En fartfylld helg

Hej finisar, har en helg varit bra?
Själv har min varit väldigt händelserik, mysig & rolig! 
Det började redan i Fredags när jag blev ledig från skolan. Sen skulle dom komma och installera fiber i vår lägenhet. Så jag tog en runda i stan och fixade bl.a present till Josse. Sen skulle kvällen spenderas i soffan, men planen ändrades och vi cyklade ner till pappa & Randi, och satt där tid klockan var lite över 2 på natten, galet, haha! Men det var mysigt, vi drack vin & åt pepparkakor. Fint ska det vara.
 
Lördagen var segstartad, och jag & Rasmus hängde i soffan tills han skulle lämna mig hos Josse i Malmö vid 6-tiden. Väl i Malmö var det födelsedagsfirande för Josse. Supertrevlig kväll, god mat & massa snack.
 
Och idag har jag & Rasmus varit runt på en massa ärenden och köpt matlådor och jag två par nya jeans.
 
Bra helg med andra ord. Nu ska jag försöka sova,. Sista veckan innan praktiken drar igång så man får väl njuta av sovmornar denna veckan ;) hihi!
 
Puss ❤️ (null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 


Lista: Det senaste

Fredag, solen lyser och helgen är på ingång. Vi kör en liten lista på det tycker jag!
 
 
Min senaste skärmdump:
Detta är min senaste skärmdump. Är så sugen på att göra något sånt här med mitt hår sen. Kanske inte lika mörkt i hårbottnen, men med den kontrasten. :)
 
 
Mitt senaste klädköp:
Oj, ja var var mitt senast klädköp? Tror det var en topp från typ Gina tricot kanske? Det var ett tag sen jag shoppade något i klädväg faktiskt. Tråkigt nog ;) 
 
Min senast lyssnade podcast:
Jag brukade lyssna på Jossans & Fias välmående podd, vet dock inte om dom sänder den något med tyvärr 
 
 Mitt senast skickade sms:
Jag skickade detta otroligt romantiska sms till Rasmus, haha!
 
 
 
Mitt senaste inkommande messengermeddelande:
 Jag skrev med mina kurskompisar i vår gruppchatt och detta var det sista som skickades.
 
Senaste taggningen på Facebook:
MIn kurskompis taggade taggde oss i detta inlägget igår. Och alltså, igenkänningsfaktorn? Konstant stressad i 3,5 år snart, haha! 
 
 
Senaste bilden tagen på mig:
 
 
Min senaste TV-serieobsession:
 Jag & Rasmus har börjat kolla på en serie som går på SVT som heter Vår tid är nu. Den handlar om tiden precis efter andra världskriget och man får följa några människor från olika samhällsklasser. Riktigt bra serie och jag längtar till varje Måndag kan jag säga.
 
Min senaste använda emoji:
Jag älskar att använda emojin med hjärtögon och även handen som gör ett Ok tecken.
 
Min senaste anteckning i telefonen:
Min senaste anteckning är inbjudningslistan till min examensfest. Haha, kan inte skriva den här för då blev det helt för långt,
 
Mitt senaste dyra köp:
Jag köpte en väska härromdagen från H&M för 250:-, haha tro det var det senaste "dyra" köpet. Annars var det nog mitt träningskort på Friskis för 1000:-.
 
Min senaste lästa tidning:
Jag läste en Veckorevy tidning, typ deras sista tidning? (Gör mig så galet irriterad!) 
 
Min senast sedda film på bio:
Jag skulle tro att den senaste filmen jag såg på bio var skönheten & Odjuret, men jag är inte helt säker faktiskt?
 
 
 
Listan är hittad HÄR 
 


En regnig Onsdag, känn peppen!

Hej och godmorgon finisar!
Idag är det lillördag och vi peppar för att helgen är inom räckhåll. Sen är det ju dubbelpepp att vi fått lön/CSN idag också, det göra alltid livet lite roligare. 
 
Idag väntar skola, och jag sitter just nu och väntar på mina klasskompisar som alldelles snart ska komma hit, svårt när allas tåg går lite olika tider. Men som sagt, skola är planen och jag har en förhoppning om att vara hemma till  16:00 idag. Strävar mot det iallafall ;) Ska se om jag är pigg nog att dra mig till träningen i kväll också, denna trötthet pga tråkväder är ju så dryg! Försöker iallafall se det positiva att vi tar upp julsakerna om lite mer än en månad, jag är peppad till tusen!
 
 
Nu börjar folket rulla in. Så vi hörs.
Puss ♥
 
 
 
 
 
 


TBT: Oktober 2016

För ett år sen hände detta i mitt liv under Oktobet månad.
 
Rasmus fyllde 26 år i slutet av September och vi spontan firade honom i början av Oktober. 
 
Vi hade även lite kalas för honom också, och bjöd på den obligatoriska ananaspajen och mjukpepparkaka.
 
 Sista helgen innan Liseberg stängde för sommarsäsongen åkte vi & Rasmus syster + man upp för att åka alla karuseller och ha kul. Kan verkligen rekommendera att åka upp där efter skolorna börjat och när det börjat bli lite kallare. Det är perfekt att springa runt där då.
 
Jag tog världens bästa beslut i mitten av Oktober och klippte av över 30 cm på mitt hår. Jag ångrar mig inte ett dugg kan jag säga! 
 
Kände mig lite som en ny människa och rockade mitt korta mörkbruna hår när vi skulle på fest till några kompisar.
 
Riktigt trevlig fest va det iallafall.
 
 
Jag & mitt hjärta ♥
 
 I mitten av Oktober var jag ute på praktik igen, och jag bytade även praktikplats denna gången. Men jag hamnade på en jättebra förskola med fantastiska pedagoger & barn, så jag var nöjd ;)
 
 Det blev många Lördag & Söndagmorrnar i soffan med myströja och en kopp kaffe. 
 
