Kan dagen gå fortare?!

Den som kom på helgjobb var faktiskt lite jobbig..
Speciellt när man måste gå upp 20 i 6 en Lördagmorgon. Men så är det.
 
Idag blir det jobb mellan 7-14 och efter det ska jag snabbt hem för att duscha och svida om till kvällens trevligheter. Vi ska till Malmö med Sofia, Jocke & Belle för att käka på Pinchos, SÅ GOTT!! Och jag hoppas verkligen att dagens pass flyyger förbi så det kan bli kväll snabbare.
 
Men nu är det dags att borsta tänderna och sen är jag redo för 7 timmar på Le Sommarjobb. Idag är det 1 månad till skolan börjar, och jag längtar så mycket! ♥ Bara tre terminer kvar till examen!
 
Puss ♥
 
 


En riktigt bra helg ♥

Hej mina fina vänner!
Okej, jag vet inte alls vad som hände där, men bloggen har ekat i hela 6 dagar... hallå? Och jag tror och hoppas att ni inte tycker det är allt för tråkigt. Jag jobbar ju bara en massa dessa veckorna, så det händer liksom inget ut över det vanliga. Förutom denna helgen dådå. Det har hänt något både Fredag, Lördag & Söndag. Jodå, så livet är inte alltid så beiget och tråkigt som man tror det är.
 
Men det är klart, jag är nöjd så länge jag har min dator, målarbok och Rasmus hos mig. Då är liksom livet komplett. Och självklart Tösen också!
 
Men iallafall, jag ska försöka att inte skriva världshistoriens längsta inlägg, vilket jag tycker jag brukar vara expert på när det blivit ett stort hopp. Så, i Fredags blev det jobb mellan 07-14 och sen åkte jag hem och svidade om för jag skulle vara hon sandra lite innan 19:00 för att hjälpa henne med maten inför kvällens tjejkväll. Mycket trevlig, god mat och så klart mina tjajor. Kan det bli bättre? Senare på kvällen trillade även Ramus & Linus in från deras runda i Dannmark, och kvällen slutade inte förens närmare halv 2. Så när man vaknade på Lördagen var man lite seg. Men jag skulle träffa min bästa Paulina så jag var taggad som fan ändå! Hemma hos Pau blev det grillat och skogsbärspaj ( hjälp så god den var!!!). Och så klart en massa snack ♥. 
 
Och i dag sov jag väl lite för länge så Rasmus åkte iväg en stund själv. Men när han kom hem var jag duschad och färdig att sticka ut på äventyr. Så det blev en sen lunch nere på Cassablanca. Entrecote till mig och oxstek till honom, fint! Sen åkte vi ut till Falsterbo och tog en glass & kaffe med Rasmus jobbkompis. 
 
Sen var det det vanliga Söndagstjafset..Veckohandla & göra matlådor... Men, vi han faktiskt med 1 timmes träning i östervångsparken. Där vi körde duktigt mer varandra! Så efter lite styrka och intervaller åkte vi hem igen.
Och här är vi nu. Jag placerad med lite nötter framför datorn en stund till, och Rasmus har gått och borstat tänderna.
 
I morgon kör jag igång en 6-dagars jobbvecka. Men till helgen väntar lite kul saker ändå. Så det ser jag framemot.
 
Puss & godnatt ♥
 
 
 
 
 
 


Pustar ut.

Äntligen är jobbhelgen över, och så även dagens jobbpass.
Och denna kvinnan är helt slut i huvudet kan jag säga. Kvällen igår var inte rolig för fem öre. Och när jag kom hem var jag väldigt glad över att ha en sambo som väntade med en öppen famn på mig. Fy fan säger jag bara...
Men nu är denna helgen förbi och jag kan pusta ut.
 
Har nyss kommit från jobb, och ska slänga mig en stund i sängen. Snittade ca 4 timmars sömn i natt för att jag inte kom till ro. Så jag vill ta igen några timmar. Förhoppningsvis är jag pigg till kvällens träning, annars kör jag i morgon i stället. För då är jag ledig!
 
