Först fick jag vara med på möte & reflektion/planering och efter det blev det massa lek och mys med barnen. Helt underbart! Och fast än jag fortfarande är grymt otrygg och nervös i min roll som blivande förskollärare, så tror jag det kommer ge med sig till slut.

Nu ska jag iallafall äta en tallrik fil och sen ska jag riva loss ett dubbelpass på Friskis, här ligger vi inte på latsidan kan jag säga!

Puss ❤️

Målet för denna praktiken är att inte röra några kakor eller godis som allt för ofta..okej, alltid(!) finns i p-rummet. Jag kör en proteinshake istället.
Bara för att jag vet att jag inte kan ta bara en kaka, utan det går åt helvete och tillslut har jag tryckt 4 st. Inte okej








Praktik dag 1

 
Då är det dags!
Nu kör vi praktik hela April, Woop Woop!
Dock kommer jag nog vara tröttare än tröttast när denna månaden är slut. Men jag ska göra det bästa av den. Och se till att hålla igång med träningen också. 
 
Ha en fin fin dag. Puss♥
 


Bebismys & gofika

Okej, så mysig eftermiddag jag haft!
Belle är världens goaste bebis och Sofia är typ mysigaste mamma någonsin.Och nej..min bebissjuka är inte botad än, hahah :D
Nu ska jag chilla framför en Hannah montana film, ja alltså den går på tv ;) Haha Skämt å sido, vem älskade inte Hannah Montana? ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


En helg som är riktigt chill

Hej allihopa!
Jag hoppas ni har en fantastisk lördag och att solen lyser på er också! :D
Just nu är jag påväg hem till Sofia & lilla Belle för att ta en kaffe i soooolen! Hur gött alltså?!
 
Igår blev det chillhäng och våffelätande hos Sandra & Linus. Vi fick även träffat deras vovve Sky. Så söt!! 
 
Och ja som sagt, idag ska jag till Sofia och sen blir det grillat och chill i kväll också..lika bra att vila upp sig, för nästa vecka kommer jag vara trött!!
 
Puss och kram på er ❤️
 
 
 
Kvällens bästa!!
Skrattade så jag fick kramp i magen.
 










 
 
 


Lunchtips

Tänkte bara visa min goda lunch som jag åt igår.
 
 → Kyckling stekt i vitlök & grillkrydda.
råris
→ haricot verts
→ Soyabönor
→hemgjord vitlökssås:
- turkisk yoghurt
-Olivolja
-Salt
-Vitlöksklyfta


Friday I'm in Love

Hej Fredag, Fredag, Fredag!!!
Fast än jag fick skrapa rutorna på bilen i morse så är jag ändå pepp för denna helgen.
Nu väntar bara 4 timmar inne på skolan för att redovisa vårt experiment och sen är det "bye bye skolan" i en hel månad! Men ja, inte för att jag kommer ligga på latsidan ute på praktiken, tvärt om. Vi har massor att göra och även efter praktiken är färdig har vi uppgifter att skriva..jodå, någon som sa sommarlov eller kanske examensdagen?! Någon? Ingen? Nähä..

Men iallafall, efter skolan ska jag masa mig hem och ta en powernap. Sen bokade jag upp mig på ett Iw-pass klockan 5 som jag tänkte bränna av lite snabbt. För sen ska vi in till Linus & Sandra för att träffa deras hund som dom blivit Jourhem till. Hur fint är inte det då?!

Men ni får ha en fantastisk dag, för det ska jag ha! Ska bara få i mig en celsius först ;)
Puss puss ❤️
Innan passet igår kväll.



Tösen mår förresten mycket bättre nu. Kämpen <3



RSS 2.0