En dag i Småland

I Lördags åkte vi upp till Småland för att hälsa på Mormor & Morfar och för att fira Mormors 70-års dag. Vi tog även en liten promenad i skogen och insöp naturen både genom kamera linsen och våra egna ögon.
 
Vilket lugn där är uppe. Inga bilar och buller utan bara tysthet och stillhet. Det är skönt ibland, att vara i denna stillhet och vara här och nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag & fina mamma ♥
 
 


4 små fynd från TGR

Mitt i eftermiddagens sena Black Friday kaos strosade jag runt i vår lilla Galleria i stan och hamnade på TGR (Flying tiger). Dom har fått in massa söta små julsaker av alla de slag. Jag fick med mig 4 små grejor hem. Och får jag säga det själv, så är jag nog lite besatt i muggen, hihi :)
 
 
 


Den blå planet

I helgen åkte jag, Rasmus, Sandra & Linus över sundet till Danmark. Vi hade bestämt oss för att besöka Den blå planet, som är ett storkt akvarium med massa olika sorters sjölevande djur och fiskar. Det var verkligen en upplevelse som jag rekommendera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Trelleborgsgalan

I veckan var vi med bjudna till Trelleborgsgalan med Rasmus syster + kompis. Många som fick priser & några som uppträde och så. Vi hade läktarplats och roade oss med lite annat mellan priserna :)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Skålar med Coca cola. Fint ska det va!
 
(null)
 
(null)
Två söta & ett frågetecken till höger. Hahah!


En röd tröja

För nästan två månader sen köpte jag denna urfina tröja från Monki. Och nu när det äntligen är så pass kallt ute att man kan ha den på sig, så har jag börjat leva i den! Jag älskar denna tröjan, och hur snygg är den inte till svarta jeans & svarta kängor? Perfekt och mysig vardagsoutfit, eller som en mysig springa-ärenden-en-Lördag outfit.
Kärlek.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
(Tidsinställt)
 


Jätte förkyld & Tisdagspepp

Hej vänner, hoppas allt är bra med er?
Själv är jag förkyld som typ alla andra också är vid denna tiden..men det kan inte hjälpas för jag måste till praktiken.....ja ni förstår nog min frustration, men vad ska man göra liksom?
 
Iallafall så var det studiedag på förskola igår och då har förskollärarna utbildning & föreläsningar. Så det var vad jag gjorde igår, och hjälp så bra föreläsningarna var! Jag fick även träffa mitt blivande arbetslag/kollegor och snacka lite med dom. Och det kändes superbra! Längtar verkligen.
 
Nu ska jag prega in lite Ipren och käka upp min frukost.
 
Puss ❤️
 
(null)
Igår blev det sushi till lunch. Hur ofta får man det på jobb ;) Gott som attan var det iallafall.
 


Juliga loppisfynd

Här kommer fynden jag & Rasmus gjorde på Loppiset när vi letade efter julsaker.
 
 
Två stycken ljuslyktor för 15 kr/st 
 
En påse full med julgranspynt för 25 kr
 
 
En silvrig bricka för 20 kr
 
Dessa fina ljushållare. Har en likadan fast i större. Båda för 10 kr
 
En julgransmatta för 30 kr
 
En annan julgransmatta för 40 kr. Inte ens uppackad!
 
 
 
 
(Tidsinställt)


Ett skelett

Hej vänner!
Då var det helg och den är banemig snart slut också. Dagarna flyger iväg tycker jag!
Men helgen har hitintills varit riktigt bra, fast än jag somnade efter praktiken i Fredags. Men jag behövde väl sova ut lite?  Det blev iallafall godis & pizzamys i soffan senare på kvällen, och jag var mer än nöjd!
 
Idag vaknade vi upp till strålande sol, vilket verkligen behövdes efter Fredages spöregn.. så det blev röj i lägenheten och bullfrukost framför nyhetsmorgon. Efter det begav vi oss ut på en loppisrunda för att dels kolla lite julsaker ( smart tips om ni vill spara lite pengar & vara klimatsmarta. Köp Julsaker på loppis istället för att köpa massa nytt i affären. Dessutom har dessa saker en historia bakom sig, vilket jag tycker är riktigt spännande att tänka på..men det är bara jag..haha) och även kollat lite nya möbler på ett ställe som renoverar gamla möbler.
 