 
Puss & Kram på er. ♥
 
Bjuder på en bild från i våras.
 


Jobbhelg

Tjena, hej hej!
En trött Kajsa sitter bakom tangenterna och skriver. Jag kom hem från jobb för ca 1 timme sedan. Och det har vairt väldigt lugnt i kväll måste jag säga. De sista 40 minuterna gick jag bara och småpulade med lite disk och städ, himla skönt.
Nu har jag landat i min älskade soffa med mitt hjärta bredvid mig. I morgon & på Söndag blir det också kvällsjobb & Måndagmorgon, men på Tisdag har jag en ledig dag och så även nästa helg. Så jag kämpar på dessa tre dagar som är kvar.
 
Jag hoppas ni har en trevlig kväll, så hörs vi.
Puss ♥
 
En celsius innan jobbet behövdes!
 
 
Detta Fredagsmyset alltså
 
 


Parkhäng & grillning

Alltså igår var en så himla bra dag!
Först hade jag en kortkort dag på jobb och slutade redan klockan 13. Sen åkte jag hem och svidade om och packade ner grill, filtar och lite annat. Sen begav sig jag, Lotta & Malin bort till Östervångsparken där vi väntade in Teresia. Sen satt vi alla på vars en filt hela eftermiddagen & kvällen, grillade korv och snackade massor. Typ bästa eftermiddagen på länge! ♥
 
Idag är jag ledig och ställde inte klockan i morse, vilket resulterade i att jag vaknade runt halv 12. Men vet ni, det va riktigt skönt. Och i dag händer det inget speciellt förutom tränignen i kväll. Så jag ska bara sitta och verkligen njuta av att inte behöva göra ett skit. Love it!
 
I morgon drar helgen igång och jag jobbar kväll Fredag-Söndag. Men fina pengar blir det i slutändan.
 
Jag hoppas ni har eller få en fin dag. 
Puss & kram ♥
 
 
 
 
 


Härliga endorfiner

Tjenamoss på kvällskvisten!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen efter kvällens CGx-pass, som verkligen behövdes. Det har varit lite mycket i huvudet den senaste veckan och även mycket på sommarjobbet. Så i kväll fick det bli ett riktigt styrkepass. Och det slutade med kräkkänsla och lyckorus.
 
Nu ska jag som sagt hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen. I morgon väntar jobb mellan 07:30-13 och efter det ska jag grilla med Lotta, Malin & Teresia. Hoppas bara att vädret håller sig fint så vi kan sitta i parken och njuuuta!
 

Ha en supermysig kväll, dag eller när ni nu läser detta.
Puss ♥
 
 That Mellis på jobb idag. Liksom Oboy, hur ofta dricker man det?! SÅ GOTT!
 
Härliga endorfiner i kroppen.Nu tar vi oss igenom denna veckan!!
 
 
 


TBT: Juli 2014

Detta hände i Juli 2014.
 
 
(Hade semester hela denna månaden)
Hade myskväll hemma hos pau, med kladdkaka & grönsaker med dipp.
 
Massor av tjusigt upplagda matbilder blev det under hela månaden.
 
Hade en härlig dag på stranden med Lotta. Och fick mitt första intagningsmeddelande från högskolan..och jag kom inte in. 
Åkte till Liseberg med ett helt gäng vänner, och vi vann för första gången på choladhjulet!
 
Campade uppe vid ringsjön med massa vänner och fina sambo.
 
Hade (som vanligt) höst & vintercravings. (Jag är likadan i år kan jag säga..)
 


Back in the saddle?

Men jisses, vilken abstinens jag fick där då!
Jag har gått och suktat efter att ta upp ridningen, ja egentligen i mer än 2 år nu, och inte blir det bättre för att man satt och pratade med Pau om det senast vi sågs. Jag vill så gärna rida igen! Så nu är jag på jakt efter någon som har en liten hästis som jag kan få rida på. Jag menar det är minst 18 år sen jag satt på hästryggen senast, om man inte räknar med en ridtur 2014. Så jag skulle nog föredra att börja rida på en häst som inte är på en ridskola.
 
