Syprojekt: festklänning

Jag har gett mig själv en utmaning, i den mån det går så klart. Att varje gång vi ska iväg på fest eller liknande, så ska jag sy ett nytt klädesplagg till mig själv. En klänning, tröja eller nått annat kul.

För jag tänker, att det är så man blir riktigt duktig på att sy till sig själv. 

Vi var bjudna på 45-års fest, och min garderob ekar helt ärligt när det gäller festkläder.

Sagt och gjort, in till Stoff & stil för att hitta något snyggt tyg. Efter mycket letande och fantastisk hjälp av personalen, så hittade jag två fina tyger.

Det blev en klänning med puffärmar där tyget är mesh med skinnimitation på. HUR SNYGGT?! Det hel svarta är ett viskostyg.

(null)

(null)

(null)



En vecka där massa hände

Fredag tjoho!!
Att man kan längta så mycket till helgen även fast man är ledig i veckorna. Men denna helgen blir riktigt rolig då det väntar både fest, adventsfrukost & julskyltning. Så mycket mys!

Idag har jag varit trött som jag vet inte vad. Kan ju hända att jag råkade stanna uppe lite för länge igårkväll, då jag ville bli färdig med en klänning. Är inte 100% nöjd med den än och jag måste försöka få den klar ikväll då jag vill ha den på festen i morgon. Sen på det så har man en galen bebis i magen som har kungfu träning just när man ska sova, Hahah!

Ha en fin Fredag här kommer mina senaste bilder. 

(null)
Vi är nog mer ovänner än vänner förtillfället jag och denna lilla skrutt.
Jag är gravidtrött & han tycker väl jag är skittråkig.. men vi kämpar på båda två och hittar en massa fina & mysiga tillfället ❤️

(null)
Vi åkte ut till skogen i helgen där vi grillade korv. Så himla mysigt, älskar att vara i skogen.

(null)
Lowe älskar också att vara i skogen. Massor med pinnar, kottar & svampar upptäckte vi tillsammans.
(null) 

(null)
Vi ❤️
(null)
Dessa två fina. 
❤️

(null)
Dagen efter skogen vaknade jag & Rasmus upp med en riktigt jobbig förkylning, vi är aldrig Sjuka samtidigt. Men det va bara att pallra sig upp och ut för att underhålla barn 

(null)
Dock var det så fint och skönt väder ute. Så det var bara härligt att få komma ut lite.

(null)
Vi fick fram lite julpynt på vår trappa. Lowe gillade tomten väldigt mycket

(null) 
På kvällen var det 100% soffläge. Rasmus gjorde sin förkylningsdrink till oss. Supergod!

(null)
En selfie så där en Torsdag förmiddag
(null)
Älskar honom SÅ himla mycket ❤️









Måndag 15.e November

Hej Måndag och andra veckan som sjukskriven (???). Ja det känns lika märkligt fortfarande. Men ändå rätt skönt, för förra veckan var jag så himla trött att jag i princip körde hem om la mig när jag lämnat Lowe på förskolan. Tror det är vädret som påverkar mycket! Grått och tråkigt..

Men helgen har varit himla mysig iallafall. Här kommer lite bilder från den.


(null)
Något jag älskar med att vara hemma nu är mina och Lowes mornar. Jag har ju noll stress att komma iväg någonstans! Vilket resulterar i att vi har världens mysigaste morgon. 
Vi äter frukost i lugn och ro, sen leker Lowe eller tittar på tv medan jag sminkar mig och gör mig i ordning själv.
Rätt skönt att faktiskt få sminka sig lite så man inte såsar ihop totalt här hemma, haha!
(null)
I fredags var även solen på besök 1-2 timmar under dagen. Hurra!! Det gjorde humöret så mycket bättre!

(null)
Under Fredagskvällen hade vi bjudit hem rasmus föräldrar & syster på taco-kväll.

(null) 
Igår gick jag in i vecka 22. Jag hinner inte riktigt med i denna graviditeten, haha! 
Men lilla loppan rör sig för fullt inne i magen och sparkar till riktigt ordentligt ibland.
(null)
Hittade en bild (höger) från när jag var i vecka 18 med Lowe. Hjälp vilken skillnad det är på dessa graviditeter. Känner mig mycket mindre och smidigare nu än vad jag gjorde då. 
Dock är jag tusen gånger tröttare, haha!
(null) 
I Lördags hängde vi tre ute i trädgården för att röja upp lite och för att sätta upp lite julbelysning.
Lowe var lyckligast då vi även fikade på kanelbulle.