Sen var det dags för mig att sminka en tjej till en halloweenfest. Vi gjorde ett skelett med sår & lite blod. Nöjd som attan även fast det var galet pilligt! Men övning ger färdighet. 
 
Och runt 6-tiden var vi hemma igen och placerade oss i soffan för att börja se på serien stranger things. Och vi har väl sett 5 avsnitt nu och jag är redan besatt! Jäklar vilken serie!! Se den!
 
Så det är vad som hänt fram till nu..och nu ska jag hoppa i säng för i morgon ska jag träffa Pappa & Maja och käka pannkakor på Systrar & Bönor.
 
Puss ❤️
 
(null)
 
(null)
 
 


Sovit som en liten prinsessa

Hej och god morgon på er! Denna tös har sovit i ca 10 timmar i natt och är superpigg, skönt eller vad? Hoppas att detta håller i sig hela månaden, för jag sover så himla bra när jag "jobbar". 
 
Idag väntar som sagt praktik, som alla andra dagar denna månad. Jag ska hålla i gympan idag och göra lite annat kul bl.a fortsätta med min aktivitet om Lönnen & "Lönn näsor". Ikväll ska Rasmus iväg med sin pappa på någon fotomässa så jag ska väl underhålla mig med att fixa lite matlådor/middagar (palla stå och laga det varje kväll liksom..) och sen ska jag nog måla lite i mina mindfullness målarböcker också. Mys ❤️
 
Ha en superfin dag och kör eller cykla försiktigt, det är minus grader så här tidigt på morgonen. Jag ska nog rota fram min vinterjacka tror jag?
 
Puss ❤️
 
(null)
Min morgonrutin innefattar frukostbricka med filmjölk & kaffe. Och sen drar jag ut täcket i soffan och sitter där och tittar på nyhetsmorgon. Love it!


Praktik dag 1.

Hej vänner! Då var sista praktikperioden igång. Klockan ringde halv 7, och jag ska väl inte säga att jag flög ur sängen precis..släpade mig mer ur den & ut till kaffekokaren. 
 
Dagen har iallafall gått i ett och jag blev verkligen inslängd i allt. Men vet ni, det känns riktigt gött! För jag har verkligen sett fram emot denna praktiken och att få träffa mina fina små barn där ute igen ❤️ I morgon ringen klockan lika tidigt och det kommer den göra ända fram till den 30.e November ;) Nu ska jag käka upp mitt mellis och sen riva av ett skivstångspass kl 18:00..sen väntar min älskade säng..hihi.
 
Puss ❤️
(null)
Supersmarrigt mellis. PRO pud choklad med banan & hasselnötter och en celse.
 
 
 
 
 


Examination

God morgon mina vänner!
Då var det sista dagen i skolan innan praktiken, och idag väntar grupp examinationen för denna kursen. Men jag är inte speciellt orolig, min grupp är grym så det kommer gå superbra.
 
Dock har min sömn blivit duktigt lidande i natt, kunde verkligen inte sova! Drygt som..men jag har laddat upp med en NOCCO Caribien (bästa smaken) så jag tror jag tar mig igenom dagen. Och om inte annat så slutar vi till 13:00. Ska försöka dra mig till träningen ikväll också. Vill komma upp i mina tre pass för denna veckan. 
 
Ha en superfin dag allihop ❤️
 
Igår kväll blev det liba pizza efter träningen. Så gott!!
 
 


Ta mig till värmen

Hej första November. Jag som gillar hösten är faktiskt redan trött på den nu måste jag säga. Eller iallafall detta gråa och dassiga väder. Försöker verkligen peppa mig med att praktiken drar igång på Måndag och att jag kommer få världens bästa energi av alla fina barn. Jag LÄNGTAR!
 
Något jag också längtar efter är lite värme och sol, och gärna +30 grader och blå himlen. Mycket att begära ;) Jag saknar Bulgarien litegrann när jag tittar ut genom fönstet och det redan börjar skymma.. Till nästa sommar hoppas jag att Rasmus & jag kan boka en resa till något varmt ställe. Jag har redan bestämt att vi ska till Gotland under sommaren, men kanske en höstresa till värmen? Hur gött lät inte det?
 
Jaja, nu ska jag sluta drömma och äta upp mitt mellis och förbereda mig inför kvällens träning, och efter det ska jag hem och göra liba pizza. ♥
 
Puss ♥
 
 
Bilder från en sjuktligt bra vecka i Bulgarien i somras 
 
 
 
 
 


RSS 2.0