Sen vet jag inte om jag ska höra av mig till ridskolan vi har här i stan och fråga om man kan komma på en drop-in-ridning till hösten? Det störiga är ju att det inte är en speciellt billig hobby att hålla på med, tyvärr. Men som sagt, jag funderar fortfarande. Och steg ett blir isåfall att höra av sig till dom och fråga. Vem vet, det kanske är 2 års väntetid på att få plats i en grupp. Who knows?
 
 
Men iallafall, detta har varit en vanlig (tråkig, jävla) Söndag, som ni vet att jag har en stor hat-kärlek till. Men så är det. Nu ska jag strax hoppa i säng, sova gott och ladda för en 6-dagars vecka på jobb. Men något positivt för veckan är att jag ska få träffa Lotta, Malin & Teresia på Onsdag, för vi ska grilla!! Längtar mycket :D
 
Vi hörs i morgon.
Puss ♥
 
Senast jag red var för typ 2 år sedan, och då på Teresia´s sköthäst Minna. ♥
 


Fredag, Im in love

Hej mina hjärtan!
Äntligen är det Fredag, och jag har ledig helg. Vilket behövs efter en lång förstavecka på jobb...så det ska bli skönt att få vila upp sig i 3 dagar.
Sen kör vi en 6-dagars vecka nästa vecka, och även jobb till helgen också. Jaja, det är ju finfina pengar man tjänar på helgen så :)
 
Men idag ska jag bara ta det himla lungt. Tänkte tvätta lite och plocka undan. Och sen ska jag bara spendera tiden precis som jag vill.
 
Ha en fin Fredag.
Puss ♥
 
Fick en fin tygpåse när jag gav blod senast
 
 
Fixade delegering ( får ge mediciner) till jobbet i förrgår. Himla svårt och jag är lite nervös över det.
 


Trött!

Hej hjärtan!
Det blir ett snabbt inlägg detta, då jag bara ska hinka kaffet och sen köra iväg till jobb.

Har verkligen inte kunnat sova ett dugg i natt. Så jag tror jag snittat 3-4 timmars sömn.. Kul..och idag ska jag stanna en eller två timmar längre på jobb.
Men det positiva idag är att jag äntligen ska få ge blod igen. För nu är det mer än 6 månader sen jag gjorde min älskade tatuering! Så nu kör vi på med blodgivningen igen!

Men ha en fin dag allihopa
Puss ❤️

Kvällens middag igår. Gott!!



En tidig Måndagmorgon framför datorn

God morgon mina hjärtegryn!
Alltså fy vad klockan ringde tidigt i morse, redan 05:25 faktiskt. Dock så vaknade jag innan klockan ringde..haha, hur ofta händer det liksom?!
Men idag väntar lite jobb, för att jag blev inringd igårkväll. Men jag jobbar bara mellan 7-14, så det är inte precis jobbigt. Skönt att komma upp på morgonen också..man får liksom in alla rutiner och så när man är uppe tidigt. Och då menar jag speciellt med maten.
 
Helgen då? Det har varit en väldigt lungt helg som började med 25-års fest för Filip & Maria i Fredags. Vilket var riktigt trevligt. Det bjöds på hamburgare, gooood tårta och även lite Mario cart-spelande. Men Maria spöade mig duktigt.. Och i Lördags hade jag en riktig chilldag! Var så himla seg, och regnet öste ner. Rasmus var och fotade bröllop hela dagen så jag köpte mig 15 bitar sushi och kollade på massor av filmer. Just the way I like it.
Och igår fick jag äntligen träffat Pau igen! För vi skulle ,som varje år, se på revyn i parken. Fan alltså för att hon pluggar i Uppsala..det går så långtid mellan träffarna :/ Så vi får verkligen passa på att ses nu i sommar när vi inte har fullt upp med jobb.
 
 
Men iallafall, nu ska jag käka upp min frukost och se bär det iväg till jubb! 
Ha en fin fin dag ♥
 
 
 
 
Dagen fancy frukost
 


RSS 2.0