(null)
I går var det farsdag. Vi hade mysig frukost och sen tog vi det väldigt lugnt under dagen. På kvällen kom pappa hit och åt sushi.

Myshelg!
Nu ska jag passa på att fixa lite sen lunch till mig själv medan Lowe sover en stund.
Ha en fin Måndag.




Konstigt med ledighet

Hej vänner!
Igår var det första dagen på min gravidledighet. Skum känsla vill jag lova. Lämnade inte Lowe på förskolan förens kl 9 och när jag väl kom hem fastnade jag i soffan. Hade ingen aning alls vad jag skulle göra. Väldigt konstig känsla! Men jag tror ju att om 1-2 veckor har man hittat en vardag i detta livet också. 
 
Funderar redan på hur tiden efter lillasyster kommit ska se ut? För Lowe kommer gå samma tider på förskolan då som han gör nu. Känns som man inte kommer hinna något, man får bli extra bra på att använda tiden klokt skulle jag tro.
 
Iallafall så är jag ännu en gång placerad i soffan en stund. Sitter och ska försöka beställa biljetter till Jul på Liseberg, det vill tydligen halva sverige göra också känns det som. Wish me good luck!
 
 
(null)
I helgen åkte vi ut till skogen en runda för Rasmus ville fota Lowe.
Fantastiskt fina bilder på vår fina lilla kille ♥
(null)
Han hade en av de två nya tröjorna jag sytt till honom. Är riktigt förälskad i det Spöket Laban tyget!
 
(null)
Har även fått en ny jacka/kappa av Rasmus. En gravidkappa, superfin och perfekt nu under vinterhalvåret. Den är köpt på Bonprix.
 
(null)
Denna lilla myskillen som ger mig så många gråa hårstrån förtillfället. Oj oj, två års trots. Man tar många djupa andetag varje dag. ♥


Hej November, välkommen.

Hej på er! Och hej November!
Snart är detta året slut, helt galet egentligen?! Vad har man gjort av det?

Och något som också är galet, är att jag bara jobbar Torsdag & Fredag (semester i morgon) och se kommer jag inte jobba på ca 1 1/2 år! HALLÅ?!!

Iallafall så tänker jag slänga in mina senaste bilder lite snabbt, och sen ska jag kasta mig i sängen en liten stund. Gäller att passa på att sova medan Lowe också gör det. Hälsningar en gravid & SJUKT TRÖTT tjej!

(null)
I vanlig ordning, som alla andra småbarnsföräldrar så har vi vabbat och vabbad.. Jag & Lowe byggde med duplo och det ni ser är en monster truck bana. Den är fortfarande rätt intakt måste jag säga och han leker en massa med den. Kul ändå :P

(null)
Jag fick äran att sminka Jonte & hans syster Maja till en halloween fest.

(null)
Och dagen efter var det vår tur att klä ut oss för att gå på halloween fest hos Josse, som även firade att hon fyllde 30 år.

(null)
Jag var riktigt nöjd med min sminkning! Inte ofta man får kladda på så mycket, så jag körde all in med både smink och peruk. (Pistolen är så klart fejk)

(null)
Rasmus var emo och jag fick till och med spraya hans hår svart. Men det resulterade i att han vann bästa utklädnad på festen.


(null)
Hela gänget hemma hos Josse. Jättetrevlig kväll med god mat, skratt och nostalgi musik. Stort plus att vi fixar barnvakt till Lowe och fick en riktigt härlig sovmorgon dagen efter, tjoho!

(null)
Lilla skruttan i magen. Jag är så himla nyfiken på hur hon ser ut och kommer vara. Känner ju att även om jag stundtals tycker det är riktigt jobbigt att vara mamma, och att Lowe har sina upps and downs så är han en sån go och fin kille, så man är ju lite bortskämd. Nu ska man liksom börja om igen, med vakennätter, amning, skrik, tandsprickning och allt det där man förträngt med Lowe. 
Wish us good luck.

(null)
Vi var ute en eftermiddag i vår trädgård, vabbade som vanligt..haha! Men Lowe hjälpte mig att räfsa lite löv.

(null)
Men det bästa var ju helt klart att kasta sig i lövhögen och leka med sin lilla bil.
(null)

(null)
Denna fina solnedgången fick vi njuta av i gårkväll.

(null)
Och tänk att halva graviditeten redan gått. Jag vet inte var tiden tar vägen och det är lite läskigt.




RSS 2.0