 En Oktober outfit  
 
Rasmus fick biljetter till Rock of 80´s av mig i present. Så vi åkte in till Malmö Arena för att lyssna på härlig rock musik en Lördag.
 


Ljusstöpning i Vallåkra

Hej allihopa! Äntligen har solen tittat fram igen, riktigt skönt. Igår vad jag i Vallåkra och stöpte ljus för första gången, och det var jättemysigt. Kan verkligen rekommendera det då man kan vara riktigt kreativ och göra massa olika sorters ljusstakar och liknande.

Här kommer lite bilder från igår.
 
Puss ♥
 
 
 
Mina ljus som hänger på tork/svalnar mellan doppen. 
 
 
Det var lite pilligt att få tillrätt hastighet när man doppade och tog upp ljuset. Men det gick bra till slut. Nästa år ska jag avansera duktigt, hahaha!
 
Vi bjöds på fika som bestod av en grov smörgås med en renskavsröra på och en liten mjukpepparkaka med glassyr till efterrätt. Mums!
 


En bra start på helgen

Hej finisar hoppas allt är bra med er? Själv är det bara bra, om än lite småsegt. Detta vädret är inte det roligaste..grått och mörkt. (Bara 1 månad till julsakerna åker upp)

 
Denna veckan har mest bestått av skola, träning och massa timmars sömn. Jag har varit så galet trött! Tror det är vädret som påverkar en, någon annan som känner likadant? Men igår blev det middag med Elli inne på Fridays iallafall. Himla trevligt måste jag säga! Och idag ska jag med Sofia och några andra för att stöpa ljus, vilket jag aldrig gjort förr, så det ska bli kul och spännande!
 
Ha en fin Lördag.
Puss ❤️
 
 
Klippte även barret nu i veckan. Så nu är det fräscht igen. I like!
 
Var med Rasmus och såg musikalen Cats förra söndagen. Så jäkla nice, vi blev nerflyttade till parkett. Så vi såg allt sjukt bra! Lycklig tjej!
 
Elli pelli ♥
 


Hemtenta & massa mat

Hej vänner! Bloggen har ekat denna vecka då jag suttit med en hemtenta (skit-piss-fan och alla svordomar som finns..) sen i Måndags. Jag känner mig relativt klar med den nu, ska bara kolla igenom den snabbt i morgon innan jag skickar in den.

Ja, annars så har det inte hänt mycket i mitt liv denna veckan. Jag har gått upp, käkat frulle och sen har jag suttit och skrivit på tentan tills det varit dags för träning och där i mellan har jag ätit lite mera mat. Haha! Spännande liv..Men iallafall, nu väntar sängen. I morgon är det Fredag och då väntar lite Bastu badande (säger man så??) och sen blir det tacosmys. Tjoho!

Puss ♥
 
Maten som gjort att jag pallat ta mig igenom denna veckan. Frukost: fil med frukt, rågfras & linfrö.
 
Lunch: fläskkotlett, potatisklyftor, sallad & bea!!
 
Kycklinggratäng med sweetchili och vitlök. Och så klart en sallad.
 
Mellis: PRO pud choklad med hackad frukt & hasselnötter på toppen
 


Stand up.

Hej finisar!
Idag är det ett perfet sitta-inne-och-titta-på-film-väder ute. Och jag har verkligen inget emot att sitta i soffan och lyssna på regnet hela dagen, mys!
 
Igår var det fullrulle hela dagen. Klockan rinde 05:30, men denna fröken var inte uppe förens 06:20...och bussen gick 06:45..är jag glad att Rasmus skulle jobba typ 5 minuter från centralen?! Så jag han till tåget, om än något stressad. Men sånt händer ibland.
 
Väl på skolan blev det genomgång inför vår tenta, och en timme senare satt jag och pluggade tillsammans med Sandra. Efter lite lunch begav vi oss hem till mig och chillade innan Rasmus & Linus kom och hämnade oss, för att sen möta upp Maria, Filip & Fredrik. Sen blev det stand-up i Lund.och vi skrattade gott i 2 timmar åt Gabriel "Fluffy" Iglesias. Har ni inte sett honom, så måste ni! 
 
Så Gårdagen var ganska hektisk, och med bara några timmars sömn (Där av den stressiga morgonen..hehe). Men jag hade superkul!

Nu ska jag fortsätta mysa och vänta på att Rasmus slutar jobba, för då ska vi ng fixa saker till tacos.Woho!!
Puss ♥
 
 
 
 
 


Ny vecka & bebisgos

Hej mina finisar!

Då är veckan igång & Tisdagen har precis börjat. Denna donnan var uppe halv 8 för att börja tvätta...så är det när man ser fel på tvättdagen. Men det är bara att göra! Som tur är så blåser och regnar det ute så jag är inte ledsen för det.

För övrigt så var helgen jättebra! I söndags var vi hemma hos Sandra & Fredrik, där även Sofia, Jocke & Belle var, för att hälsa på deras lilla bebis Lilly. Och oj oj, så mycket gos det blev! Så himla mysigt.
Vi käkade middag ihopa och sen åkte vi hem vid 8-tiden. En riktigt bra Söndag alltså.

Det jag ser framemot denna veckan är Stand up showen med Fluffy nu på Fredag. Det ska bli så roligt!! Och nästa helg igen ska jag & Rasmus se Cats i Malmö!

Ha en fin dag allihopa. Nu ska jag ner och hänga tvätt...

Puss

Lilla snuttan, så himla gosig ❤️
Rasmus tyckte också det var mysigt att gosa lite.
Gårdagens face efter ett relativt intressant seminarium..


RSS 